Η μαμά αντλεί για 63 ημέρες μετά τον θάνατο του γιου του βρέφους και μετά δωρίζει το μητρικό της γάλα σε άλλες μαμάδες

Όταν μια μαμά έχασε τον γιο της, βρήκε την ασημένια επένδυση στο μητρικό γάλα της, παρά το γεγονός ότι υπέμεινε αφάνταστη θλίψη. Σύμφωνα με το WEAU , Σιέρα Στράνγκφελντ και ο άντρας της Υπήνεμος έμαθαν ότι περίμεναν το μωρό νούμερο δύο τον Μάρτιο.

Ωστόσο, ήταν πέντε μηνών έγκυος όταν ο Strangfeld και ο Lee έμαθαν ότι ο αγέννητος γιος τους βρέθηκε θετικός στην τρισωμία 18, γνωστή και ως σύνδρομο Edwards. Τρισωμία 18 είναι μια πολύ σπάνια χρωμοσωμική πάθηση που προκαλεί σοβαρές αναπτυξιακές καθυστερήσεις λόγω ενός επιπλέον χρωμοσώματος 18.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η μαμά μοιράζεται φωτογραφία της κόρης της που θηλάζει στο τραπέζι των Ευχαριστιών, ενθαρρύνοντας άλλες μητέρες που θηλάζουν να μην αποθαρρύνονται

Τα μωρά που διαγιγνώσκονται με τρισωμία 18 εμφανίζουν συμπτώματα όπως «χαμηλό βάρος γέννησης, μικρό ανώμαλο σχήμα κεφαλής και γενετικές ανωμαλίες σε όργανα που είναι συχνά απειλητικά για τη ζωή».

Η Strangfeld είπε στο WEAU αφού έμαθε για τη διάγνωση από τον γιατρό τους: «Τον Νοέμβριο πριν είχα ακούσει για την τρισωμία 18 και το ερεύνησα και το ερεύνησα γιατί ήμουν σαν τι είναι αυτό;» Εκείνη συνέχισε:

«Γιατρέ μου, γέννησε εκατοντάδες μωρά και ήλπιζε ότι δεν ήταν επειδή δεν είχε δει ποτέ μία από αυτές τις εξετάσεις να επιστρέφει ως τρισωμία 18. Έτσι, μας έκανε να αισθανόμαστε αισιόδοξοι, οπότε ήταν τρομακτικό όταν βρήκαμε έξω ήταν αλήθεια.'

Sierra Strangfeld/ ΟΥΑΟΥ

Ήταν Σεπτέμβριος όταν ο Strangfeld και ο Lee έμαθαν ότι ο γιος τους Samuel δεν θα επιζούσε από τη γέννησή του. Τότε ήταν που η μαμά πήρε την απόφαση να κάνει καισαρική τομή στις 5 Σεπτεμβρίου για να γνωρίσει το αγοράκι της πριν πεθάνει.

Ο Strangfeld μπόρεσε να περάσει τρεις ώρες με τον Samuel πριν πεθάνει. «Ειλικρινά εκείνες οι ώρες έμοιαζαν με λεπτά, και ακόμα και τώρα είναι δύσκολο να κοιτάξουμε πίσω και να θυμηθούμε ότι είχαμε τρεις ώρες μαζί του επειδή πήγαν τόσο γρήγορα».

Η μαμά δωρίζει το μητρικό της γάλα μετά τον ξαφνικό θάνατο του βρέφους

Στη συνέχεια, η μαμά είπε στο WEAU ότι είχε σχέδια να θηλάσει τον Samuel μετά τη γέννησή του. Ωστόσο, επειδή δεν μπορούσε να το κάνει, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει οριστικά το μητρικό της γάλα.

Sierra Strangfeld/ ΟΥΑΟΥ

Έτσι, από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, όταν αναμενόταν να γεννηθεί ο Samuel, ο Strangfeld έκανε άντληση. Στη συνέχεια πήρε αυτό το μητρικό γάλα αξίας 63 ημερών και δώρισε σε μωρά και νέες μαμάδες που το είχαν ανάγκη.

«Εννοώ ότι υπήρξαν στιγμές που αναρωτιόμουν γιατί το κάνω αυτό. Αλλά όλοι λένε ότι ήταν τόσο ωραίο να το κάνεις, ή γενναίο και νιώθω ότι έχω αυτό το γάλα να δώσω λόγω του Σάμουελ. Μπήκε λόγω του Σαμουήλ, οπότε αυτό είναι σαν το δώρο του για να δώσει».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Shay Mitchell λέει ότι αγαπά τη μητρότητα και αγνοεί τη μαμά-Shamers, αφού οι άνθρωποι την χτύπησαν για φωτογραφία που θηλάζει

WEAU/Sierra Strangfeld

Παραδέχτηκε επίσης ότι η άντληση όλες αυτές τις μέρες της παρείχε μια «αίσθηση θεραπείας». «Ένιωσα σαν να ήταν το τέλος του ταξιδιού μας να πω. Όχι ότι προχωράω, αλλά τώρα είναι ώρα να προχωρήσω».

Στο τέλος, η Strangfeld θέλησε να μοιραστεί την ιστορία της και του γιου της γιατί «αν αυτό που έκανε ήταν να εκπαιδεύσει έναν, δύο, περισσότερους ανθρώπους σε αυτό, τότε νιώθω ότι έκανα τη δουλειά μου». Η μαμά είπε ότι τελικά θέλει να συνεχίσει να μεγαλώνει την οικογένειά της, αλλά ο Sam θα είναι πάντα ένα πολύ ξεχωριστό μέρος της οικογένειάς τους.

Μου είπαν ότι το μωρό μου μπορεί να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down): Συμβουλή;

Μια μαμά είναι ανήσυχη μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που αναφέρουν ότι το αγέννητο μωρό της διατρέχει υψηλό κίνδυνο να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down) και αναζητά συμβουλές από άλλες μαμάδες.

30 νόστιμες συνταγές μπλέντερ που δεν είναι smoothies, αλλά είναι εξίσου εύκολες

Βρήκαμε 30 απλές και νόστιμες συνταγές μπλέντερ που πρέπει να έχετε στο χέρι και δεν είναι smoothies. Καθίστε τα σάλια καθώς διαβάζετε αυτή τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε ανάμειξη!