Η Christina Perri λέει ότι η οικογένειά της «θεραπεύει ένα μικροσκοπικό κομμάτι κάθε μέρα»

Δύο μήνες μετά την απώλεια της εγκυμοσύνης της, Κριστίνα Πέρυ λέει αυτή και Η οικογένειά της θεραπεύεται σιγά σιγά, καθημερινά.

Τον Νοέμβριο, η Perri, 34 ετών, αποκάλυψε πώς αυτή και ο σύζυγός της Paul Costabile Το μωρό του είχε «γεννηθεί σιωπηλό». Η Perri, η οποία επίσης υπέστη μια αποβολή τον Ιανουάριο του 2020, έγραψε πώς η κόρη της «είναι ήσυχη τώρα και θα ζει για πάντα στις καρδιές μας».

Εικόνα μέσω Shutterstock

Η Perri, η οποία έκτοτε έχει διαγράψει όλες τις αναρτήσεις της στο Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram Story της την περασμένη εβδομάδα με την ίδια και την Costabile να περπατούν στην παραλία με την κόρη της Καρμέλα Στάνλεϊ , 3, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς της ότι «θεραπεύουμε. Λίγο κάθε μέρα κάνουμε άλλο ένα βήμα μπροστά».

«Συνεχίζω να περιγράφω τη θλίψη σαν ένα σπίτι», συνέχισε.

«Μένω σε αυτό το σπίτι τώρα, απλώς πηγαίνω από δωμάτιο σε δωμάτιο. Ο Πολ και η Καρμέλα είναι επίσης εδώ στο σπίτι της θλίψης. θεραπεύουμε μαζί και μόνοι».

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Christina Perri χάνει το κοριτσάκι: «Θα ζει για πάντα στις καρδιές μας»

Η Perri συνέχισε γράφοντας πώς το να βλέπει την 3χρονη να θρηνεί «ήταν το πιο δύσκολο», αλλά πρόσθεσε ότι είναι «φτιαγμένη από αστέρια». συνεχίζει να φωτίζει το σκοτάδι μας».

«Μερικές μέρες κάνουμε 3 βήματα μπροστά και κάποιες μέρες δεν προχωράμε. η αγάπη μας οδηγεί. συνεχίζουμε να κοιτάμε τον ήλιο. συνεχίζουμε να προσπαθούμε να είμαστε εντάξει. κάνουμε όλες τις θεραπείες και θεραπεύουμε πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος. γνωρίζουμε ότι αυτός είναι ένας μακρύς δρόμος. τα μηνύματα και η αγάπη που λαμβάνουμε ακόμα κάθε μέρα συνεχίζουν να μας μεταφέρουν. ευχαριστώ.'

Και δύο εβδομάδες μετά τα θλιβερά νέα, Ο Perri έδωσε στους θαυμαστές μια ενημέρωση , γράφοντας τον Δεκέμβριο ότι «δεν είμαστε καλά, αλλά πιστεύουμε σε μια μέρα που θα είμαστε».

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Christina Perri δίνει ακατέργαστη και ειλικρινή ενημέρωση μετά την απώλεια εγκυμοσύνης

«Εγώ, ο Πολ και η Καρμέλα τυλίγουμε ο ένας τον άλλον με αγάπη και θλίψη κάθε μέρα», είπε εκείνη την εποχή. «Μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε τη θλίψη μας μαζί. κάποιες μέρες δεν μπορούμε να κολυμπήσουμε, κάποιες μέρες επιπλέουμε καλά. κάθε μέρα ξεσπάμε σε κλάματα και κάθε μέρα βρίσκουμε στιγμές για να γελάσουμε. Ήταν όλα τα συναισθήματα, όλα τα συναισθήματα, όλες οι ερωτήσεις, όλος ο θυμός, όλη η θλίψη. όλη μέρα.'

Η Perri πρόσθεσε πώς «κάποιες στιγμές παράδοσης και ελπίδας γλιστρούν εκεί, αλλά όχι συχνά», προσθέτοντας ότι καταλαβαίνει «όλα αυτά είναι φυσιολογικά» στη διαδικασία του πένθους.

«Ειλικρινά ήταν ως επί το πλείστον συντριπτικό. αλλά επίσης, αυτό που ήταν συντριπτικό ήταν η αγάπη και η υποστήριξη», έγραψε. «Οι κλήσεις, τα μηνύματα, τα μηνύματα, τα email, οι επιστολές, τα λουλούδια, τα πακέτα, τα δώρα, τα τρόφιμα, οι προσευχές, οι κάρτες, οι ιστορίες και οι επισκέψεις ήταν η μεγαλύτερη έκρηξη αγάπης στη ζωή μου. ναι, ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου, αλλά πόσο γλυκό είναι να είμαι ταυτόχρονα η πιο αγαπημένη που έχω νιώσει ποτέ. ευχαριστώ.'

Η εκπομπή της Wendy Williams δεν θα πρωταγωνιστεί πλέον στη Wendy Williams; Μάθετε ποιος μπορεί να την αντικαταστήσει

Εν μέσω αναφορών για προβλήματα υγείας, η Γουέντι Γουίλιαμς φέρεται να απομακρύνεται από το ονομαζόμενο talk show της.

Ο Alec Baldwin μιλάει για την αρνητικότητα και τη Halyna Hutchins στο New Year’s Post

Η 31η Δεκεμβρίου και η 1η Ιανουαρίου χρησιμοποιούνται συχνά για να αναλογιστούν το τελευταίο έτος και να προσβλέπουν στο νέο έτος. Και αυτό ακριβώς έκανε ο Alec Baldwin.