30 Τατουάζ που προκαλούν σκέψη με βαθιά σημασία

Υπάρχει ένα απόσπασμα, μάντρα ή ρητό που σας βοηθά να φέρετε προοπτική και ελπίδα; Για πολλούς από εμάς, επανεξετάζουμε επιβεβαιώσεις δοκιμασμένες στο χρόνο για πολλούς λόγους. Για το λόγο αυτό, παραθέστε τατουάζ πάντα ήταν και θα είναι πάντα δημοφιλή τατουάζ. Εξάλλου, τα τατουάζ μένουν μαζί μας για μια ζωή, επομένως είναι φυσικό να επιλέγουμε τα ρητά που αγαπάμε ως μόνιμες μορφές αυτοέκφρασης.

Τολμάμε να μαντέψουμε ότι έχετε ένα ή δύο αποσπάσματα που σας αρέσουν και ίσως σκεφτείτε να κάνετε ως τατουάζ. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν θέσετε σε λειτουργία το tat. Για αρχή, τα γράμματα θα είναι το μεγαλύτερο συστατικό οποιουδήποτε τατουάζ εισαγωγικών. Πρέπει να επιλέξετε μια γραμματοσειρά που αγαπάτε που δεν είναι μοντέρνα ή δύσκολη. Επιλέξτε μια διαχρονική γραμματοσειρά για να ενισχύσετε τον αναβρασμό του ρητού που κάνετε τατουάζ. Στη συνέχεια, εξετάστε το σχήμα του τατουάζ και την τοποθέτησή σας. Χρειάζεστε κάποιες ιδέες; Σας καλύψαμε! Εδώ είναι 30 εμπνευσμένα απόσπασμα τατουάζ αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε πώς να προχωρήσετε με το δικό σας. Τυχαίνει επίσης να είναι πολύ θετικοί και αισιόδοξοι, γι' αυτό ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα αποσπάσματα για κάποιο κίνητρο.

Μείνε αληθινός

@luanadorea (Πηγή)

Το «Να θυμάσαι ποιος είσαι» είναι μια εξαιρετική υπενθύμιση για να μείνεις πιστός στον εαυτό σου. Αγαπάμε την casual γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται εδώ και ο καλλιτέχνης τατουάζ φρόντισε να τη διατηρήσει αρκετά ωραία.

Δεν υπάρχει χρόνος σαν το παρόν

@littleodom (Πηγή)

Αυτό το ελάχιστο τατουάζ έχει μια αίσθηση ζωηρής επείγουσας ανάγκης. Το «Τώρα ή ποτέ» με όλα τα κεφαλαία τατουάζ φτάνει στην ουσία!

Θα Περάσει

@tattedbykay (Πηγή)

«Θα περάσει κι αυτό» είναι ένα συναίσθημα με το οποίο πολλοί από εμάς παρηγορούνται. Φανταζόμαστε ότι η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται εδώ είναι στην πραγματικότητα το χειρόγραφο κάποιου που έχει χρησιμοποιηθεί ως βάση για τα γράμματα. Είναι όμορφο.

Ψυχραιμία

@nickg_tattoos (Πηγή)

Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον quote tattoo που είναι ένας στίχος από το Switch's ' Συμφωνία .» Είναι μια υπέροχη σκέψη και αισθάνομαι πολύ σωστή. Συχνά βάζουμε πολλά πράγματα πριν μπορέσουμε να δούμε τους καρπούς της εργασίας μας.

Ανησυχία

@_winks (Πηγή)

Αυτό είναι το πιο έξυπνο τατουάζ στον πλανήτη. Αν και δεν είναι εξ ολοκλήρου απόσπασμα, προσφέρει μια ιδέα. «Το να ανησυχείς για την ανησυχία» σε έναν ατελείωτο βρόχο είναι ένα συναίσθημα που μπορούν να σχετίσουν και οι περισσότεροι ανήσυχοι.

Αλλαγή χρόνων

@redpandameg (Πηγή)

Είναι αλήθεια! Τα πράγματα μπορούν και θα βελτιωθούν αν παλέψεις να τα αλλάξεις. Αυτό το όμορφο τατουάζ περιλαμβάνει μια κρυστάλλινη μπάλα που ενθαρρύνει αυτό το άτομο να σκεφτεί το μέλλον και την ελπίδα που έχει.

Να πάρει μια ανάσα

@nuclearbettys (Πηγή)

Το να αφήσεις το παρελθόν δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αυτό το απόσπασμα και η υπενθύμιση να αφήνετε τα πράγματα να πάνε με κάθε αναπνοή είναι έξυπνη συμβουλή.

Γίνετε η απάντηση που αναζητάτε

@frankie.tattoos (Πηγή)

Αν περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος άλλος στις μεγάλες ερωτήσεις της ζωής ή να λύσει ένα πρόβλημα, θα περιμένεις για λίγο. Αυτό το απόσπασμα ενθαρρύνει το άτομο με αυτό να γίνει η λύση που αναζητά.

Όνειρο Μεγαλύτερο

@rosschandlertattoo (Πηγή)

Ο φόβος είναι ένα ισχυρό συναίσθημα και είναι εύκολο να τον αφήσετε να τον πιάσει. Μην το κάνετε. Το να μένεις ανοιχτόμυαλος και να ακολουθείς τα όνειρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζήσεις μια γεμάτη ζωή!

Ισχυρότερη

@_.kingjess._ (Πηγή)

Λατρεύουμε αυτό το τρομερό γράμμα. Και, εξίσου αγαπάμε το συναίσθημα εδώ. Αυτή είναι μια πολύ πιο ωραία μορφή του παλιού ρητού «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».

Στοιχειωμένος

@tives (Πηγή)

Μπορεί να κάνουμε λάθος, αλλά πιστεύουμε ότι πρόκειται για έναν στίχο από το α Τζέιμς Μπάλντουιν ποίημα. Αυτό το τατουάζ είναι τόσο τακτοποιημένο και όμορφα εκτελεσμένο. Τα λεπτά γράμματα φαίνονται σαν να είναι τυπωμένα στο δέρμα.

Ζωή

@_winks (Πηγή)

Το 2020 έχει αποδειχθεί πρόκληση για πολλούς λόγους. Αυτή η απαλή υπενθύμιση ότι όλοι περνάμε αυτό το πράγμα που ονομάζεται ζωή με τον ίδιο ρυθμό είναι πολύ σοφή και είναι πολύ απαραίτητη αυτή τη στιγμή. Είναι εντάξει να κλαις.

Απόδειξε το

@blackbearvinhyen (Πηγή)

Στοιχηματίζουμε ότι η ομάδα μάρκετινγκ πίσω από το σλόγκαν της Nike «απλά κάνε το» θα ήθελε να επεκταθεί σε αυτό! Αυτό το τατουάζ είναι ένα απλό εγχειρίδιο οδηγιών για τη ζωή και μας αρέσει.

Η ώρα είναι τώρα

@minalopez4 (Πηγή)

ΠΟΥ? Μου. Πότε? Τώρα. Χιλέλ ο Πρεσβύτερος , ένας ραβίνος σοφός, το έβαλε καλύτερα με αυτό το καταπληκτικό απόφθεγμα. Εκτός από μια εντελώς υπέροχη επιβεβαίωση, αυτό είναι ένα φανταστικό τατουάζ απόσπασμα.

Ενας λόγος

@stephane.wood.tattoo (Πηγή)

Τείνουμε να πιστεύουμε ότι είναι ως επί το πλείστον απλώς χάος, αλλά είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι οι κακές συνθήκες μπορούν να οδηγήσουν σε καλά αποτελέσματα.

Καθορίζω

@tatt00edslut (Πηγή)

Αυτό το εξαιρετικό απόσπασμα αποδίδεται σε Έντουαρντ Λιούις . Να το θυμάστε αυτό όταν χρειάζεστε μια παραλαβή.

Τα πράγματα αλλάζουν

@balam.tatts (Πηγή)

Αυτό το γράμμα σίγουρα μας διασκεδάζει! Το συναίσθημα εδώ είναι ακόμα καλύτερο: τίποτα δεν είναι μόνιμο και τα πράγματα συχνά αλλάζουν.

Μείνε Σκληρός

@inkkstudio_veejay (Πηγή)

Το γράμμα αυτού του αποσπάσματος είναι πολύ πιο προσεγμένο από το προηγούμενο και είναι όμορφο με τον δικό του τρόπο. Αυτή η υπενθύμιση για να παραμείνετε σκληροί στις δύσκολες στιγμές είναι πάντα απαραίτητη.

Απειρος

@electricpagan (Πηγή)

'Και εκείνη τη στιγμή ορκίζομαι ότι ήμασταν άπειροι' είναι ένα ρομαντικό απόσπασμα από το μυθιστόρημα ενηλικίωσης ο Προνόμια του να είσαι Wallflower . Τα έντονα, μαύρα γράμματα εδώ ήταν μια επιλογή!

Όχι το βάρος σας

@inkster (Πηγή)

Ουάου. Αυτό το ελαφρύ σαν αέρα τατουάζ που μας υπενθυμίζει να μην κουβαλάμε τον κόσμο στους ώμους μας είναι εκπληκτικό.

Διατήρηση

@marleedonati (Πηγή)

Φεμινίστρια μελετήτρια και ακτιβίστρια Οντρ Λορντ πάντα γράφει και λέει τα πιο έξυπνα πράγματα. Οποιοδήποτε απόσπασμά της θα άξιζε ένα τατουάζ, αλλά βρίσκουμε αυτό.

Τωρα ειναι η ωρα!

@kalkimaya (Πηγή)

Αυτό το απόσπασμα τατουάζ είναι τόσο αληθινό. Το «Δεν υπάρχουν συνηθισμένες στιγμές» είναι τέλεια εικονογραφημένο από όλη αυτή τη χρονιά μέχρι στιγμής.

Γίνε η δική σου ευτυχία

@tatchtoo (Πηγή)

Αυτό το άτομο αποφάσισε ότι ήθελε να ξέρεις ότι είναι το μόνο που χρειάζεται και είμαστε εδώ για αυτό. Είναι μια ισχυρή υπενθύμιση ότι δεν μπορείτε να βασίζεστε σε άλλους για τη δική σας ευτυχία.

Πάρε το καλό με το κακό

@dianatodic_tattoo (Πηγή)

Ουάου, αυτό είναι ένα πολύ προσεγμένο τατουάζ. Και, είναι πολύ αλήθεια. Παίρνεις το καλό με το κακό και μετά το βλέπεις να μεγαλώνει.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 25 εμπνευσμένα τατουάζ που ανεβάζουν και ενισχύουν τη θετικότητα

Surf's Up

@lucylove2499 (Πηγή)

Απλώς οδηγήστε το κύμα! Αυτό το απόσπασμα αποδίδεται σε Jon Kabat-Zinn ένας γιατρός και καθηγητής που γράφει και διδάσκει για τη μείωση του άγχους και την επίγνωση.

Οικογένεια

@henro_tattoo (Πηγή)

Αυτό το απόσπασμα τατουάζ έχει πάρει μια γνωστή μορφή από το λεξικό. Ορίζει την οικογένεια ως «όπου η ζωή αρχίζει και η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ». Δεν μπορείς να διαφωνήσεις με αυτό!

Yoda

@luanadorea (Πηγή)

Είμαστε μεγάλοι θαυμαστές οποιουδήποτε Πόλεμος των άστρων τατουάζ αλλά αυτό το απόσπασμα από τον Yoda δεν είναι μόνο για τις ταινίες. Μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε αυτό το σύνθημα για να αποκτήσετε κίνητρο πριν ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια. Η γραμματοσειρά είναι υπέροχη εδώ.

Ορισμός

@dragon_benesocky (Πηγή)

«Το ποιος είσαι καθορίζεται από αυτό για το οποίο είσαι διατεθειμένος να αγωνιστείς» είναι μια εξαιρετική φράση σχετικά με το να επιλέγεις τις μάχες σου και να βάζεις όλη σου την προσπάθεια πίσω από αυτές.

Burn Bright

@uglydog (Πηγή)

Νιλ Γιανγκ Το “Into Black” είναι ένα διαχρονικό τραγούδι. Αυτό το εμπνευσμένο απόσπασμα από αυτό μας υπενθυμίζει να καούμε φωτεινά και να ζήσουμε την καλύτερη ζωή μας.

Θα συμβεί

@y.sokemiin (Πηγή)

Αυτό το όμορφο τατουάζ έχει μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση στην κορυφή του ώμου. Εάν έχετε νιώσει ποτέ να κουραστείτε να περιμένετε (ποιος όχι;), αυτό το τατουάζ είναι μια έξυπνη συμβουλή ότι τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν.

Ορίστε! Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτά τα 30 εμπνευσμένα τατουάζ. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για να το κάνετε, απλώς φροντίστε να επιλέξετε τα γράμματα που αγαπάτε και να τα κάνετε τατουάζ εκεί που θα το εκτιμήσετε περισσότερο.

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.