Η Angelina Jolie παραδέχτηκε ότι ήταν τρομοκρατημένη για την ασφάλεια των παιδιών της ενώ ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt

Αντζελίνα Τζολί ισχυρίζεται ότι ήταν φοβάται για την ασφάλεια των παιδιών και της οικογένειάς της κατά τη διάρκεια του γάμου της με Μπραντ Πιτ .

Η Τζολί μοιράστηκε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε Χάρβεϊ Γουάινστιν νωρίς στην καριέρα της. Σε μια συνέντευξη με Ο κηδεμόνας , η Τζολί μίλησε ειλικρινά για το διαζύγιό της με τον Πιτ ενώ προώθησε επίσης το νέο της βιβλίο ' Να ξερεις τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ

Εικόνα μέσω Shutterstock

«Εγώ… βρίσκομαι ακόμα στη δική μου νομική κατάσταση», είπε η μητέρα, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης ισχυρισμούς για κακοποίηση παιδιών που επισημάνθηκαν στον Πιτ. Η Τζολί ισχυρίζεται ότι φοβόταν για την οικογένειά της σε όλη τη διάρκεια του γάμου.

«Δεν είμαι το είδος του ανθρώπου που παίρνει αποφάσεις σαν τις αποφάσεις που έπρεπε να πάρω ελαφρά», αποκάλυψε στο ρεπορτάζ. «Χρειάστηκαν πολλά για να βρεθώ σε μια θέση όπου ένιωθα ότι έπρεπε να χωρίσω από τον πατέρα των παιδιών μου».

Η Τζολί και ο Πιτ έχουν έξι παιδιά: Μάντοξ , είκοσι, Μικρός σταυρός , 17, Ζαχάρα , 16, Shiloh , δίδυμα 15 και 13 ετών Βιβιέν και Νοξ . Ο Maddox δεν περιλαμβάνεται στη συνεχιζόμενη μάχη για την επιμέλεια καθώς δεν είναι πλέον ανήλικος.

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Angelina Jolie αποκαλύπτει πώς η φυλή επηρέασε την ιατρική φροντίδα των παιδιών της

Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016 και ο Πιτ απαλλάχθηκε από κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών από το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών της Κομητείας του Λος Άντζελες σχετικά με ένα περιστατικό μεταξύ του ίδιου και του Μάντοξ σε ένα αεροπλάνο από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη.

Και ενώ οι δυο τους είναι νομικά χωρισμένοι, συνεχίζουν να μάχονται για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Τον Μάιο ο δικαστής είχε αρχικά παραχωρήσει στον Pitt την κοινή επιμέλεια των πέντε ανήλικων παιδιών του πρώην ζευγαριού John W. Ouderkirk , αλλά ένα εφετείο στην Καλιφόρνια απέκλεισε τον Ouderkirk επειδή δεν αποκάλυψε τις επιχειρηματικές του σχέσεις με τους δικηγόρους του Pitt.

Εικόνα μέσω Shutterstock

Ο Ouderkirk, ο οποίος αρνήθηκε να αποκλείσει τον εαυτό του από το διαζύγιό τους όταν το ζήτησε η Jolie να το κάνει στο δικαστήριο του 2020, έχει μακρά ιστορία με την οικογένεια — συμπεριλαμβανομένου του γάμου του Pitt και της Jolie το 2014.

Όταν ρωτήθηκε για τα τελευταία πέντε χρόνια, η Τζολί παραδέχτηκε πώς το διαζύγιο ήταν «τραυματικό» και πρόσθεσε: «Εννοώ ότι κατά κάποιο τρόπο ήταν η τελευταία δεκαετία. Υπάρχουν πολλά που δεν μπορώ να πω… Νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας, ακόμα κι αν εσείς και μερικοί άνθρωποι που αγαπάτε είστε οι μόνοι άνθρωποι που ξέρουν την αλήθεια της ζωής σας, για τι αγωνίζεστε ή για τι θυσιάζετε, ή ό,τι έχεις πάθει, θα είσαι ειρηνικός με αυτό, ανεξάρτητα από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου».

Ένα άλλο πονεμένο σημείο στον γάμο του ζευγαριού ήταν ο ενθουσιασμός του Πιτ να συνεργαστεί με τον βιαστή Γουάινστιν ο οποίος, όπως υποστηρίζει, την κακοποίησε.

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Angelina Jolie για το γιατί αποφάσισε να σταματήσει να σκηνοθετεί ταινίες εν μέσω διαζυγίου από τον Brad Pitt

«Ήταν πέρα ​​από ένα πέρασμα, ήταν κάτι που έπρεπε να ξεφύγω», είπε η Τζολί, η οποία πρωταγωνίστησε στο «Playing by Heart» του Γουάινστιν όταν ήταν 21 ετών.

«Έμεινα μακριά και προειδοποίησα τον κόσμο για αυτόν. θυμάμαι να λέω Τζόνι , ο πρώτος μου σύζυγος, ο οποίος ήταν υπέροχος γι 'αυτό, για να διαδώσει τη λέξη σε άλλους άνδρες - μην αφήνετε τα κορίτσια να πάνε μόνα μαζί του. Μου ζήτησαν να κάνω το «The Aviator», αλλά είπα όχι επειδή συμμετείχε. Ποτέ δεν συνδέθηκα ούτε δούλεψα ξανά μαζί του. Ήταν δύσκολο για μένα όταν το έκανε ο Μπραντ».

«Μαλώσαμε για (τη συμμετοχή του Γουάινστιν)», είπε η Τζολί, σημειώνοντας τη χαρά του τότε συζύγου της να συνεργαστεί με τον Γουάινστιν, «Φυσικά και πόνεσε».

Ο R. Kelly κρίθηκε ένοχος για περισσότερες ομοσπονδιακές κατηγορίες για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ένα χρόνο αφότου ο τραγουδιστής R&B R. Kelly κρίθηκε ένοχος για πολλαπλές ομοσπονδιακές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του εκβιασμού και της σεξουαλικής διακίνησης, ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για άλλη μια φορά.

Αυτά τα 100 ονόματα μωρών είναι ο ορισμός της άνεσης

Ρίξτε μια ματιά στα αγαπημένα μας ζεστά και ζεστά ονόματα μωρών που έχουν διαχρονική γοητεία χωρίς να είναι αποπνικτικά.