30 υπέροχα ονόματα μωρών Σεπτεμβρίου που έρχονται το φθινόπωρο

Γνωρίζατε ότι ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο συνηθισμένος μήνας γέννησης του χρόνου; Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τόνοι μωρών που παίρνουν νικητήρια ονόματα κατά τη διάρκεια του μήνα. Η φθινοπωρινή περίοδος ξεκινά στις 22 Σεπτεμβρίου με τη Φθινοπωρινή Ισημερία. Σηματοδοτεί τη μετάβαση από τις μεγάλες, ζεστές μέρες του καλοκαιριού στις πιο σύντομες, πιο ζωηρές μέρες του φθινοπώρου. Ακριβώς επειδή τα πράγματα κρυώνουν δεν σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούνται μερικά σοβαρά ονόματα μωρών για τα μωρά του Σεπτεμβρίου.

Μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα σύμβολα για το φθινόπωρο και τον Σεπτέμβριο περιλαμβάνουν συγκεκριμένα λουλούδια μήνα γέννησης πρωινή δόξα και αστέρα, μια πέτρα γέννησης Saphire Σεπτεμβρίου και τα ζώδια της Παρθένου και του Ζυγού. Περαιτέρω, το Εβραϊκές Υψηλές Διακοπές συμβαίνουν τον Σεπτέμβριο καθώς και την Εργατική Πρωτομαγιά. Όλα αυτά για να πούμε ότι δεν υπάρχει έλλειψη έμπνευσης για τα ονόματα μωρών του Σεπτεμβρίου.

Ονόματα μωρών Σεπτεμβρίου για αγόρια

Κτίστης

Λόγω της πρώιμης αργίας της Εργατικής Πρωτομαγιάς στις ΗΠΑ, τα επαγγελματικά ονόματα που προέρχονται από επώνυμα είναι εξαιρετικά σημαντικά καθώς γιορτάζουν διάφορες επαγγέλματα. Ο Mason είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς από αυτούς, που σημαίνει «εργάτης της πέτρας».

Ο Σόγιερ

Όπως ο Mason, ο Sawyer είναι επίσης ένα όνομα μωρού με ουδέτερο φύλο που είναι εξαιρετικά δημοφιλές. Αυτό το όνομα προέρχεται επίσης από τα αγγλικά ως επαγγελματικό επώνυμο για έναν «ξυλοκόπο».

Βαρελοποιός

Ένα τελευταίο επαγγελματικό όνομα μωρού προς τιμήν της Εργατικής Πρωτομαγιάς! Το Cooper είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια. Το όνομα είναι επίσης αγγλικής προέλευσης και σημαίνει 'βαρελοποιός'. Ο Cooper ξεκίνησε για πρώτη φορά τη μετεωρική του άνοδο τη δεκαετία του 1980 προτού γίνει ένα από τα αγαπημένα ονόματα μωρών του Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.

Χονδροπάπουτσο

Το Brogan είναι μια ιστορική ονομασία ιρλανδικής προέλευσης που σημαίνει «μικρό παπούτσι». Όποιος έχετε ιρλανδική κληρονομιά ή σαν ονόματα από το Emerald Isle, θα μπορούσε να είναι το καλύτερο όνομα για το μωρό του Σεπτεμβρίου για τον γιο σας. Άγιος Μπρόγκαν (θεωρείται ως Άγιος Broccán Clóen στα γαελικά) ήταν ανιψιός του Αγίου Πατρικίου και η γιορτή τελείται στις 17 Σεπτεμβρίου.

Φιτζέραλντ

Ένα άλλο όνομα που θα ήταν στο σπίτι στην Ιρλανδία είναι Fitzgerald που θεωρείται τόσο ιρλανδικό όσο και σκωτσέζικο, που σημαίνει «γιος του Gerald». Επιλέξαμε αυτήν την εμβληματική επιλογή προς τιμήν του μυθιστοριογράφου Φ. Σκοτ ​​Φιτζέραλντ που γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου.

Λυχνίτης

Ο γρανάτης είναι ένα από τα ονόματα μωρών Σεπτεμβρίου που λειτουργεί τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια. Ναι, είναι ο γενέθλιος λίθος για τον Ιανουάριο, αλλά το όνομά του προέρχεται από μια γαλλική λέξη που σημαίνει «ρόδι». Η εποχή του ροδιού ξεκινά τον Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ, καθιστώντας την κατάλληλη επιλογή για να το συμπεριλάβετε.

Αστήρ

Πραγματικά το βγάζουμε από το πάρκο με επιλογές unisex εδώ. Το Aster είναι ένα όνομα αγγλικής προέλευσης που σημαίνει 'αστέρι'. Φυσικά, τα λουλούδια αστέρα είναι ένα από τα λουλούδια γέννησης για τον μήνα Σεπτέμβριο, καθιστώντας το πραγματικό νικητή για ένα μωρό που γεννήθηκε αυτόν τον μήνα.

Otis

Θρυλικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Otis Redding σίγουρα είχε μια φωνή που ήταν τόσο απαλή που θα μπορούσε να σε κάνει να αδυνατίσεις στα γόνατα! Ο μουσικός γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1941. Θα μπορούσατε να τιμήσετε τη μνήμη του με το όνομα ή απλά να επιλέξετε αυτό για τον απίθανο ήχο του. Το όνομα είναι γερμανικής προέλευσης και σημαίνει «πλούσιος».

Κλαρκ

Ναι, το Clark είναι ένα αγγλικό επαγγελματικό όνομα, αλλά γιορτάζει επίσης μια πολύ σημαντική εποχή του χρόνου για πολλά παιδιά στις ΗΠΑ. Η επιστροφή στο σχολείο συνήθως συμβαίνει στα τέλη Αυγούστου ή Σεπτεμβρίου. Αυτό κάνει τα ονόματα για την εκπαίδευση να φαίνονται πολύ κατάλληλα ως ονόματα μωρών Σεπτεμβρίου. Clark σημαίνει 'λόγιος'.

Το βλέπει

Σαφής JAY-rah , Jahrah είναι ένα όνομα εβραϊκής προέλευσης για αγόρια που σημαίνει «αγιόκλημα» ή «κηρήθρα». Στις ΗΠΑ, η συγκομιδή του μελιού βρίσκεται σε εξέλιξη τον Σεπτέμβριο, κάτι που σημαίνει ότι ταιριάζει στο αγοράκι σας του Σεπτεμβρίου. Αυτό το όνομα παραδοσιακά προορίζεται για αγόρια, αλλά μερικοί γονείς το κάνουν δώρο και στα κοριτσάκια τους. Είναι σίγουρα ένα όνομα που πρέπει να παρακολουθήσετε.

Κύπριος

Κυπριανός είναι το όνομα ενός αγοριού ελληνικής προέλευσης που σημαίνει «άνθρωπος της Κύπρου». Το όνομα χρησιμοποιείται από τους μεσαιωνικούς χρόνους, αρχικά έγινε γνωστό μέσω του δικηγόρου, μάρτυρα και επισκόπου της Καρχηδόνας του τρίτου αιώνα, Αγίου Κυπριανού. Η γιορτή του Αγίου είναι είτε στις 16 είτε στις 26 Σεπτεμβρίου.

Συγκομιδή

Το Harvest χρησιμοποιείται περιστασιακά ως όνομα από τον δέκατο όγδοο αιώνα, αρχικά ως ομοιόμορφο unisex, αν και στρέφεται λίγο προς την κατεύθυνση των κοριτσιών σήμερα. Ωστόσο, μας αρέσει αυτό για τα αγόρια. Αλλά, κάντε το δικό σας, γονείς! Το Harvest, φυσικά, ονομάζει την εποχή στην οποία βρισκόμαστε τον Σεπτέμβριο, καθιστώντας το μια ασυνήθιστη αλλά υποβλητική επιλογή.

φύγε

Σαφής KOO-ro , το Kuro είναι ένα όνομα για αγόρια ιαπωνικής καταγωγής που σημαίνει «ένατος γιος». Τώρα, γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν πολλοί γονείς που βγάζουν εννέα μωρά αυτές τις μέρες, αλλά πιστεύαμε ότι ο αριθμός των εννέα θα ήταν σημαντικός για τον ένατο μήνα του έτους, τον Σεπτέμβριο.

Finbar

Το Finbar είναι ένα όνομα για αγόρια ιρλανδικής καταγωγής που σημαίνει «ξανά μαλλιά». Επιλέξαμε αυτό το ιστορικό ιρλανδικό κλασικό λόγω της σχέσης του με τον Saint Finbar του οποίου η εορτή γιορτάζεται στις 25 Σεπτεμβρίου. Είναι ο προστάτης άγιος του Κορκ και στην ιρλανδική λαογραφία, ο Finbarr (υπάρχουν πολλές δημοφιλείς ορθογραφίες) ήταν ο βασιλιάς των νεράιδων. Όχι πολύ άθλια!

Σαράντ

Το Sarad είναι ένα χίντι όνομα για αγόρια που σημαίνει «γεννημένος το φθινόπωρο». Είναι αυτό το απόλυτο όνομα για τα αγόρια του Σεπτεμβρίου; Πολύ καλά θα μπορούσε να είναι! Το όνομα δεν έχει δοθεί ποτέ ευρέως στις ΗΠΑ, αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει. Η βάση δεδομένων ονομάτων μωρού, το Nameberry λέει ότι το ενδιαφέρον των χρηστών για το όνομα είναι αυξημένο κατά 96%! Αναμένετε να ακούσετε περισσότερα για αυτό τα επόμενα χρόνια!

Βρεφικά ονόματα Σεπτεμβρίου για κορίτσια

Φθινόπωρο

Ας ξεκινήσουμε αυτά τα βρεφικά ονόματα του Σεπτεμβρίου για κορίτσια με μια έκρηξη! Το φθινόπωρο είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή στις ΗΠΑ τις τελευταίες δεκαετίες και είναι πιο δημοφιλές σήμερα από ποτέ. Αυτό το απαλό όνομα εποχής προσφέρει άφθονη ζεστασιά και προσιτότητα, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για την κόρη σας που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο.

Αρπιστής

Ας δοκιμάσουμε μερικά επαγγελματικά ονόματα για κορίτσια που γιορτάζουν την Εργατική Πρωτομαγιά. Η Harper είναι μια unisex επιλογή που κινείται προς την κατεύθυνση των κοριτσιών τόσο ελαφρώς. Το όνομα κάποτε χρησιμοποιήθηκε ως επώνυμο για έναν 'αρπαχοποιό'. Θα έχετε καλή παρέα αν επιλέξετε αυτό το όνομα καθώς είναι το 10ο πιο δημοφιλές όνομα που δίνεται σε κορίτσια αυτή τη στιγμή!

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 120 πιο καυτά ονόματα μωρών του 2022, μέχρι στιγμής

Αυλητής

Όχι πολύ μακριά από το Harper, έρχεται ένα άλλο αγγλικό επαγγελματικό όνομα, το Piper. Ο Piper αναφέρεται σε ένα άτομο που είναι 'παιχνιδίστας ή φλάουτο'. Παρά το γεγονός ότι το όνομα είναι πολύ παλιό, χρησιμοποιείται ευρέως μόνο για κορίτσια στις ΗΠΑ από τα τέλη της δεκαετίας του 1990! Απολαμβάνει πολλή εύνοια σήμερα και θα ήταν υπέροχο για το μωρό σας του Σεπτεμβρίου.

Οριάνα

Το Rosh Hashanah είναι το εβραϊκό νέο έτος, επομένως ένα όνομα που σημαίνει «νέο», ιδιαίτερα ένα εβραϊκό όνομα όπως Oriana, φαίνεται πολύ κατάλληλο. Το Oriana είναι ένα πολυπολιτισμικό όνομα που σημαίνει «φως ή αυγή» στο εβραϊκό του πλαίσιο. Αυτό το καθιστά ιδανικό για ένα κοριτσάκι Σεπτεμβρίου.

Avalon

Θα παραμείνουμε στο θέμα των εβραίων εορτών επιλέγοντας ένα όνομα που σημαίνει «μήλο». Τα μήλα θεωρούνται σύμβολο των μεγάλων εορτών. Είναι επίσης μια υπέροχη εποχή του χρόνου για το μάζεμα μήλων! Το Avalon δεν είναι εβραϊκό όνομα. Προέρχεται από την κελτική παράδοση και σημαίνει «νησί των μήλων». Είναι ένας παράδεισος που βρίσκεται στον θρύλο του Αρθούρου.

Rosamel

Το Rosamel είναι τεχνικά ένα όνομα unisex, αλλά έχει μια αντρική εικόνα στις περισσότερες ισπανόφωνες κοινότητες. Το Rosamel προέρχεται από τα γαλλικά και τα ισπανικά και σημαίνει «τριαντάφυλλο και μέλι». Καθόλου κακό! Το μέλι είναι ένα άλλο δημοφιλές σύμβολο που σχετίζεται με τις Υψηλές Γιορτές που γιορτάζονται τον Σεπτέμβριο.

Δεκτός

Προτείναμε το Garnet ως όνομα για αγόρι, αλλά είναι υπέροχο και για κορίτσια. Ο γρανάτης είναι ένα γαλλικό όνομα που σημαίνει 'ρόδι' που είναι ένα ακόμη σύμβολο των Υψηλών Διακοπών. Εάν ο Garnet ακούγεται πολύ σκληρός, δοκιμάστε την Anara. Αυτό το πολυπολιτισμικό όνομα μπορεί να βρεθεί στα περσικά, τα χίντι και τα καζακικά. Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι το όνομα σημαίνει «λουλούδι ροδιού». Τι όνειρο για όνομα!

Εορτή

Το Jubilee είναι μια unisex επιλογή που μας αρέσει ιδιαίτερα για τα κοριτσάκια που γεννήθηκαν τον Σεπτέμβριο. Είναι το επίθετο που προτείνουμε για να γιορτάσουμε τις εβραϊκές εορτές. Το όνομα είναι εβραϊκής προέλευσης και σημαίνει «κέρατο κριαριού». Το κέρατο του κριαριού είναι ένα ακόμη στοιχείο και σύμβολο που συνδέεται με τις διακοπές. Ακούγεται και σαν πάρτι!

Ζαφείρι

Το Sapphire είναι ένα μαγευτικό όνομα που ανήκει σε μια από τις γενέτειρες του Σεπτεμβρίου. Το όνομα προέρχεται από την εβραϊκή, την ελληνική και τη λατινική προέλευση. Σημαίνει «μπλε». Αν και το όνομα είναι αρκετά δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξακολουθεί να είναι σπάνιο στις ΗΠΑ. Μπορείτε να βοηθήσετε να αλλάξει αυτό, νέοι γονείς!

Μια εβδομάδα

Προφέρεται ως-TAIR-ah, Astera είναι η εβραϊκή απάντηση στον Aster και ονομάζει επίσης το λουλούδι, αλλά του δίνει μια θηλυκή περιστροφή. Το Astera είναι μια δημοφιλής επιλογή στο Ισραήλ, αλλά δεν έχει ακόμη βρει το δρόμο του προς τις ΗΠΑ σε σημαντικό αριθμό. Αυτό κάνει αυτό το όνομα του μωρού του Σεπτεμβρίου ένα ανεκμετάλλευτο όνομα λουλουδιών στο οποίο θα πρέπει να στραφούν πολλοί γονείς.

Ακρη

Όχι πολύ μακριά από τον Αστέρα βρίσκεται το Arista που προέρχεται από τα ελληνικά και τα λατινικά και σημαίνει «στάχυ». Το καλαμπόκι είναι τεράστιο αυτή την εποχή του χρόνου σε μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών, καθιστώντας το ένα υπέροχο όνομα για μωρά τον Σεπτέμβριο που γιορτάζει τη φύση και αυτή την αξιοσημείωτη εποχή του χρόνου.

Λίβρα

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που σχετίζεται με τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου. Το όνομα προέρχεται από τα ελληνικά και σημαίνει «ζυγαριά» ή «ισορροπία». Το Libra δεν έχει ακόμη απογειωθεί για τα κοριτσάκια, αλλά έχει δυνατότητες ως εναλλακτική λύση στο καυτό όνομα Lyra ή μια περιστροφή στο παλιό κλασικό Libba.

Παρθένος

Το Virgo είναι εξαιρετικά σπάνιο ως όνομα μωρού, αλλά θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή Σεπτεμβρίου για το κοριτσάκι σας. Η Παρθένος προεδρεύει στην αρχή του μήνα. Το όνομα είναι ελληνικής προέλευσης και σημαίνει «κόρη» ή «παρθένα».

Βερένα

Για την προφορά αυτού του ονόματος, η έμφαση δίνεται στη δεύτερη συλλαβή όπως στο veh-REE-nah . Το όνομα είναι λατινικής προέλευσης και σημαίνει «ακεραιότητα». Η Αγία Βερένα ήταν μια νοσοκόμα του τρίτου αιώνα που τιμάται ιδιαίτερα στην Ελβετία. Η γιορτή της είναι στις 14 Σεπτεμβρίου, καθιστώντας την κατάλληλη ως επιλογή για το μωρό σας του Σεπτεμβρίου.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: Τα 30 πιο άγρια ​​ονόματα μωρών που επιλέγουν οι γονείς σήμερα: Demon, Khaos, Prodigy…

Σεπτέμβριος

Λοιπόν, θα μπορούσατε να παραλείψετε όλες τις τυπικές διαδικασίες και να προχωρήσετε κατευθείαν στο κυνηγητό. Ο Σεπτέμβριος λειτουργεί ως όνομα μωρού τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια και, ενώ είναι σπάνιο, συνήθως πηγαίνει σε κοριτσάκια και όχι σε αγόρια. Ο Σεπτέμβριος ήταν μια λέξη που επινοήθηκε από τους Ρωμαίους για τον έβδομο μήνα στο ημερολόγιό τους και πράγματι σημαίνει «επτά». Στο σημερινό πλαίσιο, ο Σεπτέμβριος είναι ο ένατος μήνας στο ημερολόγιό μας και η έναρξη μιας από τις καλύτερες εποχές του χρόνου.

Τώρα έχετε μερικές εξαιρετικές επιλογές για το μωρό σας του Σεπτεμβρίου. Τα μωρά του φθινοπώρου είναι μια τέτοια ευλογία και ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτά τα ονόματα αντάξια του μικρού σας. Από το όνομα Σεπτέμβριος έως πιο σκοτεινές επιλογές, έχουμε παραδώσει για εσάς! Εάν θέλετε ακόμα περισσότερη έμπνευση για το όνομα του μωρού, συνεχίστε να διαβάζετε για ακόμα περισσότερες ιδέες για το όνομα του μωρού.

Δείτε αυτά τα υπέροχα ονόματα μωρών για αγόρια και κορίτσια εμπνευσμένα από τη φύση!

Nature Βρεφικά Ονόματα για Αγόρια – Βοτανικές Επιλογές

 • Δρόμος – Μια επιλογή ουδέτερη ως προς το φύλο ξεκινά αυτή τη λίστα! Το Rue είναι η τέλεια επιλογή unisex που λειτουργεί για αγόρια χάρη στο ότι ακούγεται κοντά στον Drew. Η Rue ήταν πολύτιμη από τους αρχαίους Ρωμαίους για τις ιατρικές της εφαρμογές. Ωστόσο, το όνομα σημαίνει «λύπη».
 • ΣΟΦΌΣ – Ένα άλλο αγαπημένο βότανο των Ρωμαίων, το Φασκόμηλο είναι ένα ειδικό όνομα που σημαίνει «σοφός».
 • Φλοριάν – Διακεκριμένο και καθιερωμένο όνομα, έχει ο Florian Λατινικές ρίζες που σημαίνει «λουλούδι».
 • Σκυροδέματα – Ένα ουσιαστικά αχρησιμοποίητο όνομα, το Betony είναι επίσης το όνομα ενός αγριολούλουδου.
 • Campion – Το Campion είναι α Γαλλική ονομασία αυτό σημαίνει «πρωταθλητής». Ωστόσο, τα αγριολούλουδα campion είναι αγαπητά για τα ροζ και κόκκινα πέταλά τους.

Τα ονόματα μωρών της φύσης για αγόρια συνεχίζονται – Περισσότερες ονομασίες εμπνευσμένες από βοτανικές πηγές

 • Βασιλικός – Ο Βασίλειος προέρχεται από α Ελληνική ρίζα που σημαίνει «βασιλικός». Γι' αυτό ονομάζονται έτσι οι βασιλικές. Βασιλικός είναι και το όνομα ενός αγαπημένου βοτάνου!
 • Οξαλίδα – Βρώσιμο βότανο με κοκκινωπά-μοβ άνθη, οι οξαλίδες έχουν νόστιμο όνομα. Το Sorrel είναι επίσης ένα γαλλικό όνομα που σημαίνει 'κοκκινωπό'.
 • Καλάμι – Το όνομα Reed απολαμβάνει αγγλικής καταγωγής και συνδέεται με αγόρια με κόκκινα μαλλιά. Τα καλάμια, φυσικά, είναι το χορταριασμένο φυτό που συχνά αναπτύσσεται κοντά σε έλη.
 • Zahur – Ο Ζαχούρ έχει αιγυπτιακό και Αραβικές ρίζες και είναι ένα από τα λίγα ονόματα αγοριών της φύσης που σημαίνει 'λουλούδι'.
 • Πικροδάφνη – Όχι μόνο η πικροδάφνη είναι ένα συνονθύλευμα των εξαιρετικά δημοφιλών Όλιβερ και Αλεξάντερ, αλλά η πικροδάφνη ονομάζει έναν ανθισμένο θάμνο.

Nature Βρεφικά Ονόματα για Αγόρια – Δέντρα

 • Ρόουαν – Το δέντρο Rowan μας έδωσε το σκωτσέζικο όνομα Rowan. Στην Ιρλανδία, το όνομα σημαίνει «κοκκινομάλλα».
 • Φλαμουριά - Από το Εβραϊκό όνομα Asher, Ash αναφέρεται επίσης στο δέντρο Ash.
 • Δεν ξέρω – Το σκωτσέζικο γαελικό, Ewan, σημαίνει «γεννημένος από το δέντρο πουρνάρι».
 • Όρεν – Εβραϊκό όνομα που σημαίνει «δάφνη» και «πεύκο».
 • Έλον – Ένας άλλος εβραϊκός θησαυρός, ο Έλον σημαίνει «βελανιδιά».

Ονόματα μωρών Nature για αγόρια – Ακόμα περισσότερα δέντρα

 • Κέδρος – Ο Κέδρος προέρχεται από τις λατινικές ρίζες και σημαίνει πράγματι «κέδρος».
 • Leif – Το σκανδιναβικό όνομα Leif σημαίνει στην πραγματικότητα «κληρονόμος», αλλά προφέρεται ακριβώς όπως η λέξη φύλλο.
 • Σημύδα - Σημύδα αναφέρεται στο δέντρο, αλλά είναι ένα καθιερωμένο όνομα που σημαίνει 'κάτοικος στο δάσος σημύδων'.
 • Κλαδί – Από όλα τα ονόματα της φύσης σε αυτήν τη λίστα, φανταζόμαστε ότι το Branch μπορεί να είναι το πιο πολικό. Πιστεύουμε ότι λειτουργεί, αλλά αν σας φαίνεται πολύ δύσκολο, μην το κάνετε!
 • Ινδοσύκη – Το όνομα μιας τροπικής ινδικής συκιάς, το Banyan μεταφράζεται ότι σημαίνει «το δέντρο του Θεού».

Ονόματα μωρών Nature για αγόρια – Ορυκτά, Πέτρα και Βράχοι

 • Σχιστόλιθος – Μια εξαιρετική εναλλακτική του Slade, αν ψάχνετε για ένα, το Slate αναφέρεται στο δροσερό, λείο βράχο.
 • Αλαβάστρο – Το Alabaster αποτελεί ένα υποβλητικό όνομα για τα αγόρια καθώς περιγράφει μια λεία, λευκή πέτρα. Το όνομα προήλθε από το αιγυπτιακό αλ-προμήθεια , που παραπέμπει στον αιγυπτιακό θεό Μπαστ.
 • Ιασπις – Ευτυχώς, ο Jasper έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Αυτό το φοβερό περσικό όνομα σημαίνει «φέρνοντας θησαυρό». Αλλά, θα βρείτε επίσης μια παραλλαγή του στα εβραϊκά, που σημαίνει «στικωτή πέτρα».
 • Ονυχας – Η λεία μαύρη πέτρα που ξέρεις και αγαπάς έχει τόσο υπέροχο όνομα! Ο Όνυχας περιέχει ελληνικά στοιχεία που σημαίνουν «νύχι».
 • Αλλο ένα – Το Kito είναι ένα όνομα Σουαχίλι για αγόρια που σημαίνει «πολύτιμο κόσμημα».

Ονόματα μωρών Nature για αγόρια – Τοπογραφικές και εμπνευσμένες από το τοπίο Ονομασίες

 • Δάσος – Ένα όνομα που γνωρίζετε και αγαπάτε, το Forest είναι ένα αξιοσημείωτο όνομα για τα αγόρια.
 • Γκλεν - ΕΝΑ Σκωτσέζικο όνομα που χρησιμοποιείται τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια, το Glenn σημαίνει «δασώδης κοιλάδα».
 • Λευκάγκαθα – Ένα άγγιγμα τσιμπημένο, το Hawthorn ακούγεται μάλλον κουμπωμένο, αλλά σας προτρέπουμε να το σκεφτείτε! Το Hawthorn, όπως και το Glenn, είναι ένα τοπογραφικό όνομα που αναφέρεται σε έναν 'φράκτη από κράταιγο'.
 • Ρείκι – Το Heath είναι ένα όμορφο όνομα για αγόρια που αναφέρεται σε έναν «κάτοικο της ερείκης».
 • Ποτάμι – Το River είναι ένα καυτό όνομα της φύσης από τη δεκαετία του 1990. Το ποτάμι αναφέρεται απλώς στα ρέοντα υδάτινα σώματα.

Ονόματα μωρών Nature για αγόρια – Περισσότερα τοπία και τοπογραφικά ονόματα

 • Όρμος – Το Bay έχει λατινική προέλευση και σημαίνει «μούρο», επομένως αυτό είναι δύο προς ένα καθώς είναι ένα βοτανικό όνομα και ένα όνομα για ένα σώμα νερού.
 • Λίμνη – Χάρη στην εγγύτητά του με το Blake, το Lake λειτουργεί ως μια εξαιρετική εναλλακτική λύση που αναδεικνύει τη φύση.
 • Πυρόλιθος – Ένα αγγλικό τοπογραφικό όνομα, Flint σημαίνει «γεννημένος κοντά σε μια σοδειά Flint». Αυτό το όνομα ήταν κάποτε εξαιρετικά δημοφιλές στη δεκαετία του 1960.
 • Λούτσος – Ναι, το Pike είναι ψάρι, αλλά είναι επίσης το όνομα του Pike’s Peak που ονομάστηκε έτσι από τον Zebulon Pike.
 • Έβερεστ – Δεν είναι το αγαπημένο μας από τα ονόματα της φύσης σε αυτήν τη λίστα, αλλά ένα που χρησιμοποιείται πολύ πιο συχνά αυτές τις μέρες. Το όνομα του ψηλότερου βουνού στον κόσμο.

Nature Βρεφικά Ονόματα για Αγόρια – Μυθολογικά Ονόματα

 • Εξοχικός – Ο Sylvan προέρχεται από τον ρωμαϊκό θεό των δασών Sylvan. Έτσι, αυτό το λατινικό όνομα σημαίνει «δάσος».
 • Κριός – Μια αστρολογία, μυθολογία και όνομα ζώου όλα σε ένα, ο Κριός τα έχει όλα. Ο Ρωμαϊκός Θεός με όνομα που μεταφράζεται σε «κριάρι».
 • Ατλας – Το όνομα του Έλληνα Τιτάνα που κρατούσε ολόκληρη τη γη. Αυτό το όνομα είναι εξαιρετικό και για ταξιδιώτες. Το όνομα σημαίνει «κουβαλάω».
 • Lir – Προφέρεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως ο Lear, το Lir είναι an Ιρλανδικό όνομα για αγόρια που ανήκαν στον θεό της θάλασσας.
 • Τηγάνι – Ελληνική μυθολογική φιγούρα φιγούρας που είχε πόδια κατσίκας! Το ον ήταν συνδεδεμένο με τη φύση και το όνομα Παν σημαίνει «βοσκός».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 25 μυθολογικά ονόματα μωρών για το θρυλικό μωρό σας

Nature Βρεφικά Ονόματα για Αγόρια – Ζώα

 • Αρκούδα – Το Bear είναι ένα καυτό όνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και χρόνια και επιτέλους ήρθε στις ΗΠΑ. Λίγο γκρίζλι και λίγο αρκουδάκι.
 • Σπίνος – Ο Finch θα μπορούσε να κάνει μια πολύχρωμη επιλογή. Το όνομα ανήκει στο πουλί, αλλά έχει επίσης ιστορία ως αγγλικό όνομα που σημαίνει «απατεωνίζω».
 • Αλεπού – Κομψό και λίγο άγριο, το Fox θα ήταν το τέλειο όνομα για ένα αγόρι με παιχνιδιάρικους γονείς.
 • Γεράκι – Μερικές φορές γράφεται με ένα Ε ως επώνυμο, το Hawk αναφέρεται απλώς στο αρπακτικό πουλί.
 • Λύκος – Το όνομα Wolf είναι υπερβολικό για ένα αγοράκι; Εσύ πρέπει να αποφασίσεις! Αν είναι πολύ κυριολεκτικό, το Γερμανική ονομασία Wolfgang σημαίνει «λύκος ταξιδιώτης».

Ονόματα μωρών Nature για αγόρια – Περισσότερα ζώα

 • Τρυποφράκτης – Το Wren είναι ένα αγγλικό όνομα πουλιών που ωφελείται από το να ακούγεται ακριβώς όπως το καθιερωμένο όνομα Rene.
 • Κοκκινολαίμης – Μια επιλογή unisex, η Robin αναφέρεται στο πουλί, αλλά είναι επίσης μια αγγλική υποκοριστική μορφή του Robert. Στην πραγματικότητα, ήταν ένα παρατσούκλι για τον Robert εδώ και αιώνες. Έτσι, το όνομα σημαίνει «φωτεινή φήμη».
 • Αίξ – Ένα άγγιγμα τραχύ γύρω από τις άκρες, ο Buck μπορεί να σας αρέσει ή όχι. Πιστεύουμε ότι είναι ένα δυνατό όνομα. Φυσικά σημαίνει «αρσενικό ελάφι».
 • Ντρέικ – Ο Ντρέικ είναι όμορφος! Αυτό το αγγλικό όνομα μπορεί να σημαίνει «δράκος» ή «αρσενική πάπια».
 • Ο Ραούλ – Αν ψάχνετε για ένα όνομα φύσης με ένα άγγιγμα μυστηρίου, το γαλλικό όνομα Raoul μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή. Σημαίνει «λύκος-σύμβουλος» και ακούγεται πολύ καλύτερα από τη γερμανική του μορφή: Ralph.

Τώρα, Nature Baby Names για κορίτσια

Nature Βρεφικά Ονόματα για Κορίτσια – Όμορφα Βοτανικά

 • Πέθανε – Η Liliosa είναι ίσως η καλύτερη μορφή του ονόματος Lily. Αυτό Ισπανικά Η επιλογή προσφέρει διάκριση και ζεστασιά.
 • Μαργαρίτα – Η Daisy είναι ένα αγγλικό όνομα λουλουδιών για το χαρούμενο λουλούδι που γνωρίζετε και αγαπάτε. Πήρε το όνομά του λόγω του τρόπου που ανοίγει την αυγή, «μάτι της ημέρας».
 • Xochitl – Ένα όνομα λουλουδιών Nahuatl ή Αζτέκων που χρησιμοποιείται στο νότιο Μεξικό και προφέρεται so-chat-l , Xochitl σημαίνει 'λουλούδι'.
 • Πέμα – Το όνομα ενός θιβετιανού κοριτσιού, Pema σημαίνει «άνθος λωτού».
 • Η Νασρίν – Το Nasrin είναι μια δημοφιλής ονομασία στο Ιράν, την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν σήμερα. Σημαίνει «άγριο τριαντάφυλλο». Είσαι ερωτευμένος?

Περισσότερα Nature ονόματα μωρών για κορίτσια – Fresh Botanicals

 • Κατιφές – Ένας vintage γόης, ο Marigold είναι Άγγλος όνομα λουλουδιού που παραπέμπει στο υπέροχο κίτρινο λουλούδι. Δυστυχώς, αυτό το όνομα ποτέ δεν άρεσε σε πολλούς γονείς εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.
 • Λίτρο – Το Lita είναι μια συντομευμένη μορφή του Rosalita, ενός ισπανικού ονόματος με εβραϊκή προέλευση που σημαίνει «κήπος». Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μας ονόματα φύσης με το συστατικό Rose.
 • Καλίνα – Αν δεν έχετε πολωνική κληρονομιά, πιθανότατα δεν έχετε ακούσει ποτέ το πολωνικό όνομα, Kalina. Μεταφράζεται σε «viburnum», που είναι ένας ανθοφόρος θάμνος.
 • Γιασεμί – Η Τζεσαμίν είναι περίτεχνη Περσικό όνομα αυτό σημαίνει απλά «γιασεμί». Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική για τα πολλά Jess-name εκεί έξω.
 • Οικονομικός – Ένα εβραϊκό όνομα που ίσως δεν είχατε συναντήσει πριν το Irit. Αυτός ο θησαυρός αναφέρεται στο «άνθος asphodel», ένα πολυετές ιθαγενές της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

Ονόματα μωρών Nature για κορίτσια – Πιο βοτανικά αλλά λιγότερο λουλουδάτα

 • Ρείκι – Το Briar είναι μια αγγλική βοτανική ονομασία που (έκπληξη, έκπληξη!) σημαίνει «μπάλωμα μπρίας».
 • Φτέρη – Η Φτέρη είναι ένα από εκείνα τα ονόματα της φύσης που έχουν ξεθωριάσει με τα χρόνια. Θα θέλαμε αυτό το όνομα, που σημαίνει «τολμηρός ταξιδιώτης», να επιστρέψει στη δημοτικότητα.
 • Λεβάντα-Ένα αγγλικό όνομα φυτού και χρώματος, το Lavender αξίζει μια θέση δίπλα σε άλλα ονόματα της φύσης όπως το Sage και το Lilac.
 • Δεντρολίβανο- Το δεντρολίβανο αναφέρεται στο βότανο, αλλά είναι επίσης μια αυτόνομη ονομασία που σημαίνει «δρόσος της θάλασσας». Συμπτωματικά, τα φυτά δεντρολίβανου απολαμβάνουν αυτό το κλίμα.
 • Μαντζουράνα – Η μαντζουράνα είναι πιθανότατα κάτι με το οποίο έχετε μαγειρέψει καθώς είναι ένα δημοφιλές βότανο για οικιακούς μάγειρες. Ελπίζουμε αυτό το σκονισμένο στολίδι να λάμψει ξανά σύντομα.

Περισσότερα ονόματα μωρών Nature – Ναι, τα κορίτσια απολαμβάνουν πολλές βοτανικές επιλογές!

 • Μπουκέτο - Το Posy είναι ένα κατ 'ουσίαν αγγλικό όνομα που σημαίνει 'ένα μάτσο λουλούδια'.
 • ιτιά – Το Willow άρχισε να χρησιμοποιείται ως δεδομένο όνομα πολύ μετά το δέντρο ιτιάς, το όνομα του οποίου προήλθε από την παλιά αγγλική λέξη πλούσια βλάστηση , που σημαίνει «ιτιά».
 • Φουντουκιά – Η Hazel είναι ένα τόσο μαγικό όνομα φύσης για τα κορίτσια. Σημαίνει «φουντούκι». Ποιος δεν αγαπά το φουντούκι;
 • Μαγνολία – Το Magnolia είναι ένα γαλλικό όνομα και επώνυμο που σημαίνει «το λουλούδι του Magnol». Μια πινελιά περίτεχνη, αλλά αν σας αρέσει το δράμα, αυτό είναι το ένα!
 • Keziah – Ένα όνομα της Παλαιάς Διαθήκης που σημαίνει «δέντρο κασσίας», το Keziah είναι ένα από αυτά που πρέπει να παρακολουθήσετε. Έχει εγκληματικά υποχρησιμοποιηθεί και προβλέπουμε ότι θα αποκτήσει ατμό τα επόμενα χρόνια.

Ονόματα μωρών Nature για κορίτσια – Πολύτιμοι λίθοι, Ορυκτά και άλλα

 • Αμέθυστος – Στην αρχαία Ελλάδα, ο Αμέθυστος ήταν ένα δημοφιλές όνομα για τα κορίτσια. Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει για αυτό το όνομα πολύτιμου λίθου και χρώματος. Ας το αλλάξουμε, γονείς!
 • Gemma – Η Gemma είναι μια όμορφη ιταλική ονομασία και ένα από τα αγαπημένα μας ονόματα της φύσης. Gemma σημαίνει «πολύτιμος λίθος».
 • Κεχριμπάρι – Ένα ζεστό και μεθυστικό όνομα, Amber σημαίνει «κόσμημα», στα αραβικά, τη γλώσσα από την οποία προήλθε.
 • Μαργαριτάρι – Το Pearl προέρχεται από τα λατινικά και σημαίνει, λοιπόν, «μαργαριτάρι». Αυτό το κλασικό πρόκειται να δει μια αναγέννηση τα επόμενα δύο χρόνια. Δεν μπορούμε να περιμένουμε!
 • Giada – Το Jade είναι ένα υπέροχο όνομα και σας προτρέπουμε να το επιλέξετε. Ίσως να μην γνωρίζετε, ωστόσο, ότι η Giada είναι η ιταλική μορφή του ονόματος.

Περισσότερα Gem Nature βρεφικά ονόματα για κορίτσια

 • Διαμάντι – Αν το όνομα Diamond σας φαίνεται υπερβολικό, μπορεί να σας αρέσει ή όχι η ελληνική του μορφή, Diamante. Πιστεύουμε ότι του δίνει ακόμα περισσότερο ρομαντισμό.
 • Κοραλία – Το Coralie είναι ένα γαλλικό όνομα που αυτή τη στιγμή είναι πιο δημοφιλές στο Κεμπέκ! Αυτό το όνομα σημαίνει απλώς «κοράλι».
 • Οπάλιο – Ένα άλλο από αυτά τα ονόματα φύσης πολύτιμων λίθων που θα θέλαμε να επιστρέψουμε είναι το Opal. Το Opal προέρχεται από τα σανσκριτικά και σημαίνει 'πετράδι'.
 • Βηρύλλος – Το Beryl είναι ένα ελληνικό όνομα για τα κορίτσια που σημαίνει «θαλασσοπράσινο κόσμημα». Αυτή τη στιγμή κάνει ζέστη στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Λυχνίτης – Ο Garnet σας προσφέρει ένα δύο προς ένα καθώς είναι ένας σκούρος, κόκκινος πολύτιμος λίθος. Ωστόσο, Γρανάτης σημαίνει 'ρόδι'. Τα κουκούτσια ήταν στην πραγματικότητα ονόματα για τα φρούτα!

Περισσότερα Nature ονόματα μωρών για κορίτσια – Sparkly Things Συνέχεια

 • Peridot – Το Peridot είναι ο βαθυπράσινος πολύτιμος λίθος γέννησης για τον μήνα Αύγουστο. Το όνομα της πέτρας προέρχεται από τα αραβικά. Αυτή θα ήταν μια ξεχωριστή επιλογή!
 • Ρουμπίνι – Για εμάς, η Ruby θα είναι πάντα μια ευχάριστη, εκκεντρική και παιχνιδιάρικη επιλογή. Το αγαπάμε και ενθαρρύνουμε τους λάτρεις του κόκκινου να το επιλέξουν!
 • Κιτρίνη – Η κιτρίνη είναι η γενέτειρα για τα μωρά που γεννιούνται τον Νοέμβριο. Θα ήταν σοφό να το θεωρήσετε ως όνομα για το κοριτσάκι σας που γεννήθηκε τον Νοέμβριο.
 • σμαράγδι – Ένα ισπανικό όνομα που σημαίνει «σμαράγδι», η Esmeralda είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ισπανικά ονόματα για κορίτσια στις ΗΠΑ σήμερα.
 • Κόσμημα – Κάποια κλασικά ονόματα της φύσης είναι κλασικά για κάποιο λόγο. Το Jewel είναι ένα τέτοιο όνομα που υπήρξε κορυφαίο 1000 ονόματα για κορίτσια στις ΗΠΑ για έναν αιώνα!

Ονόματα μωρών Animal Nature για κορίτσια

 • Που είναι - Ερωτευμένοι? Τα περιστέρια θεωρούνταν από καιρό σύμβολο ειρήνης και καλής τύχης. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το Dove ως όνομα;
 • Περιστέρι – Θέλετε ένα πιο διακριτικό νεύμα στο Περιστέρι; Το Paloma είναι ένα ισπανικό όνομα που σημαίνει «περιστέρι». Είναι ένα από τα αγαπημένα μας ονόματα της ισπανικής φύσης.
 • Παιδιά – Το Yara είναι ένα ρομαντικό, αραβικό όνομα που σημαίνει «μικρή πεταλούδα». Αυτό το όνομα είναι ήδη καυτό και φανταζόμαστε ότι θα γίνει πιο ζεστό από εδώ και πέρα.
 • Πεταλούδα – Ένα άλλο όνομα που σημαίνει «πεταλούδα», το Mariposa έχει ισπανική προέλευση και ακούγεται τόσο ενδιαφέρον.
 • Κορυδαλλός – Ένα όνομα πουλιού unisex που λειτουργεί καλά τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια όπως το Robin, Lark θα ήταν μια φρέσκια και τολμηρή επιλογή σήμερα.

Nature Ονόματα μωρών για κορίτσια – Κοιτάξτε στον ουρανό

 • Φεγγάρι – Το αγαπημένο κάθε νέου γονέα, το Luna, που είναι λατινικό και σημαίνει «φεγγάρι» εξακολουθεί να είναι καλό, παρόλο που χρησιμοποιείται υπερβολικά.
 • Εστέλ – Ένα γαλλικό όνομα που σημαίνει «αστέρι», η Estelle είναι καυτή για άλλη μια φορά!
 • Άιλα – Το Ayla είναι ένα όνομα με τουρκική και εβραϊκή προέλευση. Μπορεί να σημαίνει 'βελανιδιά', 'φωτοστέφανο' και 'σεληνόφως'.
 • Ουρανός – Ένα όνομα που ήταν σχεδόν ανήκουστο μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990, το Sky είναι πλέον ένας μεγάλος υποψήφιος και προτιμάται για κοριτσάκια.
 • Αυγή – Ένα από τα καλύτερα ονόματα της φύσης για κορίτσια, το Aurora είναι ένα κλασικό λατινικό όνομα που σημαίνει «αυγή» και γεμίζει ελπίδα.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: 25 Οικονομίες (Ονόματα Φύσης) για κορίτσια που έχουν γίνει η πιο καυτή τάση για τα ονόματα μωρών αυτής της δεκαετίας

Nature Βρεφικά Ονόματα για Κορίτσια – Τοπογραφικά και Ονόματα Τοπίου

 • Λιβάδι - Εχουμε Οι Σοπράνο να ευχαριστήσω για αυτό το ευγενικό όνομα της φύσης. Το Meadow είναι ζεστό και φιλόξενο.
 • θαλάσσια – Ένα δημοφιλές όνομα για τα κορίτσια στη Γαλλία, το Marine έχει λατινική προέλευση και σημαίνει «της θάλασσας».
 • Η Σύλβια – Μια άλλη γαλλική επιλογή, η Sylvie είναι μια άλλη μορφή της Sylvia, και τα δύο ονόματα σημαίνουν «από το δάσος».
 • Λειμών – Αν σας αρέσουν τα ονόματα με μια χαρακτηριστική δυτική αίσθηση, το Prairie θα έκανε το κόλπο.
 • Το όνομά του – Το Neve είναι ένα λατινικό όνομα που σημαίνει «χιόνι» και χρησιμοποιείται ευρέως μεταξύ των ισπανικών, ιταλικών και πορτογαλικών οικογενειών. Μας αρέσει το πόσο δροσερό και χαλαρό νιώθει αυτό.

Ορίστε! Ελπίζουμε να εμπνέεστε από αυτά τα φυσικά ονόματα μωρών για κορίτσια και αγόρια. Θέλουμε χαμηλών τόνων να κάνουμε μια πεζοπορία τώρα. Γυαλίσαμε μόνο την επιφάνεια του ονόματα μωρών φύση καθώς οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! Αν σας ελκύει κάτι φυσικής ομορφιάς, βρείτε ένα όνομα με αυτό το νόημα! Η φύση ανέκαθεν ενέπνεε ονόματα και φαίνεται να υπάρχει ένα όνομα για κάθε φυσικό στοιχείο στη γη! Καλό μωρό κυνήγι ονόματος και συγχαρητήρια!

Ο R. Kelly κρίθηκε ένοχος για περισσότερες ομοσπονδιακές κατηγορίες για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ένα χρόνο αφότου ο τραγουδιστής R&B R. Kelly κρίθηκε ένοχος για πολλαπλές ομοσπονδιακές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του εκβιασμού και της σεξουαλικής διακίνησης, ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για άλλη μια φορά.

Αυτά τα 100 ονόματα μωρών είναι ο ορισμός της άνεσης

Ρίξτε μια ματιά στα αγαπημένα μας ζεστά και ζεστά ονόματα μωρών που έχουν διαχρονική γοητεία χωρίς να είναι αποπνικτικά.