Η πεθερά είναι χαρούμενη αφού έμαθε ότι η μαμά απέβαλε λόγω τροχαίου ατυχήματος

Αυτή η ανάρτηση περιέχει πληροφορίες σχετικά με την αποβολή που μπορεί να προκαλέσει σε ορισμένους.

Μια γυναίκα επικοινώνησε με το Reddit μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που την έκανε να αποβάλει και να χάσει την εγκυμοσύνη της 11 εβδομάδων – κάτι που η πεθερά χαιρόταν .

Αν και η οικογένεια θα έπρεπε να ήταν το πρώτο μέρος στο οποίο στράφηκε για αγάπη και υποστήριξη, η πεθερά της ξεκαθάρισε πόσο πραγματικά ήταν ευτυχισμένη που το μωρό δεν επέζησε. «Είναι εντελώς αναίσθητη στο πώς νιώθω εγώ και οι σημαντικοί άλλοι», έγραψε η μαμά.

Εικόνα μέσω Shutterstock

Πριν από το ατύχημα, το ζευγάρι αποφάσισε να μην πει στις οικογένειές του τα νέα της εγκυμοσύνης «μέχρι να περάσουμε την επικίνδυνη περίοδο», αλλά δυστυχώς, ο κίνδυνος τους βρήκε σε διαφορετική μορφή. «Κάποιος ηλίθιος που πήδηξε το κόκκινο φως», έγραψε στην ανάρτησή της στο Reddit. «Το αυτοκίνητο ολοκληρώθηκε και κύλησε».

Τόσο αυτή όσο και ο άλλος της (SO) ήταν τυχεροί που επέζησαν από τη συντριβή.

«Έτσι ήταν λίγο γδαρμένο και είμαι πολύ μελανιασμένη», συνέχισε. «Αλλά, δυστυχώς, οι γιατροί είπαν ότι το τραύμα στο σώμα μου ήταν πολύ μεγάλο για το μωρό». μην το κάνεις.'

Σχεδίαζαν να μοιραστούν επιτέλους τα καλά νέα με τους αγαπημένους τους λίγες μέρες μετά το δυστύχημα. «Στην αρχή ήμουν ευγνώμων που δεν τους το είπα», αποκάλυψε. Αλλά μέσα στη θλίψη τους, ο σύζυγός της στράφηκε στη μαμά του για υποστήριξη - κάτι που ήταν λάθος.

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Μια πεθερά λέει ότι η πεθερά της κατηγορεί για τον θάνατο του συζύγου της εξαιτίας ενός βίντεο που δημοσίευσε στον τοίχο της στο Facebook κάνοντας πλάκα με τον φόβο του COVID-19

«Η πρώτη προσβολή ήταν η χαρά της μπροστά στον πόνο μας», έγραψε η θλιμμένη μαμά. «Δεν έδωσε συλλυπητήρια ούτε τίποτα. Είπε ότι είναι για το καλύτερο γιατί δεν είμαστε έτοιμοι να γίνουμε γονείς ούτως ή άλλως. Ήταν σαν ένα τεράστιο χαστούκι».

Στη συνέχεια, η πεθερά αποφάσισε να δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε «για την απώλεια του αγαπημένου της θα ήταν εγγόνι», έγραψε η γυναίκα. «Με έκανε να δω».

Τώρα η οικογένειά τους τους «βομβαρδίζει» με ερωτήσεις, κάτι που η μητέρα δεν ήθελε εξαρχής.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της συμφώνησαν ότι αν συνέβαινε κάτι στην εγκυμοσύνη τους, «θα ασχολούμασταν και θα θρηνούσαμε ως κλειστή ομάδα. Καμία οικογένεια δεν χρειαζόταν να μάθει για την απώλειά μας», συνέχισε.

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η μελλοντική πεθερά μιας γυναίκας μπαίνει γυμνή και αναιρεί το «ακατάλληλο» σώμα της

Αυτή η κατάσταση την έχει κάνει να νιώθει «ήττη». Ζήτησε από την πεθερά να αφαιρέσει το πόστο, κάτι που έκανε, αλλά ήταν ακόμα πληγωμένη.

«Έχω κλάψει τις τελευταίες τρεις μέρες και πιθανότατα θα κλάψω και τις επόμενες. Αλλά δεν ξέρω πώς να αντιδράσω αυτή τη στιγμή», έγραψε. Και φαίνεται ότι η πεθερά έριξε γκάζι στη φλόγα. «Είναι χαρούμενη που χάσαμε το μωρό, αλλά προσποιείται ότι είναι τόσο συντετριμμένη στο Facebook μπροστά στην οικογένεια», έγραψε. Τώρα λοιπόν η μαμά έχει στραφεί στο διαδίκτυο και ζητά βοήθεια.

«Θέλω να το χάσω και να πάρω όλα τα συναισθήματα που νιώθω και να της τα εκσφενδονίσω. Σκίστε την και αφήστε την να εύχεται να λυπόταν», αποκάλυψε. «Αλλά δεν ξέρω πόσο υγιές θα είναι αυτό για τον SO και εγώ αυτή τη στιγμή. Νιώθω σαν να με χτύπησαν και δεν μπορώ να βρω τρόπο να ελέγξω τα συναισθήματά μου και το MIL μου».

Ένας σχολιαστής μοιράστηκε: «Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου. Θεωρώ ότι είναι ακατανόητα σκληρό το ότι η MIL σας βρήκε απαραίτητο να πατήσει την ήδη συντετριμμένη ψυχή σας για αυτήν την απώλεια». Ενώ ένας άλλος είπε: «Είμαι τρομοκρατημένος από τον τρόπο που η MIL σας κάνει αυτή την απώλεια/τραγωδία για αυτήν. Δεν μπορώ να φανταστώ να αφαιρέσω το να μοιράζομαι τα νέα κάποιου με οποιονδήποτε τρόπο και η συμπεριφορά της είναι απεχθής».

Τι νομίζετε; Σχολιάστε παρακάτω!


Μου είπαν ότι το μωρό μου μπορεί να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down): Συμβουλή;

Μια μαμά είναι ανήσυχη μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που αναφέρουν ότι το αγέννητο μωρό της διατρέχει υψηλό κίνδυνο να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down) και αναζητά συμβουλές από άλλες μαμάδες.

30 νόστιμες συνταγές μπλέντερ που δεν είναι smoothies, αλλά είναι εξίσου εύκολες

Βρήκαμε 30 απλές και νόστιμες συνταγές μπλέντερ που πρέπει να έχετε στο χέρι και δεν είναι smoothies. Καθίστε τα σάλια καθώς διαβάζετε αυτή τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε ανάμειξη!