30 Hot Girls Names: Trending ονόματα για κορίτσια σήμερα

Τα ονόματα καυτών κοριτσιών είναι δημοφιλείς ονομασίες που είναι πρόσφατα δημοφιλείς στις ΗΠΑ ή έχουν ξεσκονιστεί και χρησιμοποιούνται τακτικά για πρώτη φορά σε μια γενιά. Αυτά τα ονόματα αντιπροσωπεύουν μοντέρνα ονόματα σε δημοφιλείς βάσεις δεδομένων ονομάτων μωρών όπως π.χ Nameberry και BabyNames.com . Πολλά από αυτά τα ονόματα έχουν σκαρφαλώσει στους πίνακες δημοτικότητας, εκτινάσσονται υπέρ και προσγειώνονται σε περισσότερα πιστοποιητικά γέννησης από ποτέ.

Ορισμένες τάσεις της σημείωσης περιλαμβάνουν ονόματα με φωνήεντα προς τα εμπρός καθώς και ονόματα θεών. Αυτό περιλαμβάνει κλασικά ονόματα όπως ο Ivy που επιστρέφουν και ονόματα θεών όπως η Maeve τα πάει εξαιρετικά καλά. Αν αναρωτιέστε τι ζεστό ονόματα κοριτσιών θα είναι πιο δημοφιλής το 2022, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα καθώς θα έπρεπε να είναι μια καλή ένδειξη των ονομασιών που φλέγονται. Ρίξτε μια ματιά και βρείτε ένα χαριτωμένο όνομα παρακάτω!

Ανακαλύψτε παρακάτω τα καυτά κοριτσίστικα ονόματα που είναι trending το 2022!

Maeve

Η Maeve γίνεται γρήγορα μια από τις πιο κομψές Ιρλανδικά ονόματα για κορίτσια στις Η.Π.Α. Θα πρέπει να περιμένετε να δείτε αυτό το όνομα στο Το top 100 των ΗΠΑ όταν τα δεδομένα ονοματοδοσίας του μωρού του 2022 θα δημοσιευτούν το επόμενο έτος. Το όνομα συνδέεται με μια ιρλανδική θεά και βασίλισσα των νεράιδων. Η ονομασία σημαίνει «αυτή που μεθάει».

Κισσός

Πριν γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή βοτανικά ονόματα των Η.Π.Α. για τα κορίτσια, το όνομα γνώρισε τη μεγαλύτερη εύνοιά του στη δεκαετία του 1950. Πιθανότατα έχουμε Beyonce να ευχαριστήσει για την αναβίωση αυτού του ονόματος αφού διάλεξε την Blue Ivy για την κόρη της.

Φεγγάρι

Η Λούνα είναι άλλο ένα από τα πιο καυτά κοριτσίστικα ονόματα εμπνευσμένα από τη μυθολογία, μια Ρωμαϊκή θεά και η προσωποποίηση του φεγγαριού. Το όνομα πέρασε σχεδόν 100 χρόνια εκτός των κορυφαίων 1000 των ΗΠΑ προτού αρχίσει να αναρριχείται στη δημοτικότητά του στα μέσα της δεκαετίας του 2000. Το όνομα σημαίνει 'φεγγάρι' και είναι ήδη ένα από τα top-20 ονόματα, αλλά αναμένεται να το δούμε να βελτιώνεται ακόμη περισσότερο το 2022.

Freya

Η Freya είναι ένα όνομα της Σκανδιναβικής θεάς που σημαίνει «ευγενής». Ήρθε φαινομενικά από το πουθενά όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στα 1000 κορυφαία των ΗΠΑ το 2013. Είναι η ονομασία των 200 κορυφαίων σήμερα, αλλά περιμένετε να το βρείτε στο top-100 ή καλύτερα το επόμενο έτος.

Αυρηλία

Η Aurelia επέστρεψε στην εύνοια μετά από 60 χρόνια παραμέλησης από νέους γονείς. Αυτό το όνομα μπορεί να εντοπιστεί στην αρχαία Ρώμη όπου χρησιμοποιήθηκε ως το όνομα της φυλής, Αυρήλιος. Οι λατινικές ρίζες της Aurelia σημαίνουν «το χρυσό». Είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα κοριτσιών που θα ήταν αδιανόητο μόλις πριν από είκοσι χρόνια.

Δάφνη

Η Δάφνη έχει δει πολλά σκαμπανεβάσματα όλα αυτά τα χρόνια και η πιο δημοφιλής της χρονιά για τα μωρά ήταν το 1962. Βρίσκεται ξανά σε ανοδική πορεία και θα μπορούσε να κάνει καλύτερο το προηγούμενο ρεκόρ της φέτος. Η Δάφνη είναι ένα όνομα ελληνικής προέλευσης, που σημαίνει «δάφνη» ή «δάφνη».

Eloise

Το περασμένο έτος ήταν η πιο δημοφιλής χρονιά της Eloise στις ΗΠΑ. Αυτή η vintage επιλογή έχει γοητεύσει περισσότερους γονείς σήμερα και δεν βλέπουμε σημάδια επιβράδυνσης της αναρρίχησής της. Περιμένετε να ακούτε την Eloise όλο και πιο συχνά! Αυτό το γαλλικό όνομα σημαίνει «υγιές».

Οφηλία

Ένα άλλο από τα απίθανα ονόματα κοριτσιών που εκπλήσσει τους παρατηρητές ονομάτων μωρών είναι η Οφηλία. Το όνομα ανήκει στην τραγική ηρωίδα του Σαίξπηρ Χωριουδάκι που φαίνεται να έχει φοβίσει τους γονείς μακριά από αυτό για αρκετό καιρό. Επέστρεψε, μωρό μου και βρίσκεται σε καλό δρόμο για την καλύτερη δημοφιλέστερη παράσταση στις ΗΠΑ, που ήταν πολύ πίσω το 1880! Το όνομα είναι ελληνικής προέλευσης και σημαίνει «βοήθεια».

Ottilie

Σας είπαμε ότι τα ονόματα των φωνηέντων είναι trending και δεν κάναμε πλάκα! Η Ottilie επιστρέφει αφού πέρασε σχεδόν 120 χρόνια μακριά από τη λίστα των κορυφαίων 1000 των ΗΠΑ. Αυτή η ασυνήθιστη αλλά γοητευτική ονομασία είναι γαλλικά από τα γερμανικά και σημαίνει «ευημερούσα στη μάχη».

Ίρις

Το Iris ήταν ιστορικά ένα ήπια δημοφιλές όνομα, αλλά σήμερα τα πάει καλύτερα από ποτέ. Είναι ένα άλλο από τα καυτά κοριτσίστικα ονόματα που ξεκινούν με φωνήεν και κινείται προς τα πάνω. Η Ίρις ονομάζει ένα λουλούδι και η ελληνική ρίζα του σημαίνει «ουράνιο τόξο».

Αρκευθος

Ένα από τα πιο καυτά κοριτσίστικα ονόματα που δεν είχαν ακούσει στις ΗΠΑ μόλις πριν από 20 χρόνια, το Juniper έχει πραγματικά απογειωθεί. Είναι μια βοτανική επιλογή και όπως όλα τα ονόματα εμπνευσμένα από τη φύση, ανεβαίνει σήμερα. Το όνομα είναι λατινικής προέλευσης και σημαίνει «νέος».

Esme

Η Esme είναι άλλο ένα από τα πιο καυτά κοριτσίστικα ονόματα που θα ήταν αδιανόητο μόλις πριν από 20 χρόνια. Ήταν από καιρό δημοφιλές στη Γαλλία και σε όλη την Ευρώπη, αλλά τελικά έγινε το top-1000 των ΗΠΑ το 2011. Το όνομα είναι γαλλικής και περσικής προέλευσης και σημαίνει «αγαπημένος».

Τρυποφράκτης

Ο Ρεν προσγειώθηκε για πρώτη φορά στο top-1000 των ΗΠΑ το 2013. Είναι ένας νεοφερμένος όπως ο Esme και ο Juniper. Το όνομα είναι αγγλικής προέλευσης και σημαίνει 'μικρό πουλί'. Είναι μια εξαιρετική επιλογή unisex.

Υπάρχει

Η Ada ήταν πιο δημοφιλής στις ΗΠΑ στις αρχές του 19ου αιώνα. Σήμερα, είναι στο δρόμο της επιστροφής στην κορυφή. Το όνομα είναι γερμανικής προέλευσης και σημαίνει «ευγενής». Όπως ο Ivy, αυτό είναι άλλο ένα από τα vintage ονόματα φωνηέντων που πραγματικά κινεί τη βελόνα.

Mabel

Το Mabel είναι μια υποκοριστική μορφή του Amabel, ενός ονόματος λατινικής προέλευσης που σημαίνει 'αγάπητος'. Είναι ένα από τα ρετρό ονόματα που επιστρέφουν τα τελευταία χρόνια. Η ονομασία έχει μια περιστασιακή αλλά δροσερή γοητεία που οι νέοι γονείς δεν φαίνεται να τη χορταίνουν.

Cordelia

Το Cordelia επέστρεψε σε ήπια εύνοια το 2015 και αναμένουμε ότι θα έχει ένα υπέροχο 2022. Το όνομα παρέμεινε ουσιαστικά αχρησιμοποίητο στις ΗΠΑ για περισσότερα από 60 χρόνια. Το όνομα είναι λατινικής ή κελτικής προέλευσης και μπορεί να σημαίνει «καρδιά» ή «κόρη της θάλασσας».

Willa

Και πάλι, ένα άλλο από τα πιο καυτά κοριτσίστικα ονόματα που πέρασαν δεκαετίες εκτός μόδας, η Willa για άλλη μια φορά κλέβει καρδιές. Το όνομα είναι η γυναικεία μορφή του William, από τα γερμανικά και τα αγγλικά, που σημαίνει «αποφασιστική προστασία».

Evangeline

Δεν χρησιμοποιήθηκε από τη δεκαετία του 1960 πριν επιστρέψει το 2006, η Evangeline είναι πλέον πιο δημοφιλής σήμερα από ποτέ. Το όνομα είναι ελληνικής προέλευσης και σημαίνει «κομιστής των καλών ειδήσεων».

Έλσι

Το Elsie ήταν το πιο δημοφιλές του στις αρχές του 1900. Σήμερα, είναι σε καλό δρόμο για να ταιριάξει με αυτό το 2022. Η Elsie είναι μια υποκοριστική μορφή του Elspeth, μιας σκωτσέζικης παραλλαγής της Elizabeth. Το όνομα σημαίνει «υποχρεωμένος στον Θεό».

Παπαρούνα

Το Poppy είναι ένα δημοφιλές όνομα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και χρόνια, αλλά χρειάστηκε πολύς χρόνος για να το σκεφτούν οι νέοι γονείς στις ΗΠΑ. Προσγειώθηκε για πρώτη φορά στο top-1000 των ΗΠΑ το 2016. Επομένως, είναι σίγουρα ένας νέος υποψήφιος. Το όνομα είναι αγγλικής και λατινικής προέλευσης και αναφέρεται στο κόκκινο λουλούδι που γνωρίζετε και αγαπάτε.

Imogen

Το Imogen είναι επίσης ένα δημοφιλές όνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ποτέ δεν βρέθηκε στο top-1000 των ΗΠΑ. Το όνομα είναι κελτικής προέλευσης και σημαίνει «κόρη». Θα είναι το 2022 η πρώτη χρονιά της Imogen στα charts δημοτικότητας; Είναι πιθανό!

Ζενεβιέβ

Το Genevieve είναι ένα όνομα αγγλικής ή γαλλικής προέλευσης που προέρχεται από το μεσαιωνικό γερμανικό όνομα Kenowefa. Ήταν πιο δημοφιλές στις αρχές του 19ου αιώνα στις ΗΠΑ, αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει το 2022! Αυτή η ονομασία έχει όμορφο ήχο και σημαίνει «γυναίκα της φυλής».

Φουντουκιά

Η Χέιζελ αναπήδησε από την αφάνεια τη δεκαετία του 2000 και έκτοτε ανεβάζει τα τσαρτ δημοτικότητας. Αυτό το όνομα είναι αγγλικής προέλευσης και σημαίνει «φουντούκι».

Ιωσηφίνα

Η Josephine είναι ένα από τα απίθανα hot κοριτσίστικα ονόματα φέτος. Είναι σε καλό δρόμο να γίνει το πιο δημοφιλές που υπήρξε ποτέ το 2022 ή το 2023. Το όνομα είναι γαλλικό από το εβραϊκό και σημαίνει «ο Ιεχωβά αυξάνεται».

υποκοριστικό της Eleanor

Η Νόρα ήταν ένα ήπια δημοφιλές όνομα στις ΗΠΑ πριν τα πράγματα πάρουν τροπή τη δεκαετία του 2010. Τώρα, είναι πιο δημοφιλές από ποτέ. Το όνομα είναι μια ιρλανδική υποκοριστική μορφή του Honora, ένα όνομα από τα λατινικά, που σημαίνει «τιμή». Το όνομα μπορεί επίσης να θεωρηθεί μια μορφή της Eleanor, που σημαίνει «φως».

Κλημεντίνη

Ένα από τα πιο ζουμερά ονόματα κοριτσιών σε αυτή τη λίστα είναι η Clementine. Το όνομα παρέμεινε αχρησιμοποίητο για 60 χρόνια πριν κάνει μια επιστροφή τα τελευταία χρόνια. Το όνομα είναι μια μορφή της λατινικής ονομασίας Clement. Σημαίνει «ελεήμων».

Βιολέτα

Ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα κοριτσιών που παίζει διπλό ρόλο τόσο ως λουλούδι όσο και ως όνομα χρώματος, το Violet είναι πλέον πιο δημοφιλές από ποτέ στις ΗΠΑ.

Λύρα

Το Lyra θα μπορούσε να συγκαταλεγεί ανάμεσα σε άλλα καυτά ονόματα κοριτσιών όταν βρέθηκε στο top-1000 των ΗΠΑ για πρώτη φορά το 2015. Το όνομα είναι ελληνικής προέλευσης και σημαίνει «λύρα». Μια τέλεια, διακριτική επιλογή για οικογένειες που αγαπούν τη μουσική.

Ματίλντα

Αφού έχασε τη δύναμη στα μέσα του περασμένου αιώνα, η περιουσία της Matilda άλλαξε τη δεκαετία του 2010. Θα μπορούσε να φτάσει στην παλιά του αίγλη; Μόνο ο χρόνος θα δείξει, αλλά το όνομα είναι στη μόδα σήμερα. Είναι γερμανικής προέλευσης και σημαίνει «ισχυρός μάχης».

Άστριντ

Μετά το 1916, θα δυσκολευόσουν να βρεις ένα κοριτσάκι με το όνομα Astrid μέχρι τα τελευταία χρόνια. Αυτός ο Σκανδιναβός γόης είναι ένα από τα καυτά ονόματα κοριτσιών που βλέπουμε πραγματικά να παίρνει φωτιά το 2022 και το 2023. Αυτό το όνομα σημαίνει «θεϊκά όμορφο».

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: 100+ ονόματα κοριτσιών Boho που κάθε ελεύθερος γονέας πρέπει να λαμβάνει υπόψη του

Λίλιθ

Ένα από τα πραγματικά αδιανόητα hot κοριτσίστικα ονόματα που είναι trends σήμερα είναι η Lilith. Το αρχαίο όνομα έχει ρίζες στα Ασσύρια και τα Σουμερία και ονομάζει ένα νυχτερινό τέρας ή δαίμονα στην παράδοση. Παρά τον δυσάρεστο συσχετισμό του, το όνομα παίρνει φωτιά σήμερα. Το όνομα σημαίνει «της νύχτας» ή «φάντασμα» ή «νυχτερινό τέρας». Τολμάς? Ελπιζουμε!

Ορίστε! Περιμένετε να βλέπετε και να ακούτε αυτά τα καυτά κοριτσίστικα ονόματα όλο και περισσότερο καθώς η χρονιά συνεχίζεται. Αυτά τα μοντέρνα ονόματα κοριτσιών είναι στην αιχμή του δροσερού και κομψού με τους νέους γονείς να έλκονται προς το μέρος τους όλο και περισσότερο. Ελπίζουμε να βρήκατε κάποιες ονομασίες που πρέπει να εξετάσετε για την κόρη σας! Ευτυχισμένο κυνήγι ονόματος μωρού!

Μου είπαν ότι το μωρό μου μπορεί να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down): Συμβουλή;

Μια μαμά είναι ανήσυχη μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που αναφέρουν ότι το αγέννητο μωρό της διατρέχει υψηλό κίνδυνο να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down) και αναζητά συμβουλές από άλλες μαμάδες.

30 νόστιμες συνταγές μπλέντερ που δεν είναι smoothies, αλλά είναι εξίσου εύκολες

Βρήκαμε 30 απλές και νόστιμες συνταγές μπλέντερ που πρέπει να έχετε στο χέρι και δεν είναι smoothies. Καθίστε τα σάλια καθώς διαβάζετε αυτή τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε ανάμειξη!