Η οικογένεια της Chloe Wiegand μιλάει για πρώτη φορά για τον τραγικό θάνατό της στο κρουαζιερόπλοιο

Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, η οικογένεια Wiegand βίωσε μια αδιανόητη τραγωδία όταν το παιδί τους Chloe Wiegand , πέθανε ενώ επέβαινε σε μια γραμμή κρουαζιέρας Royal Caribbean . Η οικογένεια μίλησε για το περιστατικό για πρώτη φορά στις Σήμερα την Τρίτη 23 Ιουλίου Κατά τη διάρκεια της αποκλειστικής συνέντευξης, Κίμπερλι Γουίγκαντ , η μητέρα της Chloe, είπε στη Savannah Guthrie ότι η έλλειψη προφυλάξεων ασφαλείας της Royal Caribbean «στοίχισε τη ζωή στο παιδί μας».

Η 18 μηνών Chloe πέθανε αφού έπεσε από ένα ανοιχτό παράθυρο στο 11 ου πάτωμα του πλοίου που δεν είχε οθόνη. Τα γύρω παράθυρα φέρεται να ήταν κλειστά, με αποτέλεσμα η οικογένεια να πιστέψει ότι ήταν όλα ασφαλή.

«Προφανώς τους κατηγορούμε ότι δεν έχουν μια πιο ασφαλή κατάσταση στους 11 ου όροφο αυτού του κρουαζιερόπλοιου. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν γίνει για να γίνει αυτό πιο ασφαλές», είπε ο Wiegand. «Ξέρω ότι η μαμά μου ρωτούσε τους ανθρώπους: «Γιατί στο καλό υπάρχει ένα παράθυρο ανοιχτό στο 11 ου πάτωμα χωρίς οθόνη ή τίποτα.»

Όταν ο Wiegand το έφερε υπόψη του προσωπικού της Royal Caribbean, εκείνοι απάντησαν: «Χρειαζόμαστε εξαερισμό». Ο Wiegand υποστηρίζει ότι θα μπορούσαν να είχαν επιλέξει να πάρουν έναν ανεμιστήρα ή να χρησιμοποιήσουν «κάποιο άλλο μηχανισμό για να κάνουν τους καλεσμένους σας άνετα, αντί να δημιουργήσουν έναν τεράστιο κίνδυνο για την ασφάλεια».

Η οικογένεια θέλει τώρα να θεωρήσει υπεύθυνη την Royal Caribbean. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν ατύχημα», είπε ο Μάικ Γουίνκλμαν, δικηγόρος της οικογένειας. «Πραγματικά το μοναδικό ερώτημα είναι, υπήρχαν μέτρα ασφαλείας που θα μπορούσαν να ισχύουν και θα έπρεπε να ισχύουν;»

Η Royal Caribbean απάντησε Σήμερα Το αίτημα του για σχόλιο, λέγοντας: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι για αυτό το περιστατικό και οι καρδιές μας πάνε στην οικογένεια. Έχουμε βοηθήσει τις αρχές στο Σαν Χουάν με τις έρευνές τους και είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για να απαντήσουν σε περαιτέρω ερωτήσεις».

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Πουέρτο Ρίκο μοιράστηκε ότι η έρευνα πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της και ότι δεν μπορούν να γίνουν περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή.

Ο Chris Pratt δημοσιεύει σπάνια selfie του 9χρονου γιου Jack και της 8 μηνών κόρης Lyla

Ο Chris Pratt, 41, δημοσίευσε πρόσφατα μια αξιολάτρευτη selfie με τα δύο παιδιά του στο Instagram.

25 εξαιρετικά γερμανικά ονόματα για κορίτσια που πρέπει να λάβουν υπόψη οι νέοι γονείς

Τα αγαπημένα γερμανικά ονόματα για κορίτσια προσαρμόζονται συχνά με την πάροδο του χρόνου. Σε αντίθεση με τα ονόματα για αγόρια που παραμένουν σταθερά, τα γερμανικά ονόματα για τα κορίτσια είναι σε ροή και είναι φοβερό.