Αφού η κόρη της αρρώστησε και χρειάστηκε ένα ταξίδι στο ER, μια μαμά αποφασίζει να εμβολιάσει τα παιδιά της χωρίς να το πει στον άντρα της.
Μια μαμά επαινείται για την ανιδιοτέλεια και τη γενναιότητά της αφού αποφάσισε να δωρίσει το μητρικό της γάλα μετά από άντληση 63 ημερών μετά τον θάνατο του γιου της.
Νέοι γονείς ενός πρόωρου μωρού μοιράστηκαν ένα βίντεο από τη στιγμή που ένας γιατρός έριξε απρόσεκτα μια από τις δίδυμες κόρες τους στο κεφάλι.
Ένα 9χρονο αγόρι που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα στο κυνήγι έγινε ήρωας για άλλες τρεις οικογένειες χάρη στη δωρεά οργάνων.
Η «έννοια της φούσκας» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει έναν τύπο «στρατηγικής κοινωνικής αποστασιοποίησης» που έχει ήδη υιοθετηθεί από διάφορες χώρες όπως η Νέα Ζηλανδία.
Μια γυναίκα έγραψε στο Netmums για να παραπονεθεί για το μικροσκοπικό μέγεθος του δαχτυλιδιού των αρραβώνων της. Εκεί δεν έτυχε ιδιαίτερης συμπάθειας, με πολλούς να την αποκαλούν αχάριστη.
Ένας σύζυγος μένει να αναρωτιέται πώς μπορεί να βεβαιωθεί ότι η γυναίκα του καταλαβαίνει πόσο εκτιμά όλα όσα κάνει στο σπίτι για αυτούς.
Οι κάτοικοι μιας εγκατάστασης διαβίωσης ηλικιωμένων δημιούργησαν την εκδοχή τους για φωτογραφίες από την επιστροφή στο σχολείο με ξεκαρδιστικά και συγκινητικά αποτελέσματα.
Μια μαμά γράφει ρωτώντας αν είναι εντάξει να χρεώσει την αδερφή της για χειροπιαστές. Λέει ότι έχει τελειώσει με τα παιδιά και βγάζει αξιοπρεπή χρήματα.
Μια γυναίκα συνελήφθη αφού ένας 5χρονος χωρίς παπούτσια κουβάλησε ένα μικρό παιδί υπό αρνητικές καιρικές συνθήκες 31 βαθμών και χιόνι όταν έμειναν μόνοι.
Η οικογένεια της Chloe Wiegand μιλάει για πρώτη φορά στο Today Show, λέγοντας ότι η Royal Carribean είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του μικρού τους παιδιού.
Δημοσιοποιήθηκε ένα βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του Carlos Gregorio Hernandez Vasquez μέσα σε ένα κέντρο επεξεργασίας συνοριακής περιπολίας πριν πεθάνει από τη γρίπη. Ήταν 16.
Λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα, ο Ezra Goodjohn μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα νοσοκομείο παίδων στο Σέφιλντ, στο Νότιο Γιορκσάιρ, με αυτό που οι γονείς του είχαν υποθέσει ότι ήταν γρίπη. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 18 μηνών πέθανε τραγικά το ίδιο απόγευμα.