Η Ellen Degeneres άνοιξε με μια δήλωση, σπάει τη σιωπή της σχετικά με Καταγγελίες ανάρμοστης συμπεριφοράς στο χώρο εργασίας κατά της ημερήσιας εκπομπής της

Με αυξανόμενες επικρίσεις και κατηγορίες εναντίον Η εκπομπή της Ellen Degeneres , Έλεν ΝτιΤζένερις η ίδια εκδίδει ανακοίνωση η οποία έχει που λαμβάνεται με ΚΑΙ! Νέα . Όπως ανέφεραν πολλά δημοσιεύματα, πρώην και νυν υπάλληλοι ισχυρίζονται ότι η εργασία για την τηλεοπτική εκπομπή κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Και ενώ η πλειοψηφία των καταγγελιών ήταν κατά Εντ Γκλάβιν , Μαίρη Κόνελι και Άντι Λάσνερ , οι εκτελεστικοί παραγωγοί της εκπομπής, και όχι η Έλεν, η μακροχρόνια οικοδέσποινα μίλησε ούτως ή άλλως για υποτιθέμενη κακή συμπεριφορά στο χώρο εργασίας, Ε! Αναφορές ειδήσεων.

Η Ellen Degeneres σπάει τη σιωπή της.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Όπως και να το κάνετε, θυμηθείτε να φοράτε μάσκα. Οι αριθμοί των μολύνσεων εξακολουθούν να ανεβαίνουν.

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Ελεν ΝτιΤζένερις (@theellenshow) στο

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Μετά από καταγγελίες σχετικά με την «τοξική» κουλτούρα εργασίας, το «The Ellen DeGeneres Show» βρίσκεται υπό εσωτερική έρευνα

«Την πρώτη μέρα της εκπομπής μας, το είπα σε όλους στην πρώτη μας συνάντηση Η εκπομπή της Ellen DeGeneres θα ήταν ένα μέρος ευτυχίας—κανείς δεν θα ύψωνε ποτέ τη φωνή του και όλοι θα αντιμετωπίζονταν με σεβασμό. Προφανώς, κάτι άλλαξε και είμαι απογοητευμένος όταν έμαθα ότι αυτό δεν συνέβη».

Στη συνέχεια η Έλεν ζήτησε συγγνώμη που η εκπομπή της μετατράπηκε σε κάτι άλλο από ένα μέρος ευτυχίας, προσθέτοντας ότι «όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι είναι το αντίθετο από αυτό που πιστεύω και αυτό που ήλπιζα για την εκπομπή μας». Στη συνέχεια, αφού απέδωσε την «επιτυχία» της στους θαυμαστές της και στους πολλούς ανθρώπους που έχουν εργαστεί κάτω από και για εκείνη, ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για τα πάντα.

Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

«Το όνομά μου είναι στην εκπομπή και σε ό,τι κάνουμε και αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό», έγραψε, σύμφωνα με ΚΑΙ! Νέα . Η Έλεν συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι αυτή και η Warner Bros «εργάζονται μαζί για να καθορίσουν τα επόμενα βήματα για να «διορθώσουν τα ζητήματα» που βρήκαν μέσω μιας εσωτερικής έρευνας».

«Καθώς μεγαλώναμε εκθετικά, δεν μπόρεσα να παραμείνω πάνω σε όλα και βασίστηκα σε άλλους για να κάνουν τη δουλειά τους όπως ήξεραν ότι θα ήθελα να τους κάνουν. Προφανώς κάποιοι δεν το έκαναν. Αυτό θα αλλάξει τώρα και δεσμεύομαι να διασφαλίσω ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά».

Η Έλεν αναφέρθηκε επίσης σε άλλες δηλώσεις που εκδόθηκαν από τους Lassner, Glavin και Connelly. Σύμφωνα με το E! Τα News, στη δική τους δήλωση, οι παραγωγοί έγραψαν: «Για την ιστορία, η καθημερινή ευθύνη του σόου της Έλεν βαρύνει πλήρως εμάς». Ωστόσο, όπως συνέχισε η οικοδέσποινα, υπονοώντας ότι δεν είχαν εξουσιοδότηση να μιλήσουν εκ μέρους της.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Δεν έχω πολλά να πω, εκτός από το ότι σου στέλνω αγάπη. #repost @edbyellen ・・・ Πάρτε μια βαθιά ανάσα και κάντε μια βόλτα αν μπορείτε. Μείνετε ασφαλείς και ευγενικοί γιατί όλοι χρειαζόμαστε λίγη καλοσύνη αυτή τη στιγμή ❤️

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Ελεν ΝτιΤζένερις (@theellenshow) στο

«…Οι άνθρωποι που εργάζονται μαζί μου και για μένα μιλούν εκ μέρους μου και παραποιούν αυτό που είμαι. Αυτό πρέπει να σταματήσει. […] «Ως κάποιος που κρίθηκε και παραλίγο να χάσει τα πάντα επειδή είμαι αυτός που είμαι, καταλαβαίνω πραγματικά και τρέφω βαθιά συμπόνια για εκείνους που τους αντιμετωπίζουν διαφορετικά, ή τους αντιμετωπίζουν άδικα, όχι ίσους ή —το χειρότερο— τους περιφρονούν. Το να σκέφτομαι ότι κάποιος από εσάς ένιωσε έτσι είναι απαίσιο για μένα».

Στο τέλος της δήλωσής της, η Έλεν έγραψε ότι είναι ευγνώμονες άνθρωποι που ένιωθαν αρκετά «ασφαλείς» ώστε να παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους.

«Και πάλι, λυπάμαι πολύ για όποιον δεν είχε αυτή την εμπειρία. Αν όχι για τον COVID, θα το είχα κάνει αυτοπροσώπως και ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή μας και να σας δω όλους», είπε η Έλεν.

Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Η Warner Bros εξέδωσε επίσης μια ξεχωριστή δήλωση λέγοντας ότι είναι κορυφαία προτεραιότητά τους «να ακουστούν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα που συνδέονται με το πρόγραμμα. Η εκπομπή της Ellen DeGeneres είναι, και πάντα προσπαθούσε να είναι, ένα μέρος που φέρνει θετικότητα στον κόσμο». Ωστόσο, αποκάλυψαν επίσης ότι δεν έχουν «επιβεβαιωθεί» κάθε ισχυρισμός που έχει γίνει τον τελευταίο μήνα.

Ωστόσο, όπως συνέχισε ο όμιλος ψυχαγωγίας, έγραψαν ότι είναι «απογοητευμένοι που τα πρωταρχικά ευρήματα της έρευνας έδειξαν κάποιες ελλείψεις που σχετίζονται με την καθημερινή διαχείριση της εκπομπής».

«Έχουμε εντοπίσει αρκετές αλλαγές προσωπικού, μαζί με κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που έχουν τεθεί και κάνουμε τα πρώτα βήματα για την υλοποίησή τους. […] Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η πορεία δράσης θα μας οδηγήσει στον σωστό δρόμο για την παράσταση».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Έτσι το Σάββατο.

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Ελεν ΝτιΤζένερις (@theellenshow) στο

Σε μια συνέντευξη με NPR's Ντέιβιντ Φόλκενφλικ , Δημοσιογράφος του BuzzFeed Krystie Lee Yandoli , ο οποίος αρχικά ανέφερε τις αξιώσεις κατά του προσωπικού στο Η εκπομπή της Ellen Degeneres , αποκάλυψε ότι είχε μιλήσει με «36 πρώην υπαλλήλους που περιέγραψαν ένα περιβάλλον σε επίδειξη σεξουαλικής παρενόχλησης και σεξουαλικής κακής συμπεριφοράς».

«Πρώην υπάλληλοι είπαν ότι αυτή η κουλτούρα ξεκίνησε με τον εκτελεστικό παραγωγό Εντ Γκλάβιν – ότι τους άγγιζε ακατάλληλα στο δωμάτιο ελέγχου και τους έκανε να νιώθουν άβολα, ότι γενικά, οδηγούσε με φόβο και εκφοβισμό. Πρώην υπάλληλοι μου είπαν επίσης ότι ο επικεφαλής συγγραφέας και ο εκτελεστικός παραγωγός Κέβιν Λέμαν τα άγγιξε, τα άγγιξε ακατάλληλα και έκανε ρητά σεξουαλικά σχόλια στο γραφείο και σε πάρτι γραφείου καθώς και σε έναν πρώην υπάλληλο που μου είπε ότι ο εκτελεστικός παραγωγός Τζον Νόρμαν τον περιποιήθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια του έκανε επίσης μια ανεπιθύμητη σεξουαλική προώθηση».

Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Ellen Degeneres ρωτά την Kris Jenner ποια είναι η αγαπημένη της κόρη και το εγγόνι και εκείνη δεν υποχωρεί να απαντήσει

Μπορείτε να ακούσετε την πλήρη συνέντευξη του Yandoli με NPR εδώ .

Έφυγε από τη ζωή ο πρωτοποριακός θρύλος της Country Music

Νέες αναφορές αποκαλύπτουν ότι ο πρωτοποριακός θρύλος της κάντρι μουσικής και κόρη ανθρακωρύχου, Λορέτα Λιν, πέθανε.

Ο Ντουέιν Τζόνσον καυχιέται για τα γενναία του κοριτσάκια στο ψάρεμα: «Τα παιδιά μπορούν να τραυματιστούν… Όχι τα κορίτσια μου»

Τα κοριτσάκια του Dwayne Johnson ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ να ψαρεύουν! Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Johnson πήρε τις κόρες του, Tiana Gia, 3 ετών, και Jasmine, 5, σε ένα ψάρεμα...