Αυτή η γυναίκα πραγματικά δεν μπορεί να ξεπεράσει πόσο μικροσκοπικό είναι το νέο της δαχτυλίδι αρραβώνων και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι άνθρωποι δεν έχουν πολλή συμπάθεια

Μια γυναίκα εντυπωσιάστηκε όταν ο αρραβωνιαστικός της έβαλε ένα δαχτυλίδι επειδή, λοιπόν, ο βράχος δεν ήταν αρκετά μεγάλος.

Η μέλλουσα νύφη πήγε στο Netmums για να εκφράσει την απογοήτευσή της για το νέο της, μικροσκοπικό δαχτυλίδι αρραβώνων. Σε η πλέον διαγραμμένη ανάρτηση , η ανώνυμη γυναίκα μοιράστηκε ότι ο σύντροφός της έθεσε την ερώτηση σε πρόσφατες διακοπές και έμεινε συγκινημένη από την επιλογή του δαχτυλιδιού του.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά από 8 χρόνια μαζί, αυτή η γυναίκα τελικά το αποκτά ως δαχτυλίδι αρραβώνων — Αποδεικνύοντας ότι πρέπει να προσέχουμε τι επιθυμούμε

Η γυναίκα δεν μπορεί να ξεπεράσει το μικροσκοπικό μέγεθος του δαχτυλιδιού αρραβώνων της.

Πίστωση: Netmums

Σύμφωνα με Καφενείο μαμά , παραδέχτηκε ότι το δαχτυλίδι είναι «υπέροχο», αλλά όχι αυτό που είχε οραματιστεί.

«Είναι μια πασιέντζα σε πλατινέ, στρογγυλή μπριγιάν κοπής 0,8 καρατίων», μοιράστηκε. «Το είχε φτιάξει από μια αξιόπιστη εταιρεία και κόστιζε μόλις 5 χιλιάδες λίρες».

«Το ξέρω — αυτό ακούγεται απαίσιο, αλλά για αυτά τα χρήματα σίγουρα δεν θα έπρεπε να νιώθω έτσι; Δεν ήταν ακόμα αυτό που ήθελα».

Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, ο αρραβωνιαστικός της δεν έχει ιδέα για τα αληθινά συναισθήματά της.

«Ο καημένος ο αρραβωνιαστικός μου νομίζει ότι το κοιτάζω επίμονα γιατί είμαι ΤΟΣΟ ερωτευμένος μαζί του».

Η συγγραφέας συνέχισε λέγοντας ότι δεν μπορεί να το κουνήσει και συνεχίζει να συγκρίνει το μπιχλιμπίδι της με άλλα δαχτυλίδια αρραβώνων.

«Είπε ότι ήθελε να έχω ένα «καλύτερο» δαχτυλίδι για να είμαι περήφανος και να επιδεικνύομαι, αλλά το δικό μου φαίνεται μικροσκοπικό σε σύγκριση με τα δαχτυλίδια των φίλων μου, δεν έχει νόημα. Αυτό που δεν βοηθάει είναι ότι η ρύθμιση είναι πολύ χαμηλή, επομένως είναι αρκετά επίπεδη στο χέρι μου…»

Έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι κακός άνθρωπος και ελπίζει σε συμβουλές για το πώς να προχωρήσει.

«Δεν είμαι ένα ρηχό ή ευμετάβλητο άτομο που υπόσχομαι. Είμαι της εργατικής τάξης και αγαπώ τον αρραβωνιαστικό μου με όλη μου την καρδιά – αλλά παλεύω να το ξεπεράσω και είμαι καταστροφικά ειλικρινής με την ελπίδα ότι κάποιος μπορεί να μου δώσει κάποιες καλές συμβουλές».

«Μένω με ένα δαχτυλίδι για πάντα για το οποίο δεν είμαι τόσο θυμωμένος ή θα του μιλήσω ξανά γι' αυτό;»

Ενώ έψαχνε για ενσυναίσθηση, πολλοί στην διαδικτυακή κοινότητα έσπευσαν να την χαρακτηρίσουν ρηχή και αχάριστη.

Ενώ το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ήταν μια προτομή, ελπίζουμε ότι η χρήστης του Netmum και ο μελλοντικός σύζυγός της μπορούν να βρουν έναν τρόπο να ζήσουν ευτυχισμένοι για πάντα.

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.