25 πολύ περίεργα, άκρως αμφισβητήσιμα τατουάζ μωρών που είμαστε πολύ σίγουροι ότι δεν θα είχαμε ποτέ μόνιμα μελάνι στο σώμα μας

Ένα πράγμα είναι αναμφισβήτητο: αγαπάμε τα μωρά μας! Για πολλούς γονείς, ο καλύτερος τρόπος να αναπαραστήσουν αυτή την αγάπη είναι με κάνοντας τατουάζ . Τα τατουάζ μωρών έρχονται σε κάθε στυλ, σχήμα και μέγεθος, όλα με στόχο να θυμίζουν τη στιγμή που μια νέα δέσμη χαράς έφτασε σε αυτόν τον κόσμο. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τους νέους γονείς που πολλοί πιστεύουν ότι δικαιολογεί διαρκή διακόσμηση σώματος. Το να γίνεις γονιός είναι συναισθηματικό και τα συναισθήματα δεν είναι τα καλύτερα κίνητρα και τις περισσότερες φορές, τα συναισθήματα μπορεί να οδηγήσουν σε κακή κρίση . Όταν μιλάμε για τατουάζ, μιλάμε για πάντα, έτσι μια αστοχία στην κρίση μπορεί να οδηγήσει σε ένα εξαιρετικά αμφισβητήσιμο τατουάζ μωρού που υπάρχει για τη ζωή.

Από λιγότερο από κολακευτικά πορτρέτα μωρών έως πραγματικά πρωτότυπα έργα τέχνης, τα τατουάζ μωρών κυμαίνονται από αστεία έως νοσηρά. Υπάρχουν μερικά κλασικά σχέδια όπως ίχνη μωρού ή απλά ημερομηνία γέννησης. Μερικά τατουάζ μωρών είναι καθολικά και γιορτάζουν την πατρότητα ή τη μητρότητα . Άλλα τατουάζ για μωρά είναι εσωτερικά, και αν δεν είστε εσείς που χρησιμοποιεί το μελάνι, δεν θα έχετε ιδέα τι σημαίνει ή γιατί υπάρχει. Η ουσία είναι ότι οι άνθρωποι είναι περίεργοι και κάνουν περίεργα πράγματα. Είτε πρόκειται για συναισθηματισμό είτε για συναισθηματική έλξη, οι γονείς φαίνεται να κάνουν τα πιο περίεργα τατουάζ. Συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας περίεργα τατουάζ μωρών και πιστεύουμε ότι θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Ως παιδιά, είναι συχνά δύσκολο να κατανοήσουμε τους γονείς μας και γιατί οι ενήλικες κάνουν αυτά που κάνουν. Δεν έχουν αλλάξει πολλά. Εδώ είναι 25 υπέροχα εκκεντρικά τατουάζ μωρών.

Syringe Baby


@bb_rung

Αυτό το τατουάζ ενός χερουβείμ με τατουάζ είναι μια περίεργη επιλογή. Εκτός από το μωρό άγγελο με τατουάζ, μια άλλη πτυχή αυτού του τατουάζ που δεν μεταφράζεται είναι η σύριγγα . Γιατί το μωρό κρατάει μια υπερμεγέθη σύριγγα; Πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ την απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Καλά γίνεται τουλάχιστον!

Μωρό Δαίμονα


@nicolesedef

Τα παιδιά μας μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε τόσα πολλά συναισθήματα. Με τι είδους συναισθηματική αναταραχή αντιμετώπιζε αυτός ο γονιός όταν έκανε αυτό το τατουάζ μωρού; Το φίδι που τυλίγεται γύρω από το πόδι αυτού του χερουβείμ είναι το πιο ανησυχητικό μέρος αυτού του σχεδίου τατουάζ. Γιατί;

Centi-Baby


@alexroycetattoo

Σε περίπτωση που χρειαζόσασταν ένα μωρό σαρανταποδαρούσας να στοιχειώνει τους εφιάλτες σας, αυτός ο γονιός έχει ένα τατουάζ για αυτό. Κάναμε τη βαριά άρση για εσάς: αυτό το μωρό έχει δώδεκα χέρια και δύο πόδια. Πρέπει να υπάρχει μια ιστορία εδώ, αλλά κανείς δεν μας την είπε.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: Η μαμά Chrissy Teigen επιδεικνύει το νέο τατουάζ που έκανε προς τιμήν των παιδιών, του συζύγου και των γονιών της

Grabby Baby


@vinnie__kan

Όταν πρόκειται για το είδος του τατουάζ μωρών, υπάρχουν πολλά τατουάζ μωρών που κρατούν τα χέρια ή τα δάχτυλα των γονιών τους. Ωστόσο, οι αναλογίες είναι ελαφρώς μειωμένες σε αυτήν την έκδοση, κάνοντας το δάχτυλο του ενήλικα να μοιάζει με κορμό ελέφαντα ή Κορεάτικο gaebul .

Spider Baby


@yoyotattoos

Τα κόμικς είναι ωραία και όλα εκτός από γιατί αυτός ο γονιός συνδέει το μικρό του με τον Spider-Man; Παρά όλα αυτά, Ο Πίτερ Πάρκερ έμεινε ορφανός αφού οι γονείς του σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα.

Γερασμένο μωρό


@jarretcrosson

Αυτά είναι ένα άγγιγμα ανησυχητικό. Δεν είμαστε σίγουροι γιατί αυτό το άτομο αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο σώμα του σε γερασμένα μωρά. Οι ρυτίδες, τα κόκκινα μάγουλα και τα μαλλιά που υποχωρούν λένε την ιστορία ενός μωρού που είναι σοφό πέρα ​​από τα χρόνια του.

Κατακερματισμένο μωρό


@north_familink

Θα χρειαστεί να κοιτάξετε αυτό για ένα λεπτό. Φαίνεται ότι το φόντο αυτού του τατουάζ περιλαμβάνει ένα ανθισμένο λουλούδι ενώ το πρώτο πλάνο αποτελείται από τα θραύσματα του προσώπου ενός παιδιού. Μπορεί να μην καταλαβαίνουμε αυτό το σχέδιο, αλλά εκτιμούμε τη δημιουργικότητα!

Ανατομία μωρού


@smn_theo

Πόσες φορές έχετε κοιτάξει ένα μωρό και σκεφτήκατε: «Αναρωτιέμαι τι υπάρχει κάτω από την κουκούλα;» Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό που μετράει είναι αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό, αλλά αυτός ο γονέας το πήγε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Μωρο μωρο


@spacedamn_

Τίποτα δεν λέει μωρό όπως… «μωρό μου». Ένα τατουάζ με τη λέξη «μωρό» είναι μια περίεργη επιλογή. Καταλαβαίνουμε το συναίσθημα, αλλά ίσως αυτός ο γονέας θα μπορούσε να είχε γίνει λίγο πιο δημιουργικός. Ωστόσο, δεν προτείνουμε να κάνουν τατουάζ μια σαρανταποδαρούσα στον εαυτό τους. Και πάλι, δεν υποστηρίζουμε τα τατουάζ αρθρόποδων.

Πιπίλα Skateboard


@mac.bcn

Αυτός ο γονέας σκέφτηκε ότι ήταν καλή ιδέα να κάνει έναν οπτικό συνδυασμό του α ειρηνευτής και ένα skateboard. Γιατί; Δεν έχω ιδέα. Το γράμμα 'L' είναι ορατό στο skateboard, οπότε ίσως το όνομα του γιου του να ξεκινά με 'L'. Αυτό είναι ένα περίεργο σχέδιο, αλλά είναι σίγουρα καλύτερο από το 'μωρό'.

Goth Baby


@siddy_tattooartist

Υπάρχουν τόσα πολλά να ξεπακετάρεις εδώ. Η άτριχη γάτα; Οι απόκοσμοι κώνοι; Το νεκρό δέντρο πάνω στο πρόσωπο ενός μωρού; Δεν είμαστε απολύτως σίγουροι τι μήνυμα υποτίθεται ότι θα μεταφέρει αυτό το τατουάζ, αλλά είναι τυλιγμένο σε μια καρδιά, επομένως πρέπει να είναι αγάπη.

Μωρό μουστάκι


@weirdtattoo

Έχετε κοιτάξει ποτέ το μωρό σας και αναρωτηθήκατε πώς θα ήταν με μουστάκι; Πιθανώς όχι. Ένας γονέας έκανε ένα τατουάζ στο πρόσωπο του μωρού τους με τρίχες στο πρόσωπο και σκούφο στο κρανίο. Γιατί, γιατί όχι;

Tripod Baby


@beccamartin_tattoo

Αυτή η μαμά αποφάσισε να της κάνει τατουάζ τρία πόδια μωρού. Κάθε πόδι προορίζεται να αντιπροσωπεύει ένα από τα τρία παιδιά της. Ωστόσο, με την πρώτη ματιά, μοιάζει με τρίποδο μωρό. Που είναι μια χαρά! Τουλάχιστον δεν έχει δώδεκα μπράτσα!

Motor Baby


@dollabill_yall_tattooer

Αυτός ο περήφανος πατέρας θέλει ξεκάθαρα ο γιος του να ακολουθήσει τα βήματά του και να γίνει μοτοσικλετιστής. Τα αυτοκίνητα είναι υπέροχα. Η μηχανική είναι σημαντική. Αλλά, δεν θα μπορούσε ο μπαμπάς να είχε επιλέξει μια καλύτερη οπτική αναπαράσταση. Ένα μωρό δίπλα στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου δεν είναι η πιο ελκυστική εικόνα.

Flat Baby


@tattoomadink

Τι λέει ο παλιός; «Το μεγαλύτερο μέρος του κακού σε αυτόν τον κόσμο γίνεται από ανθρώπους με καλές προθέσεις». Αυτός ο γονέας έλαβε μια λοξή εικόνα του προσώπου του παιδιού του στο εσωτερικό του μπράτσο. Επειδή η απόδοση δεν περιλαμβάνει σκληρό διαχωρισμό ή σκίαση στην αριστερή πλευρά του προσώπου, φαίνεται σαν να λιώνει στη μασχάλη.

Παλιό Μωρό


@moodyttattooproducts

Η επιθετική σκίαση σε αυτό το τατουάζ κάνει το πρόσωπο αυτού του μωρού να μοιάζει σαν να ανήκει σε ένα ηλικιωμένο άτομο. Όπως τα γερασμένα τατουάζ μωρών, υπάρχει κάτι παράξενο για ένα μωρό με χαρακτηριστικά ηλικιωμένων. Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση!

Knight Baby


@azbaillietattoo

Χμ. Ο μπαμπάς πρέπει να είναι θαυμαστής του Μεσαιωνικά χρόνια . Αυτό το τατουάζ μωρού φαντάζεται ένα βρέφος στην στοργική αγκαλιά ενός ντυμένου με μέταλλο, θωρακισμένου ιππότη. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή είναι μια λογοτεχνική αναφορά σε κάτι, αλλά το μόνο που παίρνουμε είναι πανοπλία πλάκας.

Βρεφικά δόντια


@kimta_tt

Ακούσαμε για γονείς να τα κρατούν παιδικά δόντια . Αλλά το να κάνεις ένα τατουάζ με δύο χαμένα δόντια μοιάζει περίεργη επιλογή. οδοντοφυΐα δεν είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή για καμία οικογένεια και αυτός ο γονέας μπορεί να κρατήσει αυτήν την υπενθύμιση.

Εμβρυϊκό Μωρό


@jhonnatancatano

Για πολλούς γονείς, βλέποντας το μωρό τους για πρώτη φορά με α υπερηχογράφημα εμβρύου είναι μια σημαντική περίσταση. Τώρα, φανταστείτε να βλέπετε αυτήν την εικόνα. Αυτό το τατουάζ μας δίνει χαμηλούς τόνους εξωγήινους δονήσεις και αν βλέπατε ότι αυτό μεγάλωνε μέσα σας, θα ενοχλούσατε. Δεν είναι τόσο το μωρό, αλλά οι «πτυχές» και η υφή που έχει κάνει τατουάζ γύρω του ο καλλιτέχνης.

Fighter Baby


@tony_luc_tattoo

Τα τατουάζ μωρών με τατουάζ πρέπει να είναι τάση! Αυτό το μωρό δεν κρατά σύριγγα, αλλά δένει μια κορδέλα καράτε ή χατσιμάκι, γύρω από το κεφάλι του. Δεν είμαστε σίγουροι γιατί αυτό το μωρό είναι τόσο δύσκολο, αλλά δυστυχώς, είναι έτοιμο για αγώνα.

Biker Baby


@greasyfingers_artwork

Παρόλο που αυτό το τατουάζ είναι πολύ περίεργο, είναι κάπως χαριτωμένο; Το μωρό έχει ένα ροζ μπιμπερό και ροζ φιόγκο στα μαλλιά του. Υπάρχει επίσης ένα λούτρινο ζωάκι δεμένο στο γουρούνι του. Δεν είμαστε σίγουροι τι είδους γονέας θα ήθελε αυτό το τατουάζ. Ίσως ιδρύουν μια λέσχη μωρών ποδηλάτων.

Μακάβριο Μωρό


@littlesistertattoo

ο καλλιτέχνης τατουάζ, Katie Farlow , ο οποίος δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram έγραψε στη λεζάντα: «Μια ανατριχιαστική κυρία με το μωρό και το κρανίο για τον Μπομπ! Αφιέρωμα για τα παιδιά του. Έγινε από την αναφορά του.' Συγνώμη. Με ποιον τρόπο «αφιέρωμα για τα παιδιά του»; Υπάρχει ένα μωρό που μαχαιρώνει μια «κυρία του κρανίου» με μια ακίδα. Δεν είμαι σίγουρος πόσο καλή σχέση έχει ο Μπομπ με τα παιδιά του, αλλά ελπίζουμε να μην εμπλέκεται κανένας φόνος κυριών.

Meta Baby


@carlos_kastronovo

Άλλο ένα μωρό με τατουάζ! Αυτό το τατουάζ απεικονίζει ένα μωρό με τατουάζ με πιστόλι για τατουάζ. Αυτό το μωρό είναι έτοιμο να χυθεί λίγο μελάνι! Είμαστε όλοι για τατουάζ μέσα στα τατουάζ, οπότε αυτό το σχέδιο είναι νικητής.

Dino Baby


@tattoojustin

«Είμαι το μωρό!» Για οποιοδήποτε λόγο, αυτό το τατουάζ δίνει έντονο Δεινόσαυροι vibes . Θυμάστε εκείνη την απαίσια κωμική σειρά των 90s με τους περίεργους, μαριονέτες δεινόσαυρους; Ήταν μια πιο απλή εποχή. Επίσης, το Tristan είναι ένα τόσο κατάλληλο όνομα για αυτό το μικρό προϊστορικό ερπετό.

Αφήγηση Μωρό


@ugurozmen83

Αυτό δεν είναι ούτε το καλύτερο ούτε το χειρότερο τατουάζ σε αυτή τη λίστα. Ωστόσο, είναι το πιο μυστηριώδες. Έχουμε τόσες πολλές ερωτήσεις! Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει ένα μωρό άγγελο στο προσκήνιο μπροστά από ένα μπλε κουτί; Είναι παράθυρο; Είναι μόνο ο ουρανός; Στη συνέχεια, υπάρχουν σύννεφα που φαίνονται να σβήνουν, σε αντίθεση με το μπλοκ του γαλάζιου ουρανού. Στα σύννεφα, υπάρχει μια μικρή σφαίρα με ένα έμβρυο μέσα; Τι υποτίθεται ότι είναι αυτή η μπλε μπάλα; Είναι αυτό ένα τατουάζ για το θάνατο;

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο πρόσωπο του αγγέλου. Τα μαλλιά δεν φαίνεται να εφαρμόζουν στο κεφάλι και υπάρχουν αδέσποτες τρίχες που κάνουν το πρόσωπο να μοιάζει σχεδόν σαν συνονθύλευμα. Πολύ παράξενο. Σε τελική ανάλυση, αυτό το τατουάζ είναι σαν μια πολύ περίεργη αναπαράσταση του α Πολύτιμες στιγμές κάρτα.

Μωρά! Πρέπει να τα αγαπάς! Όμως, δεν χρειάζεται να κάνετε τατουάζ προς τιμήν τους. Μερικοί γονείς έχουν κάποιους πραγματικά απίστευτα και όμορφα τατουάζ . Άλλοι, όπως κάποιοι σε αυτήν τη λίστα, θα μπορούσαν πραγματικά να έχουν σκεφτεί τα πράγματα πριν αλλάξουν οριστικά το δέρμα τους. Τα κακά τατουάζ μωρών είναι πάντα διασκεδαστικά. Σας συμβουλεύουμε να μην το κάνετε, αλλά μην σταματήσετε ποτέ να τα παίρνετε, γονείς!

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.