Η πηγή αποκαλύπτει πώς πραγματικά νιώθει ο Chris Rock για το νεότερο βίντεο του Will Smith

Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά Γουίλ Σμιθ έσπασε τη σιωπή του και ζήτησε ξανά συγγνώμη Κρις Ροκ επειδή τον χαστούκισε στη σκηνή των Όσκαρ, μια πηγή αποκαλύπτει την αντίδραση του Chris Rock στο τελευταίο του βίντεο.

ΕΝΑ είπε πηγή στο People ότι ο Chris Rock έχει μετακομίσει και δεν σκοπεύει να επικοινωνήσει με τον Will Smith για το περιστατικό στο μέλλον.

Η πηγή αποκαλύπτει πώς πραγματικά νιώθει ο Chris Rock για το νεότερο βίντεο του Will Smith

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον Chris Rock (@chrisrock)

«Ο Κρις δεν χρειάζεται να μιλήσει. Αυτό είναι ξεκάθαρα κάτι που ενοχλεί τον Γουίλ περισσότερο από τον Κρις. Ο Γουίλ πρέπει να ασχοληθεί με τα ζητήματά του. Ο Κρις είναι καλά», εξήγησε η πηγή στο People.

Μια πρόσθετη πηγή πρόσθεσε ότι φαίνεται ότι ο Rock είναι έτοιμος να προσθέσει την κατάσταση στο stand-up set του. 'Το γεγονός ότι κάνει ήδη αστεία γι 'αυτό είναι καλό', λέει η πηγή.

«Αυτό σημαίνει ότι το αξιολογεί. Όμως το άγχος του χαστούκι και τα επακόλουθα δεν έχουν κυριεύσει τη ζωή του. Ακριβώς το αντίθετο.'

lev radin / Shutterstock.com

Όπως ανέφερε προηγουμένως ο Mamas Uncut, ο Rock εθεάθη στη σκηνή με τον Kevin Hart τον Ιούλιο να γελάει και να αναδεικνύει την κατάσταση των Όσκαρ μπροστά σε ένα sold-out κοινό στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη. Ενώ ήταν στη σκηνή, ο Χαρτ χάρισε στον Ροκ μια κατσίκα, ως σύμβολο του ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους κωμικούς όλων των εποχών.

Ο Χαρτ βρήκε την ευκαιρία να γλιστρήσει σε μια ανεπαίσθητη ανασκαφή στον Σμιθ δίνοντας το όνομά του στην κατσίκα. Αυτό έγινε αφότου ο Ροκ είπε στο πλήθος, «όποιος πει ότι πονάνε λόγια δεν έχει χτυπηθεί ποτέ στο πρόσωπο», αστειεύτηκε ο Ροκ.

«Δεν είμαι θύμα. Ναι, αυτό πονάει, μάνα. Αλλά το έκλεισα και πήγα στη δουλειά την επόμενη μέρα. Δεν πηγαίνω στο νοσοκομείο για κόψιμο χαρτιού».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο Chris Rock στάθηκε στο κέντρο της Νέας Υόρκης και άρχισε να κάνει αστεία για τον Will Smith: 'I'm Not the Victim'

Ο Γουίλ Σμιθ έσπασε την τρίμηνη σιωπή του την Παρασκευή 29 Ιουλίου μοιράζοντας ένα βίντεο στο Instagram. Στο βίντεό του, όπως ανέφερε προηγουμένως ο Mamas Uncut, ο Will ζήτησε συγγνώμη από πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του Chris, της μητέρας και του αδερφού του Chris, της οικογένειάς του, Questlove—που κέρδισε το Όσκαρ παρουσίαζε ο Chris και των υποψηφίων για Όσκαρ που τον ψήφισαν για να κερδίσει. το πρώτο του Όσκαρ.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον Will Smith (@willsmith)

Ο Will μοιράστηκε ότι έκτοτε επικοινώνησε με τον Chris για να μιλήσει ένας προς έναν, αλλά αποκάλυψε ότι αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα. «Επικοινωνώ με τον Κρις και το μήνυμα που επέστρεψε είναι ότι δεν είναι έτοιμος να μιλήσει. Και όταν είναι, θα απλώσει το χέρι. Θα σου πω λοιπόν, Κρις, σου ζητώ συγγνώμη».

«Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη», συνέχισε ο Σμιθ. «Και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις».

Τώρα ξέρουμε, αυτή η συγκεκριμένη συνομιλία πιθανότατα δεν θα γίνει ποτέ. Κάτι που μπορεί να είχε δει ο Γουίλ λαμβάνοντας υπόψη ότι το είπε για τον αδερφό του Chris Rock, Tony Rock.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον Chris Rock (@chrisrock)

«[Ο Τόνι και εγώ] είχαμε μια εξαιρετική σχέση. Ο Τόνι Ροκ ήταν ο άνθρωπός μου. Και αυτό είναι μάλλον ανεπανόρθωτο». Ο Smith ζήτησε επιπλέον συγγνώμη από την οικογένειά του, λέγοντας ότι λυπάται για τον έλεγχο που τους άσκησε με τις ασύλληπτες ενέργειές του.

«Η δουλειά που προσπαθώ να κάνω είναι —είμαι βαθιά μετανιωμένη— και προσπαθώ να μετανιώνω χωρίς να ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Σωστά? Είμαι άνθρωπος και έκανα ένα λάθος και προσπαθώ να μην θεωρώ τον εαυτό μου σαν ένα κομμάτι σ*τ», είπε.

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.