50 καλύτερα, συμβατά ονόματα αδελφών που ακούγονται υπέροχα μαζί

Συγχαρητήρια! Περιμένεις άλλο αγοράκι ή μπορεί να έχεις δίδυμα αγόρια και αυτό είναι πραγματικά κάτι που αξίζει να το γιορτάσουμε! Τώρα, ψάχνετε για καλά ονόματα αδελφών. Η επιλογή ενός ονόματος μωρού για ένα αγόρι μπορεί να είναι αγγαρεία, αλλά για δύο υπάρχουν ακόμη περισσότερα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Δεν θέλετε το ένα όνομα να ξεπερνά το άλλο. Θέλετε πάντα και τα δύο ονόματα να ακούγονται έξυπνα μαζί χωρίς το ένα να βασίζεται στο άλλο. Το πιθανότερο είναι ότι δεν αναζητάτε εκείνα τα ενοχλητικά ζευγάρια με ομοιοκαταληξία όπως ο Ρόναλντ και ο Ντόναλντ ή ο Τζέικ και ο Μπλέικ. Λοιπόν, τι πρέπει να κάνει ένας αναμένοντας γονέας;

Σας καλύψαμε! Η εύρεση ονομάτων για αγόρια που να κάνουν κομπλιμέντα μεταξύ τους δεν είναι πολύ δύσκολο. Και, η καλύτερη συμβουλή μας είναι να πάτε με το ένστικτό σας και να επιλέξετε δύο ονόματα που αγαπάτε. Ωστόσο, έχουμε μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε πιο εύκολο για εσάς. Αυτά τα μωρά ονόματα για αγόρια Συνδυάστε καλά μεταξύ τους και έχουν παρόμοια μήκη και δομές, ώστε να μην φαίνονται εντελώς τυχαία και να ακούγεται σαν να έχετε βάλει πολλή σκέψη σε αυτά. Εδώ είναι 25 ονόματα αδελφών για αγόρια που ταιριάζουν μεταξύ τους όπως ο αρακάς και τα καρότα.

Darius & Dominic

Η προέλευση του ονόματος Darius είναι ασαφής. Το όνομα πιθανότατα άρχισε να χρησιμοποιείται στην Περσία πριν υιοθετηθεί από τους Έλληνες και αργότερα από τους Ρωμαίους. Το όνομα σημαίνει «βασιλιάς». Το Dominic είναι ένα αγγλικό όνομα με λατινική προέλευση που σημαίνει «ανήκει στον Κύριο». Και οι δύο χρησιμοποιούνται σε όλη την Ευρώπη. Και τα δύο ονόματα βρίσκονται πλέον στα 1000 κορυφαία στις ΗΠΑ. Όμορφες επιλογές για ένα ζευγάρι αδέρφια.

Edmond & Tobin

Αν αναζητάτε ονόματα αδερφών που και τα δύο αισθάνονται σαν να έχουν κοπεί από το πάνω μέρος, σκεφτείτε τον Edmond και τον Tobin. Το Edmond είναι ένα αγγλικό όνομα με ολλανδική προέλευση που σημαίνει «πλούσιος προστάτης». Ο Tobin ξεκίνησε ως εναλλακτική μορφή του Tobias και χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως επώνυμο. Το όνομα σημαίνει «ο Θεός είναι καλός». Αγαπάμε και τα δύο ακόμα κι αν ακούγονται λίγο σνομπ.

Ιωάννης & Τίτος

Jonas είναι η ελληνική μορφή του Jonah, ένα όνομα που σημαίνει «περιστέρι». Ο Τίτος είναι ένα ρωμαϊκό όνομα που σημαίνει «τίτλος τιμής». Ο Jonas και ο Titus έχουν τον ίδιο αριθμό γραμμάτων και πολύ παρόμοιες καταλήξεις. Δεν ακούγονται υπέροχα μαζί; Και τα δύο ονόματα βρίσκονται στα κορυφαία 500, οπότε τίποτα πολύ άγριο δεν πάει κάτω με αυτό το ζευγάρι.

Stellan & Theo

Ο Στέλαν είναι γέρος Σουηδικό όνομα αυτό σημαίνει «ηρεμία». Το Theo είναι μια συντομευμένη μορφή του Theodore, ένα ελληνικό όνομα που σημαίνει «δώρο από τον Θεό». Αγαπάμε τον κομψό ήχο και των δύο, αλλά θα σας προειδοποιήσουμε ότι ο Theo είναι πολύ πιο δημοφιλής από τον Stellan στις ΗΠΑ. Πιστεύουμε ότι αυτά τα ονόματα αδελφών λειτουργούν σαν γούρι μαζί.

Adler & Aspen

Εντάξει, αυτό το ζευγάρι μπορεί να σας βάλει σε ζεστό νερό με μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας. Το Adler είναι ένα κλασικό γερμανικό όνομα που σημαίνει «αετός». Το Espen είναι ένα σκανδιναβικό όνομα που σημαίνει 'θεός αρκούδα'. Κανένα από τα δύο ονόματα δεν είναι πολύ δημοφιλές στις ΗΠΑ, αλλά μας αρέσουν και οι δύο μοναδικοί ήχοι. Να είστε γενναίοι με τα ονόματα των αδελφών σας, γονείς!

Νώε & Ίαν

Ο Νώε είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές όνομα που σημαίνει «ανάπαυση». Ο Ίαν είναι η σκωτσέζικη μορφή του John, ένα όνομα που σημαίνει «ο Κύριος είναι ελεήμων». Ο Νόα και ο Ίαν έχουν αυτό το ωραίο διπλό φωνήεν που συμβαίνει με το Oh-Ah για τον Noah και το Ee-Ah για τον Ian. Πιστεύουμε ότι αυτό κάνει αυτά τα δύο να πάνε τέλεια μαζί.

Χάρισον & Τζάκσον

Ο Χάρισον είναι ένα αγγλικό όνομα που σημαίνει «γιος του Χένρι». Ομοίως, το Τζάκσον είναι ένα αγγλικό όνομα που σημαίνει «γιος του Τζακ». Και οι δύο μοιράζονται το υπέροχο τέλος «γιος» ενώ παρέχουν τα εξαιρετικά ψευδώνυμα του Χάρι και του Τζακ. Ένα σύνολο από πραγματικά υπέροχα ονόματα αδελφών!

Benjamin & Elijah

Ο Benjamin και ο Elijah και οι δύο μοιράζονται ένα απαλό στοιχείο 'jah' που τους κάνει να συνεργάζονται εξαιρετικά καλά ως ονόματα αδελφών. Ο Βενιαμίν είναι ένα εβραϊκό όνομα που σημαίνει «γιος του δεξιού χεριού». Ο Ηλίας είναι επίσης Εβραίος και σημαίνει «ο Γιαχβέ είναι Θεός». Και τα δύο ονόματα είναι στο top 10, οπότε δεν θα εκπλήξετε κανέναν ή θα κάνετε τη γιαγιά να τρελαθεί με αυτές τις επιλογές.

Tobias & Tyler

Το Tobias είναι ένα ελληνικό όνομα που προσαρμόστηκε από το εβραϊκό Toviyah που σημαίνει «ο Θεός είναι καλός». Όπως ο Ezra, ο Tobias είναι ένα κλασικό όνομα που είναι πιο δημοφιλές από ποτέ. Το Tyler είναι ένα αγγλικό επαγγελματικό όνομα που σημαίνει «κατασκευαστής πλακιδίων». Μας αρέσει η διπλή δόση των T που παίρνετε με αυτά τα δύο ονόματα αδελφών.

Έζρα & Φέλιξ

Το Ezra είναι ένα αξιοσημείωτο εβραϊκό όνομα που σημαίνει «βοήθεια». Τώρα, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα άλλο Εβραϊκό όνομα όπως ο Levi ή ο Ari, αλλά μας αρέσει η ποικιλία που φέρνει ο Felix στο μείγμα. Το Felix είναι ένα λατινικό όνομα που σημαίνει «ευτυχισμένος». Ο Felix κατατάσσεται σταθερά στα 200 κορυφαία ονόματα για περίπου 100 χρόνια. Το Ezra έχει χρησιμοποιηθεί για εξίσου καιρό στις ΗΠΑ, αλλά είναι πιο δημοφιλές σήμερα από ποτέ. Ίσως μόλις βρήκατε τα τέλεια ονόματα αδελφών!

Sawyer & Everett

Το Sawyer είναι ένα αγγλικό επαγγελματικό όνομα που σημαίνει «ξυλοκόπος». Πριν από τη δεκαετία του '90, το όνομα βρισκόταν πιο συχνά ως επώνυμο, αλλά σήμερα είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα για μωρά. Το Everett είναι ένα άλλο αγγλικό κλασικό που προέρχεται από ένα γερμανικό όνομα που σημαίνει 'γενναίος σαν αγριογούρουνο'. Αυτό κάνει και τα δύο αυτά ονόματα αδελφών μάλλον φιλομαθή ως προς το νόημα.

Κάμερον & Άντονι

Εάν αναζητάτε ένα νικητήριο ζευγάρι, ελέγξτε τον αριθμό των συλλαβών για κάθε όνομα. Τρισύλλαβος Οι επιλογές είναι εξαιρετικές και ακούγονται πολύ αριστοκρατικές στην περίπτωση του Cameron ή του Anthony. Το Cameron είναι ένα σκωτσέζικο όνομα με μια αστεία σημασία: «στραβή μύτη». Ο Anthony είναι ένα δοκιμασμένο στο χρόνο κλασικό που μπορεί να είναι ανιχνεύεται στην Αρχαιότητα . Anthony σημαίνει «ανεκτίμητο».

Finley & Berkley

Η Finley και ο Berkley ακούγονται σαν ένα πολύ κομψό ζευγάρι. Το Finley είναι ένα γαελικό όνομα με δεσμούς με τους σκωτσέζους βασιλείς που σημαίνει 'ξαναμάλλης ήρωας'. Αν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Berkeley είναι η προτιμώμενη ορθογραφία και λέγεται BARK-lee . Στις ΗΠΑ, το προφέρουμε όπως η πόλη στην Καλιφόρνια. Προτιμούμε επίσης την ορθογραφία Berkley καθώς είναι πιο σύγχρονο. Όπως κι αν επιλέξετε να τα γράψετε, αυτά είναι εξαιρετικά ονόματα αδελφών.

Declan & Keegan

Το Keegan είναι ένα όνομα για αγόρια που ήταν στην κορυφή 1000 από τότε τη δεκαετία του εβδομήντα. Μας αρέσει αυτό Ιρλανδικό όνομα Αυτό σημαίνει «γιος του Έγκαν». Τι ακούγεται υπέροχο με τον Keegan; Declan! Ένα άλλο αγαπημένο από την Ιρλανδία, το Declan είναι το πιο δημοφιλές από τα δύο ονόματα και σημαίνει «άνθρωπος της προσευχής». Εάν αναζητάτε δύο ιρλανδικές ονομασίες, δεν θα μπορούσατε να κάνετε τίποτα καλύτερο από αυτά τα ονόματα αδελφών.

Rider & Rebel

Το Rider είναι μια πιο σύγχρονη μορφή του Ryder και σημαίνει 'ιππέας'. Το Rebel είναι μια άλλη λέξη-όνομα που σημαίνει ακριβώς αυτό που νομίζετε ότι κάνει. Και οι δύο είναι πολύ τολμηρές επιλογές, οπότε καθίστε με το ζευγάρι για μια στιγμή και βεβαιωθείτε ότι θα λειτουργήσουν ως ονόματα αδελφών για την οικογένειά σας.

River & Rider

Ράιντερ & Ρόχαν

Το Ryder είναι ένα ισχυρό αγγλικό όνομα που σημαίνει 'αγγελιοφόρος'. Ο Ρόχαν εξισορροπεί τα πράγματα με μια νότα γαελικής γοητείας. Το όνομα σημαίνει «δέντρο της σορβιάς» ή «κοκκινομάλλα». Κανένα από τα αγόρια σας δεν θα απογοητευτεί με αυτές τις επιλογές.

Μπορείτε να πείτε ότι μας αρέσει πολύ το όνομα Rider; Ταιριάζει τόσο καλά με τόσα πολλά ονόματα. Εάν το Rebel σας φαίνεται υπερβολικά επικίνδυνο, σκεφτείτε το καταπραϋντικό όνομα της φύσης, River. Και τα δύο αν αυτά τα ονόματα είναι τόσο ζωντανά και γεμάτα ζωή. Θα έκαναν ένα εξαιρετικό ζευγάρι.

Carson & Carter

Το Carson είναι ένα σκωτσέζικο κλασικό που σημαίνει «γιος των κατοίκων των ελών». Το Carter είναι ένα αγαπημένο όνομα για τα αγόρια από τη δεκαετία του ογδόντα και σημαίνει «μεταφορέας εμπορευμάτων». Και τα δύο ονόματα αδελφών έχουν την όμορφη αρχή Car- που τους κάνει δύο μπιζέλια σε ένα λοβό.

Μακ & Μίλερ

Το Mack είναι ένα όνομα που μπορεί να εντοπιστεί στη Σκωτία και την Ιρλανδική Γαελική. Το όνομα σημαίνει «γιος του». Ο Mack ακούγεται κάπως macho, αλλά μας αρέσει. Ο Miller είναι ένα αγγλικό επαγγελματικό όνομα που σημαίνει «άλεσμα των σιτηρών». Το ζευγάρι, Mack Miller, δεν πρέπει να συγχέεται με τον αείμνηστο ράπερ, Μακ Μίλερ .

Waylon & Owen

Το Waylon είναι ένα ρετρό όνομα που είναι πιο δημοφιλές σήμερα από ποτέ. Το αγγλικό όνομα σημαίνει «γη δίπλα στο δρόμο». Ο Owen είναι μια πινελιά πιο εκλεπτυσμένη και έχει μια πινελιά Κέλτικη μαγεία . Το Ουαλικό όνομα σημαίνει «νεαρός πολεμιστής». Και τα δύο ονόματα αδερφών μοιράζονται μια κατάληξη 'en', ώστε να ταιριάζουν όμορφα μεταξύ τους.

Σπένσερ & Σεμπάστιαν

Spencer και Sebastian είναι δύο ονόματα που ακούγονται τόσο ευχάριστα μαζί. Ο Spencer είναι ένα αγγλικό που σημαίνει 'συνοδός'. Ο Σεμπάστιαν είναι λίγο πιο ρομαντικός από τον Σπένσερ και έχει δει τη δημοτικότητά του να αυξάνεται δραματικά τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα ελληνικό όνομα που σημαίνει «άνθρωπος από τη Σεβαστια». Αν σας αρέσει η ιδέα των ονομάτων αδελφών να ξεκινούν με το ίδιο γράμμα, κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς

Χάρι & Λίαμ

Εάν είστε Αγγλόφιλος, τρελαθείτε και ονομάστε τα αγόρια σας Λίαμ και Χάρι. Ο Liam είναι η συντομευμένη μορφή του William και σημαίνει «αποφασιστικός προστάτης». Ο Χάρι είναι μια σύντομη μορφή του Χένρι που σημαίνει «κυβερνήτης της περιουσίας». Και τα δύο ονόματα είναι δημοφιλή στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ. Ο Liam, φυσικά, είναι το νούμερο ένα όνομα στη χώρα αυτή τη στιγμή.

Mason & Kyson

Μην πάτε να κάνετε ολόκληρο το Tyson και τον Kyson, θα το μετανιώσετε γιατί τα ονόματα μοιάζουν πάρα πολύ. Μην μπερδεύετε τα παιδιά σας και τον εαυτό σας! Το Kyson είναι ένα αγγλικό όνομα που σημαίνει 'γιος του Kyle'. Είναι ένα νέο αγαπημένο που αυξάνεται σε δημοτικότητα την τελευταία δεκαετία. Εν τω μεταξύ, ο Mason είναι ένας καλός αστέρας και μια κορυφαία επιλογή των 10 που σημαίνει «εργάτης της πέτρας». Και τα δύο αυτά ονόματα αδερφών ακούγονται σταθερά σαν βράχος.

Logan & Lincoln

Ο Λόγκαν και ο Λίνκολν είναι και οι δύο κορυφαίοι 50 ονόματα σε δημοτικότητα στις ΗΠΑ , οπότε κανένας από τους δύο δεν θα αισθάνεται εκτός τόπου. Τα ονόματα που ξεκινούν με το ίδιο γράμμα είναι μια χαριτωμένη χειρονομία, απλά βεβαιωθείτε ότι τα ονόματα δεν μοιάζουν πολύ. Το Logan είναι ένα σκωτσέζικο όνομα που σημαίνει 'μικρό κοίλο'. Το Λίνκολν είναι ένα αγγλικό όνομα που σημαίνει «πόλη δίπλα σε πισίνα».

Archie & Bowie

Η επιλογή δύο ονομάτων με παρόμοιες καταλήξεις είναι μια σοφή επιλογή για ονόματα αδελφών. Ο Archie και ο Bowie τελειώνουν και οι δύο σε έναν ήχο 'ee', αλλά δεν κάνουν ομοιοκαταληξία. Το Archie είναι ένα όνομα που σημαίνει «πραγματικά γενναίος» και είναι και πάλι σε στυλ χάρη σε αυτό Μέγκαν Μαρκλ . Ντέιβιντ Μπάουι βοηθά στον Bowie να αποκτήσει δύναμη στα αστέρια. Το Bowie είναι ένα σκωτσέζικο όνομα που σημαίνει «ξανθός».

Ορίστε! Ελπίζουμε να σας άρεσαν αυτά τα ονόματα αδελφών και να πήρατε μερικές ιδέες για τα δικά σας αγόρια. Είτε καλωσορίζετε δίδυμα είτε απλά περιμένετε τον δεύτερο γιο σας, είναι έξυπνο να σκεφτείτε ονόματα που συνδυάζονται καλά. Αν σας άρεσαν αυτά τα ονόματα αδελφών αλλά θέλετε περισσότερα, συνεχίστε να διαβάζετε για ακόμα περισσότερες ιδέες!

Δίδυμα ονόματα για ένα κορίτσι και ένα αγόρι

Δημοφιλή δίδυμα ονόματα

Ο ευκολότερος τρόπος για να επιλέξετε τα ονόματα των μωρών σας είναι απλώς να επιλέξετε δύο ονόματα που αγαπάτε. Δεν χρειάζεται να προέρχονται από την ίδια παράδοση ονομασίας ή ακόμα και το ίδιο στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε ένα trendy όνομα και μετά, μια κλασική επιλογή. Το μόνο που πρέπει να σκεφτείς είναι η ισορροπία. Εδώ είναι μερικά δημοφιλή ονόματα για ένα ζευγάρι αγοριών και κοριτσιών.

 • Σοφία & Νώε
 • Olivia & Elijah
 • Αμέλια & Λούκας
 • Charlotte & William
 • Harper & Mason
 • Αυτή και ο Τζάκσον
 • Έμμα & Όλιβερ
 • Έβελιν & Χένρι
 • Camilla & Michael
 • Μία και Τζέιμς

Περισσότερα δημοφιλή δίδυμα ονόματα

Το μεγάλο χαρακτηριστικό της επιλογής δημοφιλών ονομάτων μωρών για τα δύο παιδιά σας είναι ότι ξέρετε ότι είναι αγαπητά και δεν θα αλλοιώσετε περαιτέρω τα μοναδικά σας δίδυμα. Ακολουθούν μερικές ακόμη επιλογές για να εξετάσετε.

 • Γιάννα & Λόγκαν
 • Scarlett & Theodore
 • Layla & Aiden
 • Μίλα & Τζακ
 • Ava & Levi
 • Chloe & Samuel
 • Grace & David
 • Ellie & Wyatt
 • Έιβερι και Ματέο
 • Ελισάβετ & Λίαμ

Ακόμα πιο δημοφιλή δίδυμα ονόματα

Εδώ είναι μερικές πιο δημοφιλείς επιλογές. Το υπέροχο με τα ονόματα μωρών που είναι αγαπητά σήμερα είναι ότι πολλά από αυτά είναι ουδέτερου φύλου και μπορείτε εύκολα να βρείτε δύο ονομασίες unisex για τα μωρά σας για να κάνετε τα πράγματα ακόμα πιο διασκεδαστικά.

 • Aurora & Julian
 • Willow & Maverick
 • Isla & Ezra
 • Hannah & Isaac
 • Nova & Cosmo
 • Riley & Gabriel
 • Lucy & Christopher
 • Στέλλα & Τσαρλς
 • Νάταλι & Ησαΐας
 • Ruby & Cooper

Συμπληρωματικά δίδυμα ονόματα

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στα συμπληρωματικά ονόματα για τα δίδυμα σας. Μπορείτε να βρείτε ονόματα που ταιριάζουν ιδιαίτερα καλά επιλέγοντας ονομασίες από την ίδια γλωσσική προέλευση, που ήταν δημοφιλείς την ίδια χρονική περίοδο (όπως δύο vintage ονόματα από αυτό ήταν δημοφιλή τις περασμένες δεκαετίες ), ή έχουν παρόμοιο ήχο αλλά δεν κάνουν ακριβώς ομοιοκαταληξία. Δείτε μερικά διασκεδαστικά ζευγάρια παρακάτω!

 • Isabella & Bennett
 • Madeline & Benedict
 • Josie & Louis
 • Reese & Max
 • Lucia & Thiago
 • Juniper & Hayden
 • Harmony & Emiliano
 • Γεωργία & Κοσμήτορας
 • Freya & Antonio
 • River & Tristan

Περισσότερα συμπληρωματικά δίδυμα ονόματα

Ρίξτε μια ματιά στο πώς τα ζεύγη ονομάτων μοιράζονται πολλά από τα ίδια γράμματα και ήχους φωνηέντων εδώ. Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε ότι τα ονόματα αλληλοσυμπληρώνονται είναι να επιλέξετε ονόματα με τον ίδιο αριθμό συλλαβών στο καθένα.

 • Abigail & Benjamin
 • Emma & Aiden
 • Αυτή και ο Ράιαν
 • Olivia & Jaxon
 • Σάρα & Τζακ
 • Σοφία & Γουίλιαμ
 • Μόλι & Όλιβερ
 • Έρικα και Τζόναθαν
 • Annabelle & Abel
 • Liliana & Damien

Ακόμα περισσότερα συμπληρωματικά δίδυμα ονόματα

Ακολουθούν μερικά άλλα παραδείγματα ονομάτων αγοριών και κοριτσιών που συνδυάζονται εξαιρετικά.

 • Ariel & Victor
 • Ελπίδα & Χορήγηση
 • Daniella & Holden
 • Mya & Caden
 • Ιωάννα & Παύλος
 • Dakota & Paxton
 • Πέιτζ και Κόλιν
 • Thea & Bodhi
 • Gia & Julius
 • Blair & Tanner

Δίδυμα ονόματα που ξεκινούν με το ίδιο γράμμα

Ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους για να επιλέξετε δίδυμα ονόματα είναι επιλέγοντας δύο ονόματα που ξεκινούν με το ίδιο γράμμα. Εδώ είναι μερικά δημοφιλή ονόματα που ξεκινούν με τα ίδια γράμματα.

 • Angelina & Others
 • Victoria & Vince
 • Abigail & Alexander
 • June & Jacob
 • Μάγια & Μάλκολμ
 • Willow & William
 • Winnie & Wyatt
 • Rose & Rowan
 • Mary & Miles
 • Riley & Roman

Περισσότερα δίδυμα ονόματα που ξεκινούν με το ίδιο γράμμα

Χρειάζονται περισσότερα από ένα πρώτο γράμμα για να βρείτε ένα υπέροχο ζευγάρι. Φροντίστε να λάβετε υπόψη την ισορροπία μεταξύ αυτών των ονομάτων. Νιώθει κανείς πολύ λιτός δίπλα σε κάτι πιο ελαφρύ; Μήπως το ένα από τα ονόματα ξεπερνά το άλλο; Αυτά είναι μόνο μερικά πράγματα που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη.

 • Ava & Aiden
 • Γιάννα & Γκρέισον
 • Nova & Νίκο
 • Claire & Caleb
 • Genesis & George
 • Jade & James
 • Blake & Brody
 • Aliyah & Atlas
 • Leila & Leon
 • Aspen & Atlas

Ακόμα περισσότερα δίδυμα ονόματα που ξεκινούν με το ίδιο γράμμα

Δεν είναι διασκεδαστικά αυτά τα ζευγάρια που δίνουν ονόματα αγοριών/κοριτσιών; Πιστεύουμε ότι προσφέρουν τόση ποικιλία όταν σας περιμένουν και αγόρι και κορίτσι.

 • Κιάρα & Κάι
 • Λέξι και Λίαμ
 • Felicity & Finnegan
 • Maren & Mathias
 • Meadow & Marcus
 • Briana & Brixton
 • Mariam & Marcello
 • Liv & Leo
 • Calliope & Curtis
 • Bridget & Banks

Δίδυμα ονόματα με ομοιοκαταληξία

Μια λέξη προσοχής όταν πρόκειται για ονόματα με ομοιοκαταληξία: βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ κοντά στον ήχο διαφορετικά θα μπερδέψετε τα παιδιά σας, την οικογένειά σας, τους φίλους, τους δασκάλους και πιθανώς τον εαυτό σας. Θέλετε να μπορείτε πραγματικά να ξεχωρίζετε τα ονόματα για ευκολία και για τη δική σας λογική.

 • Eddie & Betty
 • Tristan & Christian
 • Bensen & Jensen
 • Tate & Kate
 • Wylie & Riley
 • Hudson & Judson
 • Σαμ & Παμ
 • Finn & Quinn
 • Wilson & Allison
 • Brendon & Glyndon

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 25 δίδυμα ονόματα για κορίτσια που δεν είναι πολύ ταιριαστά

Δίδυμα ονόματα για κορίτσια

Δημοφιλή δίδυμα ονόματα

Τα δίδυμα κορίτσια φαίνονται σαν μια πραγματική ευλογία. Ας είμαστε ειλικρινείς, έχετε λίγο μεγαλύτερη ευελιξία με τα ονόματα για κορίτσια. Τόσα πολλά ονόματα για αγόρια είναι πολύ ασπρόμαυρα, αλλά μπορείτε πραγματικά να προσθέσετε χρώμα με μια υπέροχη, θηλυκή επιλογή. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές υπέροχες, δημοφιλείς επιλογές που ακούγονται εξαιρετικά μαζί.

 • Caroline & Kennedy
 • Hailey & Quinn
 • Gabriella & Josephine
 • Cora & Saide
 • Piper & Lydia
 • Peyton & Brielle
 • Μελωδία & Αθηνά
 • Ελίζα & Λύλα
 • Πάρκερ και Κάθριν
 • Daisy & Lucy

Περισσότερα δημοφιλή δίδυμα ονόματα

Έχουμε ακόμα περισσότερα ονόματα δίδυμων κοριτσιών για εσάς παρακάτω. Δεν ακούγεται φανταστικό καθένα από αυτά τα πολύ δημοφιλή ονόματα σήμερα; Παίρνετε ονόματα που ακούγονται καλά μαζί, αλλά μπορούν επίσης να σταθούν μόνα τους στο δρόμο.

 • Eleanor & Hannah
 • Σάρα & Άννα
 • Ava & Charlotte
 • Έμμα & Μία
 • Πηνελόπη & Λέιλα
 • Ελισάβετ & Σκάρλετ
 • Nova & Zoey
 • Grace & Nora
 • Chloe & Avery
 • Madison & Emilia

Συμπληρωματικά δίδυμα ονόματα

Μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα όπως ονόματα της φύσης ή ονόματα χρωμάτων ή ονόματα από την ίδια παράδοση ονοματοδοσίας για να βρείτε εξαιρετικά ταιριαστά δίδυμα ονόματα για τα κορίτσια σας.

 • Dawn & Violet
 • Iris & Lily
 • Hazel & Riley
 • Μίλα & Έμιλυ
 • Addison & Paisley
 • Naomi & Ivy
 • Μπρούκλιν & Όμπρι
 • Ηλιάνα & Λίλιαν
 • Victoria & Audrey
 • Reese & Eloise

Περισσότερα συμπληρωματικά δίδυμα ονόματα

Θα βρείτε ζευγάρια ονομάτων λουλουδιών (Jasmine & Daisy), ένα ζευγάρι ονομάτων πολύτιμων λίθων (Gemma & Ruby) και ένα ζευγάρι ονομάτων αρετής (Fath & Hope) παρακάτω. Επιλέξτε ένα θέμα και ξεκινήστε τη δουλειά βρίσκοντας το καλύτερο από αυτήν την κατηγορία για το ζευγάρι με τη μεγαλύτερη ανταμοιβή.

 • Jasmine & Daisy
 • Ruby & Gemma
 • Πίστη ελπίδα
 • Κατερίνα & Βαλεντίνα
 • Καλοκαίρι & Τετάρτη
 • Eden & Shiloh
 • Taylor & Chloe
 • Σεσίλια & Αριέλα
 • Juniper & Blossom
 • Freya & Diana

Ακόμα περισσότερα συμπληρωματικά δίδυμα ονόματα

Η αρμονία είναι τόσο σημαντική. Θέλετε αυτά τα ονόματα να είναι πολύ συγχρονισμένα αλλά να μην τραγουδούν την ίδια νότα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε όνομα πρέπει να προσφέρει τη δική του ομορφιά και ελκυστικότητα.

 • Αρμονία & Μελωδία
 • Άσπεν & Μπρουκ
 • Selena & Juliana
 • Vada & Sutton
 • Nina & Gia
 • Οκταβία & Θάλεια
 • Gwendolyn & Veronica
 • Heidi & Kira
 • Δάφνη & Φραγκίσκος
 • Serena & Paris

Δίδυμα ονόματα που ξεκινούν με το ίδιο γράμμα

Μια λέξη προσοχής όταν επιλέγετε ονόματα που ξεκινούν με το ίδιο γράμμα. Πολλά από τα ονόματα που επιλέγουν συνήθως οι γονείς σήμερα είναι μορφές του ίδιου ριζικού ονόματος. Για παράδειγμα, η Eliza, η Liz, η Lisa, η Lizzie, η Lea, η Etta, η Elle, η Elsa, κ.λπ. είναι όλες οι μορφές της Elizabeth. Έτσι, ίσως να μην θέλετε να δώσετε ονόματα από την ίδια ρίζα. Αλλά, αν η ιδέα των κοριτσιών σας να ονομάζονται Etta & Eliza και να μοιράζονται το ίδιο όνομα σε σας αρέσει, είστε το αφεντικό!

 • Ιουλιέτα & Ιούνιος
 • Raegan & Rowan
 • Kelly & Kennedy
 • Tessa & Tamsin
 • Paige & Piper
 • Λένα και Λούσι
 • Dakota & Diamond
 • Astrid & Angel
 • Jenna & Jada
 • Sage & Sasha

Περισσότερα δίδυμα ονόματα που ξεκινούν με το ίδιο γράμμα

Αφήστε τα γράμματα να είναι ο οδηγός σας. Διαλέξτε ένα γράμμα, γράψτε όλα τα ονόματα που σας έρχονται στο μυαλό και ξεκινούν με αυτό το γράμμα. Βλέπεις δύο ονομασίες που αγαπάς; Θα μπορούσαν πολύ καλά να ταιριάζουν στα δίδυμα σας.

 • Abby & April
 • Σύλβια & Στέλλα
 • Azalea & Alessia
 • Λεόνα & Λίλιαν
 • Κάσιντι και Κάμερον
 • Αυτή και η Εύα
 • Harmony & Hailey
 • Caroline & Cora
 • Ruby & Rose
 • Savanna & Summer

Ακόμα περισσότερα δίδυμα ονόματα που ξεκινούν με το ίδιο γράμμα

Κοιτάξαμε το Top 1000 πιο δημοφιλή ονόματα για κορίτσια στις ΗΠΑ για να διαλέξετε αυτά τα δίδυμα ονόματα, αλλά μη διστάσετε να γίνετε λίγο πιο ελεύθεροι με αυτό και επιλέξτε μερικά ονόματα που είναι εκτός απροόπτου.

 • Teagan & Tara
 • Λίλα & Λίλη
 • Kendall & Kelly
 • Matilda & Madison
 • Mira & Mona
 • Miranda & Mikayla
 • Lyra & Lyric
 • Maeve & Meredith
 • Ivory & Iris
 • Heather & Hunter

Δίδυμα ονόματα με ομοιοκαταληξία

Όπως γράψαμε για τα δίδυμα ονόματα αγοριών/κοριτσιών, θέλετε ονομασίες που δεν μοιάζουν πολύ. Μπορεί να θέλετε να επιλέξετε κάτι σαν τη Μία και τη Σοφία. Αυτά τα ονόματα έχουν ομοιοκαταληξία, αλλά υπάρχει διαφορετικός αριθμός συλλαβών για να διευκολύνετε τη διάκριση των παιδιών σας.

 • Γαβριέλλα & Ισαβέλλα
 • Γαλήνη & Τριάδα
 • Σάρα & Κάρα
 • Jess & Tessa
 • Kylie & Miley
 • Lily & Millie
 • Sadie & Katie
 • Νόρα & Κόρα
 • Μία & Σοφία
 • Λία & Μία

Περισσότερα δίδυμα ονόματα με ομοιοκαταληξία

Υπάρχουν πολλά ονόματα που κάνουν ομοιοκαταληξία για τα κορίτσια! Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά ακόμη δίδυμα ονόματα με ομοιοκαταληξία παρακάτω.

 • Χλόη & Ζωή
 • Άμπι & Γκάμπι
 • Bernice & Denise
 • Addison & Madison
 • Σάρα & Τάρα
 • Αμάντα & Μιράντα
 • Αριάννα & Μπριάννα
 • Hailey & Bailey
 • Μάρα & Κάρα
 • Aubrey & Audrey

Δίδυμα ονόματα για αγόρια

Δημοφιλή δίδυμα ονόματα

Έχεις δύο αγοράκια στο δρόμο; Είστε μέσα για την περιπέτεια μιας ζωής. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά πολύ δημοφιλή ονόματα που ακούγονται όμορφα μαζί, αλλά δεν είναι όλα τόσο ταιριαστά.

 • Όλιβερ και Λίαμ
 • Νώε & Τζέιμς
 • Ηλίας & Βενιαμίν
 • William & Alexander
 • Jacob & Logan
 • Ματέο & Τζακ
 • Ίθαν & Τζάκσον
 • Λούκας & Χένρι
 • Ίθαν & Λόγκαν
 • Levi & Owen

Περισσότερα δημοφιλή δίδυμα ονόματα

Η επιλογή δύο κλασικών, δοκιμασμένων στο χρόνο ονομάτων είναι μονόδρομος. Τα καθιερωμένα ονόματα που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε θα ακούγονται σαν να είναι γραφτό να είναι μαζί. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλετε να επιλέξετε ένα μοντέρνο όνομα που έγινε πρόσφατα δημοφιλές όπως ο Kai και στη συνέχεια να επιλέξετε ένα όνομα όπως ο John για τον άλλο γιο σας. Όλα είναι θέμα ισορροπίας!

 • Aiden & Theodore
 • Ματθαίος & Λουκάς
 • Γαβριήλ & Λίνκολν
 • Isaac & Asher
 • Άντονι & Λίνκολν
 • Hudson & Samuel
 • Ηλίας & Αντριάν
 • Christopher & Joshua
 • Μάιλς και Κάμερον
 • Colton & Luca

Συμπληρωματικά δίδυμα ονόματα

Θέλετε να βρείτε δίδυμα ονόματα για αγόρια που νιώθουν ότι είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο; Επιλέξτε δύο ονόματα από την ίδια γλώσσα προέλευσης. Τα εβραϊκά ονόματα ακούγονται εξαιρετικά με άλλες εβραϊκές ονομασίες. Ο Eli, ο Josiah, ο Ezra, ο Gabriel, ο Silas, κ.λπ. θα ακούγονται υπέροχα.

 • Ρωμαίος & Άγγελος
 • Axel & Easton
 • Carson & Austin
 • Silas & Kai 
 • Easton & Thomas
 • Eli & Josiah
 • Έζρα και Γαβριήλ
 • Άντονι & Σεμπάστιαν
 • Dax & Gage
 • Drake & Beau

Περισσότερα συμπληρωματικά δίδυμα ονόματα

Ακολουθούν ακόμη περισσότερα ονόματα για δίδυμα αγόρια που πρέπει να εξετάσετε. Αυτά τα ζευγάρια προσφέρουν μερικά από τα πιο αγαπημένα ονόματα των τελευταίων δεκαετιών.

 • Davis & Scott
 • Blake & Abram
 • Σαούλ & Ησαΐας
 • Μωυσής & Φίλιππος
 • Rhys & Vince
 • Hugh & Aaron
 • Finn & Dane
 • Κόουλ & Τζέις
 • Matheo & Julio
 • Albert & Victor

Ακόμα περισσότερα συμπληρωματικά δίδυμα ονόματα

Αν ψάχνετε για έναν διακριτικό τρόπο για να γιορτάσετε τα δίδυμα των αγοριών σας, επιλέξτε ονόματα με παρόμοιους ήχους τέλους. Ονόματα όπως ο Otto, ο Rocco, ο Pedro και ο Marco όλα θα λειτουργήσουν επειδή μοιράζονται το O-ending.

 • Rocco & Otto
 • Hank & Tripp
 • Wyatt & Earl
 • Jonas & Atlas
 • Eric & Troy
 • Peter & Marco
 • Κάιρο & Κέιν
 • Wade & Ellis
 • Zayn & Salem
 • Emilio & Felix

Δίδυμα ονόματα που ξεκινούν με το ίδιο γράμμα

Πόσο χαριτωμένη είναι η ιδέα να δώσετε στους γιους σας μοναδικά ονόματα που μοιράζονται το ίδιο γράμμα; Πιστεύουμε ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους επιλογής διδύμων ονομάτων. Αγαπάμε μερικά καλά ονόματα με ομοιοκαταληξία, αλλά συχνά βρίσκουμε τα ζευγάρια λίγο πολύ γλυκά.

 • Lucas & Leon
 • Walker & Wallace
 • Atlas & Apollo
 • Miguel & Matteo
 • Τζάστιν & Τζέρεμι
 • Jude & Jace
 • Carlos & Calvin
 • Εμμανουήλ & Ηλίας
 • Maverick & Miles
 • Nolan & Niko

Περισσότερα δίδυμα ονόματα που ξεκινούν με το ίδιο γράμμα

Εδώ είναι ακόμη περισσότερα ονόματα που μοιράζονται το ίδιο γράμμα. Αυτά τα ονόματα θα επιτρέψουν στο παιδί σας να αισθάνεται σαν να έχει το δικό του ιδιαίτερο όνομα, αλλά είναι πολύ χαριτωμένο να ταιριάζουν ελαφρώς με αυτόν τον τρόπο.

 • Logan & Luke
 • Μπρουκς & Μπέντζαμιν
 • Ian & Isaac
 • Wesley & William
 • Parker & Paul
 • August & Arthur
 • Enzo & Emilio
 • Cyrus & Cade
 • Paul & Peter
 • Pierce & Parker

Ακόμα περισσότερα δίδυμα ονόματα που ξεκινούν με το ίδιο γράμμα

Βρήκαμε ακόμη πιο δημοφιλή ονόματα που μοιράζονται το ίδιο γράμμα για εσάς. Δείτε πώς όλα αυτά είναι πολύ διαφορετικά ονόματα, αλλά ακόμα συμπληρωματικά; Μπορείτε να κάνετε εντελώς το ίδιο!

 • Roland & Rhys
 • Samson & Sutton
 • Koda & Kai
 • Hugh & Harley
 • Ντάριο & Ντέιμον
 • Ντόριαν & Ντύλαν
 • Heath & Hugh
 • Adam & Aaron
 • Madden & Magnus
 • Μπρούνο & Μπλέικ

Δίδυμα ονόματα με ομοιοκαταληξία

Είναι ώρα ομοιοκαταληξίας! Για οποιονδήποτε λόγο, τα δημοφιλή ονόματα για αγόρια συχνά ομοιοκαταληκτούν λίγο πολύ. Εάν είναι ένας κίνδυνος που είστε διατεθειμένοι να πάρετε, θα μπορούσε να αποδώσει καρπούς για την οικογένειά σας.

 • Φρανκ & Χανκ
 • Ian & Ryan
 • Aiden & Caden
 • Jaiden & Kaden
 • John & Shaun
 • Brandon & Landon
 • Barrett & Jarrett
 • Μπλέικ & Τζέικ
 • Brett & Rhett
 • Δανιήλ & Ναθαναήλ

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: 25 ταιριαστά δίδυμα ονόματα για αγόρια που συνδυάζονται τέλεια

Περισσότερα δίδυμα ονόματα με ομοιοκαταληξία

Ακολουθούν μερικά ακόμη ονόματα δίδυμων ομοιοκαταληκτών για αγόρια που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας αρέσει να χρησιμοποιείτε. Ανατρέξτε σε αυτό, αν σας αρέσει κάτι όπως το Creed και το Reid ή έχετε μεγαλύτερη ποικιλία με ονόματα που δεν είναι τόσο παρόμοια, όπως ο Blake και ο Drake.

 1. Jalen & Kalen
 2. Κουίν & Φιν
 3. Blake & Drake
 4. Cody & Bode
 5. Remi & Timmy
 6. Sage & Gage
 7. Jack & Mack
 8. Ace & Jace
 9. Reid & Creed
 10. Ζέιν και Μπλέιν

Ορίστε! Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτά τα 300 σετ δίδυμων ονομάτων! Καλύψαμε δίδυμα ονόματα για ένα ζευγάρι αγοριών/κοριτσιών, ονόματα διδύμων κοριτσιών και ονόματα διδύμων αγοριών. Κάθε τύπος προσφέρει το δικό του σύνολο προκλήσεων, αλλά όλες θα οδηγήσουν σε μια ειδική σύζευξη ονομάτων. Καλό κυνήγι ονόματος μωρού και καλή τύχη στο δίδυμο ταξίδι σας!

Μου είπαν ότι το μωρό μου μπορεί να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down): Συμβουλή;

Μια μαμά είναι ανήσυχη μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που αναφέρουν ότι το αγέννητο μωρό της διατρέχει υψηλό κίνδυνο να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down) και αναζητά συμβουλές από άλλες μαμάδες.

30 νόστιμες συνταγές μπλέντερ που δεν είναι smoothies, αλλά είναι εξίσου εύκολες

Βρήκαμε 30 απλές και νόστιμες συνταγές μπλέντερ που πρέπει να έχετε στο χέρι και δεν είναι smoothies. Καθίστε τα σάλια καθώς διαβάζετε αυτή τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε ανάμειξη!