Η νύφη και η παράνυμφος μαλώνουν αφού η νύφη και ο γαμπρός αποφασίσουν ότι θέλουν έναν γάμο χωρίς παιδιά, τώρα η νύφη θέλει να ξέρει αν κάνει λάθος

Μια νύφη έχει ξεκαθαρίσει ότι τα παιδιά ΔΕΝ είναι ευπρόσδεκτα στον επερχόμενο γάμο της. Ενώ πιστεύει ότι το αίτημά της είναι απολύτως αποδεκτό, οι φίλοι της αναστατώνονται με την αυστηρή της απόφαση.

Σε μια στιγμή αυτοστοχασμού, η νύφη πήγε στο Κοινότητα Reddit να ρωτήσω, «Είμαι η τρύπα που δεν επιτρέπω τα μωρά στο γάμο μου;» Ξεκινά εξηγώντας ότι τηρεί αυτόν τον κανόνα, παρόλο που μια από τις παράνυμφους της ζήτησε εξαίρεση.

AITA που δεν επέτρεψα μωρά στο γάμο μου από AmItheAsshole

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ: Ο νέος μπαμπάς ρώτησε το Reddit «AITA» αφού χρησιμοποίησε μια γυναικεία τουαλέτα για να αλλάξει την πάνα του νεογέννητου γιου του

«Εγώ και ο αρραβωνιαστικός μου θα κάνουμε έναν γάμο χωρίς παιδιά σε λίγους μήνες», γράφει. «Μιλούσα με την παρανυφούλα μου τις προάλλες και ρώτησε αν μια κοινή φίλη που μόλις απέκτησε το μωρό της θα φέρει το μωρό. Είπα όχι, είναι ένας γάμος χωρίς παιδιά».

Shutterstock

Η νύφη και ο γαμπρός επικρίθηκαν επειδή ήθελαν ο γάμος τους να είναι χωρίς παιδιά

Προφανώς, η απόφασή της προκαλεί αρκετή τριβή στο νυφικό. «Αν κάνουμε εξαιρέσεις για μερικούς ανθρώπους, όλοι θα θέλουν μια. Η παράνυμφος είπε: «Φαντάσου να πιστεύεις ότι ο γάμος σου είναι πιο σημαντικός από το να είναι ένα μωρό με τη μητέρα του.» Πήρα αμυντική στάση και μαλώσαμε για αυτό μέχρι που είπε: «Όποια κι αν είναι η μέρα σου» και έφυγε».

Shutterstock

Τώρα η μέλλουσα νύφη λέει ότι αν οι νέες μητέρες δεν μπορούν να αφήσουν τα μωρά τους, δεν πρέπει να παρευρεθούν καθόλου στη γιορτή. «Η γνώμη μου είναι ότι δεν θέλω μωρά στο γάμο μου, αν η μητέρα δεν θέλει να τα αφήσει, τότε η μητέρα δεν έρχεται στο γάμο», προσθέτει. «Η παράνυμφος μου έλεγε ότι δεν μπορώ να περιμένω από τις μητέρες που θηλάζουν να μην είναι με τα μωρά τους και αν δεν με νοιάζει αν έρθουν, τότε γιατί να μπω στον κόπο να τις προσκαλέσω».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Οι γονείς του Reddit μοιράζονται μερικές από τις πιο δύσκολες και περίεργες ερωτήσεις που τους έχουν κάνει τα παιδιά τους

Η κοινότητα του Reddit στάθηκε γρήγορα και δήλωσε ότι η νύφη «δεν είναι η τρύπα» για να θέλει έναν γάμο χωρίς παιδιά. Πολλοί πρόσθεσαν ότι και αυτοί δεν είχαν παιδιά στο γάμο τους και θα έπρεπε να είναι η επιλογή της στη μεγάλη της μέρα.

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.