Η Angelina Jolie για το γιατί αποφάσισε να σταματήσει να σκηνοθετεί ταινίες εν μέσω διαζυγίου από τον Brad Pitt

Αντζελίνα Τζολί πιστεύει ότι είναι ώρα να απομακρυνθείτε από την καρέκλα του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστήστε στην επερχόμενη ταινία , Αυτοί που εύχονται να πεθάνω .

Τα τελευταία χρόνια, η Angelina έχει σκηνοθετήσει ταινίες όπως Αθραυστος το 2014 και το 2017 Πρώτα σκότωσαν τον πατέρα μου .

Εικόνα μέσω Shutterstock

Αλλά σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη, η Angelina φαινόταν να αναφέρεται στο διαζύγιό της Μπραντ Πιτ προκάλεσε μια απόκλιση από τη σκηνοθεσία αυτή τη στιγμή.

«Λατρεύω τη σκηνοθεσία, αλλά είχα μια αλλαγή στην οικογενειακή μου κατάσταση που δεν μου έδωσε τη δυνατότητα να σκηνοθετήσω για μερικά χρόνια», είπε. Entertainment Weekly .

«Χρειαζόμουν να κάνω πιο σύντομες δουλειές και να είμαι περισσότερο σπίτι, οπότε κάπως επέστρεψα για να κάνω μερικές δουλειές ως ηθοποιός. Αυτή είναι πραγματικά η αλήθεια».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Angelina Jolie έχει συμβουλές για όποιον βιώνει κακοποίηση

Και ενώ δεν ανέφερε το όνομα του Μπραντ - ήταν προφανές ότι η Angelina μιλούσε για το διαζύγιο.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Angelina σταμάτησε τη ζωή της! Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες από τότε που το ζευγάρι έσπασε τα πράγματα, όπως να πρωταγωνιστήσει Kung-fu Panda 3 και η συνέχεια του Maleficent, Κυρία του Κακού . Φέτος, το επόμενο έργο της θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία της Marvel, Αιώνιοι .

Και ενώ ο χωρισμός τους ήταν λίγο ακατάστατος στην αρχή, τόσο η Angelina όσο και ο Brad είναι πλέον φιλικοί - τόσο πολύ που η Angelina αποφάσισε ακόμη και να αγοράσει ένα σπίτι στην Καλιφόρνια καθώς ήταν πέντε λεπτά μακριά από τον πρώην της.

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Angelina Jolie μόλις αγόρασε ένα σπίτι και απέχει πέντε λεπτά από τον Brad Pitt

Όταν ρωτήθηκε για τη μετακόμιση στο ακίνητο, που ανήκε στο παρελθόν Cecil B. DeMille , ενημέρωσε η ίδια Βρετανική Vogue : «Ήθελα να είναι κοντά στον μπαμπά τους, που είναι μόλις πέντε λεπτά μακριά».

Η Angelina συνέχισε και παραδέχτηκε ότι είναι σε καλύτερη θέση σε σύγκριση με προηγούμενες στιγμές: «Τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Έχω επικεντρωθεί στη θεραπεία της οικογένειάς μας», είπε.

«Επιστρέφει σιγά σιγά, όπως ο πάγος λιώνει και το αίμα επιστρέφει στο σώμα μου».

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.