Η Barbra Streisand χαρίζει την κόρη του George Floyd's Daughter Disney Stock

Μπάρμπαρα Στρέιζαντ μόλις προικισμένος Τζορτζ Φλόιντ Η μικρή κόρη της ένα δώρο που θα συνεχίσει να δίνει σε όλη της τη ζωή: απόθεμα στη Disney .

Η 6χρονη Τζιάνα Φλόιντ δημοσίευσε ένα ευχαριστώ στον προσωπικό της λογαριασμό IG, σε συνδυασμό με μια γλυκιά φωτογραφία.

Εικόνα μέσω Instagram

'Ευχαριστώ @barbrastreisand για το πακέτο μου, είμαι τώρα Μέτοχος της Disney χάρη σε εσάς ????????????.'

Και ενώ δεν είναι ξεκάθαρο πόσα η Barbra έδωσε στη Gianna, οι μετοχές της Disney προς το παρόν διατίθενται προς 115 δολάρια η κάθε μία.

Και σύμφωνα με την ιστορία της Wall Street, έχει θεωρηθεί ως μια αρκετά σταθερή εταιρεία που επενδύει σε υπερωρίες, με πολλούς ανθρώπους να επιστρέφουν τα χρήματά τους με τον Μίκυ.

Εικόνα μέσω Instagram

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο Kanye West είχε δωρίσει 2 εκατομμύρια δολάρια σε οικογένειες που αγωνίζονται για δικαιοσύνη και επίσης χρηματοδοτεί την εκπαίδευση στο κολέγιο της κόρης του George Floyd

Η χειρονομία είναι μία από τις πολλές εν μέσω μιας έκρηξης αγάπης και υποστήριξης για τη Γιάννα καθώς και την υπόλοιπη οικογένεια του Γιώργου.

Της έχει ήδη προσφερθεί μια πλήρης υποτροφία στο Texas Southern University στο Χιούστον και Μια φορά έχει δημιουργήσει επίσης ένα ταμείο κολεγίου για αυτήν.

Επιπλέον, ένας αξιωματούχος GoFundMe Η σελίδα έχει δημιουργηθεί για λογαριασμό της Gianna και έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα.

Εικόνα μέσω Instagram

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Ciara γράφει συγκινητικό μήνυμα στον 6χρονο γιο του εν μέσω διαδηλώσεων για τον Τζορτζ Φλόιντ

Η σελίδα GoFundMe αναφέρει: «Σας ευχαριστώ πολύ για την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης. Κατανοούμε ότι οι άνθρωποι θέλουν να στείλουν κάρτες, φωτογραφίες ή οποιαδήποτε δώρα για το μωρό μου. Το εκτιμούμε αυτό. Λόγω της έκχυσης της αγάπης και της υποστήριξης που αισθάνονται σε όλο τον κόσμο, είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε ένα ίδρυμα που δημιουργήσαμε όπου οι υποστηρικτές μπορούν να στείλουν αυτό που νιώθουν από την καρδιά τους…»

Εάν αισθάνεστε ότι σας οδηγούν να δώσετε, μπορείτε να το κάνετε εδώ . Επιπλέον, εάν θέλετε να δώσετε κάρτες, εικόνες ή δώρα, μπορείτε να το κάνετε στέλνοντάς τις στην ακόλουθη διεύθυνση:

Το Ίδρυμα George and Gianna Floyd
3030 W. Fuqua
Τ.Κ. 450495
Χιούστον, TX 77245-0495

Γνωρίστε τον παππού που αγόρασε ένα κίτρινο σχολικό λεωφορείο για να μπορεί να πηγαίνει τα 10 εγγόνια του στο σχολείο κάθε μέρα

Ο παππούς του Όρεγκον Doug Hayes αγόρασε ένα μεγάλο κίτρινο σχολικό λεωφορείο για να πάει τα 10 εγγόνια του στο σχολείο. Πέντε από αυτούς φοιτούν σε ιδιωτικό σχολείο χωρίς λεωφορεία.

Το να βλέπεις την Kendall Jenner να προσπαθεί να κόψει ένα αγγούρι είναι «τραγικό», αλλά η Kris Jenner να μην κάνει τίποτα γι 'αυτό είναι ακόμα πιο τραγικό: Άποψη

Είτε παρακολουθείτε το νέο ριάλιτι της οικογένειας Kardashian στο Hulu είτε όχι, μπορεί να έχετε δει πολλούς να μιλούν για την Kendall Jenner τις τελευταίες μέρες.