Η Audrey Roloff μοιράζεται συγκινητικές φωτογραφίες από τη γέννηση του γιου της Bode James, λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα σαν να κρατάς το μωρό σου για πρώτη φορά

Όντρεϊ Ρόλοφ ανοίγει όλο και περισσότερο για την εμπειρία της γέννησής της τη δεύτερη φορά. Πρόσφατα, η μαμά δύο παιδιών μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγες στιγμές μετά τη γέννηση του γιου της. Μπόντε Τζέιμς , ένα μήνα πριν.

Η φωτογραφία δείχνει τον Bode τελικά στην αγκαλιά της μητέρας του, ως σύζυγός της Τζέρεμι Ρόλοφ κοιτάζει το αγοράκι του με χαμόγελο και η Όντρεϊ κλαίει αναστεναγμός ανακούφισης.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Αυτό το συναίσθημα όταν κρατάς το μωρό σου στην αγκαλιά σου για πρώτη φορά;;;;Δεν μοιάζει με τίποτα άλλο… μια τέτοια συντριπτική βιασύνη συναισθημάτων. Όπως θα έλεγε ο Sheldon Vanauken, 'A moment made eternity.' Δεν έχω μοιραστεί τίποτα για τη γέννηση του Bode ακόμα… αλλά αύριο στο @behindthescenespodcast θα μοιραστώ την πλήρη ιστορία☺️ Κάντε κλικ στον σύνδεσμο στο βιογραφικό μου για να εγγραφείτε στο podcast μας και θα ενημερωθείτε όταν βγει το επεισόδιο αύριο το πρωί!???????? Και γρήγορη αποποίηση… παρακαλώ συγχωρήστε τον εγκέφαλό μου μετά τον τοκετό σε αυτό το επεισόδιο;;;;

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Audrey Mirabella Roloff (@audreyroloff) στο

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Audrey Roloff λέει ότι ελπίζει ότι ο γιος τους Bode James δικαιώνει το όνομά του αφού εξήγησε το νόημα πίσω από αυτό

«Αυτό το συναίσθημα όταν κρατάς το μωρό σου στην αγκαλιά σου για πρώτη φορά… Δεν μοιάζει με τίποτα άλλο… μια τέτοια συντριπτική ορμή συναισθημάτων», έγραψε η μαμά δύο παιδιών στην ακατέργαστη ανάρτηση. «Όπως θα έλεγε και ο Sheldon Vanauken, «Μια στιγμή έκανε την αιωνιότητα».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Λατρεύω αυτή τη φωτογραφία. Λέμε την πλήρη ιστορία γέννησης του Bode στο @behindthescenespodcast σήμερα. Είναι διαθέσιμο οπουδήποτε παίζονται podcast. Ευχαριστώ για όλες τις ευγενικές παρατηρήσεις! Ήταν μια διασκεδαστική ημέρα κυκλοφορίας επεισοδίου. ?????????

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Τζέρεμι Τζέιμς Ρόλοφ (@jeremyroloff) στο

Το ζευγάρι μοιράστηκε επίσης πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη γέννηση του Bode αυτή την εβδομάδα στο podcast του, Στα παρασκήνια και στο Instagram . Σε μια μακροσκελή λεζάντα, η περήφανη μαμά μοιράστηκε ότι είχε πάει στο ραντεβού της διάρκειας 40 εβδομάδων στις 8 Ιανουαρίου - ημερομηνία λήξης του Bode - αλλά διαπίστωσε ότι είχε διασταλεί μόνο τρία εκατοστά.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Το πρωί της 8ης Ιανουαρίου πήγα για το ραντεβού μου 40 εβδομάδων;;;;;;;; και είχα διασταυρωθεί 3 εκατοστά, αλλά δεν είχα συσπάσεις ή σημάδια τοκετού ακόμα… εκτός από το ότι ο Bode ένιωθε ότι θα πέσει από μέσα μου, ήταν τόσο χαμηλά;;; Απλώς υπέθεσα ότι θα ερχόταν αργά επειδή ο Ember είχε 12 ημέρες καθυστέρηση;;;;;;;; Όταν γύρισα σπίτι από το διαμέρισμά μου. Τράβηξα μια φωτογραφία με την κοιλιά μου 40 εβδομάδων και την δημοσίευσα λέγοντας: «Καλή ημερομηνία λήξης μωρό μου, μπορείς να βγεις τώρα». Δεν ήξερα… Ήμουν μόλις λίγες ώρες μακριά από το να κρατήσω τον γιο μας για πρώτη φορά?????????? προσοχή στο πόσο συνεπείς ήταν αυτή τη φορά. Απλώς σκέφτηκα ότι θα ήξερα σίγουρα αυτή τη φορά όταν ήταν η πραγματική συμφωνία. Αλλά με τον Bode δεν ήταν τόσο προφανές;;;;;; Γύρω στις 4:00 μ.μ. είχα πολλές σταθερές συσπάσεις Braxton Hicks, αλλά ήταν λίγο πιο άβολες από το κανονικό. Μέχρι τις 4:30 σκέφτηκα τι στο καλό… Υποθέτω ότι θα αρχίσω να τα χρονομετρώ μόνο για να τα δω; «Για κάθε περίπτωση» ανέβηκα τις σκάλες και έβαλα τα πράγματα της τελευταίας στιγμής στην τσάντα του νοσοκομείου και άλλαξα ρούχα. Ενώ στον επάνω όροφο, οι συσπάσεις μετατράπηκαν στο είδος όπου πρέπει να σταματήσετε και να εστιάσετε στην αναπνοή. Στις 17:00 τηλεφώνησα στη μαμά μου και είπα ότι καλύτερα να έρθει με τον Ember «για κάθε περίπτωση». Ακόμα δεν έπεισα;;;; Η μαμά μου εμφανίστηκε στις 5:30 και σε αυτό το σημείο οι συσπάσεις μου απείχαν περίπου 3-4 λεπτά και ήταν αρκετά επώδυνες για να πω στον Jer: «Νομίζω ότι ο Bode μπορεί να γεννηθεί την ημερομηνία λήξης του τοκετού μου». Ο Ember ήταν αρκετά γρήγορος, οπότε ξέραμε ότι θέλαμε να βγούμε από την πλευρά της αναχώρησης νωρίτερα παρά αργότερα. Καταλήξαμε να φύγουμε αμέσως μετά την άφιξη της μαμάς μου. Κατευθείαν σε ώρα αιχμής;;;; 25 λεπτά δουλειάς στο φορτηγό ενώ βρισκόταν σε κίνηση στο stop and go? :30 και ημουν 8 εκατοστα διαληφθη???? … Ο Bode γεννήθηκε στις 7:36 πολύ από τη στιγμή που φτάσαμε εκεί, τα πράγματα έγιναν γρήγορα! Κάντε κλικ στον σύνδεσμο στο βιογραφικό μου για την υπόλοιπη ιστορία! #bodejames #btspodcast

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Audrey Mirabella Roloff (@audreyroloff) στο

Η Audrey Roloff μοιράζεται την ιστορία της γέννησης του Bode

Μετά το τσεκ απ, η μέλλουσα μαμά πήγε σπίτι για να περιμένει να έρθει το αγοράκι της. Τράβηξε αυτή τη φωτογραφία λίγο μετά το ραντεβού της.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Καλή ημερομηνία τοκετού αγοράκι;;;;;;;;Μπορείς να βγεις τώρα;;;; #40 εβδομάδα έγκυος

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Audrey Mirabella Roloff (@audreyroloff) στο

Η κόρη της, Ember, καθυστέρησε 12 ημέρες, οπότε η Audrey ήταν προετοιμασμένη να φτάσει και ο Bode αργά. Μοιράστηκε ότι είχε πολλά Braxton Hicks κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου, επομένως δεν χρονομέτρησε τις συσπάσεις της παρά πολύ αργότερα μέσα στην ημέρα.

Audrey Roloff/Instagram

Σε εκείνο το σημείο, οι συσπάσεις της είχαν διαφορά μόλις τεσσάρων λεπτών. «Ανέβηκα πάνω και έβαλα πράγματα της τελευταίας στιγμής στην τσάντα του νοσοκομείου και άλλαξα ρούχα», έγραψε. «Ενώ στον επάνω όροφο, οι συσπάσεις μετατράπηκαν στο είδος όπου πρέπει να σταματήσεις και να επικεντρωθείς στην αναπνοή. '

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Το πολύτιμο αγοράκι μου. Δεν μπορώ να σταματήσω να κοιτάζω;;;;

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Audrey Mirabella Roloff (@audreyroloff) στο

Ωστόσο, η Audrey δεν ήταν ακόμα πεπεισμένη ότι είχε τοκετό και δεν πήγε στο νοσοκομείο για άλλες δύο ώρες. Εκείνη συνέχισε:

Audrey Roloff/Instagram

«Στις 5 μ.μ., τηλεφώνησα στη μαμά μου και είπα ότι καλύτερα να έρθει να είναι με τον Έμπερ «για κάθε ενδεχόμενο». Ακόμα δεν είχα πειστεί. Η μαμά μου εμφανίστηκε στις 5:30 και σε αυτό το σημείο οι συσπάσεις μου είχαν διαφορά περίπου 3 έως 4 λεπτών και ήταν αρκετά επώδυνες ώστε να πω στον Jer: «Νομίζω ότι ο Bode μπορεί να γεννηθεί την ημερομηνία λήξης του».

Audrey Roloff/Instagram

Αφού έφτασε στο νοσοκομείο, είχε διασταλεί οκτώ εκατοστά και ο Μπόντε έκανε την άφιξή του λίγο περισσότερο από μία ώρα αργότερα.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Audrey Roloff παθαίνει ξανά μαστίτιδα ενώ θηλάζει ο Son Bode, λέει «Το έχω παλέψει με όλα τα πράγματα»

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Νιώθετε επιπλέον ευγνωμοσύνη για τις πιο απλές στιγμές όπως αυτή. Δεν μπορώ να φανταστώ τη θλίψη της απώλειας του άντρα μου ΚΑΙ ενός παιδιού;;;; Και μόνο η σκέψη του είναι αφόρητη. Σκέφτομαι από τότε που άκουσα τα νέα για τη συντριβή του ελικοπτέρου, πώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας επέτρεψαν να μοιραστούμε τη θλίψη και το πένθος όσων δεν γνωρίζουμε προσωπικά… Όσο κι αν αυτή η πλατφόρμα έχει τις παγίδες της, μία Αυτό που αγαπώ περισσότερο σε αυτό είναι η ικανότητα να κινεί τις καρδιές μας προς τη συμπόνια. Μας δίνει την ευκαιρία να «θρηνήσουμε με αυτούς που πενθούν», να προσευχόμαστε για όσους δεν γνωρίζουμε προσωπικά, να τιμήσουμε την κληρονομιά και να κάνουμε απογραφή του πώς ζούμε τη δική μας εύθραυστη ζωή. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά φαίνεται ότι η στενοχώρια που έχω δει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μου αυτούς τους τελευταίους δύο μήνες έχει αυξηθεί – τραγικά ατυχήματα, αποβολές, ανίατες ασθένειες, παιδιά που συλλαμβάνονται πολύ σύντομα, καταστροφικές πυρκαγιές και άλλα. Αγωνίστηκα να βρω τη σωστή απάντηση, και με τις ερωτήσεις και τις προσευχές μου και τον πόνο στην καρδιά μου, έχω σταματήσει αρκετά για να ακούσω τον Θεό. Και σύμφωνα με τα λόγια της Lysa Terkeurst, «… υπάρχει πάντα ένα μήνυμα εκεί. Και συνήθως είναι μόνο στο σοκ της απώλειας που όλοι σταματάμε αρκετό καιρό για να το ακούσουμε. Μόνο όταν αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε την βασανιστική πραγματικότητα του πόσο εύθραυστη, σύντομη και πολύτιμη είναι η ζωή, συνειδητοποιούμε τι πρέπει να κάνουμε τώρα για να ζήσουμε στο φως της αιωνιότητας. Αγάπα περισσότερο. Συγχωρήστε περισσότερο. Κρατήστε την αλήθεια του Θεού περισσότερο». ….Πάντα περισσότερο. Ναι και αμήν? θλίψη για αυτό το τραύμα, η ανταπόκρισή σου στο ραγισμένο κόσμο κάπως πιο βαθιά από το δικό μας. Να είσαι κοντά μας, Θεέ. Να είστε κοντά σε καθέναν από εμάς που πρέπει να υπολογίσει τη θλίψη του θανάτου και το τσίμπημα του χωρισμού, γιατί αυτό που νιώθουμε σε αυτή την απώλεια δεν είναι τίποτα λιγότερο από τον στεναγμό όλης της δημιουργίας. Το πεπερασμένο μυαλό μας δεν μπορεί να ανιχνεύσει τα βαθύτερα μυστήρια των αιώνιων επισκευών σας, αλλά αυτό το γνωρίζουμε με βεβαιότητα: Είσαι ελεήμων και στοργικός, ευγενικός και συμπονετικός, που φροντίζεις τρυφερά για όλα όσα έχεις φτιάξει». – Κάθε Στιγμή Αγία

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Audrey Mirabella Roloff (@audreyroloff) στο

'Είναι εδώ!!!', ο πρώην Μικροί Άνθρωποι, Μεγάλος Κόσμος έγραψε η star στο Instagram όταν ανακοίνωσε την άφιξή του. «Μπόντε Τζέιμς Ρόλοφ 9,2 λίβρες 21 ίντσες. Γεννήθηκε την ημερομηνία λήξης της 1/8/2020 στις 7:36 μ.μ.

Audrey Roloff/Instagram

Όπως είπε κάποτε η μαμά δύο παιδιών, δεν μπορεί να πιστέψει ότι γέννησε ένα τόσο μεγάλο μωρό.

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.