25 Grim Reaper Tattoo που κάνουν το Macabre υπέροχο

Τα Grim reaper τατουάζ αντιπροσωπεύουν μερικά από τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ τα τελευταία 100 χρόνια. Οι Grim reapers μπορεί να είναι ένα σκοτεινό θέμα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους να το ζητήσουν θέμα για τατουάζ . Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι έλκονται από τη διάθεση αυτών των σχεδίων και το πόσο σκληρά φαίνονται. Αυτά τα σχέδια έρχονται σε όλα τα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Το τατουάζ είναι η απόλυτη μορφή αυτοέκφρασης, γι' αυτό θέλαμε να σας δώσουμε μερικές ιδέες για τις δικές σας, αλλά σας ενθαρρύνουμε να σκεφτείτε έξω από το πλαίσιο και να συνεργαστείτε με έναν καλλιτέχνη που μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το όραμά σας για το δικό σας ζοφερό τατουάζ.

Θέλαμε να σας φέρουμε τις πιο φρέσκες ιδέες για το ζοφερό τατουάζ σας με θεριστή, έτσι κι εμείς στράφηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακαλύψετε τι είδους σχέδια είναι στη μόδα. Τα πιο δημοφιλή τατουάζ είναι σκούρα και στριφογυριστά, αλλά τα αισιόδοξα ζοφερά τατουάζ με θεριστή ευνοούνται επίσης ιδιαίτερα. Έχουμε επιμεληθεί μια λίστα με τατουάζ που είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για να βρείτε το σωστό στυλ που θα σας ταιριάζει απόλυτα! Ρίξτε μια ματιά παρακάτω.

Αρρωστημένη κυκλοθυμική

Ίνσταγκραμ

Ας ξεκινήσουμε τα πράγματα με ένα ζοφερό τατουάζ θεριστή που αντιπροσωπεύει ένα κοινό θέμα μεταξύ αυτών των τατουάζ. Τα περισσότερα είναι έτσι, με σκούρο μαύρο μελάνι και ανατριχιαστικό κρανίο. Αν και μπορεί να είναι το πιο δημοφιλές στυλ σχεδίασης, δεν είναι η μόνη σας επιλογή!

Επιλογές

Ίνσταγκραμ

«Διαλέξτε με σύνεση», λέει μια ταφόπλακα στο παραπάνω ζοφερό τατουάζ του θεριστή που βρίσκει τον χαρακτήρα να φαίνεται μάλλον απαίσιος. Η ταφόπλακα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να στείλετε οποιοδήποτε μήνυμα και σας προτείνουμε κάτι που αναδεικνύει την αίσθηση του χιούμορ σας.

Ανατριχιαστικός παράγοντας: 100%

Ίνσταγκραμ

Βρίσκουμε τον φωτορεαλισμό να επιτυγχάνεται σε αυτό το ζοφερό τατουάζ θεριστή που αποτελεί το μισό μανίκι. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αναζητούν ζοφερό τατουάζ σε αυτό το μεγάλο μέγεθος, θέλαμε να το μοιραστούμε με τους λίγους ανθρώπους που μπορεί να θέλουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι σαν αυτό.

Μια φρέσκια λήψη

Ίνσταγκραμ

Αυτό το ζοφερό τατουάζ θεριστή είναι άγριο! Έχουμε μια αντίθεση μεταξύ ζωής και θανάτου εδώ με τον χαρακτήρα που περιβάλλεται από βοτανικά στοιχεία και ακόμη και ένα μικρό βάτραχο. Δεν είμαστε σίγουροι τι συμβαίνει με τα χαμογελαστά πρόσωπα, αλλά δεν είμαστε θυμωμένοι με αυτά.

Killer Contrast

Ίνσταγκραμ

Αν ψάχνετε τρόπους για να δημιουργήσετε οπτικό ενδιαφέρον και δράμα για το ζοφερό τατουάζ σας, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε μαύρο και γκρι για το μεγαλύτερο μέρος του σχεδίου, αλλά να έχετε άλλες πτυχές του στο χρώμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να ζωντανέψετε το (ζοφερό) σχέδιό σας.

Για την πλάκα του

Ίνσταγκραμ

Τώρα, για κάτι λίγο πιο ελαφρύ, βρίσκουμε ένα γελοιογραφικό τατουάζ ζοφερής θεριστικής μηχανής με το μήνυμα 'Killin' it', με τατουάζ από κάτω. Εάν δεν παίρνετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά, μπορεί να βρείτε αυτά τα σχέδια με καλό χιούμορ ως τη σωστή κατεύθυνση για να προχωρήσετε.

Πραγματικά, έχετε μια μπάλα με αυτό

Ίνσταγκραμ

Εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα για το πώς να μετατρέψετε το ζοφερό τατουάζ σας σε κάτι πιο ιδιότροπο και ακόμη και αστείο. Συνδυάστε τη θεριστική μηχανή σας με στοιχεία που έχουν διασκεδαστικές έννοιες. Πάρτε τον θεριστή σας στην παραλία, βάλτε τον θεριστή σας σε μια παιδική χαρά ή ακόμα και σε ένα τρενάκι.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 35 χαριτωμένα τατουάζ που θα σας δώσουν Kawaii Vibes

Στο πλαίσιο

Ίνσταγκραμ

Επιλέγοντας ένα σχήμα για να πλαισιώσετε το ζοφερό τατουάζ σας, μπορείτε να επιτύχετε μεγαλύτερη ευκρίνεια. Είναι σαν μια ματιά σε έναν άλλο κόσμο. Μας άρεσε αυτό το οβάλ σχήμα, αλλά προφανώς, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Έχουμε μια καρδιά για εσάς πιο κάτω στη λίστα.

Παλιό σχολείο

Ίνσταγκραμ

Εδώ είναι ένα παραδοσιακό σχέδιο που μοιάζει με ένα από τα ζοφερά τατουάζ θεριστή από το παρελθόν. Ο συνδυασμός ενός τριαντάφυλλου με μια ζοφερή θεριστική μηχανή είναι μια δημοφιλής επιλογή εδώ και δεκαετίες. Αυτό το παράδειγμα είναι αρκετά μεγάλο, αλλά θα μπορούσατε εύκολα να μειώσετε κάτι τέτοιο για ένα μικρότερο τατουάζ.

Ο θάνατος γίνεται αυτήν

Ίνσταγκραμ

Κυρία Θάνατος; Αυτό το ζοφερό τατουάζ θεριστή μας έκανε πραγματικά χαρούμενους. Βρίσκουμε την προσωποποίηση του θανάτου σε αυτό το τατουάζ που έχει το πιο cool αποτέλεσμα ξεθωριάσματος στο πρόσωπο με μικροσκοπικά, λευκά μάτια. Σκεφτείτε έξω από το κουτί για ένα ζοφερό τατουάζ θεριστή που σας ταιριάζει πραγματικά.

Η γλυκιά μυρωδιά του θανάτου

Ίνσταγκραμ

Ο τρόπος που έχει εφαρμοστεί το χρώμα σε αυτό το ζοφερό τατουάζ θεριστή είναι αξιοσημείωτος. Υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να συζητήσουμε, αλλά ο τρόπος με τον οποίο έχουν αναμειχθεί τα χρώματα κάνει πραγματικά αυτό το ζοφερό θεριστή να φαίνεται στοιχειωμένο αλλά και όμορφο ταυτόχρονα.

Συλλογισμός της Ζωής

Ίνσταγκραμ

Πόσο διασκεδαστικό είναι αυτό το σχέδιο; Μας αρέσει η ιδέα ενός ζοφερού θεριστή που πρέπει να συλλογιστεί πραγματικά τη ζωή του και όχι μόνο τη ζωή των θυμάτων του. Αυτός ο πολύ απλός σχεδιασμός καταφέρνει να επικοινωνήσει πολλά σε μια μικρή ποσότητα ακινήτων.

Σ 'αγαπώ μέχρι θανάτου

Ίνσταγκραμ

Όπως υποσχέθηκε, αυτό το ζοφερό τατουάζ θεριστή έχει πλαισιωθεί μέσα σε μια καρδιά. Σε αντίθεση με το προηγούμενο τατουάζ με πλαίσιο, αυτό χρωματίζει λίγο έξω από τις γραμμές με τα μαλλιά του ανθρώπινου χαρακτήρα. Βρίσκουμε εδώ ένα μοτίβο η ζωή συναντά τον θάνατο που είναι τόσο δημοφιλές μεταξύ άλλων τατουάζ αυτής της κατηγορίας.

Πάρα πολύ?

Ίνσταγκραμ

Αυτό το ζοφερό τατουάζ θεριστή είναι καθαρό καύσιμο εφιάλτη. Τα τρομερά μακριά, λεπτά δάχτυλα πραγματικά αναστατώνουν ενώ η κουκούλα σκιάζει το πρόσωπο του χαρακτήρα. Το άγνωστο είναι πολύ πιο τρομακτικό από αυτό που βλέπουμε. Αν θέλετε ένα τατουάζ που τραβάει τους ανθρώπους, σκεφτείτε κάτι παρόμοιο.

Εστεμμένος

Ίνσταγκραμ

Ουάου! Τι όμορφο τατουάζ. Βρίσκουμε ξανά τη ζοφερή θεριστική μηχανή μας μέσα σε ένα οβάλ πλαίσιο. Αυτή τη φορά, το περίγραμμα γίνεται τολμηρό και παχύ. Στο εσωτερικό, ο ζοφερός χαρακτήρας μας έχει κορυφωθεί με ένα στέμμα από τριαντάφυλλα που είναι η σωστή πινελιά για να μετατρέψει αυτό το σχέδιο από κοσμικό σε υπέροχο.

Μια στιγμή που όλοι θα έχουμε κοινή

Ίνσταγκραμ

Το «Memento mori», είναι ένα καλλιτεχνικό τροπάριο που λειτουργεί ως υπενθύμιση του αναπόφευκτου του θανάτου. Η έννοια έχει τις ρίζες της στους φιλοσόφους της κλασικής αρχαιότητας και του χριστιανισμού. Το σύμβολο εμφανίστηκε στην ταφική τέχνη και αρχιτεκτονική από τη μεσαιωνική περίοδο μέχρι σήμερα. Οι λατινικές λέξεις σημαίνουν «θυμήσου ότι πρέπει να πεθάνεις».

Λίγο χρώμα δεν πονάει ποτέ

Ίνσταγκραμ ένα Μ

Εδώ είναι ένα νεο-παραδοσιακό τατουάζ ζοφερής θεριστικής μηχανής που ανακαλύπτει χαρακτήρα διακοσμημένο με πολλά χρώματα. Εάν αναζητάτε κάτι που χαρακτηρίζει τη φωτιά, ένα ζοφερό τατουάζ θεριστή που περιβάλλεται από φλόγες όπως αυτό θα μπορούσε να είναι ο σωστός τρόπος για εσάς.

Κλασσικός

Ίνσταγκραμ

Εδώ είναι ένα παραδοσιακό τατουάζ ζοφερής θεριστικής μηχανής που χρησιμοποιεί μαύρο μελάνι και τρία άλλα χρώματα μελανιού (κόκκινο, κίτρινο και πράσινο) για να κάνει το σχέδιο πραγματικά λαμπερό. Αυτό είναι ένα πολύ τυπικό παραδοσιακό τατουάζ για το οποίο θα βρείτε τόνους παραλλαγών σε φλας πολλών tattoo artists.

Ναι

Ίνσταγκραμ

Η ζωή σας είναι στα χέρια του σύμφωνα με αυτό το ζοφερό τατουάζ θεριστή που βρίσκει τον μακάβριο χαρακτήρα μας να κρατά μια σφαίρα με μια σκιερή φιγούρα μέσα. Ρίξτε μια ματιά στη ζοφερή θεριστική μηχανή και θα δείτε ότι υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες.

Εκτός γραφείου

Ίνσταγκραμ

Ένα δημοφιλές θέμα τατουάζ με ζοφερό θεριστή είναι να έχετε τον χαρακτήρα στην παραλία. Σαν να έκανε διακοπές ο θάνατος. Εδώ, τον βρίσκουμε με ένα χαβανέζικο πουκάμισο να πίνει ένα τροπικό κοκτέιλ. Αν θέλετε κάτι ελαφρύ και διασκεδαστικό, αυτό θα μπορούσε να είναι το σωστό στυλ ζοφερό τατουάζ θεριστή για εσάς.

Κρανίο

Ίνσταγκραμ

Έχουμε δει μια σειρά από ζοφερά τατουάζ θεριστών που διαθέτουν μόνο το κεφάλι του χαρακτήρα, αλλά αυτό φαινόταν ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Εάν θέλετε ένα μικρότερο σχέδιο, σκεφτείτε μόνο το κρανίο και τίποτα άλλο. Θα μπορούσατε να βάλετε κάτι τέτοιο σχεδόν οπουδήποτε στο σώμα.

R&R

Ίνσταγκραμ

Βρίσκουμε τον ανατριχιαστικό φίλο μας σε ένα πλωτήρα πισίνας γεμάτο με ένα φλαμίνγκο (παραδόξως, το δεύτερο σε αυτήν τη λίστα). Αυτό το ζοφερό τατουάζ θεριστή είναι ένα τόσο χαρούμενο και ανέμελο σχέδιο που είμαστε βέβαιοι ότι θα αρέσει σε πολλούς ανθρώπους που αναζητούν μόνο τις καλές δονήσεις.

Ενικός

Ίνσταγκραμ

Αυτό το ζοφερό τατουάζ θεριστή είναι δύσκολο να περιγραφεί επειδή είναι τόσο διαφορετικό από οποιοδήποτε τατουάζ που έχουμε δει ποτέ. Βρίσκουμε ξανά το κρανίο αλλά αυτή τη φορά είναι σε προφίλ, με μια κουκούλα πίσω που κάνει το κίτρινο μελάνι του κρανίου να ξεπηδά. Πίσω από την κουκούλα έχει εφαρμοστεί ζεστό ροζ για μοναδικό αποτέλεσμα.

King Dread

Ίνσταγκραμ

Βρίσκουμε τον μελαχρινό μας φίλο εδώ με στέμμα. Αυτό τον κάνει βασιλιά των νεκρών; Το φανάρι ήταν μια ενδιαφέρουσα και εμπνευσμένη επιλογή για προσθήκη σε αυτό το τατουάζ, κάνοντας το να αισθάνεται πιο ατμοσφαιρικό από πολλά άλλα παραδείγματα αυτής της λίστας.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: 33 τρομακτικά τατουάζ που θα κάνουν το δέρμα σας να σέρνεται

Rainbow Reaper

Ίνσταγκραμ

Νομίζατε ότι θα βλέπατε κάτι παρόμοιο σε μια λίστα με ζοφερά τατουάζ θεριστών; Σίγουρα δεν περιμέναμε κάτι τόσο περίεργο και περίεργο. Κάθε φορά που οι καλλιτέχνες και οι πελάτες τους γίνονται δημιουργικοί με τη συνεργασία τους, συμβαίνουν μαγικά πράγματα. Αυτό είναι απόδειξη αυτού του σημείου. Ουάου!

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτά τα ζοφερά τατουάζ θεριστή; Ελπίζουμε να βρήκατε μερικά για να εμπνεύσετε το δικό σας μελάνι, αλλά σας ενθαρρύνουμε να συνεργαστείτε με τον καλλιτέχνη τατουάζ σας για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε το μοναδικό σας όραμα. Αν σας άρεσαν αυτά τα ζοφερά τατουάζ θεριστή, συνεχίστε να διαβάζετε για ακόμα περισσότερες ιδέες σχεδίασης!

Είστε έτοιμοι να ξετρελαθείτε; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα ανατριχιαστικά τρομακτικά τατουάζ!

Toothy ο κλόουν

Ίνσταγκραμ

Εντάξει, ας ξεκινήσουμε τα πράγματα με αυτόν τον ανατριχιαστικό κλόουν. Τα σχέδια κλόουν αντιπροσωπεύονται καλά ανάμεσα στα τρομακτικά τατουάζ και ενώ αυτό είναι το πρώτο δεν θα είναι το τελευταίο σε αυτή τη λίστα.

Κυρία Αράχνη

Ίνσταγκραμ

Υπάρχει κάτι τρομερά όμορφο σε αυτό το τατουάζ της κυρίας αράχνης που απλώνεται στο χέρι. Ο καλλιτέχνης έχει δουλέψει τον ιστό της αράχνης στα μαλλιά, γεγονός που αποδεικνύει ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αυτού του σχεδίου.

'Dungeon Lord'

Ίνσταγκραμ

Ο άνθρωπος που μοιράστηκε αυτό το σχέδιο το περιέγραψε ως «άρχοντα του μπουντρούμι» και πρέπει να πούμε ότι το βλέπουμε! Πολλά τρομακτικά τατουάζ είναι πορτρέτα ανατριχιαστικών χαρακτήρων, οπότε περιμένετε πολλά περισσότερα από όπου προήλθε αυτό.

Ανατριχιαστικός ερπυστριοφόρος

Ίνσταγκραμ

Αν είστε όπως οι περισσότεροι, τα σφάλματα είναι βαθιά ανατριχιαστικά. Εδώ είναι ένα που σκαρφαλώνει στη σπονδυλική στήλη και είναι τόσο μυρμήγκιασμα! Eek!

Ιδού ο Διάβολος

Ίνσταγκραμ

Κάθε πτυχή αυτού του σχεδίου είναι τρομακτική. Από τα κέρατα μέχρι τα δόντια μέχρι τον τρόπο που το δέρμα φαίνεται να σκίζεται στον λαιμό. Ναι!

Πλάσμα από το σκοτάδι

Ίνσταγκραμ

Εδώ είναι ένα άλλο από τα ανατριχιαστικά τρομακτικά τατουάζ. Είναι ένα σχέδιο με πλήρες μανίκι που καλύπτει πολλά ακίνητα.

Ένα περίεργο

Ίνσταγκραμ

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με αυτό το περίεργο τατουάζ, αλλά μας ελκύει ανεξήγητα. Τι συμβαίνει με αυτά τα σταφύλια; Είναι αυτό κάποιο είδος αγροτικής θεότητας;

Hell’s Nails

Ίνσταγκραμ

Οχι! Αυτά τα νύχια σας τσακίζουν; Είναι το μόνο τατουάζ σαν αυτό που είδαμε, έτσι ώστε να δείξουμε δημιουργικότητα!

Στους Τοίχους σας

Ίνσταγκραμ

«Μένω στους τοίχους σου», λέει αυτό το απόκοσμο τατουάζ μπροστά σε μια αιθέρια σκιά. Αυτό είναι ένα από τα τρομακτικά τατουάζ που φαίνεται σαν απειλή.

Αριθμός εννιά

Ίνσταγκραμ

Εδώ είναι ένα από τα αγαπημένα μας τρομακτικά τατουάζ που βρήκαμε. Μόλις ξεπεράσετε το θέμα, μπορείτε να δείτε ότι το σχέδιο έχει τατουάζ αριστοτεχνικά. Υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες και βάθος χάρη σε όλη την υπέροχη σκίαση. Τι αναρριχητικό!

Ένας Αμερικανός Λυκάνθρωπος σε…

Ίνσταγκραμ

Εδώ είναι ένα από τα τρομακτικά τατουάζ εμπνευσμένα από μια ταινία τρόμου. του 1981 Ένας Αμερικανός Λυκάνθρωπος στο Λονδίνο πήρε πρακτικά αποτελέσματα σε νέα ύψη. Αυτό το τατουάζ είναι μια γιορτή της τρομακτικής ταινίας.

Κρέμα ματιών

Ίνσταγκραμ

Μια τάση ανάμεσα στα τρομακτικά τατουάζ αυτές τις μέρες είναι τα μάτια. Θα βρείτε μάτια σε χωνάκια παγωτού, στα χέρια και οπουδήποτε αλλού δεν πρέπει.

Φλεγόμενο Μάτι

Ίνσταγκραμ

Βλέπω? Εδώ είναι ένα κερί για τα μάτια. Τι ανησυχητική προοπτική.

Δαίμονας Κίττυ

Ίνσταγκραμ

Εδώ είναι μια πολύ τρομακτική γάτα που έχει μια δραματική γλώσσα και ένα επιπλέον στόμα στο στομάχι της. Ακαθάριστο!

Άγγελος πτώσης

Ίνσταγκραμ

Εδώ είναι ένα από τα τρομακτικά τατουάζ που θα σας στοιχειώσουν και θα σας κολλήσουν. Είναι όμορφο με μακάβριο τρόπο.

Τρομακτικές Ιστορίες

Ίνσταγκραμ

Διάβασες Τρομακτικές ιστορίες για να πεις στο σκοτάδι όταν ήσουν μικρότερος; Εδώ είναι μια από τις εμβληματικές εικόνες από το βιβλίο που έχει μεταφραστεί σε μελάνι.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 25 Ιδέες για τατουάζ στο φέρετρο

Υβρίδιο

Ίνσταγκραμ

Αυτό είναι ένα από τα τρομακτικά τατουάζ που εγείρει περισσότερα ερωτήματα παρά δίνει απαντήσεις. Είναι ένα μυστηριώδες σχέδιο που βρίσκει ένα είδος υβριδίου αγελάδας και ανθρώπου.

Κραυγή

Ίνσταγκραμ

Βρίσκουμε την αντανάκλαση του Ghostface από Κραυγή σε αυτό το μαχαίρι. Είναι έντονο σήμερα να εκκινείς με πολύ καθαρές γραμμές.

Death’s Head Moth

Ίνσταγκραμ

Ένα από τα πιο δημοφιλή τρομακτικά τατουάζ σήμερα είναι ο σκόρος του κεφαλιού του θανάτου. Το βλέπεις ξανά και ξανά και είναι τόσο συναρπαστικός χαρακτήρας που δεν παλιώνει ποτέ.

Ένα Twisted Pin-Up

Ίνσταγκραμ

«Μπορούμε να της κάνουμε ένα pin-up ξεσκίζοντας το πρόσωπό της;» Ο καλλιτέχνης που μοιράστηκε αυτήν την εικόνα είπε ότι ρώτησε ο πελάτης του. Πιστεύουμε ότι η απάντηση είναι ένα ηχηρό «Ναι».

Ασχημα ΝΕΑ

Ίνσταγκραμ

Βρίσκουμε μια διαβολική ανάγνωση κάποιων «κακών ειδήσεων» σε αυτό το σχέδιο. Είναι πράγματι τα κακά νέα καλά νέα για τον διάβολο; Τι τσίλερ!

Κλόουν τριγύρω

Ίνσταγκραμ

Για όσους φρικάρουν από τους κλόουν, αυτό είναι ένα από τα τρομακτικά τατουάζ που είναι καθαρό καύσιμο εφιάλτη. Τα κοφτερά δόντια ή το σύνολο των τεσσάρων ματιών το κάνουν για εσάς;

Μάτια, Μάτια, Μάτια

Ίνσταγκραμ

Βλέπω? Περισσότερα μάτια! Εδώ είναι μια σταγόνα γεμάτη από αυτά. Αυτή ήταν μια επιλογή για το πίσω μέρος του λαιμού, σαν ένα παιχνίδι με το ρητό «τα μάτια στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου».

Τεντώστε το μωρό

Ίνσταγκραμ

Εδώ βρίσκουμε μια φιγούρα κούκλας που έχει μεταμορφωθεί σε σαρανταποδαρούσα. Οτιδήποτε με ανατριχιαστικές κούκλες είναι διαθέσιμο ανάμεσα στα τρομακτικά τατουάζ.

Οπως παραπάνω έτσι και παρακάτω

Ίνσταγκραμ

Υπάρχει κάποια «κακή συμμετρία» σε αυτό το τατουάζ που παρουσιάζει κοράκια, ένα ανατριχιαστικό δέντρο και ματωμένα χέρια. Τα τατουάζ που είναι μακριά σαν αυτό είναι ιδανικά για χέρια, πόδια ή κάτω από τη σπονδυλική στήλη σας.

Feisty Bat

Ίνσταγκραμ

Εδώ είναι ένα νεο-παραδοσιακός νυχτερίδα που εκπέμπει χρώμα. Τα λαμπερά μάτια είναι σχεδόν πάρα πολλά για να τα χειριστούμε.

Τήκω

Ίνσταγκραμ

Τι θα λέγατε για ένα πρόσωπο που λιώνει; Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μας τρομακτικά τατουάζ στη λίστα. Ρίξτε μια ματιά στις χοντρές γραμμές που συνδυάζονται με πιο λεπτές για να δώσετε τη σχεδιαστική κίνηση.

Γιατρός πανώλης

Ίνσταγκραμ

Πολύ νωρίς? Βρήκαμε αυτό το τατουάζ γιατρού πανώλης ιδιαίτερα ανατριχιαστικό. Η φιγούρα πλαισιώνεται από αυτό το αγκαθωτό αντικείμενο που βοηθά να φέρει το βάθος και τη διάσταση του σχεδιασμού.

Στοιχειωτικό

Ίνσταγκραμ

Βρίσκουμε κομμάτια προσώπου στα φτερά αυτών των σκόρων. Πόσο cool έγιναν; Η εικόνα είναι σίγουρα ανατριχιαστική, αλλά υπάρχει και μια ποίηση σε αυτήν.

Ενα χέρι βοηθείας

Ίνσταγκραμ

Δεν είδαμε πολλά τρομακτικά τατουάζ σε μικρό μέγεθος αλλά εδώ είναι ένα χέρι με ένα αναμμένο κερί μέσα που έχει μεγάλο αντίκτυπο παρόλο που είναι μάλλον μικρό.

Μανιασμένος Αρουραίος

Ίνσταγκραμ

Το άτομο που μοιράστηκε αυτήν την εικόνα τη λεζάντα 'λυσσασμένος αρουραίος'. Αυτό μας μοιάζει περισσότερο με μεταλλαγμένο αρουραίο, αλλά τι ξέρουμε; Ick!

Στοιχειωμένο άλογο

Ίνσταγκραμ

Δεν είμαστε απολύτως σίγουροι τι συμβαίνει σε αυτή τη σκηνή που βρίσκει ένα ματωμένο άλογο και ένα κρανίο σε μια λίμνη μαζί. Το άλογο έκανε έγκλημα; Είναι το άλογο ζόμπι; Δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά αυτό απλώς μας κάνει να ενδιαφερόμαστε περισσότερο για το σχέδιο.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: 25 ανατριχιαστικά τατουάζ ταινιών τρόμου που θα σας προκαλέσουν ανατριχίλα

Toxic Twins

Ίνσταγκραμ

Τελετάμπυ με άνοια; Βάζεις στοίχημα! Πόσο ανατριχιαστικά είναι αυτά τα «τοξικά δίδυμα;» Δεν θα έχετε ποτέ ξανά έναν καλό βραδινό ύπνο. Παρακαλώ.

Ορίστε! Πώς σας φάνηκε αυτά τα τρομακτικά τατουάζ; Ελπίζουμε να έφεραν τις δονήσεις τρόμου που αναζητούσατε. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να ενδιαφέρεσαι για τον τρόμο και το μακάβριο. Τα τρομακτικά τατουάζ και γενικότερα τα τατουάζ είναι μορφές αυτοέκφρασης που μοιράζονται τη μοναδική άποψή σας. Αν αυτό το POV είναι λίγο ανατριχιαστικό, ας κυματίσει αυτή η φρικιαστική σημαία!

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.