Η Κέιτι Πέρι ανακοινώνει τον ερχομό της κόρης της και του Ορλάντο Μπλουμ, ενώ επίσης αποκαλύπτει το γλυκό της όνομα στη UNICEF

Τραγουδιστής Κέιτι Πέρι και ηθοποιός ορλαντο Μπλουμ έχουν επίσημα μια κόρη. Ο ερχομός του κοριτσιού κάνει αυτό το πρώτο παιδί ανάμεσα στον Πέρι και τον Μπλουμ, που είναι αρραβωνιασμένοι.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Αυγούστου, η Πέρι μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί μια γλυκιά φωτογραφία της και του Μπλουμ να κρατούν το μικροσκοπικό χέρι του κοριτσιού τους μαζί με τη δήλωση που έδωσαν στη UNICEF μετά τη γέννησή της. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, η Perry φαίνεται με μια μαργαρίτα ζωγραφισμένη στο νύχι του αντίχειρά της.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Δημοσιεύτηκε @withregram • @unicef ​​Καλώς ήλθατε στον κόσμο, Daisy Dove Bloom! Έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε τους Πρεσβευτές Καλής Θέλησης @KatyPerry και @OrlandoBloom τη νέα δέσμη χαράς.⠀ ⠀ «Επιπλέουμε με αγάπη και απορία από την ασφαλή και υγιή άφιξη της κόρης μας», μας είπαν η Katy και ο Orlando.⠀ ⠀ «Αλλά ξέρουμε Είμαστε οι τυχεροί και δεν μπορούν όλοι να έχουν μια εμπειρία τοκετού τόσο γαλήνια όσο ήταν η δική μας. Οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν έλλειψη εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και κάθε έντεκα δευτερόλεπτα πεθαίνει μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο, κυρίως από αιτίες που μπορούν να προληφθούν. Από τον COVID-19, πολλές περισσότερες ζωές νεογνών κινδυνεύουν λόγω της αυξημένης έλλειψης πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που προλαμβάνουν τις ασθένειες. Ως γονείς ενός νεογέννητου, αυτό ραγίζει τις καρδιές μας, καθώς συμπάσχουμε με τους γονείς που αγωνίζονται τώρα περισσότερο από ποτέ.⠀ ⠀ «Ως Πρεσβευτές Καλής Θέλησης της UNICEF, γνωρίζουμε ότι η UNICEF είναι εκεί, επί τόπου, κάνοντας ό,τι χρειάζεται για να διασφαλίσει ότι κάθε μέλλουσα μητέρα έχει πρόσβαση σε εκπαιδευμένο λειτουργό υγείας και πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη. Για τον εορτασμό της καρδιάς που γνωρίζουμε ότι η κόρη μας έχει ήδη, δημιουργήσαμε μια σελίδα δωρεών για να γιορτάσουμε την άφιξη της DDB. Υποστηρίζοντας τους, υποστηρίζετε ένα ασφαλές ξεκίνημα στη ζωή και επαναλαμβάνετε έναν πιο υγιή κόσμο για κάθε παιδί. Ελπίζουμε η ♥️ σας να μπορεί να ανθίσει με γενναιοδωρία.⠀ ⠀ Ευχαρίστως-⠀ ⠀ Katy & Orlando.'⠀ ⠀ Πατήστε τον σύνδεσμο στο βιογραφικό μας για να υποστηρίξετε το πιο πολύτιμο δώρο: ένα υγιές παιδί.

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από ΚΕΪΤΙ ΠΕΡΙ (@katyperry) στο

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Katy Perry κάνει στους θαυμαστές της μια περιήγηση στο νηπιαγωγείο του πρώτου της παιδιού και είναι ξεκάθαρο ότι η Perry και η κόρη της θα λατρέψουν το Pink

Και το nail art δεν είναι απλώς ένα νεύμα στο τελευταίο της σινγκλ, Daisies, είναι επίσης το όνομα που έδωσαν η Perry και η Bloom στην κόρη τους.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Έγραψα αυτό το τραγούδι πριν από μερικούς μήνες ως έκκληση να παραμείνετε πιστοί στην πορεία που έχετε χαράξει για τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πιστεύουν οι άλλοι. Πρόσφατα, πήρε ένα νέο νόημα για μένα, υπό το πρίσμα των όσων βιώνει όλος ο κόσμος. Καθένας από εμάς είναι ένας στα περισσότερα από επτά δισεκατομμύρια, με τη δική του ιστορία δύναμης και ανθεκτικότητας να διηγηθεί. ????ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ???? είναι έξω τώρα. Ελπίζω να είναι το soundtrack για να πάτε για τα όνειρά σας τώρα… ειδικά αυτά που αφήσαμε πίσω μας ????

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από ΚΕΪΤΙ ΠΕΡΙ (@katyperry) στο

Όπως το περήφανοι γονείς είπαν στη UNICEF , το πλήρες όνομά τους του bundle of joy είναι Daisy Dove Bloom . Και στη δήλωσή τους γράφουν ότι «επιπλέουν με αγάπη και απορία από την ασφαλή και υγιή άφιξη της κόρης μας».

Ωστόσο, όπως συνέχισε το ζευγάρι, γνωρίζουν ότι δεν είναι όλοι οι γονείς τόσο τυχεροί όσο αυτοί. «Ξέρουμε ότι είμαστε οι τυχεροί και δεν μπορούν όλοι να έχουν μια εμπειρία τοκετού τόσο γαλήνια όσο ήταν η δική μας», έγραψαν οι Orlando και Perry. «Οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν έλλειψη εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και κάθε έντεκα δευτερόλεπτα μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο πεθαίνει, κυρίως από αιτίες που μπορούν να προληφθούν».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

poopedstar

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από ΚΕΪΤΙ ΠΕΡΙ (@katyperry) στο

«Από τον COVID-19, πολλές περισσότερες ζωές νεογέννητων κινδυνεύουν λόγω της μεγαλύτερης έλλειψης πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που προλαμβάνουν τις ασθένειες. Ως γονείς ενός νεογέννητου, αυτό ραγίζει τις καρδιές μας, καθώς συμπάσχουμε με τους γονείς που αγωνίζονται τώρα περισσότερο από ποτέ. Ως Πρέσβεις Καλής Θέλησης της UNICEF, γνωρίζουμε ότι η UNICEF είναι εκεί, επιτόπου, κάνοντας ό,τι χρειάζεται για να διασφαλίσει ότι κάθε μέλλουσα μητέρα έχει πρόσβαση σε εκπαιδευμένο υγειονομικό λειτουργό και πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη. Για τον εορτασμό της καρδιάς που γνωρίζουμε ότι η κόρη μας έχει ήδη, δημιουργήσαμε μια σελίδα δωρεών για να γιορτάσουμε την άφιξη της DDB. Υποστηρίζοντας τη UNICEF, υποστηρίζετε ένα ασφαλές ξεκίνημα στη ζωή και επαναλαμβάνετε έναν πιο υγιή κόσμο για κάθε παιδί. Ελπίζουμε [η καρδιά] σας να μπορεί να ανθίσει με γενναιοδωρία.”

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

????ευτυχισμένες μέρες σε όλες τις μαμάδες εκεί έξω και στην υπέροχη μαμά μου να είναι ❤️

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από ορλαντο Μπλουμ (@orlandobloom) στο

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο Orlando Bloom ελπίζει ότι η κόρη του και της Katy θα είναι ένα απόλυτο «κορίτσι του μπαμπά»

Ο Μπλουμ είναι επίσης περήφανος πατέρας ενός νεαρού αγοριού που ονομάζεται Φλιν , που μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του Μιράντα Κερ . Συνεχίζοντας επίσης στη ζωή του Perry, η τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει έναν ακόμη τίτλο στο στούντιο άλμπουμ Smile στις 28 Αυγούστου.

Σε ένα όχι και τόσο διακριτικό tweet, η νέα μαμά έγραψε: «Γεννώντας ένα μωρό και έναν δίσκο την ίδια εβδομάδα, [μην] τσακωθείς με τη μαμά aka #whatmakesawoman». Συγχαρητήρια στην οικογένεια Bloom!

Μπολ ψωμιού 30 λεπτών με θαλασσινά από την Ayesha Curry για ένα συναρπαστικό εβδομαδιαίο γεύμα

Αυτά τα χορταστικά μπολ ψωμιού με θαλασσινά είναι έτοιμα για κατανάλωση σε μόλις 30 λεπτά. Η συνταγή συνδυάζεται γρήγορα, επομένως είναι τέλειο για ένα εβδομαδιαίο γεύμα.

Είμαι πολύ πεπεισμένος ότι το σπίτι μου είναι στοιχειωμένο, τι πρέπει να κάνω γι 'αυτό;

Μια μαμά αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει μετά αφού τα μικρά παιδιά της τρομοκρατούνται για έναν «τρομακτικό άντρα» που τα επισκέπτεται στο σπίτι τους.