Η μαθήτρια της 4ης τάξης αντιδρά στη μάθηση ότι θα παρακολουθήσει προσωπική εκπαίδευση μετά από 358 ημέρες ηλεκτρονικής μάθησης

Ένα κοριτσάκι 9 ετών αντίδραση στο να μάθει ότι θα επέστρεφε στο σχολείο αυτοπροσώπως αφού συμμετείχε στην ηλεκτρονική μάθηση τις τελευταίες 358 ημέρες, άφησε πολλούς, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας, με θολά μάτια.

Όταν η Tarine Zanotto αποκάλυψε στην κόρη της, Κλάρα Ζανότο , μαθήτρια της τέταρτης τάξης του Redondo Beach School District στο Redondo Beach της Καλιφόρνια, ότι θα πήγαινε ξανά στην τάξη από τις 3 Μαρτίου — η Clara χάλασε.

Εικόνα μέσω Shutterstock

«Συνήθως η αντίδρασή της είναι να ουρλιάζει και να πηδάει και είχε το αντίθετο». Zanotto είπε «Καλημέρα Αμερική». «Είχε το πολύ συναισθηματικό, βαθύ κλάμα».

Όπως πολλά άλλα, το σχολείο της Κλάρα είχε κλείσει τις πόρτες του στα μέσα Μαρτίου του 2020. Εκείνη την εποχή, η Κλάρα πήγαινε στην τρίτη τάξη.

Η Zanotto είπε ότι στην αρχή, αυτή και ο σύζυγός της Μαουρίσιο θα βοηθούσε την Κλάρα να πλοηγηθεί στα ηχογραφημένα μαθήματα, αλλά μόλις είχε έναν ζωντανό δάσκαλο στο Zoom — η Κλάρα μπορούσε να μάθει μόνη της.

«Έμεινε θετική», είπε ο Zanotto. «Ήταν ανήσυχη στην αρχή όπως οι περισσότεροι από εμάς στην αρχή. Έμαθε τεχνικές για να αντιμετωπίσει το άγχος της… περάσαμε από θεραπεία».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 12 αστεία μιμίδια επιστροφής στο σχολείο για να απαλύνουν τον πόνο μιας τρελή σχολικής χρονιάς 2020

Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής συνεχίζει να προωθεί τους μαθητές που φοιτούν σωματικά στο σχολείο και υποστηρίζει τα σχολεία στενά ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται από αξιωματούχους δημόσιας υγείας.

«Τα παιδιά πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψουν στην ενδοσχολική μάθηση για την υγιή ανάπτυξη και ευημερία τους, και επομένως η ασφάλεια στα σχολεία και στην κοινότητα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα». είπε ο Δρ. Lee Beers , υπότροφος και πρόεδρος του ΑΑΠ.

«Γνωρίζουμε ότι ορισμένα παιδιά υποφέρουν πραγματικά χωρίς την υποστήριξη των εμπειριών στην τάξη ή της κατάλληλης τεχνολογίας στο σπίτι. Χρειαζόμαστε κυβερνήσεις σε πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο να δώσουν προτεραιότητα στη χρηματοδότηση των απαραίτητων καταλυμάτων ασφαλείας, όπως η βελτίωση των συστημάτων εξαερισμού και η παροχή ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού για τους δασκάλους και το προσωπικό».

«Μόλις πάρει τους βαθμούς των γραμμάτων θα γίνει μαθήτρια στρέιτ-A και θα κατακτά τα κουίζ της και θα τα παίρνει σχεδόν 100%,» είπε ο Zanotto.

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η μαμά λέει στους ανθρώπους να αγκαλιάσουν έναν γονέα ενώ περιγράφει λεπτομερώς τις σκέψεις της σχετικά με το να στείλει τα παιδιά της πίσω στο σχολείο

Όμως, παρά τις δυσκολίες της διαδικτυακής μάθησης - η Clara τα πήγε καλά στο σχολείο τον τελευταίο χρόνο και η Zanotto είπε ότι έχει πεποίθηση ότι οι βαθμοί της κόρης της θα είναι υψηλοί.

«Μπορούσε να κάνει πολλά μόνη της», πρόσθεσε ο Zanotto. «Βασιζόμαστε στο πώς της αρέσει πραγματικά το σχολείο. Αυτό βοηθάει πολύ.”

Ο Zanotto είπε ότι ο λογαριασμός Twitter Reopen California Schools, μαζί με πολλούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους μοιράστηκε το βίντεο της αντίδρασης της Clara όταν έμαθε ότι επέστρεφε στο σχολείο.

«Μεταδίδει την αγάπη και ήταν τόσο χαρούμενο που είδα το σχολείο ζωντανό την περασμένη εβδομάδα», είπε ο Zanotto.

«Ο ήχος των μικρών σακιδίων πλάτης που κυλούν και [των] παιδιών που γελάνε — αυτό είναι το παν».

Μου είπαν ότι το μωρό μου μπορεί να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down): Συμβουλή;

Μια μαμά είναι ανήσυχη μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που αναφέρουν ότι το αγέννητο μωρό της διατρέχει υψηλό κίνδυνο να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down) και αναζητά συμβουλές από άλλες μαμάδες.

30 νόστιμες συνταγές μπλέντερ που δεν είναι smoothies, αλλά είναι εξίσου εύκολες

Βρήκαμε 30 απλές και νόστιμες συνταγές μπλέντερ που πρέπει να έχετε στο χέρι και δεν είναι smoothies. Καθίστε τα σάλια καθώς διαβάζετε αυτή τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε ανάμειξη!