26 Μοναδικά ονόματα αγοριών από το Α – Ω που κεφαλαιοποιούν τη διακριτικότητα

Όταν προσπαθείτε να επιλέξτε ένα όνομα για το μωρό σας αγόρι, θέλεις ένα όνομα που ξεχωρίζει και βοηθά να πεις την ιστορία του παιδιού σου. Κλασικά ονόματα μωρών όπως ο Andrew, ο Blake και ο Christopher είναι πράγματι υπέροχοι, αλλά είναι πάντα καλή ιδέα να σκέφτεστε έξω από το κουτί και να βρείτε ένα όνομα που βοηθά το παιδί σας να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Εξάλλου, δεν θέλετε ο γιος σας να είναι ένας από τους τρεις τάδε σε μια τάξη. Μην τον υποβιβάζετε σε Noah K. ή Noah S. Είναι δελεαστικό να παραδώσετε ένα οικογενειακό όνομα που είναι πολύ κοινό. Αντισταθείτε σε αυτόν τον πειρασμό και προτιμήστε κάτι με λίγη έκπληξη. Θα χαρείτε πολύ που το κάνατε όταν λαμβάνετε διαρκώς κομπλιμέντα από άλλους γονείς που κάνετε μια τολμηρή επιλογή. Εξετάσαμε κάθε γράμμα του αλφαβήτου και διαλέξαμε ένα όνομα για το καθένα που είναι όμορφο και γεμάτο γοητεία. Εδώ είναι 26 μοναδικά ονόματα μωρών για αγόρια που είναι συναρπαστικά και αξίζουν την προσοχή σας.

26. Άλφι

Πότε Μέγκαν Μαρκλ ονόμασε τον γιο της Archie, πολλοί γονείς εμπνεύστηκαν να αναζητήσουν ρετρό παρατσούκλια για τα παιδιά τους. Ο Archie είναι απολύτως εκπληκτικός, αλλά ο Alfie είναι επίσης καλός. Το Alfie είναι εξαιρετικά δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν έχει απογειωθεί εδώ (ακόμα). Το Alfie είναι μια συντομευμένη μορφή του Alfred και σημαίνει «σοφός σύμβουλος».

25. Μπραντ

Ο Μπραντ είχε μια στιγμή στις αρχές της δεκαετίας του 1970, αλλά έκτοτε έχει ξεφύγει από τη μόδα. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική σε άλλα μονοσύλλαβα ονόματα όπως Chase, Grant και Bryce. Το Brant έχει γερμανική προέλευση και σημαίνει «σπαθί».

24. Cormac

Ξέρεις ότι μπαίνεις στον πειρασμό! Το Cormac είναι και ένα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο όνομα, χάρη στον συγγραφέα Κόρμακ ΜακΚάρθι , αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ασυνήθιστο. Αυτό Ιρλανδικό όνομα , που είναι πολύ συνηθισμένο στην κελτική μυθολογία, σημαίνει «άρμας». Σκεφτείτε το ψευδώνυμο 'Mac'. Είναι τόσο καλό!

23. Ντεσάν

Το Deshan είναι ένα όμορφο όνομα Χίντι που σημαίνει «του έθνους». Αυτό το όνομα είναι πολύ δημοφιλές στην Ασία και επειδή ακούγεται παρόμοιο με το Shaun, θα πρέπει να αρέσει στους αγγλόφωνους.

22. Εμίλ

Το Emil και το Emilio είναι και τα δύο πολύ ελκυστικά ονόματα για αγόρια με λατινική καταγωγή. Το όνομα σημαίνει «αντίπαλος». Στις ΗΠΑ, το Emmett είναι η πιο δημοφιλής μορφή του. Παντού αλλού προτιμάται ο Εμίλ.

21. Φαμπρίτσιο

Το Fabrizio είναι ένα εκπληκτικό ιταλικό όνομα που έχει λατινική προέλευση. Προέρχεται από το ρωμαϊκό οικογενειακό όνομα Fabricius. Fabrizio σημαίνει «τεχνίτης». Ξέρεις ότι λατρεύεις αυτό το ζωηρό όνομα.

20. Τζιανκάρλο

Ξέρουμε ότι μόλις προτείναμε τον Fabrizio και ότι μάλλον πρέπει να χαλαρώσουμε, αλλά ο Giancarlo είναι άλλος ένας υπέροχος Ιταλική ονομασία . Αυτό είναι ένα mashup όνομα που συνδυάζει Gian (John) και Carlo (Charles). Η πρώτη σημαίνει «ο Θεός είναι ελεήμων». Το δεύτερο σημαίνει «ελεύθερος άνθρωπος».

19. Holt

Το Holt είναι ένα τολμηρό όνομα με έντονη χροιά. Αυτό το αγγλικό όνομα σημαίνει «γιος των παρθένων δασών». Η σημασία του ονόματος ακούγεται σαν κάτι έξω Παιχνίδι των θρόνων , αλλά το Holt είναι ένα εύκολο όνομα χωρίς φασαρία.

18. Αυτοί

Το Ivo είναι ένα γερμανικό όνομα που είναι άγριο δημοφιλής στη Σκανδαναβία . Το όνομα είναι επίσης το πιο δημοφιλές όνομα για αγόρια στην Ολλανδία. Ίβο σημαίνει «ξύλο κίτρινου» ή «τοξότης».

17. Jamar

Jamar είναι μια ανατροπή στο Αραβική ονομασία Τζαμάλ. Και τα δύο είναι εξαιρετικά! Τα ονόματα σημαίνουν «ομορφιά».

16. Κιν

Ο Keane είναι η αγγλοποιημένη μορφή του ιρλανδικού γαελικού Cian. Τα ονόματα 'αρχαία' και θα θέλατε να το επιλέξετε για το αγοράκι σας.

15. Σύνδεσμος

Το Link είναι ένα διασκεδαστικό όνομα με άφθονη ρετρό γοητεία. Αυτό το συναρπαστικό όνομα έχει αγγλική προέλευση και είναι η συντομευμένη μορφή του Λίνκολν. Σημαίνει «πόλη δίπλα στην πισίνα».

14. Μέγιστο

Ο Massimo είναι ένας παλιός Ιταλός γόης που προέρχεται από το λατινικό όνομα Maximus που σημαίνει «ο μεγαλύτερος». Ο Massimo ξεκίνησε ως οικογενειακό όνομα, αλλά τώρα έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα για αγόρια στην Ιταλία.

13. Νίκο

Το Nikko είναι ένα ελληνικό υποκοριστικό του Nicholas και σημαίνει «άνθρωποι της νίκης». Αυτή η μοναδική ορθογραφία μπορεί να είναι η τέλεια. Στα ιαπωνικά, το όνομα Νίκο σημαίνει «ηλιοφάνεια».

12. Οζ

Το όνομα Oz χρησιμοποιείται συνήθως ως ψευδώνυμο για τους Oswald, Osgood και Osmond. Γιατί να μην παραλείψετε τα ονόματα των ηλικιωμένων και να επιλέξετε το ολόφρεσκο Οζ. Το όνομα έχει εβραϊκή προέλευση ( Λίγο ) και σημαίνει «δύναμη».

11. Πάρκο

Το πάρκο είναι μια τάση όνομα εμπνευσμένο από τη φύση αυτό είναι υπέροχο τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια. Το όνομα λειτουργεί επειδή είναι επίσης ένα κοινό ψευδώνυμο για το πιο δημοφιλές, Parker.

10. Πούλι

Το Quill είναι το τέλειο όνομα για το παιδί ενός συγγραφέα. Το Quill, φυσικά, είναι το όνομα μιας συσκευής γραφής. Ιστορικά ήταν επίσης ένα αγγλικό επαγγελματικό όνομα για γραφείς.

9. Ριχάρδος

Οι γονείς αρχίζουν να εξετάζουν και να επιλέγουν αυτήν την εναλλακτική ορθογραφία του Richard. Ο Richart βελτιώνει το κλασικό όνομα επειδή δεν παίρνετε μόνο τη λέξη 'πλούσιος', αλλά και 'τέχνη'. Ο Ριχάρδος έχει γερμανική καταγωγή και σημαίνει «ηγεμόνας».

8. Σίλβαν

Το Sylvan είναι ένα όμορφο όνομα για αγόρια που έχει λατινική προέλευση και σημαίνει «δάσος». Λόγω της σημασίας του, το Sylvan είναι όνομα σε πολλά μέρη. Μια εναλλακτική ορθογραφία, το Silvan προτιμάται στη Γερμανία και την Ολλανδία.

7. Τάλμποτ

Όχι απλώς ένα κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων, το Talbot είναι ένα πολυτελές αγγλικό όνομα που σημαίνει «εντολή της κοιλάδας». Τι λέτε για αυτό; Το Talbot ήταν κάποτε εξαιρετικά δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά έκτοτε έχει αρνηθεί.

6. Άπτον

Ένα άλλο κομψό αγγλικό όνομα, το Upton σημαίνει «άνω πόλη». Για τους λάτρεις του σκανδαλοθηρία , δεν θα μπορούσες να κάνεις καλύτερα! Άπτον Σινκλέρ θα ήταν μεγάλη έμπνευση για αυτό το όνομα.

5. Αλήθεια

Το Vero δεν ακούγεται μόνο ως «ήρωας», αλλά σημαίνει «μεγάλος ήρωας». Το όνομα έχει λατινική προέλευση και είναι η ανδρική μορφή του Vera.

4. Κρασί

Το Wyn είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές όνομα για αγόρια στην Ουαλία. Δεν είναι τυχαίο! Το όνομα είναι ουαλικό και σημαίνει «δίκαιο» ή «ευλογημένο». Αν ψάχνετε για ένα νικητήριο όνομα, μην ψάξετε περισσότερο από το Wyn.

3. Xerxes

Οι γονείς αγαπούν ονόματα με τον παράγοντα «Χ». και αυτό το όνομα το φέρνει διπλά. Ο Ξέρξης έχει περσική προέλευση και σημαίνει «ήρωας ανάμεσα στους ήρωες». Δεν είναι κακό, σωστά; Ξέρξης ήταν το όνομα δύο πρώιμων βασιλιάδων της Περσίας.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 26 μοναδικά ονόματα κοριτσιών από το Α – Ω που κεφαλαιοποιούν τη διακριτικότητα

2. Προϋποθέσεις

Το Yanai είναι ένα αρχαίο όνομα που ανήκε στη βιβλική βασίλισσα της Sheba. Το όνομα έχει αραμαϊκή προέλευση και σημαίνει «θα απαντήσει».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 20 Ζεστά ονόματα μωρών για αγόρια που ξεκινούν με X, Y ή Z

1. Λιοντάρι

Το Zaki είναι ένα εξαιρετικά χαριτωμένο αραβικό όνομα που σημαίνει «γεμάτο αρετή». Το Zaki δεν σχετίζεται με τα ονόματα Zachary, αλλά πολλοί θα το μπερδέψουν με αυτά. Λάβετε, λοιπόν, αυτό κατά νου εάν σκέφτεστε αυτό το υπέροχα παιχνιδιάρικο όνομα.

Ορίστε! 26 μοναδικά ονόματα μωρών για αγόρια από το Α-Ζ. Υπάρχει ένα εξαιρετικό όνομα για κάθε γράμμα του αλφαβήτου και ελπίζουμε να εμπνευστείτε από τις επιλογές μας.

Ο Chris Pratt δημοσιεύει σπάνια selfie του 9χρονου γιου Jack και της 8 μηνών κόρης Lyla

Ο Chris Pratt, 41, δημοσίευσε πρόσφατα μια αξιολάτρευτη selfie με τα δύο παιδιά του στο Instagram.

25 εξαιρετικά γερμανικά ονόματα για κορίτσια που πρέπει να λάβουν υπόψη οι νέοι γονείς

Τα αγαπημένα γερμανικά ονόματα για κορίτσια προσαρμόζονται συχνά με την πάροδο του χρόνου. Σε αντίθεση με τα ονόματα για αγόρια που παραμένουν σταθερά, τα γερμανικά ονόματα για τα κορίτσια είναι σε ροή και είναι φοβερό.