Η Gigi Hadid λάμπει σε νέες φωτογραφίες εγκυμοσύνης

Gigi Hadid είναι περήφανη που επιδεικνύει την κοιλιά της νέες φωτογραφίες εγκυμοσύνης!

Το πρωί της Τετάρτης, το μοντέλο μπήκε στο Instagram και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες της κοιλιάς της που μεγαλώνει.

Εικόνα μέσω Instagram

Σε μια από τις αναρτήσεις της, η Gigi απλώς έγραψε λεζάντα, 'Growing an angel :)'

Επιπλέον, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με ημερομηνία 26 Ιουλίου, ενώ σε άλλη ανάρτησή της, κράτησε την κοιλιά της και της έγραψε λεζάντα με τα εξής:

«Αγαπώντας αυτή τη φορά. Εκτιμήστε όλη την αγάπη και τις ευχές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη δημιουργία αυτών των ξεχωριστών εικόνων με τους φίλους μου @luigiandiango @gabriellak_j @erinparsonsmakeup σας ευχαριστώ. Σε αγαπώ!'

Εικόνα μέσω Instagram

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Gigi Hadid δείχνει μια σπάνια ματιά στο μωρό της

Η Gigi και η ίδια, ξανά, ξανά, ξανά BF, Zayn Malik , ήταν έγκυος σε ένα κοριτσάκι. Εκείνη την εποχή, η Gigi ήταν περίπου 20 εβδομάδων έγκυος.

Τις μέρες που ακολούθησαν, συνέχισαν να φέρνουν υπονοούμενα για τα μεγάλα νέα του μωρού χωρίς να το λένε ξεκάθαρα.

Ως επί το πλείστον, η Gigi ήταν αρκετά σιωπηλή σχετικά με την εγκυμοσύνη.

Εικόνα μέσω Instagram

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η έγκυος Τζίτζι Χαντίντ δεν έκρυψε ούτε «κρυφά» το χτύπημα του μωρού της, απλώς δεν μοιράστηκε μια φωτογραφία της δημόσια επειδή θέλει η εγκυμοσύνη της να είναι όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική

Η 25χρονη συνέχισε να παραδέχεται πως κάποιοι είναι «μπερδεμένοι» σχετικά με την επιλογή της να μην συζητήσει ή να δημοσιεύσει για την εγκυμοσύνη της, αλλά είπε ότι είναι επειδή πιστεύει ότι «δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα που συμβαίνει στον κόσμο».

«Αυτός είναι ένας λόγος που ένιωσα ότι δεν είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να μοιραστώ με την οικογένεια και τους φίλους μου. Προφανώς πολλοί άνθρωποι έχασαν ζωές λόγω [του] κορωνοϊού που ήταν στην αρχή της καραντίνας και εξακολουθεί να συμβαίνει», δήλωσε η Gigi.

«Και μετά προχωρήσαμε προφανώς στην επανεμφάνιση του κινήματος BLM [Black Lives Matter] και σκέφτηκα ότι η παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για αυτό».

Μου είπαν ότι το μωρό μου μπορεί να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down): Συμβουλή;

Μια μαμά είναι ανήσυχη μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που αναφέρουν ότι το αγέννητο μωρό της διατρέχει υψηλό κίνδυνο να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down) και αναζητά συμβουλές από άλλες μαμάδες.

30 νόστιμες συνταγές μπλέντερ που δεν είναι smoothies, αλλά είναι εξίσου εύκολες

Βρήκαμε 30 απλές και νόστιμες συνταγές μπλέντερ που πρέπει να έχετε στο χέρι και δεν είναι smoothies. Καθίστε τα σάλια καθώς διαβάζετε αυτή τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε ανάμειξη!