Η Kristin Davis παραδέχτηκε ότι είχε μια αλλαγή στην καρδιά της όταν επιτρέψει στα παιδιά της να δουν σεξ στην πόλη

Κριστίν Ντέιβις μπορεί να δείξει τα παιδιά της Σέξ και η πόλη , αλλά όχι για λίγο.

Στο επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής ο Show Kelly Clarkson, πλήθος Κέλυ Κλάρκσον ρώτησε τον Ντέιβις αν τα παιδιά της ήταν ο γιος της Wilson , 3 και κόρη Τζέμα Ρόουζ , 10 — είδαμε επιτυχίες τώρα που οι άνθρωποι συντονίζονται για να παρακολουθήσουν Και κάπως έτσι… .

Εικόνα Shutterstock

Στην οποία ο Ντέιβις μοιράστηκε γρήγορα μια προηγούμενη στιγμή όπου η Τζέμα επεσήμανε ότι ένα άτομο που καθόταν κοντά τους σε ένα αεροπλάνο παρακολουθούσε μια σκηνή από SATC με τη μαμά της μέσα. Και ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν «λίγο τρομακτικό» να συζητάμε για το σόου εκείνη την εποχή, η Ντέιβις μοιράστηκε πώς τώρα νιώθει πιο άνετα με την ιδέα να παρακολουθήσουν την εκπομπή λόγω της ηλικίας τους.

«Τώρα που είναι μεγαλύτερη και τώρα που εκτίθεται από τους φίλους της σε όλα αυτά τα πράγματα, παρόλο που είμαι πολύ ελεγχόμενη… Σκέφτομαι ότι θα το χρησιμοποιήσω ως εργαλείο διδασκαλίας», είπε ο Ντέιβις.

«Δεν θέλω να νιώθει αμήχανα. Θέλω να μου μιλήσει. Είμαι ανύπαντρη μαμά, είναι πολύ σημαντικό… πρέπει να συνεχίσω να μιλάνε», συνέχισε. 'Ξέρεις, Σέξ και η πόλη είναι κάτι καλό εκπαιδευτικού τύπου… για αργότερα».

Εικόνα Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η σταρ του «Sex and the City» Κριστίν Ντέιβις μιλάει ειλικρινά για την υιοθέτηση Αφροαμερικανών παιδιών ως λευκής γυναίκας

Η Ντέιβις έχει δηλώσει στο παρελθόν πώς είχε ανοιχτούς διαλόγους με τα παιδιά της ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Θυμήθηκε πώς τον Ιούλιο του 2020, μίλησε με τα παιδιά της για τις διαμαρτυρίες και συζητήσεις σχετικά με τη φυλή και την αστυνομική βία μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ .

«Μιλάω στην Τζέμα πολύ για αυτό που συμβαίνει και είναι γοητευμένη, φυσικά, λυπημένη και αναστατωμένη», είπε τότε ο Ντέιβις.

«Θέλω απλώς να αισθάνονται ενδυναμωμένοι και θέλω να ξέρουν τι συμβαίνει γιατί δεν είναι κάτι που μπορείς δεν μιλήστε για», πρόσθεσε. «Ελπίζω ότι όλοι νιώθουν έτσι γιατί είναι κάτι με το οποίο παλεύουμε ως χώρα, ως κοινωνία. Και ελπίζουμε, αν λάβουμε μέρος όλοι σε αυτόν τον αγώνα, μπορούμε πραγματικά να κάνουμε κάτι».

Εικόνα μέσω Facebook

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο Chris Noth επεξεργάστηκε από τον τελικό του «And Just Like That» εν μέσω ισχυρισμών για σεξουαλική επίθεση

Η Ντέιβις ήθελε επίσης «να είναι ξεκάθαρη» ότι ως μητέρα δύο μαύρων παιδιών, οι αγώνες της είναι «με τη στάση της χώρας μας απέναντι στη φυλή», σημειώνοντας ότι η σχέση της με τα δικά της παιδιά είναι «καταπληκτική».

«Είναι πολλά πράγματα να σκεφτόμαστε και είναι πολλά πράγματα που εμείς, που είμαστε λευκοί, έχουμε το προνόμιο να μην έπρεπε να σκεφτόμαστε όταν ήμασταν νέοι», παραδέχτηκε η ηθοποιός. «Δεν έχουν αυτό το προνόμιο».

Ο Ντέιβις υιοθέτησε την Τζέμα το 2011 και τον Γουίλσον το 2018. Προηγουμένως, η μαμά δύο παιδιών μοιράστηκε πώς η υιοθεσία ήταν πάντα μια επιλογή για εκείνη, όπως και εκείνη Σέξ και η πόλη χαρακτήρα Charlotte, αλλά ήταν ακόμα μια «τρομακτική» διαδικασία.

«Σας λένε ότι όταν [το παιδί σας] έρθει για πρώτη φορά, θα πρέπει να το σκεφτείτε σαν φύλαξη βρεφών σε περίπτωση που η μητέρα του τοκετού αλλάξει γνώμη», είπε στον Άντερσον Κούπερ το 2012. «Κάθε πολιτεία είναι διαφορετική, αλλά στην [Καλιφόρνια] είναι 48 ώρες. Οπότε προσπαθείς να πιστεύεις ότι είσαι μπέιμπι σίτερ, αλλά αυτό είναι κάπως αδύνατο!».

Η μαμά της Αριζόνα συνελήφθη αφού αποκοιμήθηκε και η 3χρονη κόρη της δραπέτευσε από το σπίτι τους και μπήκε στο καυτό αυτοκίνητό της

Μια μητέρα από την Αριζόνα, 23 ετών, συνελήφθη αφού η 3χρονη κόρη της ανακαλύφθηκε νεκρή στο καυτό αυτοκίνητό της ενώ κοιμόταν.