Η πεθερά δίνει στην κόρη της ένα τεστ εγκυμοσύνης για τις γιορτές

Τι θα κάνατε αν η πεθερά σας σας έκανε δώρο ένα τεστ εγκυμοσύνης για τα Χριστούγεννα; Αυτό ακριβώς συνέβη σε μια γυναίκα, έτσι το έκανε Reddit για να λάβετε κάποια σχόλια από την κοινότητα.

'Την Κυριακή αυτή και ο πεθερός μου πέρασαν με το 'δώρο' των γιορτών μας. Δεν της αρέσει να δίνει δωροκάρτες ή χρήματα για δώρα για κάποιο λόγο', έγραψε η γυναίκα. «Μέσα στο δώρο υπήρχαν δύο τεστ εγκυμοσύνης, ένα αρκουδάκι ντυμένο μωρό και ένα ημερολόγιο για την παρακολούθηση των κύκλων».

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ: Ο γιος ζητά από την AITA να μην αφήσει τον πατέρα του να παντρευτεί την ενήλικη θετή του κόρη

Γυναίκα ζητά από την AITA αφού η πεθερά της κάνει τα τεστ εγκυμοσύνης της

Εικόνα μέσω Shutterstock

«Της είπα ότι δεν επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σύντομα, οπότε θα ήταν καλύτερα να επιστρέψουν τα δώρα ή να τα δώσουν σε κάποιον άλλον που θα τα χρησιμοποιούσε», πρόσθεσε. «Φυσικά ήταν στενοχωρημένη, αλλά είπε ότι τα κρατάω «για κάθε περίπτωση» και νιώθω ότι με υπονομεύει ξανά».

Η γυναίκα δηλώνει ότι τελικά πέταξε το ανεπιθύμητο δώρο στα σκουπίδια, αλλά ο σύζυγός της δεν ήταν ευχαριστημένος που σπαταλούσε τα τεστ εγκυμοσύνης.

«Πέταξα τα τεστ και το παιχνίδι και το ημερολόγιο αφού έφυγαν. Ο σύζυγός μου πιστεύει ότι δεν αντιδρώ υπερβολικά και θέλουν απλώς να μας «ενθαρρύνουν», αλλά αυτό είναι υπέρβαση για μένα. Η μητέρα του πιστεύει ότι ήμουν ασεβής που αρνήθηκα το δώρο όπως έκανα, δεν ξέρει ότι τα πέταξα».

«Ο σύζυγός μου προσπάθησε να πάρει τα δώρα από τα σκουπίδια, καθώς μπορεί να τα χρησιμοποιήσουμε αργότερα, αλλά είπα όχι να τα αφήσω εκεί και νομίζει ότι κάνω λάθος και σπάταλη γι' αυτό που κάνω».

Εικόνα μέσω Shutterstock

Η πλειονότητα των αναγνωστών του Reddit συμφώνησε με τη γυναίκα, λέγοντάς της ότι δεν έχει άδικο γι' αυτό και η πεθερά της σίγουρα ξεπέρασε τις διακοπές της.

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.