Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker βρίσκονται υπό πυρά για φωτογράφηση σε στάση φορτηγού

Kourtney Kardashian και Τράβις Μπάρκερ βρίσκονται υπό πυρά για κάνοντας μια φωτογράφηση σε κατάστημα στάσεων φορτηγών.

Στη σειρά επτά φωτογραφιών, η Kourtney και ο Travis φαίνονται να περιηγούνται στον διάδρομο του πρόχειρου φαγητού και να εξετάζουν άλλα προϊόντα προς πώληση — συμπεριλαμβανομένων των βραχιόλια φιλίας.

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker βρίσκονται υπό πυρά για φωτογράφηση σε στάση φορτηγού

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από την Kourtney Kardashian Barker ❤️‍???? (@kourtneykardash)

Σε μια φωτογραφία, η Kourtney φοράει ένα ψηλό μπουφάν σε μια μπαντάνα και μια άλλη από τις φωτογραφίες δείχνει τόσο τον Travis όσο και την Kourtney να φωτογραφίζουν το φεγγάρι, με ουρές παρκαρισμένων φορτηγών στο πάρκινγκ.

«Στάση φορτηγού, ε;» Η Kourtney έγραψε λεζάντα στη δημοσίευση, προσθέτοντας επίσης ετικέτα στον φωτογράφο Clement Ruiz , που τράβηξε τις φωτογραφίες.

Και ενώ οι φωτογραφίες είχαν σίγουρα μια αισθητική, συναντήθηκαν με θαυμαστές και followers να κατηγορούν το ζευγάρι ότι έπαιζε cosplay ως εργατική τάξη στη φωτογράφιση. Πολλοί πίστευαν ότι ήταν ασέβεια προς τους πραγματικούς οδηγούς φορτηγών και τους εργαζομένους στο σταθμό φορτηγών.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από την Kourtney Kardashian Barker ❤️‍???? (@kourtneykardash)

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ : Η Kourtney Kardashian σημείωσε ρεκόρ αφού ο λογαριασμός Instagram που ισχυρίζεται ότι είναι ο μεγαλύτερος γιος της διαδίδει φήμες για την οικογένεια

'Εδώ είναι όπου ο πατέρας μου πρέπει να κοιμάται στο πίσω μέρος του ημι-6 νύχτες την εβδομάδα και το αντιμετωπίζουν σαν ζωολογικός κήπος που φωτογραφίζει τα φορτηγά', έγραψε ένα άτομο σε ένα Reddit δικαστήριο. «Συγγνώμη, αλλά αυτό με θυμώνει».

«Φανταστείτε να δουλεύετε σε εκείνη τη στάση φορτηγού και να βλέπετε αυτούς τους δύο να μπαίνουν για μια πλήρη φωτογράφηση», πρόσθεσε ένας δεύτερος. Ένας άλλος απάντησε: «Στην ώρα 8 της 14ωρης βάρδιας που σου ρουφά την ψυχή, ακούγοντας την Kourtney να λέει ότι αυτό το μέρος είναι κυριολεκτικά τόσο χαριτωμένο .

«Εμείς - η εργατική τάξη - είμαστε μια παράπλευρη παράσταση για αυτούς», έγραψε ένας χρήστης. Μια άλλη κριτική ήταν: «Με σκοτώνει το πώς νομίζουν ότι μας ασέβονται τόσο πολύ κάνοντας αυτό που νιώθουν ότι οι μη διασημότητες κάνουν κάθε μέρα και βγάζουν φωτογραφίες για να δείξουν πόσο φυσιολογικοί μπορούν να είναι».

«Κοίτα μωρό μου, είμαστε σαν φτωχοί άνθρωποι!» κορόιδεψε ένας άλλος χρήστης. Κάποιος άλλος έγραψε: 'Οι πλούσιοι που παίζουν κανονικά άτομα δεν θα είναι ποτέ αστείοι για μένα;;;'

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από την Kourtney Kardashian Barker ❤️‍???? (@kourtneykardash)

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Tr Η avis Barker και η Kourtney Kardashian Barker μοιράζονται δηλώσεις μετά τον τρόμο υγείας του Travis

Αυτήν τη στιγμή, η Kourtney είναι στο δρόμο με τον Travis ενώ κάνει περιοδεία στη χώρα, και ενώ οι φωτογραφίες έλαβαν αρνητική αντίδραση από τους ευρύτερους ακόλουθους του σταρ, συνάδελφο καλλιτέχνη Avril Lavigne σχολίασε: «Ναι γούρλ. Ζούμε για αυτούς στάσεις φορτηγών στο δρόμο. ?????????”

Η χρονική στιγμή της ανάρτησης προκάλεσε επίσης διαμάχη εκείνη την εποχή, καθώς προέκυψε αμέσως μετά την εκτίμησή της ότι έκανε πολύ σύντομες πτήσεις με το ιδιωτικό της τζετ 72,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι ακόλουθοι της δισεκατομμυριούχου δεν αγόρασαν ότι το ταξίδι για ψώνια ήταν αυθεντικό και πολλοί πίστεψαν ότι είχε φαινομενικά κλείσει το κατάστημα για μια ιδιωτική εμπειρία, καθώς φαινόταν να είναι εντελώς άδειο στο βίντεό της.

Ναι!

Μπολ ψωμιού 30 λεπτών με θαλασσινά από την Ayesha Curry για ένα συναρπαστικό εβδομαδιαίο γεύμα

Αυτά τα χορταστικά μπολ ψωμιού με θαλασσινά είναι έτοιμα για κατανάλωση σε μόλις 30 λεπτά. Η συνταγή συνδυάζεται γρήγορα, επομένως είναι τέλειο για ένα εβδομαδιαίο γεύμα.

Είμαι πολύ πεπεισμένος ότι το σπίτι μου είναι στοιχειωμένο, τι πρέπει να κάνω γι 'αυτό;

Μια μαμά αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει μετά αφού τα μικρά παιδιά της τρομοκρατούνται για έναν «τρομακτικό άντρα» που τα επισκέπτεται στο σπίτι τους.