Η Μέγκαν Φοξ υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον Μπράιαν Όστιν Γκριν

Του πάνω από πάνω για Μέγκαν Φοξ και Μπράιαν Όστιν Γκριν .

Σύμφωνα με το TMZ, η Fox έχει υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Γκριν, μετά χωρίζοντας αρχικά τον Μάιο Αυτή την χρονιά. Από τότε, η Fox ήταν σε ένα υψηλό προφίλ σχέση με μουσικό Πολυβόλο Kelly .

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μέγκαν Φοξ στοχεύει στις προθέσεις του αποξενωμένου συζύγου στην ενότητα σχολίων αφού ο Μπράιαν Όστιν Γκριν δημοσιεύει φωτογραφία του γιου τους

Μετά από έναν 6μηνο χωρισμό, η Μέγκαν Φοξ υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον Μπράιαν Όστιν Γκριν.

Μέγκαν Φοξ και Μπράιαν Όστιν Γκριν / Shutterstock

Σύμφωνα με τα έγγραφα που πέτυχε το TMZ, η Fox ζητά από κοινού νομική και φυσική επιμέλεια των τριών παιδιών που μοιράζεται με τον Green: Νώε (8), Μπόντι (6), και Ταξίδι (4). Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για περισσότερα από 10 χρόνια.

Το πρακτορείο σημειώνει επίσης ότι ο Γκριν υπέβαλε σχεδόν αμέσως μια απάντηση, συμφωνώντας ουσιαστικά με όλα όσα αναφέρονται στην κατάθεση της Fox, αν και ζήτησε να αφεθεί η συζυγική υποστήριξη στο τραπέζι για συζήτηση.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τη Megan Fox (@meganfox)

Πράσινος αποκαλύφθηκε τον Μάιο ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει αφού δημοσίευσε κρυπτικά μηνύματα στο Instagram που υπονοούσαν ότι υπήρχε αναταραχή στον γάμο του.

Τότε ο Γκριν εξήγησε ότι ένιωθε ότι κάτι ήταν διαφορετικό στη σχέση τους. Είχε ένα όνειρο στο οποίο βρισκόταν σε φυσική απόσταση από το Fox. Ήταν εκτός χώρας για να γυρίσει μια ταινία, οπότε της έστειλε μήνυμα για καθησυχασμό. Αλλά όταν επέστρεψε στο σπίτι, φάνηκε ότι το όνειρό του είχε, στην πραγματικότητα, συνδεθεί με την πραγματικότητα. Αισθάνθηκαν τα πράγματα.

Σύμφωνα με τον Γκριν, η Φοξ τελικά του είπε ότι είχε νιώσει και αυτή την αλλαγή στη σχέση τους και ένιωσε ότι ο χωρισμός ήταν η σωστή κίνηση για αυτούς. Φέρεται ότι ήθελε να αφιερώσει χρόνο για να αξιολογήσει αν η σχέση τους ήταν κατάλληλη και για τους δύο.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον Brian Austin Green (@brianaustingreen)

Συνέχισε λέγοντας ότι και οι δύο αποφάσισαν να στρέψουν την εστίασή τους στη φροντίδα των παιδιών τους με τον πιο υγιεινό δυνατό τρόπο.

Αμέσως μετά, η Fox δημοσιοποίησε τη νέα της σχέση με τον Machine Gun Kelly.

Έκτοτε, η Fox και ο Green έχουν ανταλλάξει απαλές ακμές πέρα ​​δώθε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πράσινος τρόλαρε τη νέα σχέση της Fox . Αλεπού φώναξε τον Γκριν έξω για κοινή χρήση φωτογραφιών των παιδιών τους στον δημόσιο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά κατά τα άλλα, το ζευγάρι έζησε χωριστές ζωές.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον Brian Austin Green (@brianaustingreen)

Αν και πολλοί ήλπιζαν σίγουρα να δουν το ζευγάρι να τα καταφέρνει και τελικά να επιστρέψουν μαζί, φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει επίσημα ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουν στην υποβολή των εγγράφων διαζυγίου της Fox.

Τους ευχόμαστε και στους δύο τα καλύτερα και ελπίζουμε να συνεχίσουν να βάζουν τα παιδιά τους πρώτα σε μια δύσκολη στιγμή.

Ο Chris Pratt δημοσιεύει σπάνια selfie του 9χρονου γιου Jack και της 8 μηνών κόρης Lyla

Ο Chris Pratt, 41, δημοσίευσε πρόσφατα μια αξιολάτρευτη selfie με τα δύο παιδιά του στο Instagram.

25 εξαιρετικά γερμανικά ονόματα για κορίτσια που πρέπει να λάβουν υπόψη οι νέοι γονείς

Τα αγαπημένα γερμανικά ονόματα για κορίτσια προσαρμόζονται συχνά με την πάροδο του χρόνου. Σε αντίθεση με τα ονόματα για αγόρια που παραμένουν σταθερά, τα γερμανικά ονόματα για τα κορίτσια είναι σε ροή και είναι φοβερό.