30 άσχημα άσχημα ονόματα μωρών που έχουν πραγματικά δώσει οι γονείς στα παιδιά τους

Η επιλογή ενός ονόματος για το παιδί σας μπορεί να προκαλέσει άγχος. Θέλετε να διαλέξετε ένα υπέροχο όνομα, αντί για ένα κακό κακό όνομα μωρού, που όχι μόνο αντικατοπτρίζει τις παραδόσεις και τις αξίες σας, αλλά είναι επίσης μοναδικό και έχει νόημα. Ο στόχος είναι να επιλέξετε ένα όνομα για το οποίο το παιδί σας δεν θα γελοιοποιείται ή δεν είναι πολύ αμφιλεγόμενο. Μερικοί γονείς διαπρέπουν πραγματικά στη λήψη αποφάσεων και η επιλογή ενός ονόματος είναι εύκολη. Άλλοι παγιδεύονται στις λεπτομέρειες και το σκέφτονται υπερβολικά. Είτε είναι από έλλειψη σκέψης είτε από υπερβολική σκέψη, οι γονείς έχουν δώσει στα παιδιά τους μερικά εξαιρετικά φρικτά ονόματα. Τα ονόματα έχουν σημασία μαμάδες και μπαμπάδες!

Απλά σκεφτείτε μερικά ονόματα που έχουν επιλέξει οι διασημότητες τον τελευταίο καιρό: Moroccan, Zuma Nesta Rock και Banks Violet έρχονται στο μυαλό. Αλλά αν μπορείτε να πιστέψετε ότι αυτοί οι διάσημοι γονείς θα μπορούσαν να είχαν κάνει πολύ, πολύ χειρότερα. Συγγραφέας Ράσελ Ας αποφάσισε ότι θα ερευνούσε και θα μάζευε απαίσια ονόματα μωρών και θα μετατρέψει τα γόνιμα ευρήματά του σε βιβλία. Potty, Fartwell & Knob , στα οποία ουσιαστικά δόθηκαν ονόματα, έγινε ο τίτλος του πιο δημοφιλούς βιβλίου με τα ονόματα του μωρού του. Ρίξαμε μια ματιά σε μερικά από τα ονόματα που κατάφερε να βρει και μερικά που συναντήσαμε για να σας τα φέρουμε Τα 30 χειρότερα ονόματα μωρών . Το να ονομάσετε ένα μωρό δεν είναι παιχνίδι, παιδιά!

Εδώ είναι 30 κακά κακά ονόματα μωρών

30. Κις

Οι γονείς αυτού του παιδιού ήταν ξεκάθαρα γαλλόφιλοι ή ήλπιζαν να μεγαλώσουν ένα αυγό όταν αποφάσισαν να ονομάσουν το παιδί τους Quiche. Ο Good ol' Quiche γεννήθηκε το 1900 στο Οχάιο και ενώ δεν έχουμε το πλήρες όνομα, έχουμε την υποψία ότι το μεσαίο όνομα του Quiche ήταν Lorraine. Παράγοντας γελοιοποίησης: Πηγαίνουμε με χαμηλό έως μεσαίο, επειδή πόσοι άνθρωποι στο Οχάιο στις αρχές του αιώνα γνώριζαν πραγματικά τι ήταν το κις;

29. Καραβάνι

Ένα ζευγάρι κοίταξε το μωρό του και σκέφτηκε ρυμουλκούμενο ταξιδιού . Ή ίσως κέρδισαν εμπνεύσεις ταξιδεύοντας δυτικά σε νέες περιοχές σε ένα καλυμμένο βαγόνι με άλλους πρωτοπόρους και αποίκους. Ούτως ή άλλως, η ψυχή που ονομάστηκε Caravan γεννήθηκε το 1857 στον Καναδά. Θα μπορούσε κανείς να δει μερικά ενδιαφέροντα παρατσούκλια για αυτό το παιδί, καθώς η Cara και η Van λειτουργούν αρκετά καλά και ακούγονται κανονικά αλλά και ξεχωριστά. Παράγοντας γελοιοποίησης: Low-Med με καλό ψευδώνυμο.

28. Wanker

Γλυκό, ο μικρός Wanker γεννήθηκε από δύο σκληρούς γονείς στη Νέα Υόρκη το 1856. Δεν θα χάσουμε το χρόνο σας με την προέλευση του ονόματος ή τη σημασία εδώ, αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι οι γονείς αυτού του παιδιού δεν είχαν γνώση της αγγλικής γλώσσας όταν επέλεξαν αυτό ένας. Παρακαλούμε αφιερώστε χρόνο όταν εξετάζετε ονόματα για το παιδί σας. Ο Wanker είναι μια τραγωδία και ελπίζουμε αυτό το παιδί να αλλάξει το όνομά του ως ενήλικας! Παράγοντας γελοιοποίησης: Απλώς εκτός γραφημάτων και αυτό το παιδί χρειαζόταν θεραπεία για PTSD.

27. Κρέμα

Όπως το Quiche, έτσι και στο Custard δόθηκε ένα ατυχές όνομα εμπνευσμένο από αυγά. Το Custard ήρθε σε αυτόν τον κόσμο το 1876 σε διαταραγμένους καλοφαγάδες από τη Βιρτζίνια. Εάν μπορείτε να σκεφτείτε ένα καλό ψευδώνυμο για να φτιάξετε από το Custard, ενημερώστε μας.

26. Πουφ

Φτωχός, αξιολύπητος Πουφ. Ο Πουφ ήταν ένας περήφανος Αϊόουαν που γεννήθηκε το 1859. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο χρόνος του Πουφ στην Αϊόβα ήταν φευγαλέος και κατέληξε να ταξιδεύει βόρεια για το Klondike Gold Rush. Ας ελπίσουμε ότι ο Πουφ το έκανε πλούσιο και έζησε μεγάλος στην Αλάσκα. Αφού έλαβε το όνομα, του άξιζε μια αλλαγή στην τύχη.

25. Γκασί

Ένα μωρό που γεννήθηκε το 1888 από γονείς στη Νότια Καρολίνα ονομάστηκε Gassy. Αεριώδης! Οι γονείς αυτού του παιδιού του έδωσαν το όνομά του από μετεωρισμό. Καταλαβαίνουμε ότι η δεκαετία του 1880 ήταν μια διαφορετική εποχή, αλλά αυτό το όνομα ήταν ποτέ εντάξει;

24. Pubis

Ας δώσουμε τα εύσημα εκεί που οφείλονται, δεν ακούτε αυτό το όνομα κάθε μέρα! Ίσως προφέρεται «που-μπέη» ή «που-μέλισσα». Δεν καταλαβαίνουμε γιατί οι Καναδοί γονείς έδωσαν στο παιδί τους αυτό το όνομα το 1904.

23. Αλφαβήτα

Υποθέτουμε ότι η συζήτηση γύρω από αυτό το όνομα πήγε κάπως έτσι:

«Έχετε ιδέα πώς να ονομάσουμε το μωρό;»

'ΟΧΙ εσυ?'

«Γιατί όχι τα δύο πρώτα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου αλλά σπασμένα μεταξύ τους; Σκέψεις;»

'Το αγαπώ!'

Alphabeta ήταν το όνομα που δόθηκε τον 19ο αιώνα σε ένα βρέφος από την Αγγλία. Το όνομα δεν ήταν αποτέλεσμα δοκιμής A/B.

22. Α. Blob

Ας μην περιοριστούμε μόνο στα μικρά ονόματα γιατί τα αρχικά έχουν σημασία για τους ανθρώπους! Τα αρχικά αυτού του μωρού γράφουν 'μια σταγόνα'. Συμπτωματικά, έτσι νιώθουμε οι περισσότεροι από εμάς στο τέλος μιας ημέρας, οπότε θα μπορούσε να είναι ένα κατάλληλο όνομα.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: 30 γελοία κακά ονόματα μωρών διασημοτήτων, από την Apple έως τη Zuma

21. Φ. Προβατίνα

Ο Sweet F. Ewe ξεπέρασε τις αποσκευές που συνδέονταν με το όνομά του και παντρεύτηκε στο Λονδίνο το 1899. Μπορούμε μόνο να φανταστούμε ότι ο F. Ewe ήταν ένα άτομο που δεν πήρε το BS κανενός.

20. Etta Lot

Μερικοί γονείς δεν περιγράφουν πλήρως το όνομα ενός μωρού. Πρέπει να ξέρετε πώς θα ακούγεται το πλήρες όνομα. Χαρακτηριστική περίπτωση: η Etta Lot, η οποία ήταν μάλλον μια πολύ ωραία γυναίκα. Ωστόσο, το όνομά της δεν ήταν ιδανικό. Η Etta Lot γεννήθηκε το 1877 στο Μισισιπή.

19. Γκαράζ

Σύμφωνα με αρχεία γάμου, ένα άτομο με το όνομα Garage παντρεύτηκε στο Λονδίνο το 1860. Κάποιος πρέπει να ήταν πολύ ερωτευμένος για να αγνοήσει αυτό το κακό όνομα.

18. Anice Bottom

Η Anice Bottom μάγεψε τον κόσμο το 1837 στην Αγγλία, όταν μας κόσμησε για πρώτη φορά με την παρουσία της. Οι γονείς της Anice Bottom ήταν πιθανώς πολύ σεμνοί για να προσέξουν καν το κακό που είχαν κάνει όταν ονόμασαν το παιδί τους Anice Bottom.

17. Y. Nott

Ξέρεις απλώς ότι ο Y. Nott ήταν ψυχρός τύπος. Ο Y. Nott γεννήθηκε στο Staffordshire το 1930. Πόσοι 'γιατί όχι;' αστεία πιστεύετε ότι αυτό το άτομο άντεξε σε όλη του τη ζωή.

16. Ναρκωτικό

Μόνο στην Αλαμπάμα θα βρείτε ένα παιδί με το μικρό όνομα Drug. Ο Drug γεννήθηκε το 1847 στο Yellowhammer State. Σύμφωνα με τα αρχεία γέννησης, αυτό δεν ήταν παράγωγο ή ψευδώνυμο. Απλά ναρκωτικά.

15. Gladys Friday

TGIF! Η Gladys Friday πρέπει να ήταν προϊόν κάποιων γονιών που αγαπούν τις καλές στιγμές. Η Gladys Friday γεννήθηκε στην Αγγλία το 1900. Το όνομά της μας έχει έτοιμους για το Σαββατοκύριακο!

14. Σαλάμι

Εμείς στο Mamas Uncut αγαπάμε πολύ το φαγητό. Μερικοί από εμάς είμαστε ακόμη και λάτρεις του σκληρού, αλλαντικού. Ωστόσο, το όνομα Σαλάμι είναι ανυπεράσπιστο. Άγγλοι γονείς στη δεκαετία του 1840 βρήκαν αυτό το όνομα. Πιστεύετε ότι εμπνεύστηκαν από τον τουρισμό φαγητού στην Ιταλία ή απλά θεώρησαν ότι ακούγεται καλό;

13. Augusta Wind

Η πόλη του Σικάγο αποκαλείται συχνά «η πόλη με τον αέρα». Οι γονείς σε αυτήν την πόλη πήραν τα πράγματα λίγο πολύ μακριά όταν ονόμασαν τον μικρό τους Chicagoan Augusta Wind.

12. Κορόιδο

Στεναγμός. Το 1896 στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας, γεννήθηκε ένα Sucker. Τι σκέφτονταν πραγματικά αυτοί οι γονείς; Δεν μπορεί να ήταν εύκολο να έχεις περάσει τη ζωή με ένα όνομα σαν το Sucker…

11. Μπάλες

Ο Μπαλς γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα στην Αγγλία. Ο Balls πρέπει να είχε μια δύσκολη ζωή με το όνομα, Balls. Πού οι γονείς των Balls διάσημων ζογκλέρ;

10. F. Ingood

Ο Φ. Ίνγκουντ γεννήθηκε στο Σάιρ του Μπέντφορντ το 1777. Ο Φ. Ίνγκουντ πιθανότατα έζησε μια ξέγνοιαστη ζωή απαλλαγμένος από τις κακουχίες που αντιμετώπισαν άλλοι επειδή ήταν… Φ. Ίνγκουντ.

9. Λαζάνια

Ίσως ο μακρινός συγγενής του Salami, ο Lasagna γεννήθηκε το 1968 στη Βόρεια Καρολίνα. Δεν είμαστε σίγουροι τι υπάρχει στον αέρα εκεί κάτω. Ξέρεις απλώς ότι ο Λαζάνια πήρε τον εαυτό του γάτα και το ονόμασε Γκάρφιλντ . Αυτός είναι ο μόνος λόγος για να υπάρχει αυτό το όνομα σε αυτόν τον κόσμο.

8. Φαίη Κινγκ

Η Fay King προσπάθησε για μια ζωή με αυθεντικότητα, αλλά δυστυχώς, ήταν η Fay King. Η κυρία Κινγκ γεννήθηκε το 1927 στην Αγγλία, αλλά μπορείτε ακόμη και να εμπιστευτείτε αυτές τις πληροφορίες;

7. She Vator

Για να είμαστε δίκαιοι, τα ασανσέρ ήταν στη μόδα τη δεκαετία του 1860 όταν γεννήθηκε η Ella Vator. Πολλά βιομήχανοι της εποχής όλοι προσπαθούσαν να νικήσουν ο ένας τον άλλον στην επόμενη μεγάλη καινοτομία. Υποθέτουμε ότι οι γονείς της Ella Vator προσπαθούσαν απλώς να προλάβουν την τάση, αλλά μάλλον κάνουμε λάθος.

6. One Too Many

Δεν είμαστε ειδικοί στις βρετανικές ταξινομήσεις ονομάτων της δεκαετίας του 1870, αλλά το One Too Many ήταν το όνομα που αναφέρθηκε για ένα παιδί στο Έσσεξ. Δεν είμαστε σίγουροι αν οι γονείς είχαν «ένα πάρα πολλά» και το μωρό ήταν το αποτέλεσμα ή αν το ίδιο το μωρό ήταν μια ανεπιθύμητη προσθήκη σε μια ήδη μεγάλη οικογένεια. Όπως και στο, «έχουμε ήδη επτά στόματα να ταΐσουμε και αυτό είναι πάρα πολλά».

5. Μπανάνα

Προσοχή, λαζάνια και σαλάμι! Ο αποξενωμένος ξάδερφός σας, Μπανάνα, σκαρφαλώνει στη λίστα εδώ. Η Μπανάνα γεννήθηκε το 1919 στην Αγγλία. Νιώθουμε πολύ άσχημα για την Μπανάνα. Ένα υπέροχο όνομα για μαϊμού, σίγουρα, αλλά όχι άνθρωπο.

4. Τριχωτός

Δεν πρέπει να συγχέεται με το όνομα Harry à la Πρίγκιπας Χάρι, Ο Hairy γεννήθηκε το 1878 από κακούς στην Αγγλία. Οι ύβρεις απλώς γράφουν μόνες τους με αυτό το όνομα.

3. Barbie Cue

Το έτος του Κυρίου μας, 1819, δύο γονείς από τη Σκωτία αποφάσισαν να ονομάσουν τη μικρή τους Barbie Cue. Είχαμε την εντύπωση ότι το Οι Σκωτσέζοι προτιμούσαν τα τηγανητά , αλλά αυτοί οι γονείς πρέπει να είχαν εξωτικά γούστα. Καημένη η Barbie Cue.

2. Ρέψιμο

Η πράξη του ρέψιμο ενός μωρού μπορεί να είναι καταπραϋντική, αλλά θέλετε πραγματικά να ονομάσετε ένα παιδί έτσι; Ο παλιός καλός Burp γεννήθηκε το 1771. Αναρωτιόμαστε αν ο Burp συνάντησε ποτέ τον Gassy. Νομίζουμε ότι θα τα πάνε καλά.

1. Aberycusgentylis Balthropp

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το Aberycusgentylis Balthropp ονομάστηκε στην πραγματικότητα για άλλο άτομο! Ο Αλμπερίκο Τζεντίλι ήταν καθηγητής και νομικός της Οξφόρδης. Ο Aberycusgentylis Balthropp γεννήθηκε το 1648. Είθε να αναπαυθούν εν ειρήνη οι άνθρωποι που έζησαν για να προφέρουν το όνομά του.

Εδώ έχετε μερικά από τα χειρότερα ονόματα μωρών που έγιναν ποτέ! Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά αν μπορούσαμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να σκεφτούμε το όνομα του μωρού, ο κόσμος θα ήταν λίγο λιγότερο ενοχλητικός.

Η Mamas Uncut συμμετέχει σε πολλαπλά προγράμματα συνεργατών, συμπεριλαμβανομένου του Προγράμματος Συνεργατών της Amazon Services LLC, ενός προγράμματος διαφήμισης συνεργατών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ιστότοπους ένα μέσο για να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω διαφήμισης και σύνδεσης με amazon.com . Το Mamas Uncut μπορεί να κερδίσει ένα ποσοστό των εσόδων που προέρχονται από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω των συνδέσμων σε αυτήν την ανάρτηση.

Γνωρίστε τον παππού που αγόρασε ένα κίτρινο σχολικό λεωφορείο για να μπορεί να πηγαίνει τα 10 εγγόνια του στο σχολείο κάθε μέρα

Ο παππούς του Όρεγκον Doug Hayes αγόρασε ένα μεγάλο κίτρινο σχολικό λεωφορείο για να πάει τα 10 εγγόνια του στο σχολείο. Πέντε από αυτούς φοιτούν σε ιδιωτικό σχολείο χωρίς λεωφορεία.

Το να βλέπεις την Kendall Jenner να προσπαθεί να κόψει ένα αγγούρι είναι «τραγικό», αλλά η Kris Jenner να μην κάνει τίποτα γι 'αυτό είναι ακόμα πιο τραγικό: Άποψη

Είτε παρακολουθείτε το νέο ριάλιτι της οικογένειας Kardashian στο Hulu είτε όχι, μπορεί να έχετε δει πολλούς να μιλούν για την Kendall Jenner τις τελευταίες μέρες.