Η Mother From Doubling Down with the Derricos Ξοδεύει 3.500 $ το μήνα για να ταΐσει τα 14 παιδιά της

Το να κρατάς το σπίτι του Derrico σε λειτουργία με 14 παιδιά δεν είναι βόλτα στο πάρκο.

Οι γονείς Karen και Deon Derrico ετοιμάζουν τα 14 παιδιά τους να ξεκινήσουν τη μέρα τους και αποκαλύπτουν πώς τα πρωινά είναι μια παραγωγή στη νέα σειρά του TLC. Διπλασιάζοντας τους Derricos .

Εικόνα μέσω TLC

«Τα πρωινά εδώ στο σπίτι του Derricos, είναι σαν μπαλέτο», λέει η Κάρεν.

«Είναι χαοτικό. Πρέπει να είμαστε συνεχώς πάνω τους: «Κάντε μια θέση, φάτε το πρωινό σας, ας τα μαζέψουμε όλα.» Είναι σίγουρα δουλειά όταν κατεβαίνουν».

Και η σίτιση του πληρώματος δεν είναι φθηνή.

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Το TikTok του μικρού παιδιού που δοκιμάζει φίλτρα φαγητού έχει γίνει viral και τώρα οι άνθρωποι εκλιπαρούν τη νονά του για το δεύτερο μέρος

«Το ποσό των χρημάτων που ξοδεύουμε σε είδη παντοπωλείου, θεέ μου», λέει η Κάρεν. '2.500$-3.500$ το μήνα, εύκολο.'

«Σε μια εβδομάδα περνάμε από 15 κουτιά βάφλες, 20 ρολά χαρτί υγείας», προσθέτει ο Deon.

Η Κάρεν είναι μητέρα που μένει στο σπίτι, ενώ η Ντιόν είναι επενδυτής ακινήτων. Και οι δύο μοιράζονται 14 παιδιά: δύο μονόγονα, πεντάδυμα, τρίδυμα και δύο δίδυμα — όλα συλλήφθηκαν φυσικά.

«Και οι δύο έχουμε πολλαπλάσια και στις δύο πλευρές της οικογένειάς μας», εξηγεί ο Deon. «Αλλά έχουμε τα περισσότερα πολλαπλάσια που έχει ακούσει ποτέ κανείς».

Εικόνα μέσω TLC

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 25 νόστιμα ονόματα μωρών εμπνευσμένα από το φαγητό και τη μαγειρική

«Μετά τα μεγαλύτερα, είχα δύο αποβολές», προσθέτει η Κάρεν. «Μόλις έμεινα έγκυος, ο γιατρός με ξεκίνησε με προγεστερόνη για να διατηρήσω την εγκυμοσύνη μου. Αλλά όλα τα παιδιά μας ήταν φυσικά πεπεισμένα. Ούτε ένας γύρος εξωσωματικής γονιμοποίησης».

Η σειρά ακολουθεί το ζευγάρι καθώς περιμένουν τον ερχομό των τριδύμων τους, αλλά όταν στην Κάρεν λένε ότι πρέπει να περάσει το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης της στο νοσοκομείο στις 24 εβδομάδες, ο Ντιόν αφήνεται να διαχειριστεί το νοικοκυριό και να φροντίσει μόνος του 11 παιδιά. .

«Αυτοί είμαστε εμείς, αυτή είναι η ζωή μας», λέει η Κάρεν. «Επιλέξαμε να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια, επιλέξαμε επίσης να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη μεγάλη μας οικογένεια».

Διπλασιάζοντας τους Derricos κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου στις 10 μ.μ. ET στο TLC.

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.