Η μαμά της Αριζόνα συνελήφθη αφού αποκοιμήθηκε και η 3χρονη κόρη της δραπέτευσε από το σπίτι τους και μπήκε στο καυτό αυτοκίνητό της

Μια μητέρα από την Αριζόνα συνελήφθη αφού η 3χρονη κόρη της ανακαλύφθηκε νεκρή στο καυτό αυτοκίνητό της ενώ κοιμόταν. Σύμφωνα με AZ Centra μεγάλο , 23 ετών Τιάννα Τζόουνς συνελήφθη ως ύποπτος για κακοποίηση παιδιών.

Στις 30 Αυγούστου, η Τζόουνς τηλεφώνησε στο 911 για να αναφέρει ότι δεν μπορούσε να βρει την 3χρονη κόρη της ή τα κλειδιά του αυτοκινήτου της. Αφού έφτασαν οι αρχές, οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν την περιοχή γύρω από το διαμέρισμά της. Λίγο μετά την έναρξη της έρευνας για τη νεαρή κοπέλα, ανακαλύφθηκε μέσα στο όχημα της μαμάς της να μην ανταποκρίνεται.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο θάνατος ενός 3χρονου από την παραμονή του σε ζεστό αυτοκίνητο διερευνάται τώρα ως ανθρωποκτονία

Γραφείο σερίφη της κομητείας Maricopa

Η μαμά AZ συνελήφθη αφού η κόρη μπήκε σε καυτό αυτοκίνητο και πέθανε

Οπως και Το KOLD-TV αναφέρει , αφού εξέτασε το υλικό παρακολούθησης που καταγράφηκε από το συγκρότημα διαμερισμάτων της Tianna, αποκάλυψε ότι η 3χρονη κόρη της, Delilah , είχε βγει μόνη της από το διαμέρισμα και τελικά βρήκε το δρόμο της στο αυτοκίνητο της μητέρας της. Το βίντεο αποκάλυψε επίσης ότι η Delilah βρισκόταν στο όχημα για περισσότερες από τέσσερις ώρες μέχρι που εθεάθη η Tianna να βγαίνει από το διαμέρισμα για να την αναζητήσει.

Πολλά πρακτορεία ειδήσεων ανέφεραν ότι η Τιάννα αποκοιμήθηκε μετά από ένα αργά το βράδυ πάρτι, το οποίο φέρεται να περιελάμβανε χρήση ναρκωτικών. Η Tianna είπε επίσης στις αρχές ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η Delilah κατάφερε να δραπετεύσει από το διαμέρισμά τους. Είπε στους ερευνητές ότι η πόρτα είχε ένα ελαττωματικό μάνδαλο πόρτας.

Όπως ανέφερε το AZ Central, η Delilah αφαιρέθηκε επίσης κάποτε από την κράτηση της Tianna για αμέλεια. Παραμένει ασαφές πότε συνέβη αυτό ή πότε η Delilah τοποθετήθηκε πίσω στο αυτοκίνητο της μητέρας της.

Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Δύο νεαρά αδέρφια πέθαναν αφού βρέθηκαν νεκροί σε καυτό αυτοκίνητο όταν κλειδώθηκαν κατά λάθος μέσα

Η Tianna κρατήθηκε στη φυλακή της κομητείας Maricopa και δεν έχει ακόμη κάνει αίτηση. Η επίσημη αιτία του θανάτου της Delilah θα προσδιοριστεί από το Ιατροδικαστικό Γραφείο της Κομητείας. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας της δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα με Παιδιά και αυτοκίνητα , αυτός ήταν ο πρώτος θάνατος από αυτοκίνητο στην Αριζόνα το 2020 και ο 20ος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις 2 Σεπτεμβρίου, ένα κοριτσάκι στη Φλόριντα έγινε ο 21ος θάνατος από αυτοκίνητο, αναφέρει η ιστοσελίδα.

Ο R. Kelly κρίθηκε ένοχος για περισσότερες ομοσπονδιακές κατηγορίες για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ένα χρόνο αφότου ο τραγουδιστής R&B R. Kelly κρίθηκε ένοχος για πολλαπλές ομοσπονδιακές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του εκβιασμού και της σεξουαλικής διακίνησης, ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για άλλη μια φορά.

Αυτά τα 100 ονόματα μωρών είναι ο ορισμός της άνεσης

Ρίξτε μια ματιά στα αγαπημένα μας ζεστά και ζεστά ονόματα μωρών που έχουν διαχρονική γοητεία χωρίς να είναι αποπνικτικά.