Η Melissa Etheridge αποκαλύπτει τη συνομιλία που έπρεπε να είχε με τον εαυτό της ενώ ο γιος της πάλευε με έναν εθισμό στα οπιοειδή

Σε νέα συνέντευξη με Περιοδικό RollingStone , ροκ σταρ Μελίσα Έθεριτζ ανοίγει για τον θάνατο του 21χρονου γιου της. Όπως ανέφερε προηγουμένως ο Mamas Uncut, στις 13 Μαΐου, ο γιος του Etheridge, Μπέκετ Σάιφερ , βρέθηκε νεκρός στο Ντένβερ.

Ο νεαρός άνδρας φέρεται να είχε εθισμό στα οπιοειδή τη στιγμή του θανάτου του. Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης του θανάτου του, ο Έθεριτζ μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί μια σύντομη δήλωση.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Melissa Etheridge αποκαλύπτει ότι ένωσε χιλιάδες άλλες οικογένειες που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα από εθισμούς στα οπιοειδή μετά τον θάνατο του 21χρονου γιου της

Η Melissa Etheridge μιλάει για τον θάνατο του γιου σε συνέντευξη στο RollingStone

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τη Melissa Etheridge (@melissa_etheridge) επί

Μέρος της δήλωσής της έγραφε: «Σήμερα εντάχθηκα στις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα από εθισμούς στα οπιοειδή. Ο γιος μου ο Μπέκετ, που ήταν μόλις 21 ετών, πάλεψε να ξεπεράσει τους εθισμούς του και τελικά υπέκυψε σε αυτό σήμερα. Θα λείψει σε όσους τον αγάπησαν, την οικογένειά του και τους φίλους του. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη.'

Τώρα, καθώς μίλησε με το Rolling Stone, η μαμά μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες για τη μάχη του Μπέκετ με τον εθισμό και τον μετέπειτα θάνατό του. Όπως παραδέχτηκε, εξακολουθεί να μαθαίνει πώς να αντιμετωπίζει τον θάνατο του γιου της.

«Ως μητέρα κάποιου που ήταν εθισμένος στα οπιοειδή, είναι ένας αγώνας. Θέλετε να βοηθήσετε το παιδί σας. Θέλετε να τα κάνετε όλα καλύτερα. Ήταν ένας νεαρός ενήλικας. Υπήρχαν πράγματα εκτός ελέγχου μου, φυσικά», εξήγησε ο Έθεριτζ.

Δυστυχώς, καθώς ο Μπέκετ μεγάλωνε, ο Έθεριτζ συνέχιζε να χάνει όλο και περισσότερο τον έλεγχο του πώς ζούσε τη ζωή του. «Και ήρθε μια στιγμή που έπρεπε πραγματικά να καθίσω με τον εαυτό μου και να πω: “Δεν μπορώ να τον σώσω. Δεν μπορώ να εγκαταλείψω τη ζωή μου και να προσπαθήσω να ζήσω τη ζωή του για εκείνον.»

DFree / Shutterstock.com

«Και έπρεπε να αντιμετωπίσω την πιθανότητα να πεθάνει. Έπρεπε όμως να μπορέσω να συνεχίσω να ζω. Φυσικά, δεν είναι τίποτα που θέλει ποτέ ένας γονιός. Αλλά ως άνθρωπος, χρειαζόμουν απλώς να είμαι σε ειρήνη με έναν ταραγμένο γιο που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, που πίστευε αυτό που πίστευε και στη συνέχεια η ζωή του τελείωσε πολύ σύντομα».

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είχε αυτή τη συζήτηση με τον εαυτό της, η Etheridge παραδέχεται ότι εξακολουθεί να αναρωτιέται αν θα μπορούσε να κάνει περισσότερα. «Θα υπάρχει πάντα εκείνο το μέρος στην καρδιά και την ψυχή μου που έχει λίγο από το «Ω, τι θα μπορούσα να είχα κάνει;» Και φταίω εγώ που τελείωσε έτσι;» και όλα αυτά».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Δεν ξέρω τι να πω. Σήμερα χάσαμε τον αδερφό μου. Πολύ ραγισμένος και συγκλονισμένος για να είμαι εύγλωττος, αλλά εκτιμώ όλους εκείνους που έχουν πλησιάσει. Σε αγαπώ Μπέκετ. Πετάξτε ψηλά και προσέξτε μας.

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Μπέιλι Σάιφεριτζ (@baicypheridge) στο

Και παρόλο που η Έθεριτζ μένει τώρα να αναρωτιέται τι άλλο θα μπορούσε να κάνει για τον Μπέκετ, ομολογεί ότι αυτό το συναίσθημα γινόταν όλο και μικρότερο. Ελπίζει ότι αυτό είναι ανακουφιστικό για άλλους γονείς που περνούν κάτι παρόμοιο.

«Δεν με εξυπηρετεί πια, και εκεί που είναι τώρα, σίγουρα δεν θέλει να το αναλάβω. Λοιπόν, ξέρετε, αν αυτό μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε γονείς που μπορεί να βασανίζουν τον εαυτό τους με αυτό… Πιστεύω ότι η ζωή προορίζεται να ζούμε με όσο περισσότερη χαρά μπορούμε. Αλλά η ζωή είναι επίσης αντίθεση. Η ζωή είναι επίσης πάνω κάτω. Το έχω ζήσει αρκετά τώρα για να ξέρω. Και δεν μπορείς να ξαπλώσεις. Δεν μπορείς να θρυμματιστείς. Δεν μπορείς να πεθάνεις και να τα παρατήσεις. Ξέρεις, αυτό έκανε ο γιος μου. Είναι για να το ζήσεις. είναι να μάθεις. Εξακολουθώ να παλεύω με αυτό, αλλά αυτό μπορώ να πω».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

πάντα

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Μπέιλι Σάιφεριτζ (@baicypheridge) στο

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Melissa Etheridge δίνει ενημέρωση μετά το θάνατο του γιου: «Μου λείπετε όλοι και είμαι τόσο ευγνώμων για τις σκέψεις και τις ευχές σας»

Η Ethridge είπε στο RollingStone ότι βρήκε ότι η μουσική ήταν αυτό που τη βοήθησε περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της θεραπευτικής διαδικασίας. Ο μουσικός είπε ότι η μουσική ήταν πάντα «αυτό που δίνει νόημα στη ζωή».

Έγκυος δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου κρατά μάθημα από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Η σχολική χρονιά της Janet Udomratsak θα είναι λίγο διαφορετική φέτος καθώς διδάσκει μαθητές από το κρεβάτι της στο νοσοκομείο.

Ξεκαρδιστικά μιμίδια με κλάματα που κάνουν τη θλίψη εντελώς συγγενή

Βρείτε το τέλειο μιμίδιο για κλάματα που ταιριάζει απόλυτα στη διάθεσή σας αυτή τη στιγμή.