Η μαμά της Britney Spears ζητά 650.000 δολάρια ως αμοιβή δικηγόρου, η Britney ρίχνει τη βόμβα αλήθειας στο Instagram: «Κρυφά κατέστρεψε τη ζωή μου»

Ενώ η Britney Spears προχωρά στην παραίτηση από τη συντηρητική της θέση, τη μητέρα της Λιν είναι ζητώντας περισσότερα από 650.000 $ σε αμοιβές που σχετίζονται με δικηγόρο.

Σε μια αίτηση για πληρωμές που κατατέθηκε τη Δευτέρα, η Lynne, 66 ετών, ζήτησε από τους δικηγόρους της να πληρωθούν από το κτήμα της Spears για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση της συντηρητικής της. Σε μια ανάρτηση που διαγράφηκε έκτοτε, η Britney, 39 ετών, έριξε μια βόμβα αλήθειας στο Instagram σχετικά με τη μητέρα της.

Η μαμά της Britney Spears ζητά 650.000 δολάρια ως αμοιβή δικηγόρου, η Britney ρίχνει τη βόμβα αλήθειας στο Instagram: «Κρυφά κατέστρεψε τη ζωή μου»

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από την Britney Spears (@britneyspears)

'Pssss ο μπαμπάς μου μπορεί να ξεκίνησε το συντηρητικό πριν από 13 χρόνια ... αλλά αυτό που ο κόσμος δεν ξέρει είναι ότι η μαμά μου είναι αυτή που του έδωσε την ιδέα!!!!' έγραψε η Britney στο Instagram. «Δεν θα πάρω ποτέ πίσω εκείνα τα χρόνια».

Πρόσθεσε: «Μου κατέστρεψε κρυφά τη ζωή».

Χτυπώντας τη μητέρα της καθώς και τον πρώην μάνατζέρ της Lou Taylor στην ανάρτηση, έγραψε: «Λοιπόν, πάρτε όλη τη στάση σας «Δεν έχω ΙΔΕΑ τι συμβαίνει» και πηγαίνετε μόνοι σας!!!! Ξέρεις ακριβώς τι έκανες».

Οι δικηγόροι της Lynne ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα της ποπ σταρ προσέγγισε τους για να «βοηθήσει την Britney να απελευθερωθεί από αυτό που έβλεπε ως μια πολύ ελεγκτική ύπαρξη», σύμφωνα με την αίτηση του δικαστηρίου για αμοιβές.

Επιπλέον, ξεκαθαρίζουν επίσης ότι συμμετείχαν στην «έρευνα και τον έλεγχο κατάλληλων ειδικευμένων γιατρών» για την Britney τον Μάιο του 2019 και αργότερα δήλωσαν ότι υποστήριξαν την απομάκρυνση του Jamie από το συντηρητήριο.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από την Britney Spears (@britneyspears)

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Britney Spears έστειλε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μήνυμα για την οικογένειά της καθώς διαγράφει ξανά το Instagram

«Η Lynne συζήτησε εκτενώς για την ένταξη στη συντηρητική οργάνωση ως ενδιαφερόμενο μέρος με την Britney και η Britney συμφώνησε με ενθουσιασμό και ζήτησε μάλιστα από τη μητέρα της να συμμετάσχει στην υπόθεση με κάθε ιδιότητα που θα βοηθούσε να τερματιστεί ο εφιάλτης της και η κρίση που διέμενε», έγραφε το έγγραφο.

Οι δικηγόροι της Lynne στο Jones Swanson αποκαλύπτουν ότι οι αμοιβές ανήλθαν σε 840.000 δολάρια, αλλά ήταν «πρόθυμοι να εφαρμόσουν έκπτωση 40%» και να ζητήσουν 504.000 δολάρια. Οι άλλες αμοιβές θα αντιστοιχούσαν στους δικηγόρους της Ginzburg & Bronshteyn, οι οποίοι ζήτησαν αμοιβή 146.548 $.

Οι αμοιβές του δικηγόρου πρόκειται να συζητηθούν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας της 8ης Δεκεμβρίου, μετά τη ακρόαση της 12ης Νοεμβρίου όπου ο δικαστής Μπρέντα Πένυ θα αποφασίσει εάν θα τερματίσει ή όχι τη συντηρητική θητεία της Britney.

Στα δικαστικά έγγραφα που υποβλήθηκαν από τον δικηγόρο του Jamie Alex Weingarten Τη Δευτέρα, η Τζέιμι ζήτησε να «τερματιστεί αμέσως η θητεία της».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από την Britney Spears (@britneyspears)

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Britney Spears δημοσιεύει κούκλα στο Instagram εν μέσω γονικής κριτικής, λέει ότι είναι το παιδί της

«Η πρόσφατη μαρτυρία και τα αιτήματα της Μπρίτνεϊ να αναλάβει τον προσωπικό έλεγχο της περιουσίας και των υποθέσεων της κατέστησαν σαφές ότι η συνέχιση της θητείας του Συντηρητή είναι αντίθετη με τις επιθυμίες της», ανέφερε το έγγραφο. Ως εκ τούτου, «ο Τζέιμι δεν βλέπει κανένα λόγο για τον οποίο η Συντηρητική Αρχή θα πρέπει να συνεχιστεί για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και ισχυρίζεται ότι δεν ενδιαφέρεται για τη συνέχιση της θητείας».

Ο Weingarten προσθέτει ότι το αίτημα του Jamie είναι «άνευ όρων» και «δεν υποβάλλει αυτό το αίτημα σε απαίτηση για αποφυλάκιση ή αποζημίωση».

«Ο Τζέιμι αγαπά και στηρίζει άνευ όρων την κόρη του. Τελεία. Όπως έκανε για όλη της τη ζωή, ο Jamie θα κάνει ό,τι μπορεί για να την προστατέψει και να τη φροντίσει», γράφει ο Weingarten. «Τα τελευταία 13 χρόνια, αυτό περιλάμβανε τη θητεία του ως συντηρητής της. Τώρα, σημαίνει να τερματίσει τη συντηρητική της θέση».

Τούτου λεχθέντος, η κατάθεση του Jamie ακολουθεί τον δικηγόρο του Spears Μάθιου Ρόζενγκαρτ ισχυρίστηκε ότι ο Τζέιμι είχε απώτερα κίνητρα να θέλει απροσδόκητα να τερματιστεί η συντηρητική θέση, αμφισβητώντας εάν ο πατέρας του ποπ σταρ «παρακινήθηκε από την επιθυμία να ενισχύσει τη φήμη του ή να αποφύγει την κατάθεσή του ή να ανταποκριθεί στην εξαιρετική ανακάλυψη που του έγινε τον Αύγουστο».