30 αρμονικά ονόματα μωρών Ζυγός που είναι ισορροπημένα και όμορφα

Παιδιά με γενέθλια ανάμεσα 22 Σεπτεμβρίου και 23 Οκτωβρίου γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του Ήλιου του Ζυγού. Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από ισορροπία. Έτσι, τα ονόματα των μωρών Libra δεν είναι ούτε υπερβολικά δραματικά ούτε το λιγότερο βαρετά. Τα ονόματα για τα μωρά Ζυγοί τείνουν να είναι πιο παραδοσιακά σε αντίθεση με τις πιο μοντέρνες επιλογές της ημέρας. Η ισότητα και η δικαιοσύνη είναι δύο έννοιες που βραβεύουν οι Ζυγοί και τα ονόματα που σχετίζονται με αυτές είναι σταθερές επιλογές για το μωρό σας Ζυγός.

Επιπλέον, ο Ζυγός είναι ένα βασικό ζώδιο για το στοιχείο του αέρα. Αυτό κάνει τα ονόματα με έννοιες που σχετίζονται με τον αέρα, τον άνεμο και την αναπνοή επίσης κατάλληλες επιλογές. Άλλα σύμβολα και πράγματα που σχετίζονται με τον Ζυγό περιλαμβάνουν τον πλανήτη Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιο. Το πράσινο χρώμα και το νεφρίτη αποτελούν επίσης εξαιρετική έμπνευση για τα ονόματα των μωρών Ζυγός καθώς συνδέονται επίσης με το ζώδιο. Εν τέλει, το κλασικό τριαντάφυλλο είναι σύμβολο του ζωδίου που κάνει τα ονόματα που σχετίζονται με το λουλούδι ιδανικά για το κορίτσι ή το αγόρι Ζυγός σας. Αν ψάχνετε για την πιο κατάλληλη ονομασία για το μωρό σας Ζυγός, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας με εμπνευσμένα ονόματα μωρών παρακάτω!

Libra Βρεφικά ονόματα για κορίτσια

Οπάλιο

Από το 1960 έως το 2017, το Opal έφυγε εντελώς από τη μόδα. Αυτή η εντυπωσιακή ονομασία που ακούγεται vintage έχει επιστρέψει σήμερα και βρίσκεται στην κορυφή των 500 φέτος. Το όνομα προήλθε στα σανσκριτικά ως όνομα που σημαίνει 'πετράδι'. Το οπάλιο είναι η όμορφη, γαλακτώδης γενέτειρα για τον Οκτώβριο, καθιστώντας το ένα υπέροχο όνομα για ένα μωρό Ζυγό που γεννιέται μέσα στον μήνα.

Rosamel

Το Rosamel είναι τεχνικά ένα όνομα unisex, αλλά έχει μια αντρική εικόνα στις περισσότερες ισπανόφωνες κοινότητες. Το Rosamel προέρχεται από τα γαλλικά και τα ισπανικά και σημαίνει «τριαντάφυλλο και μέλι». Καθόλου κακό! Το μέλι είναι ένα δημοφιλές σύμβολο που συνδέεται με τις εβραϊκές μεγάλες γιορτές που γιορτάζονται τον Σεπτέμβριο. Τα τριαντάφυλλα, φυσικά, είναι το λουλούδι που συνδέεται με το ζώδιο του ήλιου του Ζυγού.

Ζαφείρι

Το Sapphire είναι ένα μαγευτικό όνομα που ανήκει σε μια από τις γενέτειρες του Σεπτεμβρίου. Το όνομα προέρχεται από την εβραϊκή, την ελληνική και τη λατινική προέλευση. Σημαίνει «μπλε». Αν και το όνομα είναι αρκετά δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξακολουθεί να είναι σπάνιο στις ΗΠΑ. Μπορείτε να βοηθήσετε να αλλάξει αυτό, νέοι γονείς! Το Sapphire αποτελεί μια σταθερή επιλογή για ένα κοριτσάκι Ζυγού που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο.

Λίβρα

Ο Ζυγός είναι τόσο απλός όσο γίνεται. Το όνομα προέρχεται από τα ελληνικά και σημαίνει «ζυγαριά» ή «ισορροπία». Το Libra δεν έχει ακόμη απογειωθεί για τα κοριτσάκια, αλλά έχει δυνατότητες ως εναλλακτική λύση στο καυτό όνομα Lyra ή μια περιστροφή στο παλιό κλασικό Libba.

Αρμονία

Η ισορροπία και η δικαιοσύνη είναι μεγάλα για τους Librans και αυτό μας ενέπνευσε να επιλέξουμε το όνομα Harmony. Είναι εξαιρετικό και για αγόρια και για κορίτσια! Έχει γίνει ένα δημοφιλές όνομα για τα κορίτσια, σταθερά στα 200 πιο δημοφιλή ονόματα. Μας αρέσει αυτό το όνομα και ελπίζουμε να το σκεφτείτε για το κορίτσι ή το αγόρι σας Ζυγός.

Αλέν

Το ιρλανδικό όνομα για τα κορίτσια, Alaina μπορεί επίσης να γραφτεί, Alana επίσης. Εάν το Harmony είναι πολύ στη μύτη για εσάς, σκεφτείτε αυτό το όνομα που στην πραγματικότητα σημαίνει «αρμονία». Η ορθογραφία Alaina είναι μια προτιμώμενη επιλογή στις ΗΠΑ από το 1978. Είναι ένα από τα 200 κορυφαία ονόματα για κορίτσια σήμερα, καθιστώντας την καθιερωμένη και ευρέως διαδεδομένη, αλλά όχι πανταχού παρούσα.

Νασίμα

Η Nasima είναι η κορυφαία επιλογή μας για όνομα Ζυγού που έχει θέμα τον αέρα. Το όνομα είναι αραβικής προέλευσης και σημαίνει «αύρα» και «φρέσκος αέρας». Παρά το γεγονός ότι είναι πλήρως προσβάσιμο, αυτό το φοβερό όνομα δεν ήταν ποτέ δημοφιλής επιλογή στις ΗΠΑ. Πιστεύουμε ότι θα ήταν μια υπέροχη επιλογή για το κοριτσάκι σας Ζυγός.

Εξοδος

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε ότι το Jade είναι ένα όνομα για κορίτσια, είναι τεχνικά ένα όνομα unisex που μπορεί να απολαύσει και ένα αγόρι. Το Jade είναι ένα όνομα από τα ισπανικά που σημαίνει 'πέτρα της πλευράς'. Ο νεφρίτης, η πράσινη πέτρα, λέγεται ότι μεταδίδει δικαιοσύνη, διαύγεια και σοφία. Ο νεφρίτης είναι σύμβολο για το ζώδιο του Ζυγού καθιστώντας το μια έξυπνη επιλογή. Το όνομα βρίσκεται στο Τα 100 πιο δημοφιλή ονόματα για κορίτσια στις ΗΠΑ.

Οκτάβια

Ο μήνας Οκτώβριος ονομάζεται έτσι επειδή ήταν ο όγδοος μήνας των Αρχαίων Ρωμαίων. Σήμερα, είναι ο δέκατος μήνας, αλλά έχετε ακόμα μια δικαιολογία για να επιλέξετε το αειθαλές όνομα, Octavia. Η Octavia ήταν μια δημοφιλής επιλογή στις ΗΠΑ, αλλά αυτό έπεσε από τα charts από τη δεκαετία του 1930 έως τη δεκαετία του 1970. Αυτό το κλασικό έχει κάνει μια επιστροφή και είναι πιο δημοφιλές σήμερα από ποτέ! Δώστε το στο μωρό σας Ζυγό που γεννήθηκε τον Οκτώβριο.

Ροζάλια

Στη δεκαετία του 1930, η Rosalie ήταν ένα καυτό όνομα για νεαρά κορίτσια. Στο νούμερο 153 της λίστας, δεν ήταν τόσο συνηθισμένο όσο η Mary, αλλά ήταν πραγματικά δημοφιλές. Βρίσκεται σε άνοδο και πάλι σήμερα, ακολουθώντας την καλύτερη κατάταξη της δημοφιλέστερης κατάταξης από τη δεκαετία του 1930 φέτος ή το επόμενο έτος. Το όνομα Rosalie έχει γαλλική προέλευση και σημαίνει «όμορφο τριαντάφυλλο». Η σύνδεση τριαντάφυλλου το καθιστά μια ώριμη επιλογή για το κορίτσι Ζυγό σας.

Caoimhe

Θα βρείτε το όνομα Caoimhe στις γαελικές, σκωτσέζικες και ιρλανδικές παραδόσεις ονοματοδοσίας. Η ρίζα του ονόματος σημαίνει 'όμορφο'. Το όνομα προφέρεται Για E-va κάτι που μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση για γονείς που δεν είναι ακριβώς από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η ομορφιά είναι ένα χαρακτηριστικό που συνδέεται συχνότερα με τον Ζυγό. Κυβερνούμενοι από την Αφροδίτη, οι Ζυγοί είναι συχνά όμορφοι, αλλά το βραβεύουν στον κόσμο γύρω τους. Οι Ζυγοί είναι λάτρεις της τέχνης, της μουσικής, της φύσης και της μόδας. Όσο πιο όμορφο τόσο το καλύτερο!

Cosima

Θα ακούσετε το όνομα Cosima σε όλη την Ευρώπη, αλλά δίνεται μόνο σε λίγα κοριτσάκια στις ΗΠΑ κάθε χρόνο. Το Cosima προέρχεται από τα ελληνικά, μια μορφή του Cosmo που σημαίνει «τάξη» και «ομορφιά». Αυτές είναι δύο ιδιότητες που είναι κοντινές και αγαπητές σε κάθε Ζυγό. Αν ψάχνετε για μια καθιερωμένη ονομασία που δεν είναι δημοφιλής στις ΗΠΑ, η Cosima θα μπορούσε να είναι η απάντησή σας.

Ήπιος

Romance είναι το όνομα του παιχνιδιού για τους Librans. Οι πιθανότητες είναι ότι δεν έχετε συναντήσει ποτέ το όνομα Milda και όχι δεν σχετίζεται με τη Mathilda. Η Milda είναι ένα όνομα λιθουανικής καταγωγής και ανήκει σε μια θεότητα που θεωρείται η «θεά του έρωτα». Αυτή είναι μια από τις πιο κομψές επιλογές, αλλά απέχει πολύ από το να είναι μοντέρνα και είναι αρκετά προσβάσιμη ώστε να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για ένα κοριτσάκι Ζυγό.

Ομόνοια

Το Concordia είναι ένα όνομα λατινικής προέλευσης που σημαίνει «αρμονία» και «ειρήνη». Είναι ένα όνομα που ενσαρκώνει έναν αναστεναγμό ανακούφισης. Η Concordia θεωρήθηκε από τους αρχαίους Ρωμαίους θεότητα της ειρήνης, η ενσάρκωση της έννοιας. Αυτό το όνομα είναι σπάνιο, αλλά σίγουρα αισθάνεται ιδιαίτερα κατάλληλο για ένα μωρό Ζυγό.

Σερένα

Είναι ένα απόλυτο μυστήριο για εμάς γιατί περισσότεροι γονείς δεν επιλέγουν το όνομα Serena περισσότερο από ό,τι είναι. Είναι ελαφρώς δημοφιλές, αλλά αισθάνεται ότι θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον στο top 100. Για αρχή, ονομάζει έναν από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών, Σερένα Γουίλιαμς . Το Serena είναι ένα όνομα λατινικής προέλευσης που σημαίνει «ήσυχο» και «γαλήνιο». Είναι ένα λαμπρό όνομα για Ζυγούς που αποστρέφονται τις συγκρούσεις που εκτιμούν την ειρήνη πάνω από τα περισσότερα άλλα πράγματα.

Libra Βρεφικά Ονόματα για Αγόρια

Ισάιας

Ο Ισαίος είναι ένα ελληνικό όνομα που προφέρεται ih-ZAY-us . Η ρίζα του σημαίνει «ισότητα». Η ονομασία είναι μια τέλεια, μοναδική εναλλακτική του Ησαΐα. Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πιο κατάλληλο όνομα για ένα αγοράκι Ζυγός, αλλά θα προσπαθήσουμε! Συνεχίστε να διαβάζετε για ακόμα πιο εκπληκτικά ονόματα μωρών Libra για αγόρια.

Lugh

Ο Lugh είναι ο Ιρλανδός θεός της συγκομιδής , που κυριαρχεί στην αλήθεια, το νόμο και τις τέχνες. Η μαγεία του περιλαμβάνει ένα πύρινο δόρυ και μια βάρκα που πλέει μόνη της. Γιορτάζεται σε μια παγανιστική γιορτή που ονομάζεται Lughnasa. Ενώ οι περισσότεροι πιθανότατα θα υποθέσουν τον Lou, ο Lugh είναι ένα όνομα που αξίζει να υπερασπιστούμε. Δεν ήταν ποτέ δημοφιλές στις ΗΠΑ, κάτι που μας φαίνεται εντελώς εξωπραγματικό. Χάρη στη σύνδεση με την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και τις τέχνες, αυτό το όνομα είναι απολύτως κατάλληλο για ένα αγοράκι Ζυγός.

Τζαμάλ

Το Jamal είναι ένα όνομα αραβικής προέλευσης που σημαίνει 'ομορφιά'. Οι Ζυγοί συχνά περιγράφονται ως το ζώδιο με την πιο εμμονή της ομορφιάς. Για να είμαστε ξεκάθαροι, οι Ζυγοί δεν κυριαρχούνται από τη ματαιοδοξία, αντίθετα, έλκονται από την ομορφιά γύρω τους. Αυτό περιλαμβάνει άλλους ανθρώπους, τέχνη, μουσική και πολλά άλλα. Έχουν τον κυβερνών πλανήτη τους την Αφροδίτη να ευχαριστήσουν γι' αυτό.

δικαιοσύνη

Η δικαιοσύνη είναι της νέας γενιάς ονομάτων αρετής που έχει απογειωθεί. Το όνομα λειτουργεί τέλεια για κάθε μωρό Ζυγό. Οι Ζυγοί εκτιμούν τόσο πολύ τη δικαιοσύνη και την ισότητα που δεν θα μπορούσατε να κάνετε λάθος με αυτό το όνομα. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που αυτό το όνομα που άρχισε να απογειώνεται τη δεκαετία του 1990, έχει κολλήσει και που τώρα αισθάνεται όμορφο και καθιερωμένο.

Μέμφις

Το Μέμφις έχει ιστορία ως όνομα που ανήκει σε ελληνικό και αιγυπτιακό μέρος. Σημαίνει «όμορφο» και «αγαπημένο». Το όνομα είναι εντελώς unisex, αλλά πρόκειται για πολύ περισσότερα αγόρια παρά κορίτσια αυτές τις μέρες. Με ονόματα όπως το Μπρούκλιν, το Όστιν, το Γιορκ και το Παρίσι να έχουν καλές εμφανίσεις, γιατί να μην έχει και το Μέμφις;

Ήπιος

Αν το καλοσκεφτείς, το έλεος είναι μια μοναδική μορφή δικαιοσύνης. Το Clement είναι ένα όνομα λατινικής προέλευσης που σημαίνει «δίκαιο» και «έλεος». Η σημασία του ονόματος το καθιστά πολύ κατάλληλο για Ζυγούς που έχουν αστική σκέψη. Ο Clement ήταν κάποτε μια δημοφιλής επιλογή στις ΗΠΑ πριν πέσει από τα charts μετά από δεκαετίες από εμάς στη δεκαετία του 1960. Μπορεί να είναι ώρα για επιστροφή!

Καζούγια

Οι περισσότεροι Αμερικανοί γονείς δεν πρόκειται να είναι εξοικειωμένοι με το Kazuya, ένα όνομα ιαπωνικής καταγωγής. Το όνομα έχει την πιο εντυπωσιακή σημασία για ένα μωρό Ζυγό: «ειρήνη» και «μία αρμονία». Αν και είναι πιθανόν άγνωστο, η βάση δεδομένων ονομάτων μωρού, Nameberry , λέει ότι το ενδιαφέρον για αυτό το όνομα είναι αυξημένο κατά 160% στον ιστότοπό τους αυτή τη στιγμή. Οι τύχες για την ονομασία θα μπορούσαν να αλλάξουν εδώ σύντομα!

Ρόδος

Αναμένετε ότι το όνομα Ρόδος θα αρχίσει να εκρήγνυται σε δημοτικότητα τα επόμενα δύο χρόνια στις ΗΠΑ. Το όνομα λέγεται ακριβώς το ίδιο με το «δρόμοι». Έχει τη σύνδεση του Ζυγού χάρη στη σημασία του, «εκεί που φυτρώνουν τα τριαντάφυλλα». Το απαλό νόημα σε συνδυασμό με τον δυνατό ήχο του το καθιστά μια τόσο ισορροπημένη και ελκυστική ονομασία.

Τρούμαν

Το Τρούμαν είναι ένα όνομα αγγλικής προέλευσης που σημαίνει «πιστός». Χάρη στον ήχο του ονόματος, έχει μια ηθική, αληθινή και ειλικρινή ατμόσφαιρα. Αυτές οι ιδιότητες μαζί με την αφοσίωση, το καθιστούν το πιο κατάλληλο όνομα για το αγοράκι σας Ζυγός.

Zed

Ο Ζεντ είναι μια συντομευμένη μορφή του ονόματος Σεδεκία που προέρχεται από τα εβραϊκά και σημαίνει «ο Κύριος είναι δίκαιος». Σίγουρα, θα μπορούσατε να πάτε με τον Σεδεκία, αλλά είναι σαν μια μπουκιά για ένα μωρό που γεννήθηκε σήμερα. Ο Ζεντ κατατάχθηκε στα κορυφαία 1000 ονόματα για αγόρια των ΗΠΑ για ένα μόνο έτος, το 1894. Ο Ζεντέκια, δυστυχώς, δεν ήταν ποτέ δημοφιλής επιλογή. Πιστεύουμε ότι ο Zed έχει πολλά να το κάνει, ειδικά αυτό το ζοφερό Z. Είναι μια από τις αγαπημένες μας επιλογές για το αγόρι Ζυγό σας.

κυανό

Ένα σύμβολο του Ζυγού είναι το πράσινο χρώμα, κάνοντας ονόματα που σχετίζονται με τις χρωματικές συμπαγείς επιλογές. Το κυανό είναι ένα αγγλικό χρώμα που σημαίνει 'γαλαζοπράσινο'. Πιστεύουμε ότι το Cyan θα λειτουργήσει εξαιρετικά για αγόρια και κορίτσια. Το όνομα δεν ήταν ποτέ δημοφιλής επιλογή στις ΗΠΑ, αλλά είναι πλήρως προσβάσιμο. Ένας λόγος που προτείναμε αυτό το όνομα για τα αγόρια Libra είναι ότι μπορεί να συντομευτεί στο αξιαγάπητο ψευδώνυμο Cy.

Χορωδία

Το Coro ονομάζει ένα μέρος στη Βενεζουέλα που προήλθε από αυτόχθονη λέξη που σημαίνει «άνεμος». Το Coro είναι κατάλληλο για κάθε μωρό Ζυγό και θεωρείται unisex. Το Coro έχει μείνει αχρησιμοποίητο στις ΗΠΑ ως όνομα μωρού και ελπίζουμε ότι περισσότεροι γονείς θα μάθουν για τη σημαντική γοητεία του.

Φιλύρα

Ένα από τα υπέροχα ονόματα μωρών Ζυγών εμπνευσμένα από δέντρα και αλλαγή φύλλων, το Linden ήταν ένα ήπια δημοφιλές όνομα πριν από τη δεκαετία του 1950 στις ΗΠΑ. Έκτοτε έχει γλιστρήσει και θα ήταν μια μοναδική και ξεχωριστή επιλογή σήμερα. Το Linden είναι αγγλικής προέλευσης, μια ονομασία κατοικίας για ένα άτομο που ζει κοντά στον «λόφο των φλαμουριών». Ένα καταπράσινο δέντρο σκιάς με υπέροχα πράσινα φύλλα, το πράσινο χρώμα είναι η σύνδεση του Ζυγού εδώ.

Ζέφυρος

Ο Ζέφυρος ήταν ο Έλληνας θεός και ενσάρκωση του δυτικού ανέμου. Λόγω της ελληνικής του προέλευσης, το Zephyr σημαίνει «δυτικός άνεμος». Αυτήν τη στιγμή είναι μια κορυφαία επιλογή 1000 στο Ηνωμένο Βασίλειο για αγόρια και πιάνει πολύ γρήγορα στις ΗΠΑ. Τα Z-names είναι πολύ καυτά αυτή τη στιγμή, οπότε περιμένετε αυτό το όνομα να αναδειχθεί ως αγαπημένο τα επόμενα χρόνια. Επιπλέον, είναι μια επιλογή unisex! Αυτό το κάνει τέλειο για μωρά Ζυγούς που είναι το κύριο ζώδιο του αέρα.

Ρούσβελτ

Ρούσβελτ, ένα όνομα που ανήκει σε έναν από τους πιο σημαντικούς Αμερικανούς προέδρους, είναι ολλανδικής καταγωγής και σημαίνει «χωράφι με τριαντάφυλλα». Ο Ρούσβελτ αισθάνεται αρχοντικός και καθιερωμένος αν και έχει χάσει τη δημοτικότητά του ως δεδομένο όνομα. Πριν από τη δεκαετία του 1990, ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα της Αμερικής! Η σύνδεση τριαντάφυλλου καθιστά αυτό ένα εξαιρετικό όνομα Ζυγός για ένα αγοράκι.

Ορίστε! Ελπίζουμε να βρήκατε αυτά τα ονόματα μωρών Libra για κορίτσια και αγόρια ως άξιες επιλογές για το ισορροπημένο μωρό σας. Κάθε ένα προσφέρει ξεχωριστό νόημα που γιορτάζει τη μοναδική εποχή του χρόνου που γεννιέται το παιδί σας και το υπέροχο ηλιακό του ζώδιο. Αν θέλετε ακόμα περισσότερη έμπνευση για τα ονόματα του μωρού, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα ονόματα μωρών εμπνευσμένα από τη φύση!

Τα ονόματα μωρών Nature προσελκύουν τόσους πολλούς αναμένοντες γονείς, επειδή αυτές οι ονομασίες υποδηλώνουν τη μεγαλοπρέπεια της φύσης, υποδηλώνουν γιγάντια δέντρα, ειρηνικά λιβάδια, κυλιόμενα ρυάκια και χνουδωτά ζώα. Επιπλέον, τα ονόματα μωρών της φύσης είναι σε μεγάλο βαθμό κοσμικά, κάτι που έχει αναδειχθεί ως ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό ονόματα μωρών με νέους γονείς σήμερα.

Ονόματα της φύσης επίσης εκφράζουν αγάπη για την ομορφιά γύρω εμάς και σεβασμό για τη γη που αποκαλούμε σπίτι. Ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι τα ονόματα μωρών της φύσης για κορίτσια είναι απλά ανθισμένα ονόματα , καλύτερα να το ξανασκεφτείς! Μπορείτε επίσης να περιμένετε ονόματα αγοριών φύση να είστε υπερβολικά σκληροί σαν τον Wolf ή τον Stone, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι υπάρχουν πιο ήπιες επιλογές που πρέπει να κάνετε. Έχουμε επιμεληθεί μια λίστα με περισσότερα από 100 ονόματα μωρών στη φύση για να σας εμπνεύσουμε στο ταξίδι με το όνομα του μωρού σας.

Δείτε αυτά τα υπέροχα ονόματα μωρών της φύσης για αγόρια και κορίτσια!

Nature Βρεφικά Ονόματα για Αγόρια – Βοτανικές Επιλογές

 • Δρόμος – Μια επιλογή ουδέτερη ως προς το φύλο ξεκινά αυτή τη λίστα! Το Rue είναι η τέλεια επιλογή unisex που λειτουργεί για αγόρια χάρη στο ότι ακούγεται κοντά στον Drew. Η Rue ήταν πολύτιμη από τους αρχαίους Ρωμαίους για τις ιατρικές της εφαρμογές. Ωστόσο, το όνομα σημαίνει «λύπη».
 • ΣΟΦΌΣ – Ένα άλλο αγαπημένο βότανο των Ρωμαίων, το Φασκόμηλο είναι ένα ειδικό όνομα που σημαίνει «σοφός».
 • Φλοριάν – Διακεκριμένο και καθιερωμένο όνομα, έχει ο Florian Λατινικές ρίζες που σημαίνει «λουλούδι».
 • Σκυροδέματα – Ένα ουσιαστικά αχρησιμοποίητο όνομα, το Betony είναι επίσης το όνομα ενός αγριολούλουδου.
 • Campion – Το Campion είναι α Γαλλική ονομασία αυτό σημαίνει «πρωταθλητής». Ωστόσο, τα αγριολούλουδα campion είναι αγαπητά για τα ροζ και κόκκινα πέταλά τους.

Τα ονόματα μωρών της φύσης για αγόρια συνεχίζονται – Περισσότερες ονομασίες εμπνευσμένες από βοτανικές πηγές

 • Βασιλικός – Ο βασιλικός προέρχεται από α Ελληνική ρίζα που σημαίνει «βασιλικός». Γι' αυτό ονομάζονται έτσι οι βασιλικές. Βασιλικός είναι και το όνομα ενός αγαπημένου βοτάνου!
 • Οξαλίδα – Βρώσιμο βότανο με κοκκινωπά-μοβ άνθη, οι οξαλίδες έχουν νόστιμο όνομα. Το Sorrel είναι επίσης ένα γαλλικό όνομα που σημαίνει 'κοκκινωπό'.
 • Καλάμι – Το όνομα Reed απολαμβάνει αγγλικής καταγωγής και συνδέεται με αγόρια με κόκκινα μαλλιά. Τα καλάμια, φυσικά, είναι το χορταριασμένο φυτό που συχνά αναπτύσσεται κοντά σε έλη.
 • Zahur – Ο Ζαχούρ έχει αιγυπτιακό και Αραβικές ρίζες και είναι ένα από τα λίγα ονόματα αγοριών της φύσης που σημαίνει 'λουλούδι'.
 • Πικροδάφνη – Όχι μόνο η πικροδάφνη είναι ένα συνονθύλευμα των εξαιρετικά δημοφιλών Όλιβερ και Αλεξάντερ, αλλά η πικροδάφνη ονομάζει έναν ανθισμένο θάμνο.

Nature Βρεφικά Ονόματα για Αγόρια – Δέντρα

 • Ρόουαν – Το δέντρο Rowan μας έδωσε το σκωτσέζικο όνομα Rowan. Στην Ιρλανδία, το όνομα σημαίνει «κοκκινομάλλα».
 • Φλαμουριά - Από το Εβραϊκό όνομα Asher, Ash αναφέρεται επίσης στο δέντρο Ash.
 • Δεν ξέρω – Το σκωτσέζικο γαελικό, Ewan, σημαίνει «γεννημένος από το δέντρο πουρνάρι».
 • Όρεν – Εβραϊκό όνομα που σημαίνει «δάφνη» και «πεύκο».
 • Έλον – Ένας άλλος εβραϊκός θησαυρός, ο Έλον σημαίνει «βελανιδιά».

Ονόματα μωρών Nature για αγόρια – Ακόμα περισσότερα δέντρα

 • Κέδρος – Ο Κέδρος προέρχεται από τις λατινικές ρίζες και σημαίνει πράγματι «κέδρος».
 • Leif – Το σκανδιναβικό όνομα Leif σημαίνει στην πραγματικότητα «κληρονόμος», αλλά προφέρεται ακριβώς όπως η λέξη φύλλο.
 • Σημύδα - Σημύδα αναφέρεται στο δέντρο, αλλά είναι ένα καθιερωμένο όνομα που σημαίνει 'κάτοικος στο δάσος σημύδων'.
 • Κλαδί – Από όλα τα ονόματα της φύσης σε αυτήν τη λίστα, φανταζόμαστε ότι το Branch μπορεί να είναι το πιο πολικό. Πιστεύουμε ότι λειτουργεί, αλλά αν σας φαίνεται πολύ δύσκολο, μην το κάνετε!
 • Ινδοσύκη – Το όνομα μιας τροπικής ινδικής συκιάς, το Banyan μεταφράζεται ότι σημαίνει «το δέντρο του Θεού».

Ονόματα μωρών Nature για αγόρια – Ορυκτά, Πέτρα και Βράχοι

 • Σχιστόλιθος – Μια εξαιρετική εναλλακτική του Slade, αν ψάχνετε για ένα, το Slate αναφέρεται στο δροσερό, λείο βράχο.
 • Αλαβάστρο – Το Alabaster αποτελεί ένα υποβλητικό όνομα για τα αγόρια καθώς περιγράφει μια λεία, λευκή πέτρα. Το όνομα προήλθε από το αιγυπτιακό αλ-προμήθεια , που παραπέμπει στον αιγυπτιακό θεό Μπαστ.
 • Ιασπις – Ευτυχώς, ο Jasper έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Αυτό το φοβερό περσικό όνομα σημαίνει «φέρνοντας θησαυρό». Αλλά, θα βρείτε επίσης μια παραλλαγή του στα εβραϊκά, που σημαίνει «στικωτή πέτρα».
 • Ονυχας – Η λεία μαύρη πέτρα που ξέρεις και αγαπάς έχει τόσο υπέροχο όνομα! Ο Όνυχας περιέχει ελληνικά στοιχεία που σημαίνουν «νύχι».
 • Αλλο ένα – Το Kito είναι ένα όνομα Σουαχίλι για αγόρια που σημαίνει «πολύτιμο κόσμημα».

Ονόματα μωρών Nature για αγόρια – Τοπογραφικές και εμπνευσμένες από το τοπίο Ονομασίες

 • Δάσος – Ένα όνομα που γνωρίζετε και αγαπάτε, το Forest είναι ένα αξιοσημείωτο όνομα για τα αγόρια.
 • Γκλεν - ΕΝΑ Σκωτσέζικο όνομα που χρησιμοποιείται τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια, το Glenn σημαίνει «δασώδης κοιλάδα».
 • Λευκάγκαθα – Ένα άγγιγμα τσιμπημένο, το Hawthorn ακούγεται μάλλον κουμπωμένο, αλλά σας προτρέπουμε να το σκεφτείτε! Το Hawthorn, όπως και το Glenn, είναι ένα τοπογραφικό όνομα που αναφέρεται σε έναν 'φράκτη κράταιγου'.
 • Ρείκι – Το Heath είναι ένα όμορφο όνομα για αγόρια που αναφέρεται σε έναν «κάτοικο της ερείκης».
 • Ποτάμι – Το River είναι ένα καυτό όνομα φύσης από τη δεκαετία του 1990. Το ποτάμι αναφέρεται απλώς στα ρέοντα υδάτινα σώματα.

Ονόματα μωρών Nature για αγόρια – Περισσότερα τοπία και τοπογραφικά ονόματα

 • Όρμος – Το Bay έχει λατινική προέλευση και σημαίνει «μούρο», επομένως αυτό είναι δύο προς ένα καθώς είναι ένα βοτανικό όνομα και ένα όνομα για ένα σώμα νερού.
 • Λίμνη – Χάρη στην εγγύτητά του με το Blake, το Lake λειτουργεί ως μια εξαιρετική εναλλακτική λύση που αναδεικνύει τη φύση.
 • Πυρόλιθος – Ένα αγγλικό τοπογραφικό όνομα, Flint σημαίνει «γεννημένος κοντά σε μια σοδειά Flint». Αυτό το όνομα ήταν κάποτε εξαιρετικά δημοφιλές στη δεκαετία του 1960.
 • Λούτσος – Ναι, το Pike είναι ψάρι, αλλά είναι επίσης το όνομα του Pike’s Peak που ονομάστηκε έτσι από τον Zebulon Pike.
 • Έβερεστ – Δεν είναι το αγαπημένο μας από τα ονόματα της φύσης σε αυτήν τη λίστα, αλλά ένα που χρησιμοποιείται πολύ πιο συχνά αυτές τις μέρες. Το όνομα του ψηλότερου βουνού στον κόσμο.

Nature Βρεφικά Ονόματα για Αγόρια – Μυθολογικά Ονόματα

 • Εξοχικός – Ο Sylvan προέρχεται από τον ρωμαϊκό θεό των δασών Sylvan. Έτσι, αυτό το λατινικό όνομα σημαίνει «δάσος».
 • Κριός – Μια αστρολογία, μυθολογία και όνομα ζώου όλα σε ένα, ο Κριός τα έχει όλα. Ο Ρωμαϊκός Θεός με όνομα που μεταφράζεται σε «κριάρι».
 • Ατλας – Το όνομα του Έλληνα Τιτάνα που κρατούσε ολόκληρη τη γη. Αυτό το όνομα είναι εξαιρετικό και για ταξιδιώτες. Το όνομα σημαίνει «κουβαλάω».
 • Lir – Προφέρεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως ο Lear, το Lir είναι an Ιρλανδικό όνομα για αγόρια που ανήκαν στον θεό της θάλασσας.
 • Τηγάνι – Ελληνική μυθολογική φιγούρα φιγούρας που είχε πόδια κατσίκας! Το ον ήταν συνδεδεμένο με τη φύση και το όνομα Παν σημαίνει «βοσκός».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 25 μυθολογικά ονόματα μωρών για το θρυλικό μωρό σας

Nature Βρεφικά Ονόματα για Αγόρια – Ζώα

 • Αρκούδα – Το Bear είναι ένα καυτό όνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και χρόνια και επιτέλους ήρθε στις ΗΠΑ. Λίγο γκρίζλι και λίγο αρκουδάκι.
 • Σπίνος – Ο Finch θα μπορούσε να κάνει μια πολύχρωμη επιλογή. Το όνομα ανήκει στο πουλί, αλλά έχει επίσης ιστορία ως αγγλικό όνομα που σημαίνει «απατεωνίζω».
 • Αλεπού – Κομψό και λίγο άγριο, το Fox θα ήταν το τέλειο όνομα για ένα αγόρι με παιχνιδιάρικους γονείς.
 • Γεράκι – Μερικές φορές γράφεται με ένα Ε ως επώνυμο, το Hawk αναφέρεται απλώς στο αρπακτικό πουλί.
 • Λύκος – Το όνομα Wolf είναι υπερβολικό για ένα αγοράκι; Εσύ πρέπει να αποφασίσεις! Αν είναι πολύ κυριολεκτικό, το Γερμανική ονομασία Wolfgang σημαίνει «λύκος ταξιδιώτης».

Ονόματα μωρών Nature για αγόρια – Περισσότερα ζώα

 • Τρυποφράκτης – Το Wren είναι ένα αγγλικό όνομα πουλιών που ωφελείται από το να ακούγεται ακριβώς όπως το καθιερωμένο όνομα Rene.
 • Κοκκινολαίμης – Μια επιλογή unisex, η Robin αναφέρεται στο πουλί, αλλά είναι επίσης μια αγγλική υποκοριστική μορφή του Robert. Στην πραγματικότητα, ήταν ένα παρατσούκλι για τον Robert εδώ και αιώνες. Έτσι, το όνομα σημαίνει «φωτεινή φήμη».
 • Αίξ – Ένα άγγιγμα τραχύ γύρω από τις άκρες, ο Buck μπορεί να σας αρέσει ή όχι. Πιστεύουμε ότι είναι ένα δυνατό όνομα. Φυσικά σημαίνει «αρσενικό ελάφι».
 • Ντρέικ – Ο Ντρέικ είναι όμορφος! Αυτό το αγγλικό όνομα μπορεί να σημαίνει «δράκος» ή «αρσενική πάπια».
 • Ο Ραούλ – Αν ψάχνετε για ένα όνομα φύσης με ένα άγγιγμα μυστηρίου, το γαλλικό όνομα Raoul μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή. Σημαίνει «λύκος-σύμβουλος» και ακούγεται πολύ καλύτερα από τη γερμανική του μορφή: Ralph.

Τώρα, Nature Baby Names για κορίτσια

Nature Βρεφικά Ονόματα για Κορίτσια – Όμορφα Βοτανικά

 • Πέθανε – Η Liliosa είναι ίσως η καλύτερη μορφή του ονόματος Lily. Αυτό Ισπανικά Η επιλογή προσφέρει διάκριση και ζεστασιά.
 • Μαργαρίτα – Η Daisy είναι ένα αγγλικό όνομα λουλουδιών για το χαρούμενο λουλούδι που γνωρίζετε και αγαπάτε. Πήρε το όνομά του λόγω του τρόπου που ανοίγει την αυγή, «μάτι της ημέρας».
 • Xochitl – Ένα όνομα λουλουδιών Nahuatl ή Αζτέκων που χρησιμοποιείται στο νότιο Μεξικό και προφέρεται so-chat-l , Xochitl σημαίνει 'λουλούδι'.
 • Πέμα – Το όνομα ενός θιβετιανού κοριτσιού, Pema σημαίνει «άνθος λωτού».
 • Η Νασρίν – Το Nasrin είναι μια δημοφιλής ονομασία στο Ιράν, την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν σήμερα. Σημαίνει «άγριο τριαντάφυλλο». Είσαι ερωτευμένος?

Περισσότερα Nature ονόματα μωρών για κορίτσια – Fresh Botanicals

 • Κατιφές – Ένας vintage γόης, ο Marigold είναι Άγγλος όνομα λουλουδιού που παραπέμπει στο υπέροχο κίτρινο λουλούδι. Δυστυχώς, αυτό το όνομα ποτέ δεν άρεσε σε πολλούς γονείς εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.
 • Λίτρο – Το Lita είναι μια συντομευμένη μορφή του Rosalita, ενός ισπανικού ονόματος με εβραϊκή προέλευση που σημαίνει «κήπος». Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μας ονόματα φύσης με το συστατικό Rose.
 • Καλίνα – Αν δεν έχετε πολωνική κληρονομιά, πιθανότατα δεν έχετε ακούσει ποτέ το πολωνικό όνομα, Kalina. Μεταφράζεται σε «viburnum», που είναι ένας ανθοφόρος θάμνος.
 • Γιασεμί – Η Τζεσαμίν είναι περίτεχνη Περσικό όνομα αυτό σημαίνει απλά «γιασεμί». Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική για τα πολλά Jess-name εκεί έξω.
 • Οικονομικός – Ένα εβραϊκό όνομα που ίσως δεν είχατε συναντήσει πριν το Irit. Αυτός ο θησαυρός αναφέρεται στο «άνθος asphodel», ένα πολυετές ιθαγενές της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

Ονόματα μωρών Nature για κορίτσια – Πιο βοτανικά αλλά λιγότερο λουλουδάτα

 • Ρείκι – Το Briar είναι μια αγγλική βοτανική ονομασία που (έκπληξη, έκπληξη!) σημαίνει «μπάλωμα μπρίας».
 • Φτέρη – Η Φτέρη είναι ένα από εκείνα τα ονόματα της φύσης που έχουν ξεθωριάσει με τα χρόνια. Θα θέλαμε αυτό το όνομα, που σημαίνει «τολμηρός ταξιδιώτης», να επιστρέψει στη δημοτικότητα.
 • Λεβάντα-Ένα αγγλικό όνομα φυτού και χρώματος, το Lavender αξίζει μια θέση δίπλα σε άλλα ονόματα της φύσης όπως το Sage και το Lilac.
 • Δεντρολίβανο- Το δεντρολίβανο αναφέρεται στο βότανο, αλλά είναι επίσης μια αυτόνομη ονομασία που σημαίνει «δρόσος της θάλασσας». Συμπτωματικά, τα φυτά δεντρολίβανου απολαμβάνουν αυτό το κλίμα.
 • Μαντζουράνα – Η μαντζουράνα είναι πιθανότατα κάτι με το οποίο έχετε μαγειρέψει καθώς είναι ένα δημοφιλές βότανο για οικιακούς μάγειρες. Ελπίζουμε αυτό το σκονισμένο στολίδι να λάμψει ξανά σύντομα.

Περισσότερα ονόματα μωρών Nature – Ναι, τα κορίτσια απολαμβάνουν πολλές βοτανικές επιλογές!

 • Μπουκέτο - Το Posy είναι ένα κατ 'ουσίαν αγγλικό όνομα που σημαίνει 'ένα μάτσο λουλούδια'.
 • ιτιά – Το Willow άρχισε να χρησιμοποιείται ως δεδομένο όνομα πολύ μετά το δέντρο ιτιάς, το όνομα του οποίου προήλθε από την παλιά αγγλική λέξη πλούσια βλάστηση , που σημαίνει «ιτιά».
 • Φουντουκιά – Η Hazel είναι ένα τόσο μαγικό όνομα φύσης για τα κορίτσια. Σημαίνει «φουντούκι». Ποιος δεν αγαπά το φουντούκι;
 • Μαγνολία – Το Magnolia είναι ένα γαλλικό όνομα και επώνυμο που σημαίνει «το λουλούδι του Magnol». Μια πινελιά περίτεχνη, αλλά αν σας αρέσει το δράμα, αυτό είναι το ένα!
 • Keziah – Ένα όνομα της Παλαιάς Διαθήκης που σημαίνει «δέντρο κασσίας», το Keziah είναι ένα από αυτά που πρέπει να παρακολουθήσετε. Έχει εγκληματικά υποχρησιμοποιηθεί και προβλέπουμε ότι θα αποκτήσει ατμό τα επόμενα χρόνια.

Ονόματα μωρών Nature για κορίτσια – Πολύτιμοι λίθοι, Ορυκτά και άλλα

 • Αμέθυστος – Στην αρχαία Ελλάδα, ο Αμέθυστος ήταν ένα δημοφιλές όνομα για τα κορίτσια. Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει για αυτό το όνομα πολύτιμου λίθου και χρώματος. Ας το αλλάξουμε, γονείς!
 • Gemma – Η Gemma είναι μια όμορφη ιταλική ονομασία και ένα από τα αγαπημένα μας ονόματα της φύσης. Gemma σημαίνει «πολύτιμος λίθος».
 • Κεχριμπάρι – Ένα ζεστό και μεθυστικό όνομα, Amber σημαίνει «κόσμημα», στα αραβικά, τη γλώσσα από την οποία προήλθε.
 • Μαργαριτάρι – Το Pearl προέρχεται από τα λατινικά και σημαίνει, λοιπόν, «μαργαριτάρι». Αυτό το κλασικό πρόκειται να δει μια αναγέννηση τα επόμενα δύο χρόνια. Δεν μπορούμε να περιμένουμε!
 • Giada – Το Jade είναι ένα υπέροχο όνομα και σας προτρέπουμε να το επιλέξετε. Ίσως να μην γνωρίζετε, ωστόσο, ότι η Giada είναι η ιταλική μορφή του ονόματος.

Περισσότερα Gem Nature βρεφικά ονόματα για κορίτσια

 • Διαμάντι – Αν το όνομα Diamond σας φαίνεται υπερβολικό, μπορεί να σας αρέσει ή όχι η ελληνική του μορφή, Diamante. Πιστεύουμε ότι του δίνει ακόμα περισσότερο ρομαντισμό.
 • Κοραλία – Το Coralie είναι ένα γαλλικό όνομα που αυτή τη στιγμή είναι πιο δημοφιλές στο Κεμπέκ! Αυτό το όνομα σημαίνει απλώς «κοράλι».
 • Οπάλιο – Ένα άλλο από αυτά τα ονόματα φύσης πολύτιμων λίθων που θα θέλαμε να επιστρέψουμε είναι το Opal. Το Opal προέρχεται από τα σανσκριτικά και σημαίνει 'πετράδι'.
 • Βηρύλλος – Το Beryl είναι ένα ελληνικό όνομα για τα κορίτσια που σημαίνει «θαλασσοπράσινο κόσμημα». Αυτή τη στιγμή κάνει ζέστη στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Λυχνίτης – Ο Garnet σας προσφέρει ένα δύο προς ένα καθώς είναι ένας σκούρος, κόκκινος πολύτιμος λίθος. Ωστόσο, Γρανάτης σημαίνει 'ρόδι'. Τα κουκούτσια ήταν στην πραγματικότητα ονόματα για τα φρούτα!

Περισσότερα Nature ονόματα μωρών για κορίτσια – Sparkly Things Συνέχεια

 • Peridot – Το Peridot είναι ο βαθυπράσινος πολύτιμος λίθος γέννησης για τον μήνα Αύγουστο. Το όνομα της πέτρας προέρχεται από τα αραβικά. Αυτή θα ήταν μια ξεχωριστή επιλογή!
 • Ρουμπίνι – Για εμάς, η Ruby θα είναι πάντα μια ευχάριστη, εκκεντρική και παιχνιδιάρικη επιλογή. Το αγαπάμε και ενθαρρύνουμε τους λάτρεις του κόκκινου να το επιλέξουν!
 • Κιτρίνη – Η κιτρίνη είναι η γενέτειρα για τα μωρά που γεννιούνται τον Νοέμβριο. Θα ήταν σοφό να το θεωρήσετε ως όνομα για το κοριτσάκι σας που γεννήθηκε τον Νοέμβριο.
 • σμαράγδι – Ένα ισπανικό όνομα που σημαίνει «σμαράγδι», η Esmeralda είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ισπανικά ονόματα για κορίτσια στις ΗΠΑ σήμερα.
 • Κόσμημα – Κάποια κλασικά ονόματα της φύσης είναι κλασικά για κάποιο λόγο. Το Jewel είναι ένα τέτοιο όνομα που υπήρξε κορυφαίο 1000 ονόματα για κορίτσια στις ΗΠΑ για έναν αιώνα!

Ονόματα μωρών Animal Nature για κορίτσια

 • Που είναι - Ερωτευμένοι? Τα περιστέρια θεωρούνταν από καιρό σύμβολο ειρήνης και καλής τύχης. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το Dove ως όνομα;
 • Περιστέρι – Θέλετε ένα πιο διακριτικό νεύμα στο Περιστέρι; Το Paloma είναι ένα ισπανικό όνομα που σημαίνει «περιστέρι». Είναι ένα από τα αγαπημένα μας ονόματα της ισπανικής φύσης.
 • Παιδιά – Το Yara είναι ένα ρομαντικό, αραβικό όνομα που σημαίνει «μικρή πεταλούδα». Αυτό το όνομα είναι ήδη καυτό και φανταζόμαστε ότι θα γίνει πιο ζεστό από εδώ και πέρα.
 • Πεταλούδα – Ένα άλλο όνομα που σημαίνει «πεταλούδα», το Mariposa έχει ισπανική προέλευση και ακούγεται τόσο ενδιαφέρον.
 • Κορυδαλλός – Ένα όνομα πουλιού unisex που λειτουργεί καλά τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια όπως το Robin, Lark θα ήταν μια φρέσκια και τολμηρή επιλογή σήμερα.

Nature Ονόματα μωρών για κορίτσια – Κοιτάξτε στον ουρανό

 • Φεγγάρι – Το αγαπημένο κάθε νέου γονέα, το Luna, που είναι λατινικό και σημαίνει «φεγγάρι» εξακολουθεί να είναι καλό, παρόλο που χρησιμοποιείται υπερβολικά.
 • Εστέλ – Ένα γαλλικό όνομα που σημαίνει «αστέρι», η Estelle είναι καυτή για άλλη μια φορά!
 • Άιλα – Το Ayla είναι ένα όνομα με τουρκική και εβραϊκή προέλευση. Μπορεί να σημαίνει 'βελανιδιά', 'φωτοστέφανο' και 'σεληνόφως'.
 • Ουρανός – Ένα όνομα που ήταν σχεδόν ανήκουστο μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990, το Sky είναι πλέον ένας μεγάλος υποψήφιος και προτιμάται για κοριτσάκια.
 • Αυγή – Ένα από τα καλύτερα ονόματα της φύσης για κορίτσια, το Aurora είναι ένα κλασικό λατινικό όνομα που σημαίνει «αυγή» και γεμίζει ελπίδα.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: 25 Οικονομίες (Ονόματα Φύσης) για κορίτσια που έχουν γίνει η πιο καυτή τάση για τα ονόματα μωρών αυτής της δεκαετίας

Nature Βρεφικά Ονόματα για Κορίτσια – Τοπογραφικά και Ονόματα Τοπίου

 • Λιβάδι - Εχουμε Οι Σοπράνο να ευχαριστήσω για αυτό το ευγενικό όνομα της φύσης. Το Meadow είναι ζεστό και φιλόξενο.
 • θαλάσσια – Ένα δημοφιλές όνομα για τα κορίτσια στη Γαλλία, το Marine έχει λατινική προέλευση και σημαίνει «της θάλασσας».
 • Η Σύλβια – Μια άλλη γαλλική επιλογή, η Sylvie είναι μια άλλη μορφή της Sylvia, και τα δύο ονόματα σημαίνουν «από το δάσος».
 • Λειμών – Αν σας αρέσουν τα ονόματα με μια χαρακτηριστική δυτική αίσθηση, το Prairie θα έκανε το κόλπο.
 • Το όνομά του – Το Neve είναι ένα λατινικό όνομα που σημαίνει «χιόνι» και χρησιμοποιείται ευρέως μεταξύ των ισπανικών, ιταλικών και πορτογαλικών οικογενειών. Μας αρέσει το πόσο δροσερό και χαλαρό νιώθει αυτό.

Ορίστε! Ελπίζουμε να εμπνέεστε από αυτά τα φυσικά ονόματα μωρών για κορίτσια και αγόρια. Θέλουμε χαμηλών τόνων να κάνουμε μια πεζοπορία τώρα. Γυαλίσαμε μόνο την επιφάνεια του ονόματα μωρών φύση καθώς οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! Αν σας ελκύει κάτι φυσικής ομορφιάς, βρείτε ένα όνομα με αυτό το νόημα! Η φύση ανέκαθεν ενέπνεε ονόματα και φαίνεται να υπάρχει ένα όνομα για κάθε φυσικό στοιχείο στη γη! Καλό μωρό κυνήγι ονόματος και συγχαρητήρια!

Η μαμά της Αριζόνα συνελήφθη αφού αποκοιμήθηκε και η 3χρονη κόρη της δραπέτευσε από το σπίτι τους και μπήκε στο καυτό αυτοκίνητό της

Μια μητέρα από την Αριζόνα, 23 ετών, συνελήφθη αφού η 3χρονη κόρη της ανακαλύφθηκε νεκρή στο καυτό αυτοκίνητό της ενώ κοιμόταν.