Η εκπομπή της Wendy Williams δεν θα πρωταγωνιστεί πλέον στη Wendy Williams; Μάθετε ποιος μπορεί να την αντικαταστήσει

Εν μέσω αναφορών για θέματα υγείας, Γουέντι Γουίλιαμς φέρεται να απομακρύνεται από το ονομαζόμενο talk show της. Σύμφωνα με το E! Νέα , η Williams πήρε την απόφαση να επικεντρωθεί στη δική της ευημερία για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι η εκπομπή της πρέπει να βρει έναν νέο cohost.

Σύμφωνα με μια πηγή, το The Wendy Williams Show θα παρουσιαστεί από μια γυναίκα που δεν χρειάζεται εισαγωγή στην ημερήσια τηλεόραση. Και έχει φιλοξενήσει την εκπομπή ήδη στο παρελθόν.

Shutterstock

Τους τελευταίους μήνες, η εκπομπή της Williams χρησιμοποίησε φιλοξενούμενους οικοδεσπότες για να συμπληρώσει τη Wendy, ενώ εκείνη εστιάζει στην υγεία της. Τώρα αναφέρεται ότι ένας από αυτούς τους φιλοξενούμενους οικοδεσπότες μπορεί να έχει μια πιο διαδεδομένη θέση ως οικοδεσπότης, τουλάχιστον μέχρι να γίνει καλύτερος ο Williams.

Η εκπομπή της Wendy Williams δεν θα πρωταγωνιστεί πλέον στη Wendy Williams; Μάθετε ποιος μπορεί να την αντικαταστήσει

Η πηγή αποκάλυψε στο E! Ειδήσεις με τις οποίες η εκπομπή βρίσκεται σε συζητήσεις Sherri Shepherd να συμπληρώνει τακτικά τη θέση της Williams. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη είδηση, εκπρόσωπος του Shepherd έκανε το εξής σχόλιο:

«Η Sherri Shepherd είναι ενθουσιασμένη που προσκλήθηκε να επιστρέψει για να φιλοξενήσει τους επισκέπτες Εμφάνιση της Wendy Williams την εβδομάδα της 21ης ​​Φεβρουαρίου. Κανένα σχόλιο για αυτές τις φήμες». Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Shepherd, επιβεβαίωσαν μόνο ότι θα φιλοξενηθεί από τις 21 Φεβρουαρίου έως τις 25 Φεβρουαρίου.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τη Wendy Williams (@wendyshow)

Όπως αναφέρει το TMZ, οι παραγωγοί εξακολουθούν να περιμένουν να δουν εάν η υγεία του οικοδεσπότη τους βελτιώνεται. Αν και παραμένει ασαφές με τι ακριβώς είδους προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει η Williams, αναφέρθηκε περίπου πριν από τέσσερις μήνες ότι η Williams προσβλήθηκε από COVID-19.

Τα τελευταία χρόνια, η Ουίλιαμς ήταν επίσης φωνητική για τον αγώνα της με τη νόσο του Graves, ειδικά αφού λιποθύμησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του talk show της το 2017. Η νόσος του Graves προκαλείται από υπερδραστήριο θυρεοειδή.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Wendy Williams ακυρώνει τις δημόσιες εμφανίσεις λόγω «συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας»

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τη Wendy Williams (@wendyshow)

Τον Οκτώβριο, Γουέντι έγραψε στο Instagram ότι , όσον αφορά την υγεία της, «κάνει πρόοδο, αλλά είναι μόνο ένα από εκείνα τα πράγματα που χρειάζονται περισσότερο από το αναμενόμενο. Είμαι γυναίκα κάποιας ηλικίας και ξέρω αρκετά για να ακούω τους γιατρούς μου και θα επιστρέψω στην μωβ καρέκλα μου μόλις συμφωνήσουμε όλοι ότι είμαι έτοιμος».

Επειδή πρόκειται για μια αυτοάνοση διαταραχή, ο William θα είχε θεωρηθεί υψηλού κινδύνου μετά τη μόλυνση του COVID-19. Ωστόσο, μια άλλη δήλωση στο Instagram διαβάστηκε, σύμφωνα με το E! News, πρότεινε ότι ο COVID δεν είναι πλέον το θέμα για αυτήν.

«[Η Wendy] ήταν και συνεχίζει να βρίσκεται υπό την επίβλεψη γιατρού και δεν είναι ακόμα έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά. Το πρωτοποριακό της κρούσμα CoVID δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα και το τεστ ήταν αρνητικό, αλλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ορισμένα συνεχιζόμενα ιατρικά ζητήματα».

Η Williams δεν έχει εκδώσει δήλωση σχετικά με τις αναφορές που θα συμπληρώνει η Sherri Shepherd σε πιο συνεπή βάση.

Μπολ ψωμιού 30 λεπτών με θαλασσινά από την Ayesha Curry για ένα συναρπαστικό εβδομαδιαίο γεύμα

Αυτά τα χορταστικά μπολ ψωμιού με θαλασσινά είναι έτοιμα για κατανάλωση σε μόλις 30 λεπτά. Η συνταγή συνδυάζεται γρήγορα, επομένως είναι τέλειο για ένα εβδομαδιαίο γεύμα.

Είμαι πολύ πεπεισμένος ότι το σπίτι μου είναι στοιχειωμένο, τι πρέπει να κάνω γι 'αυτό;

Μια μαμά αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει μετά αφού τα μικρά παιδιά της τρομοκρατούνται για έναν «τρομακτικό άντρα» που τα επισκέπτεται στο σπίτι τους.