25 μεταμορφώσεις ονομάτων μωρών για αγόρια που γοητεύουν τα κοσμικά προσωνύμια

Για κάποιο λόγο, οι νέοι γονείς που περιμένουν αγοράκια τείνουν να επιλέγουν παραδοσιακά κλασικά αντί να αναζητούν ένα μοναδικό όνομα. Για τους γονείς που περιμένουν αγόρια, είναι πολύ καλό να χαστουκίζουν έναν William ή τον Henry και να το λένε μια μέρα. Η εύρεση του σωστού ψευδώνυμου μπορεί να είναι δύσκολη καθώς θέλετε κάτι που να είναι αναγνωρίσιμο αλλά όχι υπερβολικά χρησιμοποιημένο. Είναι ωραίο να είσαι διαφορετικός, τελικά. ο τα πιο δημοφιλή ονόματα μωρών για τα αγόρια έγινε έτσι για έναν λόγο: είναι κλασικά, αξιαγάπητα και απευθύνονται σε ένα ευρύ σύνολο γονέων. Τι πρέπει να κάνει ένας γονέας αν αγαπά ένα πολύ συνηθισμένο όνομα;

Αποφασίσαμε να πάρουμε τα 25 πιο δημοφιλή ονόματα για αγοράκια το 2019 από τα τελευταία δεδομένα που έχουμε και να τα μετατρέψουμε σε λιγότερο δημοφιλείς εναλλακτικές που είναι εξίσου ελκυστικές και φιλικές. Θα λάβουμε υπόψη τον ήχο, την προέλευση και το στυλ τους για να μετατρέψουμε το όνομα σε κάτι ιδιαίτερο που πιθανότατα δεν συναντάτε συχνά. Αυτές οι εναλλακτικές ονόματα μωρών δεν εμφανίζονται στη λίστα των κορυφαίων 1000 και, αντίθετα, χρειάζεστε περισσότερη αγάπη από τους νέους γονείς. Εδώ είναι 25 δημοφιλείς μετασχηματισμοί ονομάτων που προσφέρουν ποικιλία και ατομικότητα.

25. Levi →Lewin

Ο Lewin προέρχεται από το παλιό αγγλικό όνομα Leofwine, που σημαίνει 'αγαπητός φίλος'. Ο Lewin σας δίνει τα καλύτερα μέρη του Ian και του Lewis σε ένα απίστευτο όνομα. Το Levi είναι υπέροχο, αλλά έχει γίνει υπερβολικό. Ακόμα κι αν πάτε με τον Lev, θα ξεχωρίσετε το αγοράκι σας.

24. Ιωσήφ → Young

Ένα άλλο όνομα για τον Δία, βασιλιά των Ρωμαϊκοί θεοί , αυτό το χαρμόσυνο όνομα είναι εξαιρετικά ώριμο για σύγχρονη χρήση. Μια πινελιά πιο εκλεπτυσμένη από τον παλιό καλό Joe, ο Jove φέρνει μια πινελιά εξωτικής φύσης στο τραπέζι. Λόγω των μυθολογικών του ριζών, αυτό το όνομα σημαίνει «πατέρας του ουρανού».

23. Ματθαίος → κοιτάζω

Το Miro προέρχεται από τη σλαβική ρίζα της λέξης μου που σημαίνει «ειρήνη» ή «κόσμος». Θα μπορούσαμε όλοι να ξεκινήσουμε με λίγη ησυχία, σωστά; Ο Miro έχει έναν παιχνιδιάρικο ήχο, έντονο ΜΕΕ-ρο , για αυτό φαίνεται πολύ λιγότερο κουμπωμένο από τον Matthew.

22. Σαμουήλ → Σιμόν

Το Shimon είναι η πιο παραδοσιακή μορφή του ονόματος Simon και έχει ιστορία σε πολλές παραδόσεις, που συνήθως συνδέονται με τα εβραϊκά. Όπως ο Σάιμον, ο Σιμόν σημαίνει «να ακούγεσαι».

21. Όουεν → Ομπάν

Το Όουεν είναι ένα ουαλικό όνομα και αν ταξιδεύετε βόρεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα βρείτε το σκωτσέζικο όνομα Oban. Είναι τοπωνύμιο του μια όμορφη πόλη στη Σκωτία, που πήρε το όνομά του από τον τέλειο όρμο σε σχήμα πετάλου. Το όνομα σημαίνει «μικρός κόλπος».

20. Aiden → Eamon

Είμαστε σε ένα ταξίδι γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο, προφανώς, καθώς τώρα έχουμε προσγειωθεί στο ιρλανδικό όνομα, Eamon, που είναι μια μορφή του αγγλικού ονόματος Edmund που σημαίνει «τυχερός προστάτης». Ο Eamon έχει πολύ απαλό ήχο χωρίς σκληρά σύμφωνα όπως ο Aiden.

19. Τζακ → Ιάγκο

Το Iago είναι η προτιμώμενη ουαλική και ισπανική μορφή του ονόματος Jack ή Jacob ή James. Όπως και με τον Τζακ, το όνομα σημαίνει «υποκαταστάτης». Μας αρέσει ο διασκεδαστικός ήχος του Iago που χρησιμοποιεί σχεδόν κάθε φωνήεν. Στην Κορνουάλη, θα βρείτε συνήθως το όνομα Jago.

18. Σεβαστιανός → Ζακχαίος

Ο Ζακχαίος είναι μια παραλλαγή του Ζαχαρία και τον έφερε ένας φοροεισπράκτορας στην Καινή Διαθήκη. Όπως ο Ζακ, αυτό το όνομα σημαίνει επίσης «ο Κύριος θυμήθηκε».

17. Τζάκσον → Κουίλαν

Ο Quillan κάνει μια ξεχωριστή εναλλακτική του Jackson. Είναι λυρικό Ιρλανδικό όνομα αυτό σημαίνει «μικρό». Όλα τα επώνυμα όπως Hudson, Jackson, Greyson, Harrison κ.λπ. έχουν γίνει αρκετά άφθονα. Σας προτρέπουμε να σκεφτείτε έξω από το κουτί.

16. Λόγκαν → Λόρκαν

Το Lorcan είναι ένα όνομα πλούσιο στην ιστορία της Ιρλανδίας καθώς ανήκε σε πολλούς βασιλιάδες, συμπεριλαμβανομένου του παππού του πιο διάσημου βασιλιά της Ιρλανδίας, Brian Boru. Δυστυχώς, το όνομα δεν απογειώθηκε ποτέ στις ΗΠΑ. Θα θέλαμε να δούμε αυτή την αλλαγή. Θεωρούμε ότι ο Lorcan είναι μια ευπρόσδεκτη εναλλακτική του Logan. Το όνομα σημαίνει «λίγο» ή «αγριό».

15. Daniel → Django

Ο Ντάνιελ είναι όμορφος, αλλά πιστεύουμε ότι οι γονείς μπορούν να αναπτυχθούν λίγο πιο μακριά. Το Django είναι μια πιθανότητα! Είναι ένα όνομα Ρομά που σημαίνει «ξύπνησα». Οι λάτρεις της τζαζ θα πρέπει να αναγνωρίσουν το όνομα καθώς το έφερε ο Django (αρχικά Jean Baptiste) Reinhardt, ένας διάσημος κιθαρίστας της τζαζ.

14. Μιχαήλ → Ερμής

Ονόματα εμπνευσμένα από αρχαίους θεούς και θεές είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή. Οι γονείς στρέφονται στον Απόλλωνα, τον Δία και άλλους για έμπνευση. Βλέπουμε τον Ερμή ως πιθανότητα και σε αυτή την κατηγορία. Το όνομα αποδόθηκε σε έναν αγγελιοφόρο-Θεό και προέρχεται από μια λατινική λέξη που σημαίνει «μισθός» ή «εμπόριο». Θαυμαστές του Φρέντυ Μέρκιουρι δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερα.

13. Ιάκωβος → Junot

Junot είναι η ισπανική μορφή του λατινικού ονόματος, Junius. Το όνομα σημαίνει «γεννημένος τον Ιούνιο», οπότε αν περιμένετε ένα καλοκαιρινό μωρό, γιατί όχι; Αυτό το όνομα έχει μια διασκεδαστική προφορά: zhoo-no .

12. Henry → Auley

Επίσης γράφεται Aulay στη Σκωτία, το Auley είναι μια ελκυστική μορφή του σκανδιναβικού ονόματος Olaf που συνδυάζει αρκετούς επί του παρόντος μοντέρνους ήχους. Το όνομα έχει σκωτσέζικη και μανξική προέλευση και σημαίνει «απόγονος προγόνων». Αν σας αρέσουν οι Henry, Hawley, Ollie και τα παρόμοια, αυτό το όνομα είναι ιδανικό για εσάς.

11. Alexander → Auberon

Σπάνια ακούγεται στις ΗΠΑ, το Auberon έχει μια απαλή φθινοπωρινή αίσθηση που είναι σπάνια σε ένα ανδρικό όνομα. Πιθανώς ξεκινώντας ως μια μορφή κατοικίδιων ζώων του Aubrey, επηρεάστηκε επίσης από τον Oberon, τον βασιλιά των νεράιδων στο έργο του Σαίξπηρ. Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας . Το αγγλικό και γερμανικό όνομα σημαίνει «αρκουδάκι» ή «ευγενής».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 25 διακεκριμένα γερμανικά ονόματα μωρών για αγόρια

10. Ίθαν → Ησαύ

Ο Ησαύ είναι ένας ξεχασμένος βιβλική ονομασία αυτό είναι εγκληματικά υποτιμημένο. Αυτό το εβραϊκό όνομα σημαίνει «τριχωτό», αλλά δεν πιστεύουμε ότι είναι κάτι που αποκλείει. Σε αντίθεση με τον Ίθαν, ένα όνομα που είναι ευρέως δημοφιλές εδώ και δεκαετίες, ο Ησαύ δεν έχει ξεπεράσει το διαγράμματα δημοτικότητας από το 1902.

9. Mason → Mattison

Ο Mattison είναι Άγγλος επίθετο όνομα αυτό σημαίνει «γιος του Ματθαίου». Η ξαδέρφη της Madison είναι αυτή τη στιγμή πολύ πιο δημοφιλής και έχει τάση προς τα κορίτσια εδώ και αρκετά χρόνια. Πιστεύουμε ότι ο Mattison προσφέρει την ευκαιρία να τιμήσει έναν συγγενή που ονομάζεται Matt ή απλά να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

8. Λούκας → Λούντο

Ο Nico και ο Hugo είχαν και οι δύο χρόνο στον ήλιο και πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να ρίξουμε φως στον Ludo. Το Ludo είναι μια συντομευμένη μορφή του Ludovic ενός γερμανικού ονόματος που σημαίνει 'διάσημος'. Ονόματα όπως ο Lucas και ο Tobias είναι υπέροχα, αλλά είμαστε επίσης θαυμαστές ενός O στο τέλος των ονομάτων.

7. Benjamin → Barnaby

Το Barnaby, ένα ευγενικό και ενεργητικό όνομα με τρισύλλαβο ιρλανδικό ήχο, είναι μια αρχαία ονομασία που καταφέρνει να είναι και ασυνήθιστη και εξαιρετικά ελκυστική και αξίζει να χρησιμοποιείται περισσότερο από ό,τι είναι. Το Barnaby είναι μια αγγλική μορφή του Barnabas, ένα αραμαϊκό όνομα, που σημαίνει «γιος παρηγοριάς».

6. James → Jemmett

Υποσχόμαστε ότι δεν φτιάξαμε τον Jemmett! Είναι ένα παλιό αγγλικό όνομα που είναι μια μορφή του James. Ξεκίνησε ως παρατσούκλι πριν υιοθετηθεί ως επώνυμο και αργότερα δόθηκε σε αγοράκια. Στα πιο πρόσφατα δεδομένα ονοματοδοσίας, σε λιγότερα από 5 αγόρια δόθηκε το όνομα στις ΗΠΑ. Παίρνετε τα καλύτερα από τον Τζέιμς και τον Έμετ σε ένα τακτοποιημένο όνομα!

5. Ηλίας → Στέφανος

Με κάθε τρόπο, μη διστάσετε να ακουμπήσετε στο κλασικό Γαλλικά ονόματα . Είναι υπέροχοι. Ο Ετιέν είναι μια μορφή του Stephen, ένα όνομα που σημαίνει 'γιρλάντα' ή 'στέμμα'. Αυτό το όνομα είναι αρκετά απλό και οι περισσότεροι μη γαλλόφωνοι μπορούν να κολλήσουν την προφορά του (Eh-ten) με την πρώτη προσπάθεια, οπότε προχωρήστε!

4. William → Wolfram

Ο Wolfram θα ήταν μια περιπετειώδης εναλλακτική για να ονομάσουμε σαν τον William. Το Wolfram έχει και γερμανική και αγγλική προέλευση. Στα γερμανικά, το όνομα σημαίνει «λύκος κοράκι». Στα αγγλικά, είναι ένα παλιό επώνυμο που σημαίνει 'μυστικό λύκου'. Η αγγλική προφορά είναι WOLF-ρούμι και γερμανικά είναι Βολφράμιο . Επιλογή αντιπροσώπου!

3. Όλιβερ → Ολιβιέ

Πάρτε το Gallic με αυτό! Ο Olivier είναι η προτιμώμενη γαλλική μορφή του ονόματος Oliver που είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Δεν έχουμε ιδέα για το γιατί αυτό το όνομα δεν βρίσκεται στα 1000 κορυφαία τώρα ή δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν. Σήμερα, το όνομα είναι πιο δημοφιλές στην Ολλανδία. Φέρτε το στις ακτές της Αμερικής, γονείς.

2. Νώε → Νείλος

Παρόλο που ο Nilo είναι μια εναλλακτική, ισπανική μορφή του Daniel, στην πραγματικότητα το βρίσκουμε ως κατάλληλη μεταμόρφωση από τον Νώε. Το Nilo ακούγεται τόσο ελκυστικό και αναμφίβολα θα έφερνε τόνους χαράς. Ο Νίλο, όπως και ο Ντάνιελ, σημαίνει «ο Θεός είναι ο κριτής μου».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 25 μεταμορφώσεις ονομάτων μωρών για κορίτσια που παρέχουν τέλειες εναλλακτικές στις δημοφιλείς επιλογές

1. Λίαμ → Φινλανδός

Η απίθανη άνοδος του Liam στην κορυφή είναι εύκολα κατανοητή καθώς είναι ένα τόσο ευγενικό και όμορφο όνομα. Αν αγαπάτε τον Λίαμ αλλά σας απογοητεύει ο αριθμός των μικρών Λίαμ που υπάρχουν αυτές τις μέρες, σκεφτείτε το ιρλανδικό όνομα Φιννιάν. Τα φινλανδικά μπορούν να γραφτούν φινικά και μας αρέσουν και τα δύο. Ίσως αναγνωρίσετε αυτό το όνομα από το κλασικό μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ του 1968 Το ουράνιο τόξο του Φινιάν , αργότερα έγινε ταινία με πρωταγωνιστή Φρεντ Αστέρ του Φίνιαν ΜακΛόνεργκαν. Φινλανδικά σημαίνει 'δίκαιο'.

Ορίστε! 25 δημοφιλή ονόματα μωρών για αγόρια που μεταμορφώθηκαν σε πιο ασυνήθιστες επιλογές. Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτή η λίστα και να βρήκατε ένα ή δύο ονόματα που αξίζει να εξετάσετε! Ευτυχισμένο κυνήγι ονόματος μωρού!

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.