Η Κέιτ Μίντλετον δημοσιεύει την οικεία στιγμή του μπαμπά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και των παιδιών

Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκε μια σπάνια προσωπική φωτογραφία του Πρίγκιπας Γουίλιαμ και τα τρία παιδιά της έχουν απομονωθεί εν μέσω της πανδημίας.

Στις 21 Ιουνίου, λίγο πριν από τα 38α γενέθλια του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η μητέρα τριών παιδιών μοιράστηκε ένα σειρά φωτογραφιών στο Instagram που πήρε από Πρίγκιπας Γεώργιος , 6, Πριγκίπισσα Σάρλοτ , 5, και πρίγκιπας Λουίς , δύο.

Εικόνα μέσω Instagram

Και ενώ η πρώτη φωτογραφία που κοινοποιήθηκε ήταν μια τυπική οικογενειακή λήψη των τεσσάρων τους, συμπεριέλαβε επίσης δύο ειλικρινείς φωτογραφίες των παιδιών που μαζεύτηκαν πάνω από τον μπαμπά τους.

Ο Γουίλιαμ «απολαμβάνει τα παιδιά του και έχει αυτόν τον επιπλέον χρόνο μαζί τους», λέει στο PEOPLE μια πηγή κοντά στο βασιλικό σπίτι.

Η Kate, μια ερασιτέχνης φωτογράφος, εξοικειώνεται περισσότερο με το να βρίσκεται πίσω από την κάμερα για να τραβήξει φωτογραφίες της οικογένειάς της. Συνήθως, τραβάει τα πορτρέτα των παιδιών της κάθε χρόνο και τα βγάζει στο κοινό στα γενέθλιά τους.

Εικόνα μέσω Instagram

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Το περιοδικό αναφέρει ότι η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν μπορούν πια να κάνουν τα παιδιά τους με τον τρόπο που θέλουν λόγω της βασιλικής αποχώρησης του Χάρι και της Μέγκαν

Τούτου λεχθέντος, συνήθως, είναι πιο ποζεμένες και λίγο πιο επίσημες.

Οι φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στα γενέθλια του Ουίλιαμ τον δείχνουν σε κατάσταση πλήρους μπαμπά και γλυκά παιχνιδιάρικο με τα μικρά παιδιά του.

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν «τις πραγματικότητες της οικογενειακής ζωής, της αντιμετώπισης των αχαλίνωτων παιδιών και της χαλάρωσης μαζί τους και του χρόνου μαζί τους», προσθέτει η πηγή.

Εικόνα μέσω Instagram

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μοιράζονται φωτογραφίες από τα δεύτερα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις

Και τους τελευταίους μήνες, η οικογένεια είχε πολύ χρόνο να δεθεί.

«Περνούν περισσότερο χρόνο μαζί από ό,τι συνήθως και πρέπει να κάνουν περισσότερα με τα παιδιά από ό,τι συνήθως», λέει η πηγή.

«Έχουν ακόμα βοήθεια στο σπίτι, αλλά κάνουν περισσότερα».

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.