25 δημοφιλή, αναζωογονητικά ονόματα αγοριών που οι νέοι γονείς στρέφονται στο σήμερα

Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά έχετε λόγο να γιορτάσετε με ένα αγοράκι στο δρόμο! Αφού οι γονείς έχουν υπομείνει την παράξενη ζωή μέσα από μια πανδημία, η προοπτική ενός αναζωογονητικού ονόματος για αγοράκι έχει γίνει σαφώς ελκυστική καθώς ονόματα μωρών με θετικά νοήματα είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή με τους νέους γονείς να κλίνουν σε εμπνευσμένες και λαμπερές ονομασίες.

Αποφασίσαμε να κάνουμε μια βαθιά βουτιά στον κόσμο των αναβαθμιστικών ονομάτων για μωρά για να ανακαλύψουμε ποια ονόματα προσφέρουν αριστεία στην αισθητική και τη σημασία τους. Αυτά τα χαρούμενα ονόματα μωρών φέρτε έμπνευση και υπόσχεση για τις πιο φωτεινές μέρες που έχουμε μπροστά μας. Ποιος θα μπορούσε να είναι τρελός με αυτό; Το να ονομάσετε το αγοράκι σας μια ουσιαστική ονομασία είναι σαν να του δίνετε μια ανεβαστική ζωή με γνώμονα τα ιδανικά που εκτιμάτε ως γονιός. Αν ψάχνετε για ένα ουσιαστικό, αναζωογονητικό όνομα μωρού για αγόρια, έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Δείτε αυτά τα συναρπαστικά ονόματα αγοριών και ευλογήστε το παιδί σας με ένα από αυτά!

25. Αυγούστου

Ο Αύγουστος βρίσκεται σε ανοδική στροφή μεταξύ των νέων γονέων από τη δεκαετία του 1990 και ακολουθεί την καλύτερη επίδοσή του στο Τα 1000 πιο δημοφιλή ονόματα αγοριών στις ΗΠΑ . Ο Αύγουστος έχει Γερμανική καταγωγή από το λατινικό όνομα Augustus. Αυτό το ελκυστικό, αναζωογονητικό όνομα για αγοράκι σημαίνει «υπέροχο».

24. Ζέκε

Ο Zeke επέστρεψε στην εύνοια το 2011 και από τότε συνεχίζει να ανεβαίνει. Για τους θρησκευόμενους γονείς, αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί πραγματικός νικητής, σημαίνει «ο Θεός ενισχύει». Το όνομα εμφανιζόταν στο Παλαιά Διαθήκη ως Ιεζεκιήλ. Αυτό το αναζωογονητικό όνομα για αγοράκι έχει αυτό το ζοφερό Z που αναζητούν πολλοί γονείς σήμερα, οπότε περιμένετε να δείτε την εύνοια για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο αυτό το όνομα.

23. Liev

Το Liev είναι η Γίντις παραλλαγή του Lev, ενός εβραϊκού ονόματος μωρού που σημαίνει «καρδιά». Ο Liev δεν έχει φτάσει ακόμη στις 1000 κορυφαίες των ΗΠΑ, αλλά αναμένουμε από τους γονείς να αρχίσουν να υιοθετούν αυτή τη μοναδική ονομασία τα επόμενα χρόνια χάρη στη δημοτικότητα του ηθοποιού Liev Schreiber.

22. Κένζο

Το Kenzo είναι ένα συναρπαστικό όνομα για αγοράκι Ιαπωνική προέλευση Αυτό μπορεί να σημαίνει «ισχυρό» και/ή «υγιές» ανάλογα με το kanji που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του ονόματος. Ο Kenzo περνά μια στιγμή στις ΗΠΑ σήμερα, κάνοντας το ντεμπούτο του στο top 1000 των ΗΠΑ το 2018, αυτό το όνομα βρίσκεται σε άνοδο από τότε. Συνεχίστε Kenzo, νέοι γονείς!

21. Μάθης

Σαφής mat-tees , το Mathis είναι μια δημοφιλής επιλογή στη Γαλλία σήμερα και αναμένουμε από τους Αμερικανούς γονείς να το πιάσουν πολύ σύντομα. Το Mathis έχει εβραϊκά, γερμανικά και Γαλλική προέλευση Αυτό σημαίνει «δώρο Θεού». Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση για τον Matthew, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε το όνομα να διατηρήσει το νόημα, το Mathis είναι μια εξαιρετική επιλογή.

20. Άρτεμας

Το Artemas είναι ένα συναρπαστικό όνομα για αγοράκι Ελληνικής καταγωγής που σημαίνει «δώρο της Άρτεμης». Στην ελληνική μυθολογία, η Άρτεμας είναι η θεά του κυνηγιού. Το Artemas είναι γνωστό στους περισσότερους Αμερικανούς, απλώς όχι ως μια προσιτή επιλογή ονόματος. Πιστεύουμε ότι αυτό πρέπει να αλλάξει οπωσδήποτε! Ο Άρτεμας μας ακούγεται σαν πρωταθλητής.

19. Φέλιξ

Το Felix ήταν αρχικά ένα αρχαίο ρωμαϊκό επώνυμο μέχρι που υιοθετήθηκε ως ψευδώνυμο για κάποιον που είναι εξαιρετικά τυχερός. Το όνομα κόλλησε και ο Ρωμαίος Σύλλα άρχισε να το χρησιμοποιεί ευρέως. Το Felix είναι ένα δημοφιλές όνομα μωρών για αγόρια στις ΗΠΑ από τότε που άρχισαν οι καταγραφές το 1880. Είναι σε ανοδική πορεία χάρη στην αναζωογονητική σημασία του και την ευρεία χρήση του στην ισπανόφωνη κοινότητα. Felix σημαίνει «τυχερός».

18. Άσερ

Το Asher είναι ένα συναρπαστικό όνομα αγοριού που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1990 και τώρα βρίσκεται στα 50 πιο δημοφιλή ονόματα για αγόρια. Ο Ασήρ αναφέρεται στη Βίβλο ως γιος του Ιακώβ του οποίου το όνομα δόθηκε σε μια από τις φυλές του Ισραήλ. Όπως ο Felix, ο Asher σημαίνει επίσης 'τυχερός'.

17. Κάιους

Είναι ένα μυστήριο για εμάς γιατί το Caius δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ ευρέως από γονείς στις ΗΠΑ. Το όνομα έχει μια περιστασιακή, αλλά αρχαία ποιότητα που αισθάνεται εντελώς γεμάτο χαρά. Ίσως αυτό το αναζωογονητικό όνομα για αγοράκι να είναι να ευχαριστήσω γι' αυτό. Το Caius έχει λατινικές ρίζες που σημαίνουν «χαρείτε». Αυτό το όνομα είναι σαν ένα πάρτι για τον νεογέννητο γιο σας!

16. Αμάλ

Η Amal είναι μια φιγούρα από τη Βίβλο, μέλος της φυλής του Asher. Η Αμάλ έχει εβραϊκή προέλευση, σε αυτό το πλαίσιο, και σημαίνει «εργασία». Κατά κάποιο τρόπο, αυτό το όνομα δεν είχε ποτέ πολλή εύνοια στις ΗΠΑ, αλλά αυτό το συναρπαστικό όνομα αγοριού θα ήταν σίγουρα ένα δώρο στον γιο σας. Περιμένουμε αυτό να απογειωθεί σύντομα, οπότε προλάβετε την τάση.

15. Ουράνιο τόξο

Σαφής Βέβαιος , Κάτω ουράνιο τόξο και Ουαλικό όνομα μωρού αυτό σημαίνει «ουράνιο τόξο». Αυτό το όνομα της Ουαλίας δίνεται σε αγόρια και κορίτσια και η αναζωογονητική του σημασία το καθιστά εξαιρετική επιλογή. Το Enfys είναι σπάνιο ακόμη και στην Ουαλία σήμερα, οπότε θα είχατε ένα διαμάντι αν αποφασίσατε να το ακολουθήσετε.

14. Χασάν

Ο Χασάν είναι ένας Αραβικό όνομα για αγόρια αυτό σημαίνει «όμορφος». Αυτό το συναρπαστικό όνομα για αγοράκι είναι ένα από τα πιο γνωστά αραβικά ονόματα στις ΗΠΑ, που εμφανίζεται στα 1000 κορυφαία των ΗΠΑ από τη δεκαετία του 1970. Δημοφιλές σε όλη τη Μέση Ανατολή, στην Αγγλία και τη Γερμανία σήμερα, ο Hassan είναι μια διεθνής επιτυχία!

13. Ζέιν

Ένα άλλο ελκυστικό και προσιτό αραβικό όνομα, ο Zayn απογειώθηκε στις ΗΠΑ χάρη στη δημοτικότητα του πρώην μέλους του One Direction, Zayn Malik. Αυτό το αναζωογονητικό όνομα για αγοράκι σημαίνει «όμορφος» και «χάρις». Η ορθογραφία του Zayn μοιάζει με μια ενημέρωση της επίσης δημοφιλής έκδοσης του παρατσούκλου Zayn.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: 25 καλύτεροι συνδυασμοί ονομάτων και μεσαίων ονομάτων για αγόρια που ταιριάζουν τέλεια

12. Όμπερον

Θα βρείτε τον χαρακτήρα Oberon Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας ως ο βασιλιάς των νεράιδων. Ωστόσο, αυτό το ανεβαστικό όνομα για αγοράκι ακούγεται τολμηρό και δυνατό χάρη στην αρχή O. Το Oberon έχει αγγλική προέλευση και σημαίνει 'ευγενής' και 'αρκουδοειδής'.

11. Αλάρικ

Το Alaric είναι ένα αρχαίο ευγενές όνομα που σημαίνει «παντοδύναμος κυβερνήτης». Το όνομα είναι ένα παραδοσιακό όνομα για τους βασιλιάδες των Οστρογότθων. Το Alaric έχει περισσότερη γεύση από άλλα σε αυτήν την κατηγορία όπως ο Frederic ή ο Roderic. Αυτό το συναρπαστικό όνομα για αγοράκι έκανε το ντεμπούτο του στο top 1000 των ΗΠΑ το 2017 και έκτοτε έχει βρει περισσότερη εύνοια.

10. Ουγκώ

Το κομψό και αναζωογονητικό όνομα αγοριού Hugo είναι η λατινοποιημένη μορφή του Hugh. Το όνομα έχει μακρά ιστορία σε όλη την Ευρώπη σε μια ποικιλία παραδόσεων. Ο Hugo άρχισε σιγά σιγά να ευνοείται από το χαμηλότερο σημείο στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ τη δεκαετία του 1940. Hugo σημαίνει «διάνοια». Έχει εξυπνάδες!

9. Άλφρεντ

Τα τελευταία χρόνια, νέοι γονείς έχουν βγάλει τον Άλφρεντ από την αφάνεια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτό το συναρπαστικό όνομα αγοριού επέστρεψε! Ο Άλφρεντ έχει αγγλική καταγωγή και δεν είναι απλώς ένας μπάτλερ, το όνομα σημαίνει «σοφός σύμβουλος». Παίρνετε τα απίστευτα αξιαγάπητα ψευδώνυμα Alfie και Alf.

8. Καρίμ

Το Kareem είναι η πιο δημοφιλής ορθογραφία του Karim στις ΗΠΑ, και τα δύο είναι υπέροχα, αλλά μας αρέσει ο βελτιωμένος Karim. Και οι δύο έχουν ιστορικά ευνοηθεί, απογειώνοντας ονόματα αγοριών. Έχουμε τον Kareem Abdul-Jabbar να ευχαριστήσουμε που έκανε αυτό το όνομα ορατό στη δεκαετία του 1970 και μετά. Ο Καρίμ έχει αραβική προέλευση και σημαίνει «διακεκριμένος».

7. Τελειώνει

Οι Αμερικανοί γονείς γνωρίζουν τον Ender μέσω του μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας του Orson Scott Card Το παιχνίδι του Ender . Το Ender είναι όμορφο και casual με την καλύτερη έννοια: «πολύ σπάνιο». Αυτό το τουρκικό όνομα μωρού είναι για ένα πολύ ιδιαίτερο αγοράκι.

6. Λάζαρο

Lazarus και ρίζα όνομα Eleazar και περιμένουμε και τα δύο να ξανασηκωθούν. Ο Lazaro ήταν για τελευταία φορά δημοφιλής στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1990. Αυτό το αναζωογονητικό όνομα μωρού απολαμβάνει ιταλικής προέλευσης που σημαίνει «Ο Θεός είναι ο βοηθός μου». Ο δημοφιλής Μεξικανός ηθοποιός Gael Garcia Bernal επέλεξε το όνομα για τον γιο του που γεννήθηκε το 2009.

5. Μπόντι

Ο Μπόντι είναι α Σανσκριτικό όνομα μωρού και μια βουδιστική έννοια που σημαίνει «φώτιση» και «αφύπνιση». Το Bodhi έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα αφότου βρέθηκε στο top 1000 των ΗΠΑ το 2010. Αυτό το αναζωογονητικό όνομα για αγοράκι αισθάνεται πιο φρέσκο ​​και πιο εμπνευσμένο από τον Cody ή τον Brody.

4. Φοίνιξ

Το Phoenix απολαμβάνει την έμπνευση από τη δροσερή πόλη της Αριζόνα και το μυθικό πουλί που αναδύεται από τις στάχτες. Το Phoenix είναι ένα αναζωογονητικό όνομα για αγοράκι που σημαίνει «σκούρο κόκκινο». Όμως, είναι η ιστορία του αθάνατου πουλιού που προσελκύει τους γονείς. Το Phoenix έκανε το ντεμπούτο του στο top 1000 των ΗΠΑ το 1995. Από τότε βρίσκεται σε άνοδο.

3. Εκεί

Το Teo είναι η σύντομη μορφή του Teodoro, ενός ισπανικού ονόματος που σημαίνει «δώρο του Θεού». Το Teo, ως αυτόνομο όνομα, είναι ήδη δημοφιλές στο Span και την Αγγλία σήμερα. Περιμένουμε από τους ισπανόφωνους γονείς να βρουν την περιστασιακή, δροσερή φύση αυτού του συναρπαστικού ονόματος αγοριού και να υιοθετήσουν για τους γιους τους! Είναι φανταστικό!

2. Ντύλαν

Μπορείτε να γράψετε την Dilan με ένα Y όπως ο μουσικός Bob Dylan ή μπορείτε να πάτε με την απλή Dilan για να αποφύγετε τυχόν άβολες συζητήσεις. Η Dilan έχει τουρκική καταγωγή και αυτό το εντυπωσιακό όνομα για αγοράκι σημαίνει «αγάπη». Ο Dylan είναι η πιο δημοφιλής ορθογραφία και βρίσκεται στα 50 κορυφαία των ΗΠΑ, η Dilan βρίσκεται στα 1000 καλύτερα.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 25 μοντέρνα, ανεβαστικά ονόματα κοριτσιών που γιορτάζουν τη ζωή

1. Αυτό

Το Asta είναι ένα νορβηγικό όνομα μωρού, κάτι που δεν βλέπετε πολύ συχνά στις ΗΠΑ. Το ανεβαστικό όνομα του μωρού σημαίνει «θεϊκή δύναμη». Το Asta είναι δημοφιλές σε όλη τη Σκανδιναβία και όπως συμβαίνει με άλλα αγαπημένα από την περιοχή όπως οι Thor, Viggo και Bjorn, αναμένουμε ότι η Asta θα προσγειωθεί στις αμερικανικές ακτές πολύ σύντομα.

Ορίστε! Ελπίζουμε να εμπνέεστε από αυτά τα αναζωογονητικά ονόματα για αγοράκια από μια ποικιλία παραδόσεων ονοματοδοσίας. Αυτά τα μοντέρνα ονόματα μωρών είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσουν και θα έλκουν πολλούς νέους γονείς σήμερα. Μετά το έτος πανδημίας που όλοι έχουμε επιζήσει, ένα αναζωογονητικό όνομα μωρού μπορεί να είναι το τέλειο αντίδοτο για τις δύσκολες στιγμές. Ευτυχισμένο κυνήγι ονόματος μωρού!

Έφυγε από τη ζωή ο πρωτοποριακός θρύλος της Country Music

Νέες αναφορές αποκαλύπτουν ότι ο πρωτοποριακός θρύλος της κάντρι μουσικής και κόρη ανθρακωρύχου, Λορέτα Λιν, πέθανε.

Ο Ντουέιν Τζόνσον καυχιέται για τα γενναία του κοριτσάκια στο ψάρεμα: «Τα παιδιά μπορούν να τραυματιστούν… Όχι τα κορίτσια μου»

Τα κοριτσάκια του Dwayne Johnson ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ να ψαρεύουν! Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Johnson πήρε τις κόρες του, Tiana Gia, 3 ετών, και Jasmine, 5, σε ένα ψάρεμα...