Η νέα μαμά ισχυρίζεται ότι ο γιατρός της έκλεισε τον κόλπο της αφού σκίστηκε ενώ γεννούσε, τώρα ρωτάει αν πρέπει να κάνει μήνυση

Μια μαμά πήγε στο Reddit ρωτώντας αν έπρεπε να κάνει μήνυση στον γιατρό της επειδή ο γιατρός φέρεται να της έκλεισε τον κόλπο μετά τον τοκετό. Και φέρεται να έχει αποδείξεις.

Ενώ η νέα μαμά δεν μοιράστηκε την προσωπική φωτογραφία στο διαδίκτυο, η χρήστης του Reddit έγραψε ότι απέκτησε το πρώτο της παιδί πριν από έξι εβδομάδες και τρεις ημέρες. Μοιράστηκε επίσης ότι ενώ γεννούσε το πρώτο της παιδί, «έσκισε και έπρεπε να κάνει ράμματα».

Shutterstock

Η νέα μαμά αναρωτιέται αν πρέπει να κάνει μήνυση στον γιατρό αφού έκλεισαν τον κόλπο της

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο Shawn Johnson συγκρίνει τον πόνο του πραγματικού τοκετού με τον πόνο ενός προσομοιωτή τοκετού 3 μήνες μετά τον τοκετό

Και συνέχισε, «Ο γιατρός που εφημερούσε δεν μου είπε πόσα ράμματα έκανα, πού τα έβαλε ή ακόμα και τι είδους σχίσιμο είχα. Έκανα τον έλεγχο των έξι εβδομάδων μου τη Δευτέρα και όταν τελικά πήρα ένα δωμάτιο, συνειδητοποίησα ότι ο γιατρός μου δεν είχε σημειώσεις ή δεν γνώριζε τίποτα για τον τοκετό μου. Έπρεπε να με ρωτήσει αν έκανα ράμματα και αν ο γιατρός που εφημερία μου έδωσε πληροφορίες για αυτά».

Shutterstock

Η νέα μαμά συνέχισε λέγοντας στον γιατρό της ότι είχε τόσο «ξεφύγει» μετά τη γέννηση του γιου της που «δεν μπορούσε καν να τον κρατήσει». Τότε, έγραψε η μαμά, το πρόσωπο του γιατρού της άλλαξε καθώς άρχισε να την εξετάζει για να βεβαιωθεί ότι όλα θεραπεύονταν σωστά. Ο γιατρός της είπε ότι «τα ράμματα προκάλεσαν την επούλωση [του κόλπου της] με έναν περίεργο τρόπο».

«Στη συνέχεια τραβάει το άνοιγμα στον κόλπο μου και σκιάζει τη μέση της τρύπας. Για να το θέσουμε καλύτερα, ο κόλπος μου μοιάζει με τον αριθμό 8, αλλά οι δύο τρύπες είναι μικρότερες και η γραμμή στη μέση είναι πολύ πιο παχιά. Έχω δύο μίνι τρύπες που δεν χωρούσε ούτε μύτη για στυλό! Μου λέει ότι πρέπει να χειρουργηθώ γιατί το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί από μόνο του».

Συνέχισε, «Είχα ήδη μια τραυματική περίοδο για να θεραπευθώ από τη διαδικασία του τοκετού και τώρα πρέπει να επιστρέψω σε αυτό που με τραυμάτισε αρχικά. Θα μπορούσα να κάνω μήνυση στον γιατρό;»

Shutterstock

Ένας άλλος Redditor που είπε ότι είναι χειρουργός σχολίασε την ανάρτηση της μαμάς λέγοντας: «Χειρουργός εδώ: ενώ είναι πιθανό τα πράγματα να θεραπεύσουν όπως περιέγραψες (λέγεται στένωση) αν όντως ράψισαν τον κόλπο σου, αυτό είναι κακή πρακτική. … Αν έκανα κάτι παρόμοιο σε έναν ασθενή όμως, θα περίμενα να με μηνύσουν».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Audrey Roloff μοιράζεται συγκινητικές φωτογραφίες από τη γέννηση του γιου της Bode James, λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα σαν να κρατάς το μωρό σου για πρώτη φορά

Και ένα άτομο της πρότεινε να μιλήσει με έναν πραγματικό δικηγόρο για να πάρει τις απαντήσεις που αναζητούσε. «Ξεκινήστε να παραθέτετε μερικές διαβουλεύσεις με δικηγόρους για ιατρικές αμέλειες. Μόνο αυτοί μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε εάν έχετε μια υπόθεση».

Συνολικά, πολλοί από τους σχολιαστές που προσέγγισαν τη μαμά πίστεψαν ότι αξίζει να παλέψεις και να κάνεις την επανορθωτική επέμβαση.

Ο R. Kelly κρίθηκε ένοχος για περισσότερες ομοσπονδιακές κατηγορίες για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ένα χρόνο αφότου ο τραγουδιστής R&B R. Kelly κρίθηκε ένοχος για πολλαπλές ομοσπονδιακές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του εκβιασμού και της σεξουαλικής διακίνησης, ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για άλλη μια φορά.

Αυτά τα 100 ονόματα μωρών είναι ο ορισμός της άνεσης

Ρίξτε μια ματιά στα αγαπημένα μας ζεστά και ζεστά ονόματα μωρών που έχουν διαχρονική γοητεία χωρίς να είναι αποπνικτικά.