Η πεθερά μου κάνει τα πάντα για αυτήν—Είμαι σε λάθος που με ενοχλεί αυτό;

Αυτή η ερώτηση υποβλήθηκε στην κοινότητά μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook ή/και μας Φόρουμ απαντήσεων . Οι απαντήσεις λαμβάνονται επίσης από την κοινότητα. Εάν έχετε τη δική σας ερώτηση ανατροφής ή σχέσης που θα θέλατε να απαντήσετε, υποβάλετε στο Facebook ή Απαντήσεις .

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η πεθερά μου κάνει τα πάντα για αυτήν: Συμβουλές;

«Έχω μια ερώτηση και θα ήθελα να μείνω ανώνυμη. Κάνω λάθος για την πεθερά μου; Όταν πλησιάζουν τα γενέθλιά της, όλα είναι για εκείνη, για διακοπές θέλει να έρχονται όλοι στο σπίτι της, κλπ. Όσο για όλους που έρχονταν στο σπίτι της, προφανώς, την προηγούμενη μέρα, είχε ένα τροχαίο ατύχημα, οπότε τώρα έχει νευρικός για την οδήγηση σε αυτοκίνητα ή για μακρινά ταξίδια. Τέλος πάντων, μένουμε μόνο μια ώρα από εδώ (ο σύζυγός μου, ο γιος μου και εγώ), αλλά θέλει να ερχόμαστε πάντα κοντά της, ακόμα και στα μέσα της εβδομάδας που η κίνηση είναι τέρας.

Όταν η πεθερά μου θέλει να πάει κάπου, μπορεί να κάνει βόλτα αν θέλει, αλλά δεν είναι το ίδιο όταν πρόκειται για τον γιο μας. Θα πάρει τηλέφωνο τον άντρα μου και εμένα πολλές φορές, εκνευρίζοντας μας μέχρι θανάτου, γιατί η πεθερά μου έφυγε και θέλει να τον δει, αλλά δεν μπορεί να πάει να τον δει. Πρέπει να σπαταλήσουμε το γκάζι μας για να έρθουμε κοντά της. Είναι η μητέρα του συζύγου μου και δεν τον ενδιαφέρει αυτό. Η στάση του είναι ότι αν μπορεί να πάρει μια βόλτα οπουδήποτε αλλού, μπορεί να πάρει μια βόλτα εδώ. Πηγαίνω εκεί, αλλά μόνο όταν με βολεύει. Κάνω λάθος που αισθάνομαι έτσι, ειδικά από τη στιγμή που έχω μια μητέρα που ζει αρκετά μίλια μακριά και πάσχει από καρδιά και εξακολουθεί να καταφέρνει να έρθει να δει τον εγγονό της;»

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Q&A: Μπορώ να ακούσω τις ιστορίες σας σχετικά με τη σύνδεση των σωλήνων σας;

Shutterstock

Απαντήσεις Κοινότητας

Οι παρακάτω κορυφαίες απαντήσεις έχουν επιλεγεί από έναν συντονιστή από εκατοντάδες απαντήσεις στην αρχική ερώτηση.

«Η απάντησή μου δεν θα είναι δημοφιλής. Λέω να πάω στο σπίτι της με το αυτοκίνητο εκείνη την ώρα. χαμογελάστε και απολαύστε χρόνο μαζί της και μην παραπονιέστε για την οδήγηση. αλλά να είστε ευγνώμονες που είναι ακόμα κοντά για να την επισκεφτείτε. Να είστε ευγνώμονες για το αυτοκίνητο που σας μεταφέρει. η ζωή αλλάζει εν ριπή οφθαλμού. Ίσως του χρόνου να μην είναι καν εδώ για να την επισκεφτεί. Μετρήστε τις ευλογίες σας. Διδάξτε στα παιδιά σας καλά να τιμούν τους παππούδες τους».

«Εννοώ ότι είναι τα γενέθλιά της, θα πρέπει να είναι όλα για την πεθερά σου. Ακούγεται σαν οικογενειακό άτομο που είναι ωραίο να έχεις, να είσαι ευγνώμων! Όταν πρόκειται για το κομμάτι της οδήγησης, καταλαβαίνω την απογοήτευση, αλλά φανταστείτε κάποιον να σας λέει να ξεπεράσετε τον φόβο σας και να σας κρίνει που τον έχετε. Ο φόβος της οδήγησης είναι τόσο κατανοητός, που πρέπει να αποδεχτείς και να προσπαθήσεις να μην είσαι άκαρδος όταν συγκρίνεις μητέρες. Ο καθένας είναι διαφορετικός.'

«Αν μπορεί να πάρει μια βόλτα οπουδήποτε αλλού, μπορεί να πάει στο σπίτι σου. Δεν βάζω σε κανέναν προτεραιότητα αν το παιδί μου δεν είναι μία από τις προτεραιότητές του. Αν δεν κάνουν τον κόπο να έρθουν να δουν τον γιο μου, δεν κάνω τον κόπο να πάω να τους δω».

«Θα ήμουν χαρούμενος που αγαπά εσένα και το παιδί σου τόσο πολύ. Όταν κάνει μια βόλτα, πόσο μακριά φτάνει; Γιατί φαίνεται ότι έχει πραγματικά έναν φόβο. Ίσως, αν δεν τα καταφέρνεις πάντα, είναι εντάξει, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε όταν μπορείς».

«Μπορώ να δω πόσο απογοητευτικό θα ήταν αυτό για εσάς, αλλά προφανώς έχει μεγάλους φόβους και άγχος για την οδήγηση από το ατύχημα στο οποίο είχε. Ίσως σχεδιάζετε να την επισκέπτεστε μια φορά το μήνα στο σπίτι της και να σκεφτείτε να της πάρετε μια δωροκάρτα Uber για τα γενέθλιά της ή τις γιορτές, ώστε να μπορεί να έρθει να σε δει στο σπίτι σου χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς μήπως βρει μια βόλτα».

«Παίρνω την κόρη μου 4 ώρες μακριά για να βλέπω τη γιαγιά μου κάθε μήνα και θα το έκανα πολύ περισσότερο αν μπορούσα. Μια μέρα το μόνο που θα έχει είναι αναμνήσεις και δεν θα είναι η οδήγηση για να δει τη γιαγιά αλλά ο χρόνος που πέρασε εκεί περιτριγυρισμένος από αγάπη. Αυτές οι αναμνήσεις αξίζουν τον κόπο».

«Συμφωνώ με όλους τους άλλους. Επίσης, θέλω απλώς να το επισημάνω αυτό, αναφέρατε ότι μπορεί να κάνει βόλτες για να κάνει άλλα πράγματα, να έχετε υπόψη ότι, αν και αυτό είναι αλήθεια, οι φίλοι της κοντά της που μπορεί να της κάνουν βόλτες στο κατάστημα ή να κάνει θελήματα μπορεί να μην την έχουν άνετα τόσο μακριά και να σας επισκέπτεται όλους ή να πρέπει να βρει κάτι να κάνει ενώ την επισκέπτεται και μετά να την πάρει πίσω. Επισκεφτείτε απλώς την πεθερά σας, δεν χρειάζεται να ενοχλείτε τον εαυτό σας κάθε εβδομάδα ή από την ιδιοτροπία της, αλλά τουλάχιστον να προσπαθείτε όσο πιο τακτικά γίνεται. Αν ανησυχείτε για το ότι «σπαταλάτε το γκάζι σας» ίσως θα χαρεί να σας βοηθήσει με κάποια χρήματα από το φυσικό αέριο κάποια στιγμή».

«Πηγαίνουμε να βλέπουμε τους γαμπρούς μου όλη την ώρα. Σπάνια έρχονται στο σπίτι μου. Δεν είναι σπουδαίο για μένα. Υπάρχει απλώς κάτι στο να πηγαίνεις στη γιαγιά και τον παππού για τα παιδιά. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες δεν γίνονται νέοι. Να είστε ευγνώμονες που είναι ακόμα κοντά»

«Οι σχέσεις είναι αμφίδρομος, είναι υπέροχο που η MIL θέλει να δει το εγγόνι και θέλει να είναι στη ζωή τους και το καταλαβαίνω, να είσαι ευγνώμων, αλλά και η γυναίκα κάνει βόλτες κάπου αλλού που πρέπει να πάει, έτσι ακόμα κι αν κάνει μια προσπάθεια να έρθετε μία φορά το τρίμηνο ή δύο φορές το χρόνο θα ήταν κάτι. Όσον αφορά την οδήγηση για να τη δεις, σίγουρα, όπως κάθε άλλο Σαββατοκύριακο ή κάτι τέτοιο, αλλά όχι μια ώρα κάθε φορά τη σχολική βραδιά, είναι πολύ για τα μικρά παιδιά. Διακοπές και πάλι, είμαι σίγουρος ότι η οικογένειά σας σας θέλει κοντά σας γι' αυτό, γι' αυτό κάντε εναλλαγή κάθε δεύτερη χρονιά ή κάθε άλλη γιορτή με την οικογένειά του και την οικογένειά σας.»

«Παντρεύτηκα σε μια οικογένεια που οι διακοπές και τέτοια ήταν στο σπίτι της μεγαλύτερης γυναίκας. Πρώτον, ήταν η γιαγιά. Μετά, καθώς της έγινε πολύ, ήταν το MIL μου. Μετά το θάνατό της, ήμουν εγώ. Λαχταρώ εκείνες τις μέρες που έκαναν το μαγείρεμα, αλλά το απολαμβάνω. Ό,τι κι αν συνέβη ήταν απλώς καλός. Όταν ετοιμάζετε ένα γεύμα, βάλτε τον σύζυγό σας να πάει να πάρει τη μαμά και να έχει τη μαμά μόνη της. Για να είστε ευτυχισμένοι, πρέπει να πάρετε τα χαρτιά που σας μοιράζονται και να το κάνετε να λειτουργήσει. Αποδεχτείτε αυτήν την κατάσταση και βρείτε μια αποδεκτή λύση που μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Δεν θα το έχετε πάντα 100% με τον δικό σας τρόπο. Σκέφτομαι όλα τα πράγματα που έκανε η κολλητή μου που με τρέλαναν και τώρα που έφυγε, μπορώ να κοιτάξω πίσω και να σκεφτώ πολλές φορές ότι ήμουν αρκετά μικροπρεπής».

«Θυμήσου, έχεις έναν γιο, οπότε και εσύ θα γίνεις πεθερά κάποια μέρα».

«Θα είμαι ο περίεργος εδώ έξω, αλλά νιώθω για σένα! Είναι χάλια να είσαι ΣΥΝΕΧΩΣ αυτός που πηγαίνει στα σπίτια των άλλων. Ειδικά με ένα παιδί. Μισώ να ακούω «Δεν σε έχω δει εδώ και καιρό». Λοιπόν, φίλε, οι δρόμοι λειτουργούν αμφίδρομα. Δεν έχω πραγματικά συμβουλές, αλλά εδώ να πω ότι τα συναισθήματά σας ισχύουν».

«Η ζωή δεν είναι παρά ένας ατμός. Αγκαλιάστε και αγαπήστε τον χρόνο που σας δίνεται, ανεξάρτητα από την «ταλαιπωρία» της κυκλοφορίας. Όλα φαίνονται τόσο ασήμαντα και μικρά αργότερα».

«Είμαι 68, σύντομα θα γίνω 69. Απλά μια διαφορετική οπτική. Δεν οδηγώ πολύ συχνά έξω από την πόλη. Ανάμεσα στη νυχτερινή τύφλωση και ορισμένες φοβίες που έχουν εμφανιστεί με τα χρόνια. Αν έχω την ευκαιρία να πάω έξω από την πόλη και κάποιος είναι πρόθυμος να με πάρει, θα είμαι πέρα ​​από ενθουσιασμό. Ο Μιλ σου αγαπάει εσένα και τα παππούλια της και ναι...αφορά αυτήν σε αυτό το σημείο. Είναι τα γενέθλιά της και ο τρόπος που μεγάλωσε. Να είσαι ευγνώμων και ανεκτικός, θα χαρείς που ήσουν κάποια στιγμή».

«Ναι, καταλαβαίνω τι νιώθεις. Είναι δύσκολο όταν οι άνθρωποι περιμένουν από εσάς να είστε πάντα αυτός που βγαίνει από το δρόμο σας για να επισκεφθείτε ή να διατηρήσετε επαφή. είναι μια δύσκολη κατάσταση. Αλλά καταλαβαίνω τα συναισθήματα απογοήτευσής σου».

«Ίσως εξηγήστε στην πεθερά σας ότι όλη η οδήγηση είναι πολλή και ίσως είναι έτοιμο να τη δείτε τα Σαββατοκύριακα ή αν πρέπει να είναι στη μέση της εβδομάδας, να το κάνετε κάθε δεύτερη εβδομάδα. Η mil μου μένει μια ώρα μακριά μας και δεν μπορεί να μας οδηγήσει το αυτοκίνητό της γιατί έχει μηχανικά προβλήματα. Ξέρει ότι θα μπαίνω Παρασκευή και Κυριακή και ίσως και μέσα στην εβδομάδα αν έχουμε ραντεβού. Αλλά καταλαβαίνει ότι έχω 8 παιδιά και δεν μπορώ να τα παρατήσω όλα μόνο και μόνο για να οδηγήσω κοντά της. Θέλω να τη βλέπω συχνά, όμως, επειδή έπαθε καρδιακή προσβολή πριν από δύο χρόνια και έκτοτε δεν τα πάει καλά. Έχασα επίσης τη μητέρα μου ακριβώς πριν από την καρδιακή προσβολή του Μιλ».

Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με την ανατροφή των παιδιών, τη σχέση ή άλλη ερώτηση σχετικά με την οικογένεια; Υποβάλετέ το στο Facebook ή Απαντήσεις !

Η εκπομπή της Wendy Williams δεν θα πρωταγωνιστεί πλέον στη Wendy Williams; Μάθετε ποιος μπορεί να την αντικαταστήσει

Εν μέσω αναφορών για προβλήματα υγείας, η Γουέντι Γουίλιαμς φέρεται να απομακρύνεται από το ονομαζόμενο talk show της.

Ο Alec Baldwin μιλάει για την αρνητικότητα και τη Halyna Hutchins στο New Year’s Post

Η 31η Δεκεμβρίου και η 1η Ιανουαρίου χρησιμοποιούνται συχνά για να αναλογιστούν το τελευταίο έτος και να προσβλέπουν στο νέο έτος. Και αυτό ακριβώς έκανε ο Alec Baldwin.