ΔΕΙΤΕ: Αυτή η διαφήμιση μετά τον τοκετό την κρατά αναζωογονητικά, σχεδόν άβολα αληθινή

Οι γυναίκες σπάνια γιορτάζονται για όλους έντονα πράγματα δικα τους τα σώματα περνούν μετά τη γέννηση ενός μωρού. Δεν είναι πάντα όμορφο , και τις περισσότερες φορές, μια ποικιλία από πάνες ενηλίκων εμπλέκονται , παγοκύστες και Tucks (ένα θεϊκό δώρο). Ανάλογα με την εμπειρία γέννησής σας, ίσως μπορείτε να σχετιστείτε με την πραγματικότητα στην πιο πρόσφατη διαφήμιση από την επωνυμία Φρίντα μαμά .

Η εταιρεία φροντίδας μετά τον τοκετό αποφάσισε να ακολουθήσει μια διαφορετική προσέγγιση στην απεικόνιση « το τέταρτο τρίμηνο .» Αντί να δείξετε μια νέα μαμά με τέλειο στυλ να αγκαλιάζει το μωρό της, οι ιδιοφυΐες πίσω από αυτήν τη διαφήμιση σας μεταφέρουν στην απομονωτική και οδυνηρή εμπειρία του να πηγαίνετε στην τουαλέτα μετά τον τοκετό.

Το βίντεο δείχνει μια νέα μαμά και τους αγώνες που περνάει μέσα στη νύχτα, ενώ το νεογέννητο κλαίει στο βάθος. Η Φρίντα τους περιγράφει νέα γραμμή όπως, «προϊόντα αποκατάστασης μετά τον τοκετό που έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάζουν τις νέες μαμάδες για την ακατέργαστη, διαρροή και διογκωμένη πραγματικότητα του #τέταρτου τριμήνου. Μετά τον τοκετό, μπορεί να μην έχετε το s%*t σας ακόμα μαζί, αλλά ο κόλπος σας σίγουρα θα το κάνει.'

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Παρουσιάζουμε τη Frida Mom – μια σειρά προϊόντων αποκατάστασης μετά τον τοκετό που έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάζουν τις νέες μαμάδες για τις ακατέργαστες, διαρροές και πρησμένες πραγματικότητες του #τέταρτου τριμήνου. Μετά τον τοκετό, μπορεί να μην έχετε ακόμη μαζί το s%*t σας, αλλά σίγουρα θα το κάνει ο κόλπος σας.

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Φρίντα μαμά (@fridamom) στο

Είμαστε μεγάλοι θαυμαστές αυτής της πιο ειλικρινούς προσέγγισης στο μάρκετινγκ. Ο τοκετός δεν είναι μια κατάσταση από την οποία πρέπει να 'αναπηδήσετε'. Στην πραγματικότητα, το στάδιο μετά τον τοκετό είναι μια από τις πιο ευάλωτες και μοναχικές εμπειρίες που μπορεί να περάσει μια γυναίκα. Το να δίνεις στον κόσμο ένα παράθυρο στην εμπειρία μιας νέας μαμάς είναι αναζωογονητικό, οπότε ας συνεχίσουμε να το κρατάμε αληθινό.