Αποκαλύφθηκε εκπληκτική αιτία θανάτου για την 16χρονη Κίλι Ρόντνι

Περίπου ενάμιση μήνα μετά το τέλος της έρευνας για την Kiely Rodni, αποκαλύφθηκε η αιτία του θανάτου της.

Όπως ανέφερε προηγουμένως το Mamas Uncut, στις αρχές Αυγούστου, ειδήσεις αποκάλυψαν ότι ένα 16χρονο κορίτσι από την Καλιφόρνια εξαφανίστηκε. Η τελευταία γνωστή τοποθεσία της Kiely Rodni ήταν σε ένα πάρτι με περισσότερους από 100 συνομηλίκους της.

Αποκαλύφθηκε εκπληκτική αιτία θανάτου για την 16χρονη Κίλι Ρόντνι

Ελεημοσύνη

Οι αναφορές μοιράστηκαν ότι όσοι συμμετείχαν στο πάρτι της 6ης Αυγούστου ήταν ανήλικοι και νεαροί ενήλικες. Το πάρτι έλαβε χώρα κοντά στο Prosser Family Campground στο Truckee της Καλιφόρνια, πιο γνωστό ως 'The Sanctuary'.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Σπαρακτική είδηση ​​στην αναζήτηση της αγνοούμενης 16χρονης Kiely Rodni από την Καλιφόρνια

Αναφέρθηκε στο Facebook από την οργάνωση που είχε αφιερωθεί στην αναζήτηση του Rodni ότι ανακαλύφθηκε ένα όχημα με ένα αμάξωμα, που ταιριάζει με αυτό του Rodni. Οι αρχές επιβεβαίωσαν την ανακάλυψη δύο ημέρες αργότερα, στις 23 Αυγούστου.

Σήμερα, διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή στον νεκρό που βρέθηκε στο Prosser Reservoir την Κυριακή, Αυγούστου…

αναρτήθηκε από Γραφείο σερίφη της κομητείας Placer επί Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

«Σήμερα, διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή στο νεκρό άτομο που βρέθηκε στο Prosser Reservoir την Κυριακή 21 Αυγούστου. Ο σερίφης-ιατροδικαστής της κομητείας Νεβάδα ταυτοποίησε τον αποθανόντα ως τον 16χρονο Kiely Rodni, από το Truckee. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Placer ανακοίνωσε στο Facebook .

«Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Placer και το γραφείο του σερίφη της κομητείας της Νεβάδα βρίσκονται σε επικοινωνία με την οικογένεια του Kiely και τους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Αυτή είναι μια συνεχιζόμενη έρευνα και δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες προς το παρόν».

Τώρα, η αστυνομία έκρινε ότι ο θάνατος του Rodni ήταν ατύχημα, αναφέρει το KCRA. Σε μια δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Νεβάδα, αποκαλύφθηκε ότι «δεν υπήρχαν άλλα στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι σκοτώθηκε από κάποιον άλλο».

Επιπλέον, ο θάνατός της κρίθηκε ως ατύχημα. 'Το τμήμα ιατροδικαστών του γραφείου του σερίφη της κομητείας Νεβάδα αποφάσισε ότι ο θάνατος της Kiely Mai Rodni ήταν τυχαίος.'

Γραφείο σερίφη της κομητείας Pacer

«Αυτή η απόφαση βασίζεται στην αναφορά του παθολογολόγου ότι πνίγηκε και ότι δεν υπήρχαν άλλα στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι σκοτώθηκε από κάποιον άλλο. Όπως πάντα, το γραφείο μας θα συνεχίσει να εργάζεται με την οικογένεια και θα εξετάσει τυχόν νέες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την έρευνα. Προτρέπουμε τόσο τα μέσα ενημέρωσης όσο και το κοινό να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας κατά τη διάρκεια αυτής της τρομερής περιόδου».

Λίγο μετά την ανακάλυψη, η οικογένεια του Rodni εξέδωσε μια δική της δήλωση. «Ενώ δεχόμαστε αυτή τη θλίψη που ρίχνεται κάτω από τη σκιά του θανάτου, ο ήλιος που ανατέλλει λάμπει επάνω μας, υπενθυμίζοντάς μας να μην θρηνήσουμε την απώλειά μας, αλλά να γιορτάσουμε το πνεύμα της Kiely και το δώρο που λάβαμε όλοι γνωρίζοντάς την. Η Kiely σίγουρα θα παραμείνει μαζί μας, παρόλο που δεν θα την πάρουμε πίσω».

Αν και ολοκληρώθηκε η αυτοψία, οι αρχές επέλεξαν να μην αποκαλύψουν την αιτία ή τον τρόπο θανάτου του Rodni. Η τελευταία φορά που το τηλέφωνό της μετέδωσε σήμα ήταν γύρω στις 12:30 π.μ. στις 6 Αυγούστου.

Κελάδημα

Δεν είναι επίσης σαφές από πού ανασύρθηκε το σώμα του Rodni στο όχημα. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Today, το Honda CR-V, το οποίο βρέθηκε βυθισμένο σε 14 πόδια νερό, περίπου 55 πόδια από την ακτή, ανήκε στον Rodni.

Το Mamas Uncut θα συνεχίσει να ενημερώνει αυτήν την αναφορά εάν γίνουν διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια Rodni αυτή τη δύσκολη στιγμή.

25 Breezy Bohemian Baby ονόματα για κορίτσια που υπερηφανεύονται για τον παράγοντα «It».

Καλλιτέχνες, συγγραφείς, φιλόσοφοι και άλλοι στοχαστές που αγαπούν να χρωματίζουν έξω από τις γραμμές έχουν υπέροχα μποέμ ονόματα που ξεχειλίζουν από χαρακτήρα.

250 ονόματα ηλικιωμένων για κοριτσάκια που γεννιούνται σήμερα

Οι γονείς επιστρέφουν σε αυτά τα κλασικά ονόματα της ηλικιωμένης κυρίας ξανά και ξανά και ξανά.