Η Angelina Jolie μόλις αγόρασε ένα σπίτι και απέχει πέντε λεπτά από τον Brad Pitt

Παρά το διαζύγιο από Μπραντ Πιτ , Αντζελίνα Τζολί τώρα ζει 5 λεπτά μακριά του.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, η Τζολί μίλησε για την οικογενειακή και προσωπική ζωή - αποκαλύπτοντας πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Πιτ.

Εικόνα μέσω Shutterstock

«Τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Έχω επικεντρωθεί στη θεραπεία της οικογένειάς μας», είπε η Angelina όταν ρωτήθηκε αν ήταν ευτυχισμένη.

«Επιστρέφει σιγά σιγά, όπως ο πάγος λιώνει και το αίμα επιστρέφει στο σώμα μου».

Το 2016, η Angelina υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Brad μετά από μια δεκαετία μαζί και μόλις δύο χρόνια γάμου. Πολλές αναφορές προέκυψαν πώς το διαζύγιο ήταν πικρό.

«Χώρισα για την ευημερία της οικογένειάς μου. Ήταν η σωστή απόφαση», είπε η Angelina Vogue της Ινδίας το προηγούμενο καλοκαίρι.

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Angelina Jolie έχει συμβουλές για όποιον βιώνει κακοποίηση

«Συνεχίζω να επικεντρώνομαι στη θεραπεία τους. Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη σιωπή μου και τα παιδιά βλέπουν ψέματα για τον εαυτό τους στα μέσα ενημέρωσης, αλλά τους υπενθυμίζω ότι γνωρίζουν τη δική τους αλήθεια και το μυαλό τους».

Αλλά τα πράγματα φαίνεται να βελτιώνονται μεταξύ των πρώην, καθώς η Angelina αποφάσισε να αγοράσει ένα νέο σπίτι επειδή ήταν μόλις 5 λεπτά μακριά από τον Brad.

Σε μια συνέντευξη του 2019 με Harper’s Bazaar , η Αντζελίνα δήλωσε: «Θα ήθελα πολύ να ζήσω στο εξωτερικό και θα το κάνω μόλις τα παιδιά μου γίνουν 18. Αυτή τη στιγμή πρέπει να βρεθώ εκεί που επιλέγει να ζήσει ο πατέρας τους».

Και ενώ τα πράγματα φαίνονται καλύτερα, η Angelina παραδέχτηκε ότι δεν είναι απόλυτα ευτυχισμένη σε αυτό το στάδιο της ζωής της.

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Angelina Jolie Pens βλέπει δοκίμιο για τη βία με βάση το φύλο και τα δικαιώματα των γυναικών εν μέσω πανδημίας

«Δεν είμαι ακόμα εκεί. Αλλά ελπίζω να είμαι. Το σχεδιάζω», είπε. «Μου αρέσει να είμαι μεγαλύτερος. Νιώθω πολύ πιο άνετα στα σαράντα μου από ό,τι όταν ήμουν νεότερος. Ίσως επειδή…δεν ξέρω…ίσως επειδή η μαμά μου δεν έζησε πολύ, οπότε υπάρχει κάτι σχετικά με την ηλικία που μου φαίνεται σαν νίκη αντί σαν θλίψη».

Η μητέρα της Angelina, Μαρσελίν Μπερτράν , πέθανε το 2007 καρκίνου των ωοθηκών σε ηλικία 56 ετών.

«Ανυπομονώ για τα πενήντα μου — αισθάνομαι ότι θα πάω καλά στα πενήντα μου», συνέχισε η Angelina, προσθέτοντας, «Αν και ήμασταν στο τραμπολίνο τις προάλλες, και τα παιδιά είπαν, «Όχι, μαμά , μην το κάνεις αυτό. Θα κάνεις κακό στον εαυτό σου».

«Σκέφτηκα, «Θεέ μου, δεν είναι αστείο;» συνέχισε. «Υπήρξε μια μέρα που ήμουν σταρ της δράσης και τώρα τα παιδιά μου λένε να κατέβω από το τραμπολίνο γιατί θα κάνω κακό στον εαυτό μου».

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.