Η Μισέλ Ομπάμα για τον γάμο: «Έχω παντρευτεί τον ΛεΜπρόν. Η εκδοχή μου του ΛεΜπρόν.»

Μισέλ Ομπάμα ήταν ειλικρινής σχετικά με την επιλογή συζύγου καθώς πλησιάζει την 28η επέτειο του γάμου της τον επόμενο μήνα με τον σύζυγό της και πρώην πρόεδρο, Μπάρακ Ομπάμα .

Σε πρόσφατο επεισόδιο του ' Το Podcast της Μισέλ Ομπάμα » η πρώην πρώτη κυρία αποκάλυψε τα σκαμπανεβάσματα του γάμου της με τον καλεσμένο της, Κόναν Ο’ Μπράιαν .

Εικόνα μέσω Instagram

«Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ έξω από το παράθυρο. Και λέω ότι επειδή είναι σαν, πρέπει να ξέρεις ότι τα συναισθήματα θα είναι έντονα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα παρατάτε», είπε.

Ο Ομπάμα συνέχισε σχολιάζοντας ότι και αυτές οι συγκεκριμένες στιγμές δεν είναι φευγαλέες.

«Και αυτές οι περίοδοι μπορεί να διαρκέσουν πολύ. Μπορούν να διαρκέσουν χρόνια».

Εικόνα μέσω Instagram

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Πατέρας- Κόρη Το τραγούδι «I Love My Black So Much» των Duo με την υποστήριξη της Michelle Obama

Ο Ομπάμα συνέχισε λέγοντας πώς θα πρέπει να βλέπουν οι άνθρωποι την αναζήτηση ενός συντρόφου, όπως η συγκέντρωση μιας ομάδας μπάσκετ όλων των αστέρων - και ιδανικά, αυτό το άτομο θα πρέπει να επιλέξει τον απόλυτο καλύτερο άνθρωπο για να είναι μαζί του.

«Θέλεις τον ΛεΜπρόν [Τζέιμς]. Δεν θέλετε τον τύπο, τρίτη σειρά στον πάγκο, που δεν έκανε την ομάδα, αλλά συχνά δεν το σκεφτόμαστε αυτό», είπε.

«Αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να πείτε είναι, «Έχω παντρευτεί τον ΛεΜπρόν. Η δική μου εκδοχή του ΛεΜπρόν».

Εικόνα μέσω Instagram

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Μισέλ Ομπάμα προσφέρει υπέροχα εμπνευσμένα λόγια σε 4χρονη που έγινε viral αφού αποκάλεσε τον εαυτό της «Άσχημη»

Ο Ομπάμα προέτρεψε επίσης ότι χρειάζεται χρόνος για να δεις το άτομο με το οποίο βγαίνεις «σε μια σειρά από καταστάσεις».

«Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος για να συμβεί αυτό εκτός από το να αποκτήσεις τα βασικά για να βρεις κάποιον, να είσαι ειλικρινής ότι θέλεις να είμαι μαζί του, να βγεις ραντεβού σοβαρά, να προγραμματίσεις να δεσμευτείς, να βγεις ραντεβού, να δεις πού πάει και μετά να κάνεις συμβαίνει», είπε.

«Δεν μπορείς να μπεις στο Tinder σε μια μακροχρόνια σχέση», κατέληξε.