Η μαμά της Έβελιν Μέι Μπόσγουελ κατηγορήθηκε για φόνο πέντε μήνες μετά την ανακάλυψη της σορός της στο σπίτι της οικογένειας

Πριν από αρκετούς μήνες, τον Μάρτιο, Έβελιν Μέι Μπόσγουελ Το πτώμα της ανακαλύφθηκε στο σπίτι της οικογένειας Boswell στο Blountville του Tennessee περισσότερο από ένα μήνα μετά την εξαφάνισή της. Η Έβελιν ήταν μόλις 15 μηνών.

Η μητέρα της Έβελιν, Μέγκαν Μπόσγουελ , ήταν αυτός που θα αναφέρει εξαφανίστηκε στις αρχές τον Φεβρουάριο. Στη συνέχεια συνελήφθη λίγο αφότου βρέθηκε το σώμα του μικρού παιδιού.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=629665661267893

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Μετά από αναζήτηση πολλών μηνών, το σώμα της 1χρονης Έβελιν Μπόσγουελ βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειάς της

Η μαμά της Έβελιν Μέι Μπόσγουελ κατηγορείται για φόνο

Πιστεύεται ότι η τελευταία φορά που κάποιος άλλος είχε δει την Έβελιν ήταν τον Δεκέμβριο του 2019. Στη συνέχεια, η Μέγκαν κρατήθηκε με εγγύηση 150.000 δολαρίων επειδή έκανε ψευδείς δηλώσεις στην αστυνομία σχετικά με το πού βρίσκεται η Έβελιν.

Μόλις πέντε μήνες αργότερα, η Μέγκαν κατηγορήθηκε επίσημα για τη δολοφονία της Έβελιν. Στις 19 Αυγούστου, ο Γενικός Εισαγγελέας της κομητείας Sullivan, Barry Staubus, μαζί με άλλους αξιωματούχους, κατηγόρησε τη Μέγκαν με συνολικά 19 κατηγορίες. Δύο από αυτές τις 19 κατηγορίες αφορούσαν φόνο σε κακούργημα.

Μεταξύ των υπόλοιπων 17 κατηγοριών, η Μέγκαν κατηγορήθηκε για βαριά παιδική κακοποίηση, επιβαρυντική παραμέληση παιδιών, παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων, κατάχρηση πτώματος, μία κατηγορία για αποτυχία αναφοράς θανάτου υπό ύποπτες, ασυνήθιστες ή αφύσικες συνθήκες και πολλά άλλα. Η Μέγκαν κρατείται τώρα με ομόλογο 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Στο ίδια συνέντευξη Τύπου , ο Τζεφ Κάσιντι από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάλιβαν είπε ότι 'μετά από εκτενή και ενδελεχή έρευνα, άλλα άτομα εξαφανίστηκαν ως ύποπτα και η Μέγκαν Μπόσγουελ έγινε η μόνη ύποπτη σε αυτήν την υπόθεση'. Ωστόσο, εξήγησε ότι δεν θα αποκαλύψει λεπτομέρειες για τα ευρήματά τους δημόσια.

Στη συνέχεια, ο Κάσιντι διαβεβαίωσε τους ενδιαφερόμενους πολίτες του Τενεσί ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του δεν έχουν ξεχάσει και δεν πρόκειται να ξεχάσουν το μωρό Έβελιν. «Είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη για το μωρό Έβελιν». Ο διευθυντής του TBI David Rausch μίλησε επίσης για το πόσο σπαρακτική ήταν αυτή η συγκεκριμένη υπόθεση για τους ερευνητές του.

«Καθώς προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί ή ακόμα και πώς κάποιος θα μπορούσε να βλάψει ένα αθώο παιδί, δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί, δόξα τω Θεώ, οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε καλωδιωμένοι με αυτόν τον τρόπο. Αλλά σίγουρα μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι οι υπεύθυνοι για αυτές τις ακατανόητες πράξεις θα λογοδοτήσουν. Το σημερινό κατηγορητήριο είναι το πρώτο βήμα για να διασφαλιστεί ότι αυτό θα συμβεί. Οι καρδιές και οι προσευχές μας πάνε στην οικογένεια και τους φίλους που αγάπησαν το μωρό Έβελιν. [...] Δεν της άξιζε αυτό. Κανένα παιδί δεν το κάνει. Και γι' αυτό θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την επιδίωξη δικαιοσύνης σε αυτή την υπόθεση. Είναι το καλύτερο και το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη της».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ : Ο πατέρας της Έβελιν Μπόσγουελ μιλάει μετά την ανακάλυψη του σώματος της πριν από αρκετές ημέρες

Η Μέγκαν αναμένεται να βρεθεί ξανά στο δικαστήριο στις 28 Αυγούστου. Και όπως συνέχισε ο Ράους στη δήλωσή του, «σταματάμε πολύ την κακοποίηση παιδιών», είπε προτού παρότρυνε όσους υποψιάζονται ότι ένα παιδί κακοποιείται να το αναφέρουν στα κατάλληλα κανάλια. όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Μου είπαν ότι το μωρό μου μπορεί να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down): Συμβουλή;

Μια μαμά είναι ανήσυχη μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που αναφέρουν ότι το αγέννητο μωρό της διατρέχει υψηλό κίνδυνο να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down) και αναζητά συμβουλές από άλλες μαμάδες.

30 νόστιμες συνταγές μπλέντερ που δεν είναι smoothies, αλλά είναι εξίσου εύκολες

Βρήκαμε 30 απλές και νόστιμες συνταγές μπλέντερ που πρέπει να έχετε στο χέρι και δεν είναι smoothies. Καθίστε τα σάλια καθώς διαβάζετε αυτή τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε ανάμειξη!