Η Khloé Kardashian αποκαλύπτει γιατί ο θηλασμός την έκανε να νιώθει κακή μαμά

Khloé Kardashian ανοίγει για αυτήν αγώνες και την επακόλουθη ντροπή γύρω από το θηλασμό.

Η μαμά του Αληθινός Τόμσον , την οποία συνγονέας με τον πρώην Tristan Thompson , κάθισε με την αδερφή Kourtney Kardashian για ένα βίντεο στον ιστότοπο lifestyle Poosh .

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, οι αδερφές συνειδητοποίησαν πόσο διαφορετικές είναι όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών. Σε μια ιδιαίτερα ευάλωτη στιγμή, η Khloe μοιράζεται ότι «δεν ένιωθε ασφαλής» ενώ θήλαζε.

«Νομίζω ότι το να είσαι μαμά από μόνη της είναι μια τόσο δύσκολη, αλλά ικανοποιητική, όμορφη δουλειά και όλοι απλώς προσπαθούν να καταλάβουν τι είναι καλύτερο για αυτούς και τι λειτουργεί στη ζωή τους. Νομίζω ότι είναι γελοίο όταν οι άνθρωποι κρίνουν όταν δεν γνωρίζουν καν ολόκληρη την κατάστασή τους», δήλωσε η Khloé.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

????Αδελφή ψυχή ????

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Khloé (@khloekardashian) είναι

The Keeping Up With The Kardashians Η σταρ μάλιστα άνοιξε για το πώς τα σχόλια της αδερφής της μερικές φορές την έκαναν να νιώθει κατώτερη.

«Για μένα, θυμάμαι ότι συνήθιζα να απογοητευόμουν σχεδόν μαζί σου – όχι ότι έκανες τίποτα – αλλά απλώς μιλούσες για αυτή την εμπειρία που είχες και πόσο όμορφη [ήταν]. Θα έλεγες πράγματα καθόλου προσπαθώντας να με επικρίνεις, αλλά θα το έπαιρνα σαν, δεν είναι τόσο εύκολο».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Δεν είναι κόλπο αν το έχεις! Αυτός είναι ο μπράβος μου @kourtneykardash

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Khloé (@khloekardashian) είναι

Η μεγαλύτερη αδερφή προσπάθησε να βοηθήσει την Khloé, αλλά φαινόταν να περιπλέκει τα πράγματα.

«Πάντα προσπαθούσες να με βοηθήσεις και να μου δώσεις συμβουλές, και έλεγα: «Απλώς δεν λειτουργεί!» Ήθελα να σε στραγγαλίσω. Η εμπειρία σου φαινόταν τόσο εύκολη και δεν ήταν για μένα».

Όπως θυμάται η Khloé, «Ήταν χάλια. Μισούσα κάθε λεπτό του. Ήταν βασανιστήρια. Πάντα ένιωθα ότι δεν έδινα ποτέ αρκετό φαγητό στον True. Ένιωθα ότι ήταν πάντα πεινασμένη».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

????Dreamy Dream ????

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Khloé (@khloekardashian) είναι

«Όμως, μόλις σταμάτησα», προσθέτει, «την πίεση που σηκώθηκε από τους ώμους μου και μπορούσα να απολαύσω την κόρη μου. Είμαι υπέρ του θηλασμού, προσπάθησα, αλλά αν δεν μπορείτε να το κάνετε, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε σαν αποτυχημένος».

Ο R. Kelly κρίθηκε ένοχος για περισσότερες ομοσπονδιακές κατηγορίες για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ένα χρόνο αφότου ο τραγουδιστής R&B R. Kelly κρίθηκε ένοχος για πολλαπλές ομοσπονδιακές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του εκβιασμού και της σεξουαλικής διακίνησης, ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για άλλη μια φορά.

Αυτά τα 100 ονόματα μωρών είναι ο ορισμός της άνεσης

Ρίξτε μια ματιά στα αγαπημένα μας ζεστά και ζεστά ονόματα μωρών που έχουν διαχρονική γοητεία χωρίς να είναι αποπνικτικά.