Η οικογένεια της Chloe Wiegand μιλάει για πρώτη φορά για τον τραγικό θάνατό της στο κρουαζιερόπλοιο

Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, η οικογένεια Wiegand βίωσε μια αδιανόητη τραγωδία όταν το παιδί τους Chloe Wiegand , πέθανε ενώ επέβαινε σε μια γραμμή κρουαζιέρας Royal Caribbean . Η οικογένεια μίλησε για το περιστατικό για πρώτη φορά στις Σήμερα την Τρίτη 23 Ιουλίου Κατά τη διάρκεια της αποκλειστικής συνέντευξης, Κίμπερλι Γουίγκαντ , η μητέρα της Chloe, είπε στη Savannah Guthrie ότι η έλλειψη προφυλάξεων ασφαλείας της Royal Caribbean «στοίχισε τη ζωή στο παιδί μας».

Η 18 μηνών Chloe πέθανε αφού έπεσε από ένα ανοιχτό παράθυρο στο 11 ου πάτωμα του πλοίου που δεν είχε οθόνη. Τα γύρω παράθυρα φέρεται να ήταν κλειστά, με αποτέλεσμα η οικογένεια να πιστέψει ότι ήταν όλα ασφαλή.

«Προφανώς τους κατηγορούμε ότι δεν έχουν μια πιο ασφαλή κατάσταση στους 11 ου όροφο αυτού του κρουαζιερόπλοιου. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν γίνει για να γίνει αυτό πιο ασφαλές», είπε ο Wiegand. «Ξέρω ότι η μαμά μου ρωτούσε τους ανθρώπους: «Γιατί στο καλό υπάρχει ένα παράθυρο ανοιχτό στο 11 ου πάτωμα χωρίς οθόνη ή τίποτα.»

Όταν ο Wiegand το έφερε υπόψη του προσωπικού της Royal Caribbean, εκείνοι απάντησαν: «Χρειαζόμαστε εξαερισμό». Ο Wiegand υποστηρίζει ότι θα μπορούσαν να είχαν επιλέξει να πάρουν έναν ανεμιστήρα ή να χρησιμοποιήσουν «κάποιο άλλο μηχανισμό για να κάνουν τους καλεσμένους σας άνετα, αντί να δημιουργήσουν έναν τεράστιο κίνδυνο για την ασφάλεια».

Η οικογένεια θέλει τώρα να θεωρήσει υπεύθυνη την Royal Caribbean. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν ατύχημα», είπε ο Μάικ Γουίνκλμαν, δικηγόρος της οικογένειας. «Πραγματικά το μοναδικό ερώτημα είναι, υπήρχαν μέτρα ασφαλείας που θα μπορούσαν να ισχύουν και θα έπρεπε να ισχύουν;»

Η Royal Caribbean απάντησε Σήμερα Το αίτημα του για σχόλιο, λέγοντας: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι για αυτό το περιστατικό και οι καρδιές μας πάνε στην οικογένεια. Έχουμε βοηθήσει τις αρχές στο Σαν Χουάν με τις έρευνές τους και είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για να απαντήσουν σε περαιτέρω ερωτήσεις».

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Πουέρτο Ρίκο μοιράστηκε ότι η έρευνα πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της και ότι δεν μπορούν να γίνουν περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή.

Ο γιος του Ρομπ Λόου αντιδρά στη μαμά που διδάσκει στη Γκουίνεθ Πάλτροου στοματικό σεξ

Λίγες μέρες αφότου η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε πώς η σύζυγος του Ρομπ Λόου, Σέριλ Μπέρκοφ, της έμαθε πώς να κάνει στοματικό σεξ, ο γιος του ζευγαριού, Τζον Όουεν Λόου, αισθάνεται άσχημα.

Η Άννα Φάρις έχει 1 μεγάλη συμβουλή για να δώσει στον γιο της πριν παντρευτεί

Σε μια συνομιλία με τον Glennon Doyle στο podcast της, η Anna Faris is Unqualified, η Anna Faris μίλησε για τη μία πραγματική επιθυμία που έχει για τον γάμο των γιων της.