Η Mina Starsiak Hawk μοιράζεται την πραγματικότητα του τοκετού και της μετά τον τοκετό με μια φωτογραφία της σε μια πάνα μέρες μετά τον τοκετό

Όταν πρόκειται για το σώμα της μετά τον τοκετό, Μίνα Στάρσιακ Χοκ παραδέχεται ότι είναι κάτι για το οποίο είναι περήφανη και δικαίως. Όπως το Καλά οστά αποκάλυψε το αστέρι στο Instagram με μια φωτογραφία της έξι μέρες μετά τον τοκετό, το σώμα της συνεχίζει να αλλάζει και εστιάζει στο να είναι υπομονετική με τον εαυτό της.

Κατά τη διάρκεια της «Δευτέρας στιγμής της σαπουνάδας», η Mina Starsiak Hawk μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της από την ίδια μέρα. Και οι δύο φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε πολύ διαφορετικές γωνίες και η πρώτη φωτογραφία δείχνει τον εαυτό της να το ρουφάει, κάτι που ήταν «πολύ δυσάρεστη μετά την καισαρική τομή, FYI».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

6 μέρες μετά τον τοκετό!!!! ::::::::::: Τώρα ΣΑΡΩΣΤΕ ΔΕΞΙΑ…για επίσης…6 ημέρες PP. Απλά τροφή για σκέψη. Και οι δύο είναι ΕΓΩ προφανώς, ο πρώτος απλά ποζάρει και ρουφήχτηκε…. suuuuper δυσάρεστη ανάρτηση γ ενότητα fyi. Οι υπόλοιποι είμαι εγώ, σε ηρεμία…. στην πάνα μου, π.χ. ναι, πρέπει να φοράς πάνα μετά τον τοκετό π.χ. τα πράγματα μόλις βγαίνουν. Δεν υπάρχει χώρος για σεμνότητα μετά τον τοκετό. ???? ::::::::: Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θέλατε να φαίνεστε έτσι ή να ντύνεστε έτσι ή να τα είχατε ΟΛΑ μαζί όπως τόσοι πολλοί από τους influencers που ακολουθούμε, απλά θυμηθείτε…. σας δείχνουν μόνο αυτό που θέλουν να δείτε. μέρος τους σίγουρα, αλλά συνήθως όχι ολόκληρη η ιστορία. Γι' αυτό να είστε ευγενικοί με τους εαυτούς σας και με αυτούς που ίσως βιαστείτε να κρίνετε με βάση αποκλειστικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. ::::::::: Η στιγμή της Δευτέρας μου σαπουνόκουτι ???? Ελπίζω να βοηθήσει τουλάχιστον ένα ζευγάρι από εσάς να νιώσετε καλά αυτή τη Δευτέρα!!!

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Μίνα Στάρσιακ Χοκ (@mina_starsiak_hawk) στο

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Nikki Bella αποκαλύπτει πώς ήταν πραγματικά το σεξ μετά τον τοκετό με τον αρραβωνιαστικό Artem Chigvintsev

Η Mina Starsiak Hawk μοιράζεται την πραγματικότητα του τοκετού και το ταξίδι μετά τον τοκετό

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Χρόνια πολλά Τζακ!!! ::::: Αυτό το ανθρωπάκι είναι το φως της ζωής μας τα τελευταία δύο χρόνια. Ειλικρινά δεν ξέρω καν τι κάναμε πριν από αυτόν;;! Το μόνο που ξέρω είναι ότι η ζωή μας δεν ήταν ολοκληρωμένη μέχρι να μπει στο κόμμα. Ήξερα ότι πάντα ήθελα παιδιά, αλλά ποτέ δεν ήμουν το κορίτσι που ονειρευόταν να γίνει μαμά από μικρή και δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο πιο ικανοποιητική και ευτυχισμένη θα μπορούσε να κάνει τη ζωή μου το να είμαι μαμά. ::::: Ανυπομονούμε να συμμετάσχει ο Charlie στο Team Hawk και πραγματικά ελπίζουμε ότι το #2 είναι έστω και κατά το ήμισυ τόσο cool από το πρώτο μας. Σε αγαπώ στο φεγγάρι και πίσω γλυκό μου αγόρι ????

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Μίνα Στάρσιακ Χοκ (@mina_starsiak_hawk) στο

«Απλά τροφή για σκέψη. Και οι δύο είναι ΕΓΩ προφανώς, ο πρώτος απλώς ποζάρει και ρουφήχτηκε», εξήγησε. «Οι υπόλοιποι είμαι εγώ, σε ηρεμία… στην πάνα μου, γιατί ναι, πρέπει να φοράς πάνα μετά τον τοκετό γιατί τα πράγματα μόλις βγαίνουν έξω. Δεν υπάρχει χώρος για σεμνότητα μετά τον τοκετό».

Η Mina συνέχισε ζητώντας από τις γυναίκες να είναι εύκολες με τον εαυτό τους όσον αφορά την εικόνα του σώματος και όταν συγκρίνονται με άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Την επόμενη φορά που θα ήθελες να φαίνεσαι έτσι ή να ντυθείς έτσι, ή να τα είχες ΟΛΑ μαζί όπως τόσοι πολλοί από τους influencers που ακολουθούμε, απλά θυμήσου…. σας δείχνουν μόνο αυτό που θέλουν να δείτε. μέρος τους σίγουρα, αλλά συνήθως όχι ολόκληρη η ιστορία», έγραψε η Μίνα.

Μίνα Χοκ/Instagram

«Γι’ αυτό να είστε ευγενικοί με τους εαυτούς σας και με εκείνους που μπορεί να βιαστείτε να κρίνετε με βάση αποκλειστικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», κατέληξε προτού προσθέσει ότι ελπίζει ότι η «στιγμή του σαπουνιού» της βοήθησε «τουλάχιστον μερικούς από εσάς να αισθανθείτε καλά αυτή τη Δευτέρα!!!»

Και ως αποτέλεσμα, εκατοντάδες γυναίκες ευχαρίστησαν τη Mina για τη διαφάνειά της. «Σας ευχαριστώ για τη διαφάνειά σας», έγραψε ένας σχολιαστής. «Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους σαν εσάς!»

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Αυτή είναι εδώ!!!! Charlotte Drew Hawk ????

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Μίνα Στάρσιακ Χοκ (@mina_starsiak_hawk) στο

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Μάρεν Μόρις παλεύει με τον τοκετό, αναφέρει την «Επιπλέον προδοσία» από τις μαμάδες

«Ως νοσοκόμα τοκετού και τοκετού και μητέρα, σας επικροτώ! Λέω στους ασθενείς μου ότι χρειάστηκαν εννέα μήνες για να φέρουν το σώμα σας σε φόρμα για να κρατήσουν το μωρό σας. Θα χρειαστούν τουλάχιστον εννέα μήνες για να επαναφέρετε το σώμα σας χωρίς το μωρό. Μερικές φορές υπάρχουν απλά πράγματα που πρέπει να δεχθούμε για να πάρουμε τα δώρα που θέλουμε! LOL, φαίνεσαι υπέροχο κορίτσι», πρόσθεσε ένας άλλος σχολιαστής.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Ο Τζακ ήταν, ως επί το πλείστον, ένα γελοία χαρούμενο, εύκολο μωρό. Κοιμόταν 12 ώρες επί 3 μήνες! Νόμιζα ότι ήμουν ελεύθερος στο σπίτι! Αλλά στη συνέχεια…. παλινδρόμηση ύπνου ???? Δεν είναι απλώς μια τρομακτική ιστορία που σας λένε οι μαμάδες…. Είναι αληθινό. Και τώρα που είμαι έγκυος στο μωρό #2, ήξερα ότι δεν μπορούσα να χειριστώ δύο παιδιά που δεν κοιμούνται όλη τη νύχτα. Λοιπόν τι κάνεις? Λοιπόν, στην αναζήτησή μου για απαντήσεις, βρήκα την εφαρμογή @peanut και έπρεπε απλώς να μοιραστώ! Είναι μια εφαρμογή που σας παρουσιάζει ομοϊδεάτες γυναίκες κοντά που βρίσκονται σε παρόμοια φάση της ζωής. Είτε προσπαθείτε να συλλάβετε, είτε είστε έγκυος είτε είστε ήδη μητέρα, η Peanut σας συστήνει γυναίκες σαν εσάς. Μπορείτε να συνομιλήσετε, να μάθετε και να μοιραστείτε συμβουλές με άλλες γυναίκες. Και κυριολεκτικά ΚΑΝΕΝΑ θέμα δεν βγαίνει από το τραπέζι! Ούτε ένα! Έτσι, όταν δημοσίευσα σχετικά με την παλινδρόμηση του ύπνου του Jack, πήρα όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμουν! Ποιος ήξερε ότι αν βάλετε το παιδί σας για ύπνο Νωρίτερα θα το βοηθούσε να κοιμάται περισσότερο;! Οχι εγώ. Αυτό και να μας μαυρίσει ΤΕΛΕΙΩΣ το δωμάτιό του και επέστρεψε στο πρόγραμμά του 7-7, πάντα πίστευα ότι χρειάζεται ένα χωριό! Οπότε είναι ωραίο να έχουμε ένα ακόμα μεγαλύτερο τώρα με το @peanut. #peanutapp #ad

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Μίνα Στάρσιακ Χοκ (@mina_starsiak_hawk) στο

Η Mina Starsiak Hawk και ο σύζυγός της Ο Στιβ Χοκ καλωσόρισε το δεύτερο παιδί τους στον κόσμο την Τετάρτη, επιβεβαίωσε μόνο ο εκπρόσωπος της Ανθρωποι . Το κοριτσάκι που ονόμασαν Τσάρλι γεννήθηκε στις 10:14 π.μ. και ζύγιζε 7 λίβρες, 6 ουγγιές και είχε μήκος 18,5 ίντσες. Η ηθοποιός και ο Steve είναι επίσης γονείς ενός 2χρονου αγοριού που ονομάζεται Jack.

Έγκυος δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου κρατά μάθημα από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Η σχολική χρονιά της Janet Udomratsak θα είναι λίγο διαφορετική φέτος καθώς διδάσκει μαθητές από το κρεβάτι της στο νοσοκομείο.

Ξεκαρδιστικά μιμίδια με κλάματα που κάνουν τη θλίψη εντελώς συγγενή

Βρείτε το τέλειο μιμίδιο για κλάματα που ταιριάζει απόλυτα στη διάθεσή σας αυτή τη στιγμή.