Δείτε αυτά τα 32 ανατριχιαστικά τατουάζ χεριών με σκελετό!

Ανατριχιαστικό, δροσερό, απόκοσμο. Αυτοί είναι μόνο μερικοί τρόποι για να περιγράψουμε τα 32 τατουάζ με σκελετό χεριών που παρουσιάζουμε σε αυτήν τη λίστα!

Τα τατουάζ χεριών σκελετού δείχνουν έναν γάμο μεταξύ ζωντανών και νεκρών. Οι περισσότεροι από εμάς θα δούμε ποτέ τα οστά μας μόνο μέσω ακτινογραφίας, αλλά για όσους από εμάς έχουμε εμμονή με το μακάβριο και το σκοτάδι του φυσικού μας κόσμου, χρειαζόμαστε μερικά οστά στο σώμα μας. Θέλαμε να ανακαλύψουμε το πιο πρόσφατο σκελετό χέρι τατουάζ που οι άνθρωποι έχουν πάρει και μοιράζονται μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ πρόσφατα για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για τις καυτές τάσεις αυτή τη στιγμή.

Ανακαλύψαμε μια ποικιλία από τατουάζ που μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες: τατουάζ με σκελετό χέρια ή τατουάζ σκελετού που τοποθετούνται στα χέρια. Θα ρίξουμε μια ματιά σε έναν συνδυασμό τους για να έχετε την πληρέστερη εικόνα των τατουάζ χεριών σκελετού, τους περιορισμούς τους και τα άκρα στα οποία μπορείτε να τα κάνετε. Κουμπώνω! Ήρθε η ώρα να δούμε μερικά κόκαλα!

Δείτε αυτά τα 32 ανατριχιαστικά τατουάζ χεριών με σκελετό!

3D!

Ίνσταγκραμ

Η σκίαση! Η λεπτομέρεια! Ουάου! Απλά ουάου!

Ειρήνη!

Ίνσταγκραμ

Δώστε στους θεατές λίγη ηρεμία όπως αυτό το εξαιρετικό παράδειγμα! Τα τατουάζ χεριών σκελετού με σύμβολα ειρήνης είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή σχέδια που συναντήσαμε.

Απαλό άγγιγμα

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από την Anne Ryan (@anneryantattoos)

Εδώ είναι ένα σωστό τατουάζ χεριού σκελετού ακριβώς στο χέρι κάποιου. Θα σας δείξουμε πολλά περισσότερα παραδείγματα όπως αυτό καθώς συνεχίζεται η λίστα.

Ένα Κασετίνα

Ίνσταγκραμ

Πώς νιώθουμε για ένα μικρό δράμα; Αυτό το σκοτεινό, μαύρο τατουάζ σίγουρα το φέρνει. Εάν είστε στο χλωμό μέρος, ένα τολμηρό μαύρο τατουάζ όπως αυτό θα σκάσει πραγματικά.

Μαύρο άσπρο

Ίνσταγκραμ

Βρίσκουμε τη χρήση λευκού μελανιού σε αυτό το υπέροχο σχέδιο. Βρήκαμε πολλά τατουάζ χεριών σκελετού που ενσωματώνουν επίσης ένα τριαντάφυλλο όπως έχει κάνει αυτός ο καλλιτέχνης.

Δεξιά στον Καρπό

Ίνσταγκραμ

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα οστά. Ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει μια πολύ πρωτότυπη ερμηνεία και αυτό το σχέδιο δεν μοιάζει με κανένα από τα άλλα τατουάζ χεριών σκελετού σε αυτήν τη λίστα.

Μια διάθεση

Ίνσταγκραμ

Ουάου! Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Φτιαγμένο με τόνους μαύρου και γκρι μελανιού, αυτό το χέρι που κρατά ένα λουλούδι είναι πραγματικά σκοτεινό και μυστηριώδες, αλλά ακόμα γεμάτο ομορφιά.

Αγάπη στα γόνατα

Ίνσταγκραμ

Έχετε κάποια ιδιαίτερη συγγένεια με ένα από τα γόνατά σας; Μπορείτε να δείξετε σε αυτό το καπάκι κάποια αγάπη με τατουάζ χεριών σκελετού όπως αυτά.

Λάβετε φως

Ίνσταγκραμ

Σου αρέσει ο κίνδυνος; Αν θέλετε να παίξετε με τη φωτιά, κάντε όπως έχει κάνει αυτό το άτομο και πάρτε στον εαυτό σας ένα σκελετό χέρι που κρατά ένα σπίρτο.

Peace & Piece

Ίνσταγκραμ

Εδώ βρίσκουμε ένα έξυπνο τατουάζ με ένα σκελετό σημάδι ειρήνης και ένα κομμάτι πίτσα με λιωμένο τυρί που φαίνεται επίσης σκελετικό. Η ειρήνη και η πίτσα είναι δύο από τα αγαπημένα μας πράγματα!

Σκελετός-Τριαντάφυλλο

Ίνσταγκραμ

Υπάρχει κάτι σχετικά με ένα σκελετό χέρι και λουλούδια που απλώς πάνε μαζί.

Βλέπει Όλα

Ίνσταγκραμ

Λοιπόν, μπορείτε να ακολουθήσετε την ανατριχιαστική διαδρομή και να κάνετε κάτι τέτοιο. Βρίσκουμε ένα είδος ιερής καρδιάς αλλά με ένα μάτι μέσα της που φαίνεται μάλλον οδυνηρό. Ζήσε τη ζωή σου!

Έκπληξη φιδιού

Ίνσταγκραμ

Καθώς τα τατουάζ χεριών σκελετού δεν ήταν αρκετά τρομακτικά, βρίσκουμε την ενσωμάτωση ενός φιδιού. Ναι, απλώς γλιστράει μέσα από αυτά τα κόκαλα των δακτύλων. Γιατί όχι?

Δώσε τους ένα χέρι

Ίνσταγκραμ

Μας αρέσει ο τρόπος που φαίνεται αυτό το πραγματικά μαύρο φόντο. Ο καλλιτέχνης χρησιμοποίησε επίσης λευκό μελάνι για να τονίσει αυτό το σχέδιο που κάνει πολύ καλή αντίθεση και προσθέτει βάθος.

Just Really Rad

Ίνσταγκραμ

Το 'Super Rad' έχει τατουάζ πάνω από αυτό το τατουάζ χεριού σκελετού, δίνοντάς του ένα είδος ανέμελης δόνησης 'ποιος νοιάζεται αν είναι σκελετό χέρι'. Πιστεύετε ότι είναι rad ή απλά κακό;

Ζωή & Θάνατος

Ίνσταγκραμ

Βρίσκουμε αντίθετες εικόνες σε αυτό το τατουάζ που συνδυάζει ένα νεκρό χέρι με ένα ζωντανό λουλούδι. Ο καλλιτέχνης τατουάζ έκανε τη δουλειά του με πολλή φροντίδα, με αποτέλεσμα ένα όμορφο σχέδιο που φαίνεται εκπληκτικό.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 25 ακραία τατουάζ για ολόκληρο το σώμα που λάμπουν από πάνω μέχρι κάτω

Ένα κρανίο

Ίνσταγκραμ

Έτσι, αυτό δεν είναι ένα χέρι σκελετού αλλά μάλλον ένα μέρος ενός σκελετού στο χέρι. Βρίσκουμε ένα κρανίο στην κορυφή του χεριού που τελειώνει ένα πολύ δραματικό μανίκι τατουάζ.

Μια εικόνα διαρκεί περισσότερο

Ίνσταγκραμ

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε όλες τις λεπτές γραμμές και κουκκίδες που χρησιμοποιούνται για να σκιάσουν αυτό το τατουάζ. Μοιάζει σχεδόν με χάραξη ή διασταύρωση που χρησιμοποιείται σε ένα σχέδιο. Είναι πολύ ωραίο και φαίνεται φανταστικά λεπτομερές.

Καλύτερα Πράγματα

Ίνσταγκραμ

'Better Things Are Coming' σύμφωνα με αυτό το τατουάζ χεριού σκελετού. Βρίσκουμε ένα αιωρούμενο χέρι που κρατά ένα μαρτίνι που μπορούμε μόνο να φανταστούμε ότι περιέχει κάτι εξίσου νοσηρό. Είναι ένα διασκεδαστικό σχέδιο και μια πρωτότυπη ιδέα.

Χέρι Κρίμα

Ίνσταγκραμ

Εδώ είναι ένα άλλο στο χέρι με αυτό το περίεργο γκριζωπό-μπλε μελάνι που κάνει αυτό ένα από τα πιο μοναδικά τατουάζ χεριών σκελετού σε αυτήν τη λίστα. Πραγματικά μοιάζει με κόκαλα!

Σαν Φάντασμα

Ίνσταγκραμ

Εδώ είναι ένα άλλο από τα φανταστικά τατουάζ χεριού σκελετού που μοιάζει σαν να έχει βγει από τον αιθέρα. Σας αρέσει ο τρόπος που ξεθωριάζει αυτό το τατουάζ ή θα προτιμούσατε κάτι πιο συμπαγές; Μπορείτε να αποφασίσετε για τα δικά σας τατουάζ χεριών σκελετού!

Δεν νιώθω καλά?

Ίνσταγκραμ

Ένα άλλο σχέδιο που είδαμε πολύ ήταν τα τατουάζ χεριών σκελετού που κρατούσαν λουλούδια. Μάλιστα, σας έχουμε ήδη δείξει τουλάχιστον ένα. Εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα αυτή τη φορά με την ενσωμάτωση ενός μικρού χρώματος. Είναι ένα από τα λίγα τατουάζ χεριού σκελετού που συναντήσαμε με οποιοδήποτε χρώμα προστεθεί.

Ένα θανατηφόρο τριαντάφυλλο

Ίνσταγκραμ

Βρίσκουμε ένα μίνι κρανίο μέσα σε ένα τριαντάφυλλο πάνω από κόκαλα χεριών. Είναι πολλά για να χωνέψετε. Μια κοινή τάση σήμερα είναι να έχετε ένα τριαντάφυλλο κάλυμμα στο πάνω μέρος του χεριού ή του καρπού με αυτά τα οστέινα δάχτυλα εκτεταμένα σαν από κάτω.

Love to Rock

Ίνσταγκραμ

Θα δείτε επίσης πολλά σχέδια όπως αυτό μεταξύ των τατουάζ χεριών σκελετού. Αγαπάμε τον τρόπο που το χέρι σχηματίζει σχεδόν σχήμα καρδιάς. Πιστεύετε ότι αυτό ταλαιπωρείται;

Keep It Goth

Ίνσταγκραμ

Αυτό το άτομο αποφάσισε να μην ακολουθήσει την πιο σκοτεινή διαδρομή και, αντ' αυτού, κράτησε τα πράγματα σχετικά ελαφριά. Το λευκό μελάνι φαίνεται να είναι ο τρόπος για αυτά τα τατουάζ χεριών σκελετού.

Δεν υπάρχει κάτι να δεις εδώ

Ίνσταγκραμ

Μόνο ένα χέρι σκελετό βγαίνει από μια τρύπα και σου δείχνει λίγο δηλητήριο. Εντάξει! Το πράσινο μελάνι εδώ φαίνεται πολύ έξυπνο με κάποια σκίαση που προσθέτει λίγη ενέργεια και διάθεση στο σχέδιο.

Μπράβο!

Ίνσταγκραμ

Παραδόξως, δεν είδαμε πολλά από αυτά τα τατουάζ χεριών σκελετού με μπράβο, κάτι που φαίνεται σαν μια χαμένη ευκαιρία για να τονίσουμε την ειρωνεία. Θα μπορούσατε να κάνετε το ίδιο και πιθανότατα να μην ζήσετε για να το μετανιώσετε!

Είναι Τέχνη

Ίνσταγκραμ

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το εντυπωσιακό! Στοιχειωτικό, αιθέριο και γεμάτο λεπτομέρειες, αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μας τατουάζ χεριών σκελετού σε αυτή τη λίστα.

Δεσμένο

Ίνσταγκραμ

Μερικές φορές τα πιο απλά σχέδια είναι τα πιο επιτυχημένα. Μόνο ένα βασικό χέρι και βασικά κόκαλα τυλιγμένα σε κόκκινο μελάνι φαίνονται τόσο συγκινητικά και δραματικά. Θα σκεφτόσασταν κάτι παρόμοιο;

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 25 ιδέες για τατουάζ σε φέρετρο μόνο για το Halloween

Dark Digits

Ίνσταγκραμ

Το λευκό μελάνι προφέρεται με αυτό το τατουάζ που φαίνεται πολύ διασκεδαστικό. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το σκοτεινό φόντο κάνει πραγματικά τα οστά στο προσκήνιο να ξεπηδούν πάνω σας.

Ελα στα λογικά σου

Ίνσταγκραμ

Βρίσκουμε ένα άλλο από αυτά τα τατουάζ χεριών σκελετού που έχει ελαφρά ξεθώριασμα. Δίνει αυτή την παράξενη ψευδαίσθηση ότι το χέρι είναι και τα δύο καλυμμένα με σάρκα αλλά όχι ταυτόχρονα. Είναι μια άγρια ​​βόλτα!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 25 τατουάζ μπάσκετ που είναι slam dunk

Οζώδης

Ίνσταγκραμ

Εδώ είναι ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό τατουάζ χεριού σκελετού. Βρίσκουμε το δέρμα να φαίνεται σάπιο και να βγαίνει από τα οστά. Ακαθάριστο! Αυτό μπορεί να σας αρέσει. Αν ναι, γίνετε παράξενοι με αυτό και απολαύστε το μελάνι σας όπως σας αρέσει!

Ορίστε, 32 τατουάζ χεριών με σκελετό! Αυτοί ενέπνευσαν; Ή σε ετοίμασαν για το Halloween; Είτε αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε μελάνι για τα χέρια σας είτε το χρησιμοποιείτε ως inspo για το επόμενο κοστούμι σας, απλά θυμηθείτε να το κάνετε μοναδικό για εσάς!