Η μαμά TikTok κοροϊδεύει τον σύζυγό της ανταλλάσσοντας το μωρό τους με ένα άλλο μόνο για γέλια

Μια μαμά TikTok Κατ Στίκλερ σκέφτηκε ότι θα ήταν ξεκαρδιστικό να κάνει φάρσα με τον σύζυγό της Mike αλλάζοντας την κόρη τους με ένα τυχαίο μωρό - για να δει πόσο καιρό θα το πρόσεχε ο σύζυγός της.

Ο Stickler δημοσίευσε για πρώτη φορά το κλιπ τον Δεκέμβριο, αλλά συνεχίζει να σπάει τους ιστούς μέσω του TikTok.

Εικόνα μέσω TikTok

Η μαμά παραδέχεται στους τηλεθεατές πώς ετοιμάζεται να κάνει φάρσα στον άντρα της και αποκαλύπτει το δικό της κοριτσάκι, MK , καθώς και το μωρό μυστήριο, το οποίο είναι ντυμένο με πανομοιότυπα ρούχα.

Λίγες στιγμές αργότερα, τη βλέπουμε να φέρνει στο σαλόνι όχι το μωρό της και να ζητά από τον άντρα της να βγάλει την κόρη της από το καρότσι. Αλλά αμέσως - ο μπαμπάς συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά.

«Αυτό δεν είναι το μωρό μας!» Ο Μάικ τηλεφωνεί στη γυναίκα του ενώ κοιτάζει το μωρό για αρκετά δευτερόλεπτα. 'Τι είσαι … ? Αυτό δεν είναι το μωρό μας!». λέει ξανά, συνεχίζοντας να την κοιτάζει κάτω.

Εικόνα μέσω TikTok

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η μαμά γίνεται viral στο TikTok αφού μοιράζεται πώς χρησιμοποιεί τις αλλαγές της πάνας για να διδάξει στο μικρό της τη συναίνεση και την αυτονομία του σώματος

Ο κολλητός σύζυγος αποφασίζει να κοιτάξει ακόμη πιο προσεκτικά — σηκώνει το κοριτσάκι σε μια προσπάθεια να καταλάβει τι συμβαίνει.

«Καθρίνα, αυτό δεν είναι το μωρό μας, δεν είναι αστείο!» Ο Μάικ επιμένει. «Πού είναι ο MK;»

Η φάρσα –συνολικά– διήρκεσε 30 δευτερόλεπτα πριν ο Stickler καθαρίσει.

Εικόνα μέσω TikTok

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Μη ασφαλής, τρομακτική τάση TikTok: Τι είναι το παιχνίδι ανελκυστήρων;

«Σας κοροϊδεύω, συγγνώμη!» παραδέχεται καθώς ξαναμπαίνει στο δωμάτιο και παίρνει το μωρό από τον άντρα της.

Αλλά αφού παραδέχεται τη φάρσα - ο Mike έχει ακόμα πολλές ερωτήσεις όπως: ποιο είναι αυτό το τυχαίο παιδί;!

Ο Stickler αποκαλύπτει ότι το μωρό είναι στην πραγματικότητα το μωρό ενός φίλου και το δικό τους μωρό είναι ακριβώς στο άλλο δωμάτιο. Για το οποίο ο σύζυγός της αναστενάζει με ανακούφιση και παραδέχεται ότι η καρδιά του «χτυπούσε τόσο γρήγορα» στο στήθος του, ενώ νόμιζε ότι έχασε κυριολεκτικά το μωρό τους. Δείτε παρακάτω το δράμα που εκτυλίσσεται!

Ο R. Kelly κρίθηκε ένοχος για περισσότερες ομοσπονδιακές κατηγορίες για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ένα χρόνο αφότου ο τραγουδιστής R&B R. Kelly κρίθηκε ένοχος για πολλαπλές ομοσπονδιακές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του εκβιασμού και της σεξουαλικής διακίνησης, ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για άλλη μια φορά.

Αυτά τα 100 ονόματα μωρών είναι ο ορισμός της άνεσης

Ρίξτε μια ματιά στα αγαπημένα μας ζεστά και ζεστά ονόματα μωρών που έχουν διαχρονική γοητεία χωρίς να είναι αποπνικτικά.