Η Άννα Φάρις έχει 1 μεγάλη συμβουλή για να δώσει στον γιο της πριν παντρευτεί

Σε μια συνομιλία με Γκλενόν Ντόιλ στο podcast της Η Άννα Φάρις είναι Ανεπιφύλακτη , Άννα Φάρις μίλησε για τη μία πραγματική επιθυμία που έχει για τον οκτάχρονο γιο της, τον γάμο του Τζακ.

Εξήγησε, «Δεν ξέρω αν είναι πολύ γκρινιάρικο και σκληρό για να το πω κατά μία έννοια, αλλά αν μπορούσα να πω στον 8χρονο γιο μου ένα πράγμα στο οποίο ίσως θα έμενε, θα τον ενθάρρυνα πραγματικά να μην παντρευτεί. στα 20 του».

Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Το αστέρι του Μαμά παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο, Ben Indra, στα 27 του το 2004. Στη συνέχεια χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια. Παντρεύτηκε τον Chris Pratt, τον πατέρα του Jack, το 2009, μένοντας παντρεμένη μέχρι το 2017, όταν και αυτοί πήραν διαζύγιο.

Ο Ντόιλ συμφώνησε ολόψυχα με τη συμβουλή της. «Θα έπρεπε να είναι παράνομο».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από την Άννα Φάρις (@annafaris)

Ωστόσο, η Άννα Φάρις βρήκε μια νέα παραμυθία.

Ο νυν αρραβωνιαστικός της, Μάικλ Μπάρετ , είναι κινηματογραφιστής. Σε μια συνομιλία με Ανθρωποι , εξήγησε τι έκανε το ζευγάρι κοντά. «Είχαμε ένα άμεσο είδος οικειότητας. Είμαστε και οι δύο πιθανώς εσωστρεφείς με παρόμοιο τρόπο. Και έχει δύο παιδιά και αυτό ήταν φοβερό. Έχω μάθει πραγματικά πολλά για τον εαυτό μου μέσα από τα παιδιά του. Ήταν πραγματικά ικανοποιητικό.'

Η οικογένεια πέρασε την καραντίνα της ταξιδεύοντας. Η Άννα εξήγησε: «Αγοράσαμε ένα φορτηγό τροχόσπιτου και ταξιδέψαμε με έναν φορητό εκτυπωτή για το σχολείο. Ο Τζακ χειρίζεται όλο αυτό το θέμα σαν πρωταθλητής. Απλώς αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι ασφαλής. Και δεν νομίζω ότι ήμουν ποτέ τόσο παρούσα».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Anna Faris μοιράζεται μια σπάνια φωτογραφία του γιου ως βρέφους για να ευαισθητοποιήσει τους πρόωρους τοκετούς

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από την Άννα Φάρις (@annafaris)

Η Άννα Φάρις άνοιξε επίσης Ανθρωποι σχετικά με την επεξεργασία της πρόωρης γέννησης του Τζακ.

Η σταρ αποκάλυψε ότι «θα επέστρεφε συνεχώς στο γιατί», συνεχίζοντας, «Δεν μπορούσα να σταματήσω να ψάχνω. Τη ρωτούσα αν η γηριατρική είχε να κάνει με αυτό, αν τα αλλαντικά που έφαγα… Δεν μπορούσα να σβήσω τον τροχό μου για χάμστερ αναζητώντας απαντήσεις».

Στη συνέχεια εξήγησε στις παντού μαμάδες γιατί πρέπει να γίνει περισσότερη έρευνα για το θέμα. «Η αλήθεια είναι ότι σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις δεν έχουμε ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό… Ο Νο. 1 στόχος της GAPPS είναι η πρόληψη. Και για να αποτρέψουμε τους πρόωρους τοκετούς, χρειαζόμαστε απαντήσεις».

Ο γιος του Ρομπ Λόου αντιδρά στη μαμά που διδάσκει στη Γκουίνεθ Πάλτροου στοματικό σεξ

Λίγες μέρες αφότου η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε πώς η σύζυγος του Ρομπ Λόου, Σέριλ Μπέρκοφ, της έμαθε πώς να κάνει στοματικό σεξ, ο γιος του ζευγαριού, Τζον Όουεν Λόου, αισθάνεται άσχημα.

Η Άννα Φάρις έχει 1 μεγάλη συμβουλή για να δώσει στον γιο της πριν παντρευτεί

Σε μια συνομιλία με τον Glennon Doyle στο podcast της, η Anna Faris is Unqualified, η Anna Faris μίλησε για τη μία πραγματική επιθυμία που έχει για τον γάμο των γιων της.