Η μαμά αυτοκτόνησε μετά την εξαφάνιση του 2χρονου γιου το 2006, αλλά η οικογένεια πιστεύει ότι το αγόρι είναι πραγματικά ζωντανό

Μια νεαρή μητέρα κάλεσε το 911 στις 27 Αυγούστου 2006, από το σπίτι της στο Leesburg της Φλόριντα, στο αναφέρει πώς εξαφανίστηκε ο 2χρονος γιος της.

Μελίντα Ντάκετ , τότε 20 ετών, αποκάλυψε στον αποστολέα πώς ο γιος της Τρέντον είχε εξαφανιστεί από την κρεβατοκάμαρά του ενώ εκείνη έβλεπε μια ταινία με μερικούς φίλους.

Εικόνα μέσω ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΑΓΟΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

«Ήταν έτοιμος για ύπνο», ενημέρωσε τον αποστολέα. «Μπορεί να είχε βγάλει τα παπούτσια του και τη μπλούζα του. Είχε ένα τζιν σορτς. Είναι μόλις 2 ετών.'

Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στη σκηνή για να διαπιστώσει ότι η οθόνη στο παράθυρο του υπνοδωματίου του Trenton είχε κοπεί και το αγόρι είχε εξαφανιστεί χωρίς ίχνη. Για περισσότερα από 14 χρόνια, η υπόθεση προβληματίζει τις αρχές και στοιχειώνει την οικογένεια του Trenton.

«Ακόμα τον αναζητούμε ενεργά», η γιαγιά του Trenton, Beth Eubank , κοινόχρηστο.

«Κάποιος πρέπει να ξέρει κάτι. Κάποιος πρέπει να έχει απαντήσεις».

Εικόνα μέσω ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΑΓΟΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η μαμά ξέχασε ότι έκανε τρίτο παιδί ενώ βρισκόταν σε αναισθησία και μετά αρχίζει να πιστεύει ότι ο άντρας της το απήγαγε

Και ενώ η Melinda Duckett ήταν η κύρια ύποπτη στην έρευνα, δεν συνελήφθη ποτέ. Λίγες εβδομάδες αργότερα, έκανε την εμφάνισή της στο Νάνσυ Γκρέις Τηλεοπτική εκπομπή και πρόσφερε αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση του Trenton. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Γκρέις φέρεται να κατηγόρησε τον Ντάκετ ότι ήταν υπεκφυγής.

Την επόμενη μέρα μετά τη μαγνητοφώνηση της εκπομπής, ο Ντάκετ έγραψε μια επιστολή 2 σελίδων που απευθυνόταν στο «κοινό». Στο σημείωμα, καυχιόταν την αγάπη της για τον Τρέντον και παραπονέθηκε ότι της φέρονταν με «γελοιοποίηση και κριτική». Άφησε το γράμμα στο ταμπλό του αυτοκινήτου της πριν αυτοπυροβοληθεί.

Για την Eubank, η απώλεια ήταν καταστροφική - καθώς έπρεπε να θρηνήσει το θάνατο της κόρης της και να αντιμετωπίσει την εξαφάνιση του εγγονού της.

«Ήταν δύσκολο», αποκάλυψε. «Αλλά δεν θα σταματήσουμε ποτέ να ψάχνουμε για τον Τρέντον. Είναι ζωντανός κάπου εκεί έξω».

Εικόνα μέσω ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΑΓΟΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Για 32 χρόνια, μια μαμά έψαχνε τον γιο της που απήχθη - Όλη η σκληρή δουλειά της απέδωσε

«[Η Melinda] ήταν μια νεαρή μητέρα που έκανε το καλύτερο δυνατό» συνεχίζει η Eubank. «Πρέπει απλώς να μάθουμε τι συνέβη στην Τρέντον. Δεν θέλω να τον ξεχάσουν».

Ο Τρέντον θα ήταν 16 ετών και η Eubank πιστεύει ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. «Αυτή είναι η ηλικία που θα ξεκινούσε να οδηγεί. Θα χρειαστεί το πιστοποιητικό γέννησής του για να πάρει έγγραφα. Ίσως δεν ξέρει καν ότι λείπει μέχρι να αρχίσει να ψάχνει για χαρτιά».

Το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Εκμεταλλευόμενα Παιδιά κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου έτους μια φωτογραφία με προχωρημένη ηλικία, για το πώς θα έμοιαζε ο Trenton Duckett ως έφηβος. Η Eubank ελπίζει ότι θα κάνει τη διαφορά.

«Δεν έχω χάσει ποτέ την ελπίδα ότι θα τον βρούμε», λέει. «Θέλω να ξέρει ότι τον αγαπούν και ότι του λείπει, κάθε μέρα».